Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar nasilsiniz dün aksam yatmadan yarim saat önce 3 kasik yogurt yarim limon sıkıp yedim bi arkadas denemis ccok memnun bende basladim

Oyy bende çok severim her bi çeşidini afiyet olsunda yaramasın.

Karatay kahvaltıyı aç bakim ne vardı içinde

I love Bonus

Günaydın kızlar nasilsiniz dün aksam yatmadan yarim saat önce 3 kasik yogurt yarim limon sıkıp yedim bi arkadas denemis ccok memnun bende basladim

İyiyiz canım sen nasılsın.?

Oyy bende çok severim her bi çeşidini afiyet olsunda yaramasın.

Karatay kahvaltıyı aç bakim ne vardı içinde

I love Bonus

Bugün kahvaltımı açıyorum
2 yumurtadan peynirli tereyağlı omlet..
12 zeytin,
domates,salatalık,tere,maydanoz
1 ince belli çay bardağı çiğ fıstık
2 gün kurusu
çay çayyyyy

Selamün aleykümm...

sağol canım...uğraşıyorum işte bakalım inşallah çok uzun sürmezz...evle alakamı kestim nerdeyse onu alıştırıcam diye....

sağol canım...

sanada geçmiş olsun....Rabbim kazalardan belalardan korusun...

ay pastamı dedinn...bende yok hiç birşey ama yapasım var yapmamak için kendimle cebelleşiyorum....iştahım çok açık bugünlerde ve kaç kiloyum onu bile bilmiyorum tartılmaya cesaretim yok....

Herkese gunaydin. Sabah baskulde gorduklerim yuregimi aklimi hoplatti valla... Acil duruma el atmaliyim .. Gecmis olsun dilekletiniz icin tesekkur ederim.. Rabbim hepimizi korusun .. canim hurma yogurt deneyelim bencede . vereceksek ben pazar yada pazartesi baslayayim ki fire vermiyim diye dusuniyorum. Ama bugunden kendime ceki duzen versem iyi olacak ..

Hayırlı sabahlar
Bugün kahvaltıya davetliyim birazdan hazırlanmaya başlarım önce eşime bişeyler hazırlamam lazım o evde malum sonrasında bir duş alıp çıkmak istiyorum bakalım
afiyet olsun canim...

niluferim uzuldum valla uc gunde coşmuşum farketmeden. Birdeyaptigim diyet protein diyeti oldugu icin kas kaybiolmazmis cok .

yemiyorum kac gundur bozulmustur tadi kotudur . Yok yok hic guzel degil zaten .. yeyince pisman oluyorsun ancak .. Yapmaki yemiyesin kuzum. :)

Benim kızlar biri 17 ve diğeri 15 yaşına geldiler Allah iyilerle karşılaştırsın cümlesiyle beraber inşallah
Senin gelinin hem çok şanslı hem de çok özel olacak inşallah

Selamün aleykümm...

sağol canım...uğraşıyorum işte bakalım inşallah çok uzun sürmezz...evle alakamı kestim nerdeyse onu alıştırıcam diye....

Kolay gelsin zeynepçiğim...

Benim kızlar biri 17 ve diğeri 15 yaşına geldiler Allah iyilerle karşılaştırsın cümlesiyle beraber inşallah

Senin gelinin hem çok şanslı hem de çok özel olacak inşallah

Herkese merhabalar :)

Dun kotu gecti gerci aksam 7den snra hicbise yemiyerek dengeledm ama yinede kotuydu sanrm.

Neyse dun geride kaldi bugune bakalim.

Sabh ac karinla bi bardak su saat 10da kahvalti biraz peynir 2domates bi salatalik bi kucuk dilim ekmk. Bolca sekersiz cay

Oglen 1bucukla 2 arasi 4parca kanat ve salata karisimi. Ekmek yok. Aksamda bu istikrarla devam edersem super olcak.

Suan biraz atran icesim var icerim belki

nur1835

Selam güzeller...
Nasılsınız. Ben bu aralar yoğunum. Dün izinliydim ama hastane işlerim vardi cok yoruldum tüm gün gitti. Cumartesi emar ve egg çektirmek için tekrar gideceğim.
Bugünde canım çok sıkkın telefonum bir anda elimden düştü ekran tuzla buz oldu

geçmiş olsun burcu..hayırdır niçin çekilicek..
Telefonun için de üzülme vardır bir hayır bunda...

Yimaaamı yidim,tükanı kapadım
Buyrun günün mönüsü

Sabah,
Karatay kahvaltı

2 kahve
1 yeşilçay

Akşam,
Kabak mücver
Yoğurt
Yeşilçay

Ev halkına fırın makarna yaptım. dün dışarıda yediklerinden mücverime bakan olmadı. bugün de bana kaldı iyi de oldu ,bekleyince daha güzel olmuş..

Aferim size...
Ne menü paylaşın..ne spor paylaşın...Yaz da geliyor ondan sonra şişkoyum deyu kıvranın hemi..
Bonus ilk gün geldiğin de yok resimli menü deyip bir gazla işe girişti ama yok oda yalanmış )

ben menümü de paylaşıcam,zayıflıycam da, sonra da sizi terkedip gelmeyeceğim diğer zayıflayanların yaptığı gibi..
Lafımı da ortaya koydum üzerine alan alsın..

Vayyy seni uyanik bizi boyle gaza getircen demiiiii

nur1835

Vuuuu çok sert:18:taşlar üçer beşer geldi valla
Haklısın ne diyim sen zayıfla onla avunalım

Anaaaa bana laf atmış hatun iyi yapmışın ama haklısın birleşip toptan laf tekme tokat atın bana

Ben yimek paylaşımı yapmıyosam anlayınki kaçırıyorumdur tühh sıfatıma ilk yediğim şeyin resmini çekip koymazsam şu bonus kafam fönlere gelsin

Bırakıp gideceğin gün gelicek elbet belki yarın belki yarındanda yakın lakin vicdanın seni rahat bırakmaz zinhar kopamazsın

I love Bonus

Ara ogun 5 6 arasi bi muz.
Aksam bi kase corba azcikta ekmegin ucundan kopardm

nur1835

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…