- 16 Nisan 2014
- 1.071
- 178
- 93
sevgili hemgösterebiliyor:)
bende sana bişey sorsam olurmu?
şimdi insülin dözellikle denci olan kilolu bir bayanda, açlık ve tokluk kan şekerlerinde belli ufak çaplı yükselmeler olurmu?
mesela o kişinin açlık kan şekerinin normal sınırlardan 30-40derece yüksek çıkması gibi???
ya biliyorsan bir cevaplarsan çok sevinirim bu sorumu canım yaaa....
sağlıkçı olmakta ne güzel birşey:) az çok bilgili oluyor insan ne güzel, maşaallah diyim sanada.
varmı sıhhat gibisi.....
öptüm
hayırlı geceler kızlar
benim bugün kahvaltıdada akşam yemeğindede misafir vardı. birde yolluk hazırlama telaşı.
onca hamuru yersem 100 kilo olurum herhaldesil baştan başlarım diyete
ama yolda başka birşeyde yiyemem
bakalım kaç kilo dönücem geriye
yenacım çok tatlı olmuştur şerbetli paşaama sende kendini çok yorma
nur seninle hemşeri oluyoruz galiba bursanın neresindesin. ben eriklide oturuyorum.
meyracım annene kavuşmuşsun gözün aydın. kolay gelsin sana
asucum kızına sınavında başarılar diliyorum
7 hurmamı?
I love Bonus
Canim bu hafta olmadı ama insallah haftaya bişeyler yapıcam :)Sen yap o günde yanında bulundur küçük süt yada ayranla ayaküstü bile yersin ben normal yoğurtla yidim
I love Bonus
Paylaşım icin teşekkürler canim.bende stresini yiyerek atacağını sananlardanim...nasil birsey bu maydonoz kuru sekerim?
su ewde spor yapabilenleri cani gonulden tebrik ediyorum
bu hurma yogurtta ben sadece 3 ogun hurma yogurt yenecek die biliodum yani gunde 21 hurma 3 kase yogurt yenio die biliodum burdada yapan arkadaslar oldu ama sonuclari hatirlamiorum bende denedim basaramamisdim ama ben sewmisdim bu ikiliyi bendemi yapsam bu ay2 kilo vermem gerekiodu ay bitimine 9 ggun kaldi 😭
herkese ii aksamlar kizlar bugun okulum vardi okuldan snrada dayim geldi sehir disindan yarin gitcek ona ymk fln hazirladim simdi o sewgilisiyle telde liseli asiklar gibi kikirdasirken size bi bakayim dedim😄keyifler yerinde sohbetler guzel birtek yenanin ufak bir rahatsizligi var allah daha beter dert vermesin ayrica gecmis olsun bole keyifli keyifli kilolarda gitsin bugun obezlerin yeme davranislari uzerine arastirma yapan bir dr ile sohbet ettim size ondan kaptigim bazi tuyolari vericem
1.yemek kalmasin israf olmasin die o yemeyi yiyerek dunyadaki aclik sorununa cozum bulamazsiniz dedi(bu beni cok etkiledi hep aman israf olmasin die yetistirildik ya
2.sikinti,stres,uzuntuye karsi kendinizi kuvvetlendirin toleransinizi artirinki duygusal yeme aliskanligindan kurtulun
3.gerginlige tahammul edebilmeyi basarirsak duygusal yemede biter
4.o an yemek istediginiz cikolata,pasta,borek size dunyanin en iyi seyiymis gibbi gelmesinin sebebi zihninizin bunu bu sekilde kodlamasindan kaynakli (ki ben bu dusunce tarzini kndime uyarlayarak 20 kilo vermeyi basarmisdim cnm asla cikolata vb. İstemiodu
5.yiyecegi odul gibi gormek yerine o yiyecegin besin degeri ve enerji icerigiyle ilgilenin
zamani ve yeri geldikce daha fazlada bilgiler vericem size bu konusmalarin ustune yemekde dayimda benim psikolojik analizimi yapip drun soledigi seylerin aynisini soyledi bnm hatalarimdan bahsetti yillardir ii analiz etmis biridir beni bide herseyi konusuruz ii tanir ve tesbitleri dogrudur 😄 insallah daha motive devam edicem yoluma ..
umarim ogrendiklerim sizede yardimi olur
ne güzel sanat yönü güçlü bir annen var.. İnsallah ilk fırsatta kitabını okuma fırsatım olur...tam olarak nasil ne isimle edilebilirim kitabını?ben okuyana kadar nerelere kayboldunuz...
