- 6 Mart 2013
- 1.417
- 621
- 178
kural kuraldır sorun yok :) espiri olsun diye demiştim :26::26::26::26:
Öncelikle hayırlı cumalar herkese
Eski arkadaşlarıma hoşbuldumm diyorum
Güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim kızlar ben bu kiloyu on ayda verdim evet daha fazla olabilirdi ama bünye bu duraklamalar yaşıyabilirisiniz zaman zaman.
Neler yaptığıma gelince aslında uzun anlatmak lazım ama şöyle diyeyim temelde sağlıklı besleniyoruz 3 ana öğün 3 ara öğün yapıyoruz kesinlike su içiyoruz ve sporumuzu ihmal etmiyoruz kaçamakkkk yokkkkkkk protein ağırlıklı besleniyoruz yetersiz değil sağlıklı beslenme önemli olan
Canım hiç mi tatlı istemedi pizza istemedi tabiki istedi ve yedim ama hep telafi ettim önemli olan bu telafi edebilmek ve sıklıkla tekrarlamamak
Kısa bir cevap oldu kızlar ama süreç uzundu çok detay varrrr anca bu kadar yazabildim
Hayırlı cumalar
Gökçe cim ve hasibecim hoşgeldiniz ikiniz de
Esracan da gelse tam olacak ama hiç ses yok hayırdır inşallah
Kilo verenleri kutlarım
Benim gibilere ne denir bilmem ama yena gerekeni diyor zaten :)
Ya ben anlamıyorum diyetse diyet sporsa spor az uyumaksa az uyumak iki haftadır tık yok sinirlerim bozuldu ağladım bugün annemi de üzdüm ameliyat olacam falan dedim düşünüyorum ben nerde hata yapıyorum diye karbonhidrat sıfır çok nadir bulgur yiyorum bi tek tuz manyağı ben tuzu bile çok azalttım..Proteini kalsiyumu yesilligi bol yiyorum suyu bol içiyorum, sