Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol canım....28 aylık canım...zaten çok fırlama bir çocuk....normaldee çokk yoruyo beni bide şimdi vucudum hepten yorgun..ayaklarım taşımıyo artık....

sağol canım....28 aylık canım...zaten çok fırlama bir çocuk....normaldee çokk yoruyo beni bide şimdi vucudum hepten yorgun..ayaklarım taşımıyo artık....

Kolay gelsin canım vakti gelmiş aslında ama her çocuk farklı oluyor hazır değilse biraz daha bekle olmazsa

İyi geceler Topiğimin güzel hatunlari...bugun fiziktedaviden sonra güzellik merkezine gittim
Gecen arkadasla cilt bakimi + sikilastirma + selilüt tedavisi seklinde üçlü paket aldık.bugun sikilastirma vardı göbeğime radyo dalgaları uyguladılar.bide basınçla masaj yaptılar.sonrada ısı aldım.elektrikli baddaniye gibi bişeye sardılar beni karnımda çikolata maskesi sürdüler :) iyi bir terledim. İki gun karnın ağrır dediler.. Ağrıyor simdi...kadın olmak ne zor walla.. Esim baska bisi olsa bir sürü laf ederdi..güzellik icin deyince iyi sen bilirsin diyor çıkınca bir de fon çektirdim. Arkadasla güzel bir yeşil cay içip evin yolunu tuttum...nelermi yedim ...?
Sabah
İki kucuk dilim tam buğday ekmegi (aslında 1 dilim ancak eder iki kenarını yedim yani )
Light peynir 30 gr kadar
peyniri yumurta iküç çatal
Marul
Maydonoz
3-4 zeytin
Ara yok
Ogleden sonra
1 kase nesfit ( 1 kâseden birazcık fazla)
Light yoğurt
4 tane ceviz ici

Aksam yemedim daha

Offff offf hamleni gördüm... Ağlamayı bırakıp icraata geçtim kuzum....
kızlar benide alın aranızaaaa
Hosgeldin canim...

Tebrik ederim.masallah diyelim bu arada.. 30 kg vermişsin nerdeyse dile kolay.. Ayrıntılarını vaktin olursa yazırmısin ?
ba ba ba baaaaa nasıl yani bonuscum
Bak ben menümü yazdım ama...bugun 2-3 aktara yas hurma sordum yok.. Teyyy hacibayramda ulusta varmış .. Nasıl gitcem ben oraya. Bilmiyorum.yarin bakiyim biryerde metroda var demislerdi bakabilirsem oraya bakıcam artıkin...

Zeynepcim benim oğlan 3 yasından sonra alıştı ama 1 haftada gece gündüz aynı anda kurtulduk.. Stikir (çıkartma ) yapistirma ödülü bizde cok ise yaradı .aklinda olsun.

Cumartesi yigenin nisanı var... Eylül gibi kendime Birsuru elbise almıştım.simdi büyük geliyorlar biraz .. Yeni elbise alasimda yok... Ne giycem telaşı sardı beni..insallah birşeyler ayarlarım...

Günaydın,
Hayırlı cumalar.

Diyet grupların da bildirim günü olduğundan ve burası da diyet grubu olduğundan kilomu bildireceğim müsaade varmı arkadaşlar.?
Rahatsız etmeyeceğim bildirip gideceğim...
Pek bir fark yok kilomda ama azıcıkta olsa eksilmek güzel bir duygu, tavsiye ederim..deneyin bence..

Kilom....97,9
Spor....130 dk.

Süper olmuş,çok iyi yapmışsın Sibelciğim..azıcık bir değişiklik bile kendi adıma beni çok iyi hissettiriyor...
Ben de yarın fön neyin çektireceğim oğlumun gösterisi bahanesiyle..

Bu arada genişleyen elbiselerini iyi bir terziye daraltabilirsin değerlenmiş olurlar..Nasıl olsa bir daha kilo almayacaksın.

Günaydın..... Stop.....
Öpüldünüz......stop....
Kilo bildirimi....stop....

Geçen hafta 96.4... Bu hafta 95.8.... Stop....

Spor 75 dk....stop....

Kilo verenler olarak havamız batsın stop...