Sanırım hep birşeyleri yapmak için kendimi çok sıkıştırdım. işle eğitimi götürürken evi de aksatmıyayım isteyince kendine çok da vakit ayırmıyorsun. insanlar iş çıkışı yada hafta sonları buluşup görüşürken sen ya dolap toplama ya tez yazma peşinde oluyorsun. sonra öyle biran geliyor ki başkaları ile ne konuşacağını bilemiyorsun. bir kaç yakın arkadaş dışında kimsenin yanında rahat edemiyorsun. girişken biri olduğum halde anlık iletişimlerin dışına çıkmıyorum. ailemsiz tek başıma yaptığım tek şey eğitim.sadece eğitimler için ayrılıyorum onlardan. ee taii bu eğitimler zaman zaman başka şehirde 10 gün kadar olabiliyor. o zaman da tüm boş vakitlerimi kitapçılarda müzelerde sinemalarda geçiriyorum.. belkide yalnızlığı seviyorum. bilmiyorum. aslında bu güne dek pek düşünmedim. ama işyerinde arkadaşlar günlerine davet ederler sürekli, ben de gitmemek için bin dereden su getiririm...
linkteki romanı annem yazdı. ve her kelimesi gerçek olan bir otobiyografi. annemin ilk romanı. ayrıca güfte kitapları var. bestelenmiş 25-26 şiiri var bu kitaplardan. ama daha ünlü olan çıkmadı. bekliyoruz. izmirde kitap fuarlarına katılıyor. D&R larda ve internette satılıyor kitapları..
böyle işte...
Nilufercim İnsallah .... Ne güzel günler bunlar.. darısı basımıza ...Gününüz aydın olsun arkadaşlar....
Oğlumun ilk kepli fotoğrafı oldu..bakıp bakıp gülümsüyorum,duygulanıyorum ortaya karışık bir ruh halindeyim..Çok yakışıklı hatta en yakışıklısı benim oğlum)
Allah nasip etsin de üniversite mezuniyetinide görelim..
canim cok gecmis olsun. İnsallah öbürü de unutur gider olanları...Selamün aleykümm...
nerdesiniz yavvv pek boş kalmış bu akşam buralar....sahipsiz sanarlar sonraa....
ben bugün kızları doktora götürdüm kan verdik aman Allahım çok zordu...büyük kızım bayılmadı ama bayılmış kadar oldu çokk ağladıı..küçüğümde öyle ama
küçük olduğu için kısa bir süre sonra unuttu...büyük kızda damarı bulamadılar iğneyi soktuktan sonra içerde çok uğraştı kız cıyak cıyak bağırdı tabii..ayağa
kalkamadı başım dönüyoo anne düşüyorum falann dedi...arabada küçüğü koyduk bir kenara büyüğüm eve gelene kadar hatta sonrasında saatlerce
kucağımdan inmedi aklım gitti bişey olcak çocuğa diye yaa....şuan uyuyo arada sıçrayarak uyanıyo falan ama neyse en kötü halini atlattık çok şükür...
benim diyet fena durumda..toparlıyamıyorum ağzım hiç boş durmuyo..canım hep bişeyler yemek istiyo aklım fikrim mutfakta....off napcam ben yaa...
geçmişe bi göz attıydım ama kafam okadar doluki ne okudum kim ne durumdaydı hatırlamıyorum kusura bakmayın...
İyi geceler
Sibelcim geçmiş olsun neyseki maddi manevi bir zarar yok
Diyet işini bikaç gün hafiflet bence İsveç çok katıydı ne de olsa ama ipin ucunu kaçırma tabii yoksa benim gibi yakalayamazsın
Hayırlı sabahlar
Bugün kahvaltıya davetliyim birazdan hazırlanmaya başlarım önce eşime bişeyler hazırlamam lazım o evde malum sonrasında bir duş alıp çıkmak istiyorum bakalım
Asuman aplaa günaydın :))) eşin niye evdeki malum yazmışında ben annamadım
I love Bonus
Hımm geçmiş olsun o zaman bendede eş ve çocuk evde biri öğretmen biri öğrenci bu ne demek artık bütün gün yemekle uğraşırım ben puff
I love Bonus
Olsun sağlık olsun elbet düzene girer anca kızları evlendirince heralde :)
I love Bonus
haklısın canım çok şükür alıştık zaten bu düzene:)
doğru demişsin kızalr evlenince değişir herşey ay içim burkuldu
Yok ben seferihisardaydim. Ama artik bursadayim. Dokuz eylul u okuyunca sorim dedim.
