Gününüz aydın olsun arkadaşlar....
Oğlumun ilk kepli fotoğrafı oldu..bakıp bakıp gülümsüyorum,duygulanıyorum ortaya karışık bir Çok yakışıklı hatta en yakışıklısı benim oğlum)
Allah nasip etsin de üniversite mezuniyetinide görelim..
arkadaşlar merhaba
ben 1 yıl once doğum yaptım.şuan 90 kiloyum ve artık zayıflamak ıstıyorum.emziren bir anne olarak nasıl bır dıyet yapabilirim
Merhaba canım hoşgeldin 1 buçuk oldu benimde hala emziriyorum örnek diyet listeleri var baktınmı hiç bu sitedede var güzel listeler önce bi bak bakalım
I love Bonus
Anasınıfı kebimi o :) benimkide o haliyle çok tatlıydı büyüyünce masumiyetleri kayboluyo. Tadını çıkar bol bol eminim en yakışıklısı odur öptüm yakışıklıyı
I love Bonus
arkadaşlar merhaba
ben 1 yıl once doğum yaptım.şuan 90 kiloyum ve artık zayıflamak ıstıyorum.emziren bir anne olarak nasıl bır dıyet yapabilirim
bu ara yogunluktan pek giremiyorum aranıza...
bu sabahki ve dünkü menümü paylaşmak istiyorum sizlerle...
56:
teşekkür ederim hoşbulduk
kiloları vermeyı çok ıstıyorum.son birkaç yılda 30 kılo aldım.çok uzuluyorum.tam olarak nerden bakmam gerekiyor listelere canım
caım aynen bildiğin şekerim düşüyo..Ben biyendim listeni :) gündüzleri dengelemeye çalışıyorum ama 9 dan sonra kontrol denen bişey kalmıyo bende
caım aynen bildiğin şekerim düşüyo..
insülin direncim var benm ama sekerde düşük 70 lerde oluyo zaten dahada düşüyo o yüzden böyle yapıyorum..1 hafta oldu baslayalı cok fazla kaçamagım yok şükürki
Hımm kaç insülin direncin herkese soruyorum yaaa kusura bakmayın merak işte bendede aynı problem var ilaç kullanmim kilo verim dedim hemen veremedim sen ilaç kullanıyomusn
I love Bonus
insülin direncim son ölçümde 23 cıktı normal sınır 3-10 arası
homa ır 5 normal sınır 2.5 dan küçük
a.lık kan şekeri 78
metformin 1000 mg 2*1
Çok güzel yazmışın :)) benim 17.8 di 4 ay önce sınır 17 yazıyo kağıtta metformin vermişti dr 2*1 banada. Açlıkta 70 lerde çkıyo fazla geldi iki ilaç daha yeni sınırda diye güvendiğim bi aile dr umza sordum bi on kilo ver tekrar ölçelim ona göre ilaç verelim henüz erken demişti
s
canım o şeker düşme belirtisi malesefki oluyor..Nfy sendede acıkınca bi anda titreme terleme kollarında uyuşukluk oluyomus
canım o şeker düşme belirtisi malesefki oluyor..
o zaman kuru kayısıyla gidermeye calısıyorum..
canım bende 2 yıldır var ilaca yeni başladım..
acıklayıcı yazdım çünkü işim gereği böyleyim hemsireyim ben
canım ama oda zararlı zaten dirence direcnçle karsılık vercezki kırılsın..Vayy hemşüre demek bundan sonra benimde hemşirem ol :)) öyle bi anda kaldıysam ne bulursam yiyorum tatlı tuzlu hiç farketmiyo bi müddet kendimi toparlayamıyorum ellerim titriyo
Şu aralar kitap fuaru var..Fuar daBu hafta çok ters bir hafta vakit açısından hem iş hem de oğlanın provaları var sürekli stadlar da fink atıyoruz..
eğer fuara gidebilirsem sana Alo derim yoksa D&R dan alacağım çok merak ediyorum...
Günaydın hiç enerjik değilim bugün yatağa gömülesim var.
O kitabı bende çok merak ettim inş okuma fırsatımız olur
I love Bonus
Gününüz aydın olsun arkadaşlar....
Oğlumun ilk kepli fotoğrafı oldu..bakıp bakıp gülümsüyorum,duygulanıyorum ortaya karışık bir ruh halindeyim..Çok yakışıklı hatta en yakışıklısı benim oğlum)
Allah nasip etsin de üniversite mezuniyetinide görelim..
arkadaşlar merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?