tabi kaybolmadığı iyi olmuş takılarının, ben altını severim ama kız:)))
oturmam iyiydi canım.
benim eşimde bugün çok yorgundu, erken uyudu.
senin eşinin burcu ne, özel olmazsa tabisi, benim eşim boğa burcu.
oğluşta çoktan uyumuştur galiba dimi?
bende yatıcam birazdan.
Eşimde bende yayiz :) ama o cok yaya benzemez çakması sayılır
asuman ablaaaam:)
Eşimde bende yayiz :) ama o cok yaya benzemez çakması sayılır
Sipa uyudu ama zor uyudu babası bilgisayardan simsek mekkuin in videosunu acmış sevinçten deli oldu .bilgisayara cok düşkün malesef...bende yapıcam sanirim. İyi geçler canim sana ...mutlu uyu mutlu uyan emi
İyi geceler meyracım
Film izledik de şimdi gördüm ancak
Artık uyuma zamanı gelmiş ama liste için ellerine sağlık
Allah rahatlık versin herkese
köyde yükseliyor o rakamburda bende 7 veya 8 binden fazla yapamıyorum
aramıza hoş geldin dayko
azmin daim olsun
hoşbuldum cnm:)bilgilendir me için teşekürleer aslındaa yakın zamanda kulanmadığım için hep karıştırıyorum omega 3 ün balık yağı olduğunu akşam omega 3 hakında bayağı yazı okudum vee kendi kendime evet bu benim çocukluğumu kabusa çeviren balık yağı dediim :))) eskiden böyle hapı veya portakalı meyveli şurupları filan yoktu içtiğim yağ direk balık kokuyorduu annecim zayıflığıma üzüldüğü için ekstra vitamin olsun iştahım açılsın diyee içiriyordu herhâlde sonrasında midemden gelen balık kokusu çok kötüydüüşimdilerde hapları var ve kokmuyor zannedersem :)
en iyisimi omega 3 ümüzü cevizden semizotundan ve balıkdan alalım bu aralar, zaten başa çıkamadığım bir iştahım var bakalım ne yapcaaz :)
hoşgeldiniiiz :) ne güzel planlar yapılmş hedefler belirlenmiş kolay gelsiin.....
Herkese merhaba yatık odasını toplamaya dalmıştım saatler gecmis sadece kucuk bir dolabı düzenledim halbuki kicanimcim harikasin karar alınmış sıra uygulamada.. İlk zamanlar cok zorlayıcı spor yapma zaten ablam bikere boyle zorlamisti kendini dizini agritti yillardir sikintili simdi dizi... Bende 37 yasindayim nifusta ama kendimi 27 hissediyorum yürü ama fırsat buldukça.. Birkaç haftaya daha rahatlar bedenin o zaman daha iyi olur..
Koyün nerde ? Hatırlıyorum sanirim bir ara gidip bahçeyle uğraşmıştınız ne güzel..
iyiki doğmuş olgusun bizlerdende sevgiler ona...
Tesekkur ederim canim... Ellerine saglık ..
Cumartesi gündüz neysede aksamı kurtarırsan suuppeerrrsin seennnn!!
ben o donemde cok kaçırdım .sonrada Cook üzüldüm biliyormusun.....
Dayko hoşgelmişen bacı 😊 şimdi sırayla her topiğe gelen bana bi depik vursun önce iki kalın dilim börek az domates küçk bi kek yedim çay içtim tühh sıfatıma 😶😶 başka bişy yimedim kız durmadı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hoşbuldum canım börek yapıcam dediğinde yazıyordum sana 1 dilimden çok yeme diye ama yetişememişim gitmiş börekler adresinehain kargocu girdi araya sabah sabah tansiyonumu zıplattı hala geçmedi sinirim:\
Sakin kız sinirle bişyler yersin o daha kötü olur başka peynir falan yemedim bugn daha hiç ekmek adında bişey yemiycem napim az kaçırınca moralimi çok bozuyorum hepten gidiyo bu sefer ipin ucu
tünaydınnn güzellerr
umarım herkesler iyidir.
Gökçe arkadaşımız kg listesini yapamadığı için özür diliyor.Türkiyede tatilde olduğundan vakit bulamamış dünyapmak için, çok çokkk özür diledi gün içerisinde veya akşam listeyi yapabileceğini söyledi.sevgilerr
bende bu hafta için izin istiyorum tekrardan sizlerden ;
kistten dolayı ilaç kullanıyorum az kaldı ve oda bana + kg olarak yan etkisi var ama gene arada yazarım kk ya sevgiyle kalın
Sakin kız sinirle bişyler yersin o daha kötü olur başka peynir falan yemedim bugn daha hiç ekmek adında bişey yemiycem napim az kaçırınca moralimi çok bozuyorum hepten gidiyo bu sefer ipin ucu
kargocuyu yesem kaç kalorıdır acepbozma moralini cnm gün içinde telafi edersin zaten dediğin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?