Yolcu kolay gelsin canım biraz pis iş bi hafta sonra alışır inş ne kadarlık kuzun benimde önümde öyle bi süreç var
İyi geceler şimdilik zabahtan görüşürz inş yatmadan gelip bakacakları öpüyorum iğrenç sulu sulu
I love Bonus
sağol canım....28 aylık canım...zaten çok fırlama bir çocuk....normaldee çokk yoruyo beni bide şimdi vucudum hepten yorgun..ayaklarım taşımıyo artık....
Offff offf hamleni gördüm... Ağlamayı bırakıp icraata geçtim kuzum....Aferim size...
Ne menü paylaşın..ne spor paylaşın...Yaz da geliyor ondan sonra şişkoyum deyu kıvranın hemi..
Bonus ilk gün geldiğin de yok resimli menü deyip bir gazla işe girişti ama yok oda yalanmış)
ben menümü de paylaşıcam,zayıflıycam da, sonra da sizi terkedip gelmeyeceğim diğer zayıflayanların yaptığı gibi..
Lafımı da ortaya koydum üzerine alan alsın..
Hosgeldin canim...kızlar benide alın aranızaaaa
Tebrik ederim.masallah diyelim bu arada.. 30 kg vermişsin nerdeyse dile kolay.. Ayrıntılarını vaktin olursa yazırmısin ?+ 90 Herkese hayırlı akşamlar
Beni tanıyan bilecek zaten de tanımayanlara da şöyle diyim eskiden bu topikdeyim.tam 107.2 kiloyla diyete başlamıştım.Üç beş vereyim derken bugün itibariyle -28 kg vermiş bulunmaktayım.Güncel kilom 79.Size neden yazdım ??? Herkese ilham olsun diyorum gaza gelinnnn diye.Ben yoluma devam edyorum çünkü bana göre daha verilecek 20 kg var.İnsan isteyince mutlaka yapıyor.Ömrünün 26 senesini şişman olarak geçirmiş biri şimdilerde 42 bedene indi.İnanılmaz bir duygu.Herkese ilham olsun herkese gaz olsun.İnsan isteyince yapıyor yeter ki kafanızda iradenizle buna karar verin.O zaman hiçbişey engel olamazzzz
ba ba ba baaaaa nasıl yani bonuscumHe benimde yüzüm yok aslında ama bu hafta alıştırma oldu benim için öyle kabul ediyorum haftaya inş vericm
Sozen sozi diyim ben sana daha samimihurmayı aralarda yiyorm ben diğerinde acıktım biraz belki iki gün dayansam geçickti ama dayanamadım
I love Bonus
Zeynepcim benim oğlan 3 yasından sonra alıştı ama 1 haftada gece gündüz aynı anda kurtulduk.. Stikir (çıkartma ) yapistirma ödülü bizde cok ise yaradı .aklinda olsun.sağol canım....28 aylık canım...zaten çok fırlama bir çocuk....normaldee çokk yoruyo beni bide şimdi vucudum hepten yorgun..ayaklarım taşımıyo artık....
İyi geceler Topiğimin güzel hatunlari...bugun fiziktedaviden sonra güzellik merkezine gittim
Gecen arkadasla cilt bakimi + sikilastirma + selilüt tedavisi seklinde üçlü paket aldık.bugun sikilastirma vardı göbeğime radyo dalgaları uyguladılar.bide basınçla masaj yaptılar.sonrada ısı aldım.elektrikli baddaniye gibi bişeye sardılar beni karnımda çikolata maskesi sürdüler :) iyi bir terledim. İki gun karnın ağrır dediler.. Ağrıyor simdi...kadın olmak ne zor walla.. Esim baska bisi olsa bir sürü laf ederdi..güzellik icin deyince iyi sen bilirsin diyorçıkınca bir de fon çektirdim. Arkadasla güzel bir yeşil cay içip evin yolunu tuttum...nelermi yedim ...?
Sabah
İki kucuk dilim tam buğday ekmegi (aslında 1 dilim ancak eder iki kenarını yedim yani )
Light peynir 30 gr kadar
peyniri yumurta iküç çatal
Marul
Maydonoz
3-4 zeytin
Ara yok
Ogleden sonra
1 kase nesfit ( 1 kâseden birazcık fazla)
Light yoğurt
4 tane ceviz ici
.
Kolay gelsin canım vakti gelmiş aslında ama her çocuk farklı oluyor hazır değilse biraz daha bekle olmazsa
İyi geceler Topiğimin güzel hatunlari...bugun fiziktedaviden sonra güzellik merkezine gittim
Gecen arkadasla cilt bakimi + sikilastirma + selilüt tedavisi seklinde üçlü paket aldık.bugun sikilastirma vardı göbeğime radyo dalgaları uyguladılar.bide basınçla masaj yaptılar.sonrada ısı aldım.elektrikli baddaniye gibi bişeye sardılar beni karnımda çikolata maskesi sürdüler :) iyi bir terledim. İki gun karnın ağrır dediler.. Ağrıyor simdi...kadın olmak ne zor walla.. Esim baska bisi olsa bir sürü laf ederdi..güzellik icin deyince iyi sen bilirsin diyorçıkınca bir de fon çektirdim. Arkadasla güzel bir yeşil cay içip evin yolunu tuttum...nelermi yedim ...?
