Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyiyim Yenam sen nasılsınn??
Yemişiz fırçayı haklısın yerden göğe kadar ben üstüme alınıp görevimi yerine getiremeyenlerdenim.

kaç gündür karatay gibi besleniyorum biliyormusun

yaşasınn..Aç bırakma ama kendini..
Sağlığın nasıl,ilaçların faydasını görüyomusun.?

özledigine sevindim canim :)
amaaaaa ben istanbula dönmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmm baskada bisi yapasim yok

Canım öyle düşünme İstanbul da yaşayanlarda orda yaşamanın zorluğundan bahsederler tatil olunca farklı bakıyor insan napcaksın şükür demek lazım

yaşasınn..Aç bırakma ama kendini..
Sağlığın nasıl,ilaçların faydasını görüyomusun.?

Evet aç kalmıyorum ceviz gerçekten çok tok tutuyor ama ben güne erken başladığım için azda öğlen atıştırıyorum bişeyler.
Sağlığım iyi ağrılarım yok soğan suyuna devam ama çokkkk artıdayımm
tartılmıyordum kafayı yiyecem

Canım öyle düşünme İstanbul da yaşayanlarda orda yaşamanın zorluğundan bahsederler tatil olunca farklı bakıyor insan napcaksın şükür demek lazım

aslinda evet yasamasi coook zor biliyorumda... herseyden cooook sevdigim arkadaslarimiz orda onlarsiz 1yil zor geciyor... istanbulda ayni mahallede olsak her gün görüsürüz yada haftada bir kac kere... ( onlari daha evin önünde taksiye bindik 10metre ilerledik özlemistim bile... onlara karsi olan sevgim bambaska ya :)

herkese gunaydinlarrrrr.

Beni bonus gonderdi. Dedi ki sen oraya adimi ver hemen seni de listeye alirlar dedi. :) :)

Kilomu bildireyim hemen. Gecen hafta 73.3 tu. Yani oyle basladim. Bu sabh 72.5.

nur1835

herkese gunaydinlarrrrr.

Beni bonus gonderdi. Dedi ki sen oraya adimi ver hemen seni de listeye alirlar dedi. :) :)

Kilomu bildireyim hemen. Gecen hafta 73.3 tu. Yani oyle basladim. Bu sabh 72.5.

nur1835

canim seni anca haftaya cuma alicam listeye kusura bakma!
yeni gelenler icin 2hafta bekleyip 3ncu hafta listeye girme haklari oluyor... seni bugun listeye alirsam zamaninda beklemis olan insanlara haksizlik olur...
gercekten kusura bakma canim :)

canim seni anca haftaya cuma alicam listeye kusura bakma!
yeni gelenler icin 2hafta bekleyip 3ncu hafta listeye girme haklari oluyor... seni bugun listeye alirsam zamaninda beklemis olan insanlara haksizlik olur...
gercekten kusura bakma canim :)

kural kuraldır sorun yok :) espiri olsun diye demiştim :26::26::26::26:

günaydın kızlar herkes iyidir inşallah sabah kahvaltım;

kahvaltıdan önce 1 brd. sirkeli su 15 dk sonra yeşil kahve 15-20 dk sonra 8.30 gibi kahvaltı;

1 er domates,biber,salatalık tuzsuz yağsız
3 siyah zeytin
1 kaşık kadar beyaz peynir
2 ceviz içi
2 dilim tam buğday ekmeği
1 fincn yeşil çay
arkasından yağ çöz(diyetisyenin verdiği bi karışım ne işe yarıyo dedim yağ çöz dedi :)) metabolizma hızlandırıcıymış)
saat 11.00
1 yeşil elma+1 çay brd yarım yağlı süt

benim tartı günüm perşembe dün 110,7 çıktım 3 nisanda başladım diyete 114,6 başlangıç yani 3 hftda 3,900 gr vermişim bunun 3,400gr yağdan gitmiş 1 cm incelmişim 1 yaşta gençleşmişim herkese sevgiler...

