Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın hiç enerjik değilim bugün yatağa gömülesim var.

O kitabı bende çok merak ettim inş okuma fırsatımız olur

I love Bonus

Son düzenleme:
Gününüz aydın olsun arkadaşlar....

Oğlumun ilk kepli fotoğrafı oldu..bakıp bakıp gülümsüyorum,duygulanıyorum ortaya karışık bir ruh halindeyim..Çok yakışıklı hatta en yakışıklısı benim oğlum )
Allah nasip etsin de üniversite mezuniyetinide görelim..

Son düzenleme:

Anasınıfı kebimi o :) benimkide o haliyle çok tatlıydı büyüyünce masumiyetleri kayboluyo. Tadını çıkar bol bol eminim en yakışıklısı odur öptüm yakışıklıyı

I love Bonus

arkadaşlar merhaba

ben 1 yıl once doğum yaptım.şuan 90 kiloyum ve artık zayıflamak ıstıyorum.emziren bir anne olarak nasıl bır dıyet yapabilirim

arkadaşlar merhaba

ben 1 yıl once doğum yaptım.şuan 90 kiloyum ve artık zayıflamak ıstıyorum.emziren bir anne olarak nasıl bır dıyet yapabilirim

Merhaba canım hoşgeldin 1 buçuk oldu benimde hala emziriyorum örnek diyet listeleri var baktınmı hiç bu sitedede var güzel listeler önce bi bak bakalım

I love Bonus

Merhaba canım hoşgeldin 1 buçuk oldu benimde hala emziriyorum örnek diyet listeleri var baktınmı hiç bu sitedede var güzel listeler önce bi bak bakalım

I love Bonus

teşekkür ederim hoşbulduk

kiloları vermeyı çok ıstıyorum.son birkaç yılda 30 kılo aldım.çok uzuluyorum.tam olarak nerden bakmam gerekiyor listelere canım

bu ara yogunluktan pek giremiyorum aranıza...
bu sabahki ve dünkü menümü paylaşmak istiyorum sizlerle...
dün sabah
1 dilim tam bugday ekmeği
1 yumurta ve domatesle yapılmıs menemen (yag yok)
1 dilim peynir 4 zeytin 1 sb 1 küp şekerli cay

ara öğün 1 elma

öğle yemeğ
i 4 yk makarna
1 köfte büyüklüğünde haslanmıs tavuk
3 yk yogurt
ve maydanoz dere otuyla makarna salatası
yarım saat yürüyüş

saat 4de 1 portakal yarım paket form bisküvi

5-6:30 arası yürüyüş

akşam yemeğim 7:30
4 köfte yagsız pişirildi bol yeşillikli salata 1 dilim ekmek

saat 9:30
4 kuru kayısı
bunun 2 si fazla oldu ama bugün şekerim düştüğü için malesef böyle oldu diğer hepsi diyetisyenimin listesi harfi harfine uyumlu

bu sabah 1 haslnmıs yumurta 1 dilim ekmek 4 zeytin yeşillikli yagsız salata

Son düzenleme:
Anasınıfı kebimi o :) benimkide o haliyle çok tatlıydı büyüyünce masumiyetleri kayboluyo. Tadını çıkar bol bol eminim en yakışıklısı odur öptüm yakışıklıyı

I love Bonus

Evet anasınıfı canım...

Tadını çıkarmak istiyorum ama hiç öptrümüyor sarılmıyor ağır abi kendisi..

arkadaşlar merhaba

Merhaba,

Bebeğiniz 1 yaşında artık herşey yiyordur değilmi.?
Hamurişi,pilav makarna yemeyerek sınırlı ekmek tüketerek başlayabilirsiniz...Bol sıvı,bol sebze,süt ürünleri sütünüzü daha kaliteli yapar...

Kolay gelsin...

bu ara yogunluktan pek giremiyorum aranıza...
bu sabahki ve dünkü menümü paylaşmak istiyorum sizlerle...
56:

Ben biyendim listeni :) gündüzleri dengelemeye çalışıyorum ama 9 dan sonra kontrol denen bişey kalmıyo bende

I love Bonus

Son düzenleme:
teşekkür ederim hoşbulduk

kiloları vermeyı çok ıstıyorum.son birkaç yılda 30 kılo aldım.çok uzuluyorum.tam olarak nerden bakmam gerekiyor listelere canım

Diyet bölümünde var listeler tabi belli bi listeye uymak istiyosan iyi olur. Ama kendimde yapabilirim dersen yardımcı olur burdaki herkes aynen 30 kilo fazla var bendede inş kolay verebiliriz.

Bende daha önce kısa süreli gittim dr a ilk veremediğim hafta bıraktım şu an pişmanın keşke bırakmasaydım.

Aklımda kalanlar ne oldu hiç bişyin lıght olmıycak demişti herşeyden yiyebilceğim listem vardı.

