Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamlar
An itibariyle menu bildirimime basliyorum
Sabah

2 haslanmis yumurta
Bir parca peynir
2 domates
10 zeytin
2 dilim tam bugday ekmegi

Aksam

Bir tabak taze fasulye
Bikac kasik pilav
Iki dilim ekmek
Uc lt su

Yesil cay icemedim ve sporumu yapamadm. Yarin onlaraida yaparim ins . Bu aksamlik bu kadar daha yemegi dusunmuyorum:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim bu kisiden kisiye degisiklik gosterebiliyor
Mesela benm aclik sekerim dusuk oluyor toklukta sinirda oluyor canim..
O yuzden sana ne soylesem yanlis olr en iyisi bi olcum yaptirip dr a gitmek...
Canim aslinda saglikci olmak dedigin gibi guzrl ama maleeef cok bedenende ruhende coktugum oluyor ozeliklede kendi ailem ve sevdiklerim soz konusu oldugunda

Yildirimdayim bende :)

nur1835

Herkese iyi geceler.gunlerdir gezmelerdeyim.benim diyet yalan oldu.herkes cok zayıflamasın diyor...ama bu hafta durum fena...sabah 23 Nisan gösterilerine oğlanı götürdük.cok mutlu oldu .23 nisan kutlu olsun deyip duruyor evde.bayrak salliyor biryandanda...ordan eryamana annelerin yanına geçtik.onlarida alıp goksu parka pikniğe gittik.. İste orda film iyice koptu... Aksam eve donerken arabayi ben kullaniyordum. Eve yaklastigimizda arabanin biri onume kirdi once zor fren yaptim .sonra isikta birden durup geri geri gelip bizim arabaya dokundu ve kacti. Ayy sinirden gozum dondu.. Esim cikti bakti pek bisi yok.ama ben deli oldum valla gaza basip ilerde adamin onune ben kirdim bu sefer.kizdim birsuru.. Esimde kiziyorduki adamlar ozurler diledi.. Defalarca.. Trafik pert oldu bu aradaa Esim bunlar kafayi cekmis bosver dedi ama ayy benim sinir tavan yapti walla.. Arabada hasar olaydi neler olurdu bilemiyorum... Bosverdik ...Sonra eve geldik.dun benim sipa yolda yururken iki tane civciv aldırdı bana ,cikcik ve vikvik koyduk adlarını Ayyy insallah uzun yasarlar cok korkuyorum birsey olursa onlara oğluma nasıl açıklarım diye.. Hayırlısı artık...
e
7 hurmamı?

I love Bonus

Sen yap o günde yanında bulundur küçük süt yada ayranla ayaküstü bile yersin ben normal yoğurtla yidim

I love Bonus
Canim bu hafta olmadı ama insallah haftaya bişeyler yapıcam :)

Paylaşım icin teşekkürler canim.bende stresini yiyerek atacağını sananlardanim...

ne güzel sanat yönü güçlü bir annen var.. İnsallah ilk fırsatta kitabını okuma fırsatım olur...tam olarak nasil ne isimle edilebilirim kitabını?

Nilufercim İnsallah .... Ne güzel günler bunlar.. darısı basımıza ...
canim cok gecmis olsun. İnsallah öbürü de unutur gider olanları...
Bu arada bende ne yapacağımı bilemiyorum... Dolapta pasta var aklım onda hala..azicik ucundan alsammi diye... Uff...

İyi geceler
Sibelcim geçmiş olsun neyseki maddi manevi bir zarar yok
Diyet işini bikaç gün hafiflet bence İsveç çok katıydı ne de olsa ama ipin ucunu kaçırma tabii yoksa benim gibi yakalayamazsın

İyi geceler
Sibelcim geçmiş olsun neyseki maddi manevi bir zarar yok
Diyet işini bikaç gün hafiflet bence İsveç çok katıydı ne de olsa ama ipin ucunu kaçırma tabii yoksa benim gibi yakalayamazsın

Asuummm canim ya yemegin ucu kaçıyor bu birkaç gündür .. İnsallah tez zamanda toparlarım.. Sevincim kursağımda kalacak yoksa...
Allah korudu walla..İstanbul yolunda hız sınırı 70 ti eskiden simdi 82 olmuş... Aslinda iyi kullanirim arabayi esimden bile iyi :) Birsuru dua okudum yolda..Allahım kazadan beladan korusun diye.. Belkide birşeyler olacaktı Rabbim bununla bıraktı...Allahım herkeside esirgesin icinde bizi de...