Neresindesin izmirin?
nur1835
şaşkınlıklar içindeyim. iki oğlum da erkenden uyudu. yarın tatil olduğu halde
bizde kocişle sohbet ediyoruz, günün kritiği, yılın planlaması....
tv de açmadık bu gece ,çok güzel oldu...
acck da fazla kalori alırız, tam olur
hayırlı geceler kızlar
benim bugün kahvaltıdada akşam yemeğindede misafir vardı. birde yolluk hazırlama telaşı.
onca hamuru yersem 100 kilo olurum herhaldesil baştan başlarım diyete
ama yolda başka birşeyde yiyemem
bakalım kaç kilo dönücem geriye
yenacım çok tatlı olmuştur şerbetli paşaama sende kendini çok yorma
nur seninle hemşeri oluyoruz galiba bursanın neresindesin. ben eriklide oturuyorum.
meyracım annene kavuşmuşsun gözün aydın. kolay gelsin sana
asucum kızına sınavında başarılar diliyorum
Selamlar
An itibariyle menu bildirimime basliyorum
Sabah
2 haslanmis yumurta
Bir parca peynir
2 domates
10 zeytin
2 dilim tam bugday ekmegi
Aksam
Bir tabak taze fasulye
Bikac kasik pilav
Iki dilim ekmek
Uc lt su
Yesil cay icemedim ve sporumu yapamadm. Yarin onlaraida yaparim ins . Bu aksamlik bu kadar daha yemegi dusunmuyorum:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Herkese iyi geceler.gunlerdir gezmelerdeyim.benim diyet yalan oldu.herkes cok zayıflamasın diyor...ama bu hafta durum fena...sabah 23 Nisan gösterilerine oğlanı götürdük.cok mutlu oldu .23 nisan kutlu olsun deyip duruyor evde.bayrak salliyor biryandanda...ordan eryamana annelerin yanına geçtik.onlarida alıp goksu parka pikniğe gittik.. İste orda film iyice koptu... Aksam eve donerken arabayi ben kullaniyordum. Eve yaklastigimizda arabanin biri onume kirdi once zor fren yaptim .sonra isikta birden durup geri geri gelip bizim arabaya dokundu ve kacti. Ayy sinirden gozum dondu.. Esim cikti bakti pek bisi yok.ama ben deli oldum valla gaza basip ilerde adamin onune ben kirdim bu sefer.kizdim birsuru.. Esimde kiziyorduki adamlar ozurler diledi.. Defalarca.. Trafik pert oldu bu aradaa Esim bunlar kafayi cekmis bosver dedi ama ayy benim sinir tavan yapti walla.. Arabada hasar olaydi neler olurdu bilemiyorum... Bosverdik ...Sonra eve geldik.dun benim sipa yolda yururken iki tane civciv aldırdı bana ,cikcik ve vikvik koyduk adlarını Ayyy insallah uzun yasarlar cok korkuyorum birsey olursa onlara oğluma nasıl açıklarım diye.. Hayırlısı artık...
.
haklısın canım çok şükür alıştık zaten bu düzene:)
doğru demişsin kızalr evlenince değişir herşey ay içim burkuldu
Ayy ablacım ya daha çook var dertlendirdim kadınıallah sağlıkla aşkla mutlulukla yuva kurmayı nasip etsin bütün bekarlara inşallah. Benimde kızım var 1bçuk yaşında demek 20 sene sonra oda gelin adayı bak bende bi tuhaf oldm şimdi
I love Bonus
Muhabbete bak sizi duygusal,ağlak etine dolgunlar
size böyle diyorum ama oğlumun sınıfın da hoşlandığı kız varmış duyunca bir tuhaf oldum çok kıskandım ben yaaa...
galiba fena bi kaynana olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?