Kaşık sayısıyla yiyodum yemekleri 8-9 kaşığı geçmiyodu. Ara öğün yapıyodum mutlaka ki emzirince daha ihtiyaç oluyo bol su ve az tuzlu şekersiz beslenme işte her öğünde az zeytinyağlı salata vardı mutlaka aklıma bunlar geldi şimdilik bende 6 senedir aynı durumdayım bu sene son olsun inş

I love Bonus

Ben biyendim listeni :) gündüzleri dengelemeye çalışıyorum ama 9 dan sonra kontrol denen bişey kalmıyo bende
caım aynen bildiğin şekerim düşüyo..
insülin direncim var benm ama sekerde düşük 70 lerde oluyo zaten dahada düşüyo o yüzden böyle yapıyorum..1 hafta oldu baslayalı cok fazla kaçamagım yok şükürki

Hımm kaç insülin direncin herkese soruyorum yaaa kusura bakmayın merak işte bendede aynı problem var ilaç kullanmim kilo verim dedim hemen veremedim sen ilaç kullanıyomusn

I love Bonus

Hımm kaç insülin direncin herkese soruyorum yaaa kusura bakmayın merak işte bendede aynı problem var ilaç kullanmim kilo verim dedim hemen veremedim sen ilaç kullanıyomusn

I love Bonus

insülin direncim son ölçümde 23 cıktı normal sınır 3-10 arası
homa ır 5 normal sınır 2.5 dan küçük
a.lık kan şekeri 78
metformin 1000 mg 2*1

insülin direncim son ölçümde 23 cıktı normal sınır 3-10 arası
homa ır 5 normal sınır 2.5 dan küçük
a.lık kan şekeri 78
metformin 1000 mg 2*1

Çok güzel yazmışın :)) benim 17.8 di 4 ay önce sınır 17 yazıyo kağıtta metformin vermişti dr 2*1 banada. Açlıkta 70 lerde çkıyo fazla geldi iki ilaç daha yeni sınırda diye güvendiğim bi aile dr umza sordum bi on kilo ver tekrar ölçelim ona göre ilaç verelim henüz erken demişti

I love Bonus

Son düzenleme:
Nfy sendede acıkınca bi anda titreme terleme kollarında uyuşukluk oluyomu

I love Bonus

Nfy sendede acıkınca bi anda titreme terleme kollarında uyuşukluk oluyomus
canım o şeker düşme belirtisi malesefki oluyor..
o zaman kuru kayısıyla gidermeye calısıyorum..
canım bende 2 yıldır var ilaca yeni başladım..
acıklayıcı yazdım çünkü işim gereği böyleyim hemsireyim ben

Vayy hemşüre demek bundan sonra benimde hemşirem ol :)) öyle bi anda kaldıysam ne bulursam yiyorum tatlı tuzlu hiç farketmiyo bi müddet kendimi toparlayamıyorum ellerim titriyo

I love Bonus

Vayy hemşüre demek bundan sonra benimde hemşirem ol :)) öyle bi anda kaldıysam ne bulursam yiyorum tatlı tuzlu hiç farketmiyo bi müddet kendimi toparlayamıyorum ellerim titriyo
canım ama oda zararlı zaten dirence direcnçle karsılık vercezki kırılsın..
ben o zaman önce ince ince kollarım sızlar sonra karnım agrır sonra kriz tutar beni bende kollarımdan anlayınca ufak bişi atarım agzıma

O ağzına atma kısmı o kadar kısa sürede kötüye gidiyoki napim ya ben hurma gibi tatlı şeylermi yiyim tam tersimi

I love Bonus

herkese aydınlık mutlu günler, tatlı heyecanlar, taptaze umutlar dilerimmm..

23 nisan hazırlıkları mı?? biz de şimdiden tatil rehavetine girdik. oğlanlar okula gitmek istemiyor. biz de sanayiye gidecektik gidemedik bu gün.. ofiste zaman öldürüyorum...

Günaydın hiç enerjik değilim bugün yatağa gömülesim var.

O kitabı bende çok merak ettim inş okuma fırsatımız olur

I love Bonus

kitabı yazılırken çok okudum ben. ama bittikten sonra da heycanla okudum. ilk 50 sayfada kendisini anlatmak istemiş annem. neden bu kitabı yazdığını... ama daha sonraki bölümlerde çok sade bir dil, akıcı bir öykü var... annem diye değil ben beğendim...

ne tatlı.... amin diyorum... hepimiz için..

arkadaşlar merhaba

hoş geldin...
hala emziriyorsan çok kısıtlama yiyeceklerini. ama bol su taze sıkılmış meyve suyu ve süt içmek sütünü arttırdığı gibi kilo vermeni de sağlar. sadece tatlı ve hamurişini kes ve fırsat bulursan günlük 30 dakika tempolu yürüyüş yap. emzirme bitince diyet yaparsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…