Yena bu msjmı iyi oku ztooooppp

I love Bonus

Sabahım körüsüydü tartıldm sadece 100 gr eksiktim şimdi tartıldım 600 gr her zaman güncel bilgi önemlidir benim için gökçee bizi listeye yazzz

I love Bonus

Kizlar gunaydin gunlerdir bozulan yasam bicimim yuzunden dislerim mahvoldu discilerde surunup gece aglia aglia uyuyorum detaylari snra anlatirim bildirim yapip disciye gidiorum
spor yok
kilo 106

Selamün aleykümm...

Kolay gelsin canım vakti gelmiş aslında ama her çocuk farklı oluyor hazır değilse biraz daha bekle olmazsa

sağol ablacım...bu yamyam hiç bir zaman hazır olmaz ablacım çokk fena bi çocuk...ne tatlı dil ne ödül..ne alkış öpmek koklamak nede ceza normaldede işe

yaramıyodu şimdide yaramıyo...karşılıklı inatlaşıyoruz ben açtım bezi bi kere takmaya niyetim yok oda ısrarla oturakta yapmamaya kararlı

bakalım....oturtuyom yapmıyo kaldırıyom anında üstüne yapıyo ve hiçççç rahatsız olmuyo...ben dokunmasam bütün gün gezer öyle...sürekli gözüm

üstünde olmalı 10 dakikayı geçirmemeliyim oturağa götürmek içinn kii ona rağmen dünde bugünde 10 dakkada üç posta kıyafet değiştik...neyse biz durumlar böyle işte....

bende yapıyorum canım ama işe yaramıyo maleseff...büyük 25 aylıktı iki üç günde alıştı..hemgece hem gündüz bi seferde kurtulduk bezden...bunda geceleri daha kolay iki kere götürüyom oturağa güzel güzel yapıyo bağlıyom altını uyumaya devam ediyoo..ama gündüz inatla istemiyo gitmeyii...3 yaşınada daha vakit var....bende kaynana sayısı çok canımm şuanda bile geç kalmışım çok bunaltıyolar benii alışsında çeneleri dursun...çok bunaldımm...

gelmişken bildirimde yapayım ama durum içler acısıı.....

kilo:82,8

spor yok..

ağlamak istiyorumm....

günaydın kızlar uzun zamandır giremiyorum nete geçmişede bakamadım umarım herkez iyidir.ben köye gidip geliyorum bağ bahçeyle uğraşıyorum...kilo bildirimi 87.6 spor yok

Mesajını okudum Bonus.. stopp
başarılarının devamını dilerim.. stopp..

ayyyy kizlar pazartesi geldim Türkiye'den... ama anca simdi oturdum pc basina... birde psikolojim bozuldu bunalima depresyona girdim... Istanbulda arkadaslardan ayrilmak cooook zor oldu ben onlardan ayrilmak istemiyorum!!! onlari cooook seviyorum... okulum bitince bir an once turkiye'de is bulup istanbula dönmek olcak...
kayinvalide pek sinir etmedi bu yil beni... ufak tefek seyler olduda onlarida unuttum bile... bu yil büyük görümceme ayar oldum iyice!!!

ama Istanbul harika gecti cooook superdi!!! hiç ordan gidesim gelmedi...

vaooow esracim helal olsun!!!! kac zamanda vermis oluyorsun bu kiloyu?

canim sen anladigim kadariyla eskilerdensin... o yuzden 1hafta bekleyip listeye girme hakki kazaniyorsun... yani bugun listeye giriceksin :)

Kizlar gunaydin gunlerdir bozulan yasam bicimim yuzunden dislerim mahvoldu discilerde surunup gece aglia aglia uyuyorum detaylari snra anlatirim bildirim yapip disciye gidiorum
spor yok
kilo 106

gecmis olsun canim!!!

Gökçeciğim hoşgeldin...ÖZlettin kendini..

Yaseminnn,
kujummm nasılsın.?

Günaydın nafiyeciğim
Kilon kaç merak ettim...
canım 10 gün sonra ölçülecek 5 mayısta cagırdı dr ama ben dayanamadım carsamba baktım 1.700 vermişim
ama başlarda böyle oluyor zaten canım bakalım sonrası ne olacak dr 3-4 kilo vermen lazım demişti

günaydın kızlar uzun zamandır giremiyorum nete geçmişede bakamadım umarım herkez iyidir.ben köye gidip geliyorum bağ bahçeyle uğraşıyorum...kilo bildirimi 87.6 spor yok

eslemciğim, cumaları da olmasa unutacağız seni..

Kolay gelsin işlerin de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…