günaydııınnnnnnnnnnnn
ben geldiiiimmmm
sizden ayrı kalmak ne zormuş kızlar yaaa
eşim bile 'sen şimdi kızlar ne yapıyor diye düşünüyorsundur' diyor
çok şükür dün internetime kavuştum ama pcyi açamadım bile yoğunluktan
bu hafta çok dikkat edemedim bir ara 89.7 oldum ama şimdi 90.3 çıktım
koşturmacadan spor bile yapamadım ama adım sayarım buna rağrem 7binlerin altına düşmedi
cumartesi günü dişimiz geldi kaşığa çıt çıt sesleri gelmeye başladı
pazar kızım ateşlendi 39.1 oldu pazartesi günü antibiyotik başladık (ben dişe bağlamıştım ama diş o kadar ateş yapmazmış boğazı kötü olmuş yine)
çok şükür kızımın durumu iyi hatta bugün diş buğdayı yapcam anneannesi yarın gidecek o gitmeden görsün diye
detayları gece misafirleri uğurladıktan sonra konuşuruz
sozeennn sen ne yaptın kız yarış arkadaşım 80leri gördün mü hadi yine iyisin geçtin beni bu geceyi atlatayım önümüzdeki hafta yakalıcam ama seni
malum üzere işlerden dolayı geçmişe bakamıyorum (45sayfa) alıntılara bile bakamadım akşama alıntılardan başlayıp yavaş yavaş bakabildiğim kadar bakarım artık geçmişe
çok özledim sizi hoşgeldiiiiiimmmmmmm

Son düzenleme:
Gökçecim kilom aynı

Meyra sporum yok canım taplolar için teşekkürler güzeler öpüyoruuum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

teşekkür ederiz desteğiniz çok makbule geçti :) inşallah hedeflerinize ulaşırsınız bu arada ne kadar sürede verdiniz ve genel olarak neler uyguladiniz spor ve diyet olarak

Öncelikle hayırlı cumalar herkese

Eski arkadaşlarıma hoşbuldumm diyorum

Güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim kızlar ben bu kiloyu on ayda verdim evet daha fazla olabilirdi ama bünye bu duraklamalar yaşıyabilirisiniz zaman zaman.

Neler yaptığıma gelince aslında uzun anlatmak lazım ama şöyle diyeyim temelde sağlıklı besleniyoruz 3 ana öğün 3 ara öğün yapıyoruz kesinlike su içiyoruz ve sporumuzu ihmal etmiyoruz kaçamakkkk yokkkkkkk protein ağırlıklı besleniyoruz yetersiz değil sağlıklı beslenme önemli olan

Canım hiç mi tatlı istemedi pizza istemedi tabiki istedi ve yedim ama hep telafi ettim önemli olan bu telafi edebilmek ve sıklıkla tekrarlamamak

Kısa bir cevap oldu kızlar ama süreç uzundu çok detay varrrr anca bu kadar yazabildim

Hayırlı cumalar
Gökçe cim ve hasibecim hoşgeldiniz ikiniz de
Esracan da gelse tam olacak ama hiç ses yok hayırdır inşallah
Kilo verenleri kutlarım
Benim gibilere ne denir bilmem ama yena gerekeni diyor zaten :)

Kilo bildiresim yok aslında listeden çıkmak bile istiyorum doğruyu söylemek gerekirse eşim dalga geçiyor benle sen utanmadan kilo mu bildiriyorsun diye neyse kendime bir fırsat daha vereyim bari
Kilom 88.5

Ya ben anlamıyorum diyetse diyet sporsa spor az uyumaksa az uyumak iki haftadır tık yok sinirlerim bozuldu ağladım bugün annemi de üzdüm ameliyat olacam falan dedim düşünüyorum ben nerde hata yapıyorum diye karbonhidrat sıfır çok nadir bulgur yiyorum bi tek tuz manyağı ben tuzu bile çok azalttım..Proteini kalsiyumu yesilligi bol yiyorum suyu bol içiyorum, sorun nerde Allah aşkına sorarım size

elifce uzulme.kac hafta yediklerine dikkat ediyorsun ? hic mi kilo vermedin ? eger yeni basladiysan uzulme ayni tempoya devam sonuclari goreceksin.eger coktan basladiysan ve hic ama hic kilo vermediysen o zaman tiroidini kontrol etmende fayda var. yani saglikla ilgili hic bir sorunun yoksa o zaman kilo vereceksin umitsizlige kapilma hemen.yediklerini de paylasirsan fazla yardimci olabilirim belki.

kilo bildirimi:
92.9

Kendini çok kastığın zaman verememen bence normal çok fazla kısmadan azaltarak yiyerek vermemiz lazım. Çok kısıtlama olunca bazen çok verildiği gibi bazende vücut direnç gösteriyo özellikle uzun süre bu kiloda kaldıysan. Elmalı bi karışım yazmıştı biri metebolzma hızlandırıcı öyle bişy deneyebilirsin

I love Bonus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…