bana diyetisyen ılık su ve 2 kuru kayısı ye o durumlarda dedi..O ağzına atma kısmı o kadar kısa sürede kötüye gidiyokinapim ya ben hurma gibi tatlı şeylermi yiyim tam tersimi
canım ama oda zararlı zaten dirence direcnçle karsılık vercezki kırılsın..
ben o zaman önce ince ince kollarım sızlar sonra karnım agrır sonra kriz tutar beni bende kollarımdan anlayınca ufak bişi atarım agzıma
merahabalaruğrayamadım bu günlerde bir koşuşturmaca bende anlamadım evde bir iş yaptığımda yok dün kuaför işim vardı ordan arkadaşa geçtim ve bayağı bişeyler yedim sonrasında akşama doğru kardeşimin doğumgünüydü pasta alıp gittim pastadanda yedim ama dururmuyum ordan teyzemi ziyarete gittim oda memleketen Diyarbakır burması getirmişti ondanda bir dilim yedim zaten cumadan beri düzenim bozuldu tabloda bütün ayı -2.3 le kapatmıştım herhalde bu hafta o eksiyide geri almışımdır puufff yaniii bu sene bir dikiş tuturamadım irademede sahip çıkamıyorum nasıl olcak bilmem bugünü proteğin ağırlıklı geçirmeye çalışıyorum bağırsaklarımlada sıkıntım var kilit resmen...
bir bahar temizliği yapmadım onuda diyet gibii sabah kalkar başlarım diyordum kii haber aldım yarın akşam yatılı misafirim geliyormuş ev kirlii yarın benim kızın 23 nisan gösterisi var oraya gidecem şimdi kahve molasında yanınıza uğrayayım dedim kalkıp pazara gidecem sonrasındada eve bakmaya çalışıcam ne kadar yapabilirsem artık :18:
Hayırlı günler
23 Nisan telaşı olanlara kolaylıklar dilerim bizimkiler lisede olunca sadece tatil havası oluyor bizde
Yenacım nice mezuniyetler görün inşallah
Meyracım kolay gelsin koşturmalarında canım
asucum merhaba nasılsın canım...
Kızım da yarın tatil diye seviniyor ama ertesi gün matematik sınavına da epey kızgın
Yena sen izmir'de misin?
nur1835
Iyiyim canım şükür sen nasılsın bileğine dikkat et bu koşturmalarında olur mu canım zorlama sakınasucum merhaba nasılsın canım...
Kızım da yarın tatil diye seviniyor ama ertesi gün matematik sınavına da epey kızgın
Sen de yoğunmuşsun kolay gelsin canım...
Bizim de yarın iki ayrı gösterimiz olacak..Birincisi okulun bahçesin de ikincisin de stada koşucaz..
Cumartesi 9 eylül kampüste..
Evet canım İzmirdeyim...yanlış hatırlamıyorsam sen Torbalıdaydın değilmi.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?