Sabah
İki kucuk dilim tam buğday ekmegi (aslında 1 dilim ancak eder iki kenarını yedim yani )
Light peynir 30 gr kadar
peyniri yumurta iküç çatal
Marul
Maydonoz
3-4 zeytin
Ara yok
Ogleden sonra
1 kase nesfit ( 1 kâseden birazcık fazla)
Light yoğurt
4 tane ceviz ici
Aksam yemedim daha
Offff offf hamleni gördüm... Ağlamayı bırakıp icraata geçtim kuzum....
Hosgeldin canim...
Tebrik ederim.masallah diyelim bu arada.. 30 kg vermişsin nerdeyse dile kolay.. Ayrıntılarını vaktin olursa yazırmısin ?
ba ba ba baaaaa nasıl yani bonuscum
Bak ben menümü yazdım ama...bugun 2-3 aktara yas hurma sordum yok.. Teyyy hacibayramda ulusta varmış .. Nasıl gitcem ben oraya. Bilmiyorum.yarin bakiyim biryerde metroda var demislerdi bakabilirsem oraya bakıcam artıkin...
Zeynepcim benim oğlan 3 yasından sonra alıştı ama 1 haftada gece gündüz aynı anda kurtulduk.. Stikir (çıkartma ) yapistirma ödülü bizde cok ise yaradı .aklinda olsun.
Cumartesi yigenin nisanı var... Eylül gibi kendime Birsuru elbise almıştım.simdi büyük geliyorlar biraz .. Yeni elbise alasimda yok... Ne giycem telaşı sardı beni..insallah birşeyler ayarlarım...
Günaydın..... Stop.....
Öpüldünüz......stop....
Kilo bildirimi....stop....
Geçen hafta 96.4... Bu hafta 95.8.... Stop....
Spor 75 dk....stop....
Kilo verenler olarak havamız batsın stop...
Yena bu msjmı iyi oku ztooooppp
I love Bonus
+ 90 Herkese hayırlı akşamlar
Beni tanıyan bilecek zaten de tanımayanlara da şöyle diyim eskiden bu topikdeyim.tam 107.2 kiloyla diyete başlamıştım.Üç beş vereyim derken bugün itibariyle -28 kg vermiş bulunmaktayım.Güncel kilom 79.Size neden yazdım ??? Herkese ilham olsun diyorum gaza gelinnnn diye.Ben yoluma devam edyorum çünkü bana göre daha verilecek 20 kg var.İnsan isteyince mutlaka yapıyor.Ömrünün 26 senesini şişman olarak geçirmiş biri şimdilerde 42 bedene indi.İnanılmaz bir duygu.Herkese ilham olsun herkese gaz olsun.İnsan isteyince yapıyor yeter ki kafanızda iradenizle buna karar verin.O zaman hiçbişey engel olamazzzz
Günaydın..... Stop.....
Öpüldünüz......stop....
Kilo bildirimi....stop....
Geçen hafta 96.4... Bu hafta 95.8.... Stop....
Spor 75 dk....stop....
Kilo verenler olarak havamız batsın stop...
Yena bu msjmı iyi oku ztooooppp
I love Bonus
Kizlar gunaydin gunlerdir bozulan yasam bicimim yuzunden dislerim mahvoldu discilerde surunup gece aglia aglia uyuyorum detaylari snra anlatirim bildirim yapip disciye gidiorum
spor yok
kilo 106
herkese hayırlı cumalar arkadaşlarrr
ayyyy kizlar pazartesi geldim Türkiye'den... ama anca simdi oturdum pc basina... birde psikolojim bozuldu bunalima depresyona girdim... Istanbulda arkadaslardan ayrilmak cooook zor olduben onlardan ayrilmak istemiyorum!!! onlari cooook seviyorum... okulum bitince bir an once turkiye'de is bulup istanbula dönmek olcak...
kayinvalide pek sinir etmedi bu yil beni... ufak tefek seyler olduda onlarida unuttum bile... bu yil büyük görümceme ayar oldum iyice!!!
ama Istanbul harika gecti cooook superdi!!! hiç ordan gidesim gelmedi...
vaooow esracim helal olsun!!!! kac zamanda vermis oluyorsun bu kiloyu?
canim sen anladigim kadariyla eskilerdensin... o yuzden 1hafta bekleyip listeye girme hakki kazaniyorsun... yani bugun listeye giriceksin :)
gecmis olsun canim!!!
Gökçeciğim hoşgeldin...ÖZlettin kendini..
canım 10 gün sonra ölçülecek 5 mayısta cagırdı dr ama ben dayanamadım carsamba baktım 1.700 vermişimGünaydın nafiyeciğim
Kilon kaç merak ettim...
günaydın kızlar uzun zamandır giremiyorum nete geçmişede bakamadım umarım herkez iyidir.ben köye gidip geliyorum bağ bahçeyle uğraşıyorum...kilo bildirimi 87.6 spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?