Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Dayko cum hosgeldin .insallah dilediğin kiloya tez zamanda ulaşırsın...

hoşbuldum canım biraz kendimi tanıtayım... 37 yasında 170 boy 15 gün önce diyetisyene gitmeye başladım . Bende çocukluktan beri kilolular gurubunda olanlardanım 13 yaşında 1 kızım var dogumdan sonra 110 kg olmuştum o dönem yediklerimi azaltıp bol yürüyüşle 85 kg düşmüştüm sonra bırakınca hoppp hepsi geri geldi ben sevmesemde kilolarım ayrı kalamadı benden neyse bugune gelirsek 1 nisan şakası yaptım kilolarıma ve o gün başladı maceram 4 nisanda diyetisyene gittim 114.6 kg dım çok şükür bi hastalığım çıkmadı yapılan testlerde 15 gün düzenli beslendim ama çok fazla spor yürüyüş yapamadım dün gittiğimde 111.9 kg çıktım benim hedefim haftada 2 kg vermekti azcık bozuldum tabii ama verdiğim kiloların 2.300 gr yağdan gitmiş buda bişidir deyip yola devamm dedim hedefim 65 kg tabi önümde upuzunn bir yolvar hayırlısı diyorum artık eğer isterseniz listelerimi paylaşabilirim çok yazdım galiba :)herkese sevgiler

Kimse yokmu 😶

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

köyde yükseliyor o rakam burda bende 7 veya 8 binden fazla yapamıyorum

Merhabalar bende yeni üye oldum benide aranıza kabul ederseniz çokk sevinirim :)
aramıza hoş geldin dayko
azmin daim olsun

kilo bildirmi icin belki gec kaldim kusura bakmayin oglumun dogum gunu evim misafir dolu.bilidirm yapip kaciyorum

kilo bildirimi 93.9
oğlunun doğum günü kutlu olsun canım
Allah hayırlı uzun ömürler versin

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]OGULCUKLARIM[/TD]
[TD]125 dk [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]74FRIDA[/TD]
[TD]240 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bonus[/TD]
[TD]60 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elifce1453[/TD]
[TD]150 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egedeniz03[/TD]
[TD]90 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]YENA[/TD]
[TD]125 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blueeyes[/TD]
[TD]180 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sozen[/TD]
[TD]550 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcu1983[/TD]
[TD]440 dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Haftanın spor birincisi ........ Sozen
Haftanın spor ikincisi ......... burcu1983
Haftanın spor üçüncüsü...... 74FRIDA :124::124:

selamün aleyküm.....

biten cuma günüm(başarısız)​((

cumarteside başarısız olucağa benziyo:) ama daha belli değil...
en geç pazar yine toplarım kendimi galiba ve yine devam inşaallah saymaya.
rglm konsantremi bozdu.

Son düzenleme:

iyi olmuş arkadaşlarla gezdiğin:)

sağol canım:)

kilo bildirmi icin belki gec kaldim kusura bakmayin oglumun dogum gunu evim misafir dolu.bilidirm yapip kaciyorum

kilo bildirimi 93.9

doğum gününüz kutlu olsun annesi nice sağlıklı seneleree :)

ellerine sağlık meyracım liste güzel olmuş spor yapan arkadaşları kutluyorum kendim için de devamı gelir inş. diyeyim karnın ağrıyor muş geçmiş olsuuun canım

bilgilendir me için teşekürleer aslındaa yakın zamanda kulanmadığım için hep karıştırıyorum omega 3 ün balık yağı olduğunu akşam omega 3 hakında bayağı yazı okudum vee kendi kendime evet bu benim çocukluğumu kabusa çeviren balık yağı dediim :))) eskiden böyle hapı veya portakalı meyveli şurupları filan yoktu içtiğim yağ direk balık kokuyorduu annecim zayıflığıma üzüldüğü için ekstra vitamin olsun iştahım açılsın diyee içiriyordu herhâlde sonrasında midemden gelen balık kokusu çok kötüydüü şimdilerde hapları var ve kokmuyor zannedersem :)

en iyisimi omega 3 ümüzü cevizden semizotundan ve balıkdan alalım bu aralar, zaten başa çıkamadığım bir iştahım var bakalım ne yapcaaz :)

hoşgeldiniiiz :) ne güzel planlar yapılmş hedefler belirlenmiş kolay gelsiin.....

Herkese merhaba yatık odasını toplamaya dalmıştım saatler gecmis sadece kucuk bir dolabı düzenledim halbuki ki canimcim harikasin karar alınmış sıra uygulamada.. İlk zamanlar cok zorlayıcı spor yapma zaten ablam bikere boyle zorlamisti kendini dizini agritti yillardir sikintili simdi dizi... Bende 37 yasindayim nifusta ama kendimi 27 hissediyorum yürü ama fırsat buldukça.. Birkaç haftaya daha rahatlar bedenin o zaman daha iyi olur..

köyde yükseliyor o rakam burda bende 7 veya 8 binden fazla yapamıyorum

aramıza hoş geldin dayko
azmin daim olsun

Koyün nerde ? Hatırlıyorum sanirim bir ara gidip bahçeyle uğraşmıştınız ne güzel..

kilo bildirimi 93.9
iyiki doğmuş olgusun bizlerdende sevgiler ona...
Tesekkur ederim canim... Ellerine saglık ..
tüm spor yapan arkadaşlarımı tebrik ederim:)

Cumartesi gündüz neysede aksamı kurtarırsan suuppeerrrsin seennnn!!
ben o donemde cok kaçırdım .sonrada Cook üzüldüm biliyormusun.....

eline sağlık, güle güle kirlet:)
benim gardropta artık bir boşatılıp bir silinmek istiyor yenilerde.... işler güçler işte hep hayat:)
bi yarım saat öncede sen aklıma gelmiştin biliyomusun?:)
dün gece uyumayınca bu yine bu gecede uyumaz belki diye düşünmüştüm içimden:))) kendimden biliyorum bu durumu.
tutturmuşum galiba zannımı:))))

Kuzum benimim uykum cok yok ama yoruldum 2-3 saattir ayaktayim. Kozmetik malzemeler İncik boncuk hersey birbirine girmişti.cogunu hallettim ama daha bitmedi canimcim.benim cok altinim filan yoktur altınida sevmem zaten bir iki yuzuk biri elmas oğlumun oyuncakları arasından cikti gündüz.varligini bile unutmuştum.iyiki kaybolmadı .mecbur toparladım. esim yorgunun uyuyacam deyince odayı ona bırakıp çıktım.cok yorulmuş bugun... Bende öyle tabi.. Senin komşu gezmen vardı bugun nasıl gecti ?

Son düzenleme:

tabi kaybolmadığı iyi olmuş takılarının, ben altını severim ama kız:)))
oturmam iyiydi canım.
benim eşimde bugün çok yorgundu, erken uyudu.
senin eşinin burcu ne, özel olmazsa tabisi, benim eşim boğa burcu.
oğluşta çoktan uyumuştur galiba dimi?
bende yatıcam birazdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…