Kizlar mrb saat 4:15 ben yatmaya hazirlaniorum yattili misafirim vardi sohbet muabbet saat4 yarinda sehir turumuz var umarim aksam ugrarim kib

Hayırlı sabahlar
Bugün kahvaltıya davetliyim birazdan hazırlanmaya başlarım önce eşime bişeyler hazırlamam lazım o evde malum sonrasında bir duş alıp çıkmak istiyorum bakalım

Hamınızaa günaydın günaydın günaydın sozen geçmiş olsun canım verilmiş sadakan varmış anlattığına göre kılpayı geçmiş kaza allahm korusun. Hurmayı bende yapamadım ya bu hafta kendimi sıkayım dedikçe akşamları yemek isteğim arttı cumadan sonra bi diyet seçekte başlayak gurban :)

Yolcu allah kolaylık versin sanada :) wc alıştırma konusunda

I love Bonus

Hayırlı sabahlar
Bugün kahvaltıya davetliyim birazdan hazırlanmaya başlarım önce eşime bişeyler hazırlamam lazım o evde malum sonrasında bir duş alıp çıkmak istiyorum bakalım

Asuman aplaa günaydın :))) eşin niye evdeki malum yazmışında ben annamadım

I love Bonus

Hımm geçmiş olsun o zaman bendede eş ve çocuk evde biri öğretmen biri öğrenci bu ne demek artık bütün gün yemekle uğraşırım ben puff

I love Bonus

Hımm geçmiş olsun o zaman bendede eş ve çocuk evde biri öğretmen biri öğrenci bu ne demek artık bütün gün yemekle uğraşırım ben puff

I love Bonus

Sağol canım benim her zamanki Halim aslında tüm gün mutfaktaydım nerdeyse kızlar erken gidiyor okula onlarla kahvaltı yapmıyoruz biz eşimle geç yapıyoruz sonra öğlen eşim gider bikaç saat sonra kızlar okuldan gelirler akşam kadar böyle işte :) düzensiz bir düzenimiz var bizim de :))

Olsun sağlık olsun elbet düzene girer anca kızları evlendirince heralde :)

I love Bonus

haklısın canım çok şükür alıştık zaten bu düzene:)
doğru demişsin kızalr evlenince değişir herşey ay içim burkuldu

Ayy ablacım ya daha çook var dertlendirdim kadını allah sağlıkla aşkla mutlulukla yuva kurmayı nasip etsin bütün bekarlara inşallah. Benimde kızım var 1bçuk yaşında demek 20 sene sonra oda gelin adayı bak bende bi tuhaf oldm şimdi

I love Bonus

Günaydın, güzel zarif ama şişko hanımlar.

Yok ben seferihisardaydim. Ama artik bursadayim. Dokuz eylul u okuyunca sorim dedim.

Neresindesin izmirin?

nur1835

Buca'lıyık )

Kalori almayın, kalori harcayın

hem de çok daficiğim..Foto ekledim bakarsınız...

Merhaba,
Pilav da ekmek değişimi oluyor biliyorsunuzdur..

Canım çok geçmiş olsun...Allah beterinden korusun...
Beslenmene dikkat et lütfen...İsveç diyetin de verdiklerinin çoğu yağ kaybı değildir zaten. o yüzden hemen geri gelirler ve üzülürsün..

haklısın canım çok şükür alıştık zaten bu düzene:)
doğru demişsin kızalr evlenince değişir herşey ay içim burkuldu

Muhabbete bak sizi duygusal,ağlak etine dolgunlar

size böyle diyorum ama oğlumun sınıfın da hoşlandığı kız varmış duyunca bir tuhaf oldum çok kıskandım ben yaaa...
galiba fena bi kaynana olacağım

Son düzenleme:

:) :) :) minnak seni

I love Bonus

Dün yediklerim..

Sabah,
Karatay kahvaltı

Starbucks'da bol kremalı esperesso..
Olmamalıydı ama dün gösterilerden sonra foruma gittik. orada neler neler yediler. ben hepsine hayır dedim en son kızım latte içmek istedi benim de zaafımdır kahve ve çeşitleri bunu içtim...

Akşam,
KAbak mücver
Bir sürü ayran

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…