Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sanırım 200 kalori civarı sibelcim...

Yok asumanzeynep varya ona dedimdi :)) nurun yerine ben söyliyim oda bende 29 yaşındayız KK da tanıştık 2007 de o gün bugündür hep yanyanayız kankada neymiş can olduk birbirimize :))

Kim kaç yaşında deyin bana ona göre abla abi neyse öyle seslenim

I love Bonus

Son düzenleme:

Sen yap o günde yanında bulundur küçük süt yada ayranla ayaküstü bile yersin ben normal yoğurtla yidim

I love Bonus

Kizlar Günaydın bol eksii bir hafta dilerim ben 5 gündür maydonoz kürü yapiyorum kizlar

nasil birsey bu maydonoz kuru sekerim?

su ewde spor yapabilenleri cani gonulden tebrik ediyorum

bu hurma yogurtta ben sadece 3 ogun hurma yogurt yenecek die biliodum yani gunde 21 hurma 3 kase yogurt yenio die biliodum burdada yapan arkadaslar oldu ama sonuclari hatirlamiorum bende denedim basaramamisdim ama ben sewmisdim bu ikiliyi bendemi yapsam bu ay2 kilo vermem gerekiodu ay bitimine 9 ggun kaldi 😭

herkese ii aksamlar kizlar bugun okulum vardi okuldan snrada dayim geldi sehir disindan yarin gitcek ona ymk fln hazirladim simdi o sewgilisiyle telde liseli asiklar gibi kikirdasirken size bi bakayim dedim😄keyifler yerinde sohbetler guzel birtek yenanin ufak bir rahatsizligi var allah daha beter dert vermesin ayrica gecmis olsun bole keyifli keyifli kilolarda gitsin bugun obezlerin yeme davranislari uzerine arastirma yapan bir dr ile sohbet ettim size ondan kaptigim bazi tuyolari vericem
1.yemek kalmasin israf olmasin die o yemeyi yiyerek dunyadaki aclik sorununa cozum bulamazsiniz dedi(bu beni cok etkiledi hep aman israf olmasin die yetistirildik ya
2.sikinti,stres,uzuntuye karsi kendinizi kuvvetlendirin toleransinizi artirinki duygusal yeme aliskanligindan kurtulun
3.gerginlige tahammul edebilmeyi basarirsak duygusal yemede biter
4.o an yemek istediginiz cikolata,pasta,borek size dunyanin en iyi seyiymis gibbi gelmesinin sebebi zihninizin bunu bu sekilde kodlamasindan kaynakli (ki ben bu dusunce tarzini kndime uyarlayarak 20 kilo vermeyi basarmisdim cnm asla cikolata vb. İstemiodu
5.yiyecegi odul gibi gormek yerine o yiyecegin besin degeri ve enerji icerigiyle ilgilenin
zamani ve yeri geldikce daha fazlada bilgiler vericem size bu konusmalarin ustune yemekde dayimda benim psikolojik analizimi yapip drun soledigi seylerin aynisini soyledi bnm hatalarimdan bahsetti yillardir ii analiz etmis biridir beni bide herseyi konusuruz ii tanir ve tesbitleri dogrudur 😄 insallah daha motive devam edicem yoluma ..
umarim ogrendiklerim sizede yardimi olur

hım anladım..Allah muhabbetinizi dahada artırsın ozaman...asumanzeynep abla 39 yaşında canım bende zeynep ve bu gün itibari ile 29u doldurdum...artık 30 sayılırım....

7 hurmamı?

I love Bonus

evet canım 7 hurma.....

Ben 96 o 74 sence yakın gibimi görünüyo ordan :)) 74 olsam incecik görünürüm he belim ortaya çıkar

Pc olsa bende sık girememde telefonlar sürekli elimizde olunca girip iki motive olduk :)))

I love Bonus

hım anladım..Allah muhabbetinizi dahada artırsın ozaman...asumanzeynep abla 39 yaşında canım bende zeynep ve bu gün itibari ile 29u doldurdum...artık 30 sayılırım....

evet canım 7 hurma.....

Ayy doğum günün kutlu olsun o zaman bende doldurdumda bi süre 29 kalacağım :)) hımm koç burcusun sen

I love Bonus

Teşekkür ederim Burcu...

Ben 96 o 74 sence yakın gibimi görünüyo ordan :)) 74 olsam incecik görünürüm he belim ortaya çıkar

Pc olsa bende sık girememde telefonlar sürekli elimizde olunca girip iki motive olduk :)))

I love Bonus

94 gördüm gibi geldi bana...Sry

Hepsinin farkındayım ve biliyorum canım ama icraate başlayamıyorum bir türlü
Haklısın Zeynepcim inşallah toparlayabilirim bir an evvel

Senin dizinmi rahatsız topuğundada tiken varmış bi de bakim noliy sana

I love Bonus

sağ ayağım da topuk dikeni var...yine sağ ayağımı 3-4 ay önce burktum hala iyileşmedi..Onun dışın da şişkoyum,gözlerim kaşınıyor..
Yorgunum şu an çok uykum var ama asılacak çamaşırlar var onu bekliyorum..Makina durduğundan asıp hemen odama çekileceğim

Şimdiden iyi geceler tatlı rüyalar herkeşlere...

Asuuuu öpüyorum seni şapşup..

İyi geceler sanada bende çamaşır katlıyorum geçmiş olsun o incinmeler falan çok uzun süre ağrı yapıyo dikkat et kendine gözünede limon sık :)

I love Bonus

Son düzenleme:

iyi geceler canım bir güzel dinlen kendine çok iyi bak

ben okuyana kadar nerelere kayboldunuz...

Sanırım hep birşeyleri yapmak için kendimi çok sıkıştırdım. işle eğitimi götürürken evi de aksatmıyayım isteyince kendine çok da vakit ayırmıyorsun. insanlar iş çıkışı yada hafta sonları buluşup görüşürken sen ya dolap toplama ya tez yazma peşinde oluyorsun. sonra öyle biran geliyor ki başkaları ile ne konuşacağını bilemiyorsun. bir kaç yakın arkadaş dışında kimsenin yanında rahat edemiyorsun. girişken biri olduğum halde anlık iletişimlerin dışına çıkmıyorum. ailemsiz tek başıma yaptığım tek şey eğitim.sadece eğitimler için ayrılıyorum onlardan. ee taii bu eğitimler zaman zaman başka şehirde 10 gün kadar olabiliyor. o zaman da tüm boş vakitlerimi kitapçılarda müzelerde sinemalarda geçiriyorum.. belkide yalnızlığı seviyorum. bilmiyorum. aslında bu güne dek pek düşünmedim. ama işyerinde arkadaşlar günlerine davet ederler sürekli, ben de gitmemek için bin dereden su getiririm...

linkteki romanı annem yazdı. ve her kelimesi gerçek olan bir otobiyografi. annemin ilk romanı. ayrıca güfte kitapları var. bestelenmiş 25-26 şiiri var bu kitaplardan. ama daha ünlü olan çıkmadı. bekliyoruz. izmirde kitap fuarlarına katılıyor. D&R larda ve internette satılıyor kitapları..

böyle işte...

Son düzenleme:

Şu aralar kitap fuaru var..Fuar da Bu hafta çok ters bir hafta vakit açısından hem iş hem de oğlanın provaları var sürekli stadlar da fink atıyoruz..
eğer fuara gidebilirsem sana Alo derim yoksa D&R dan alacağım çok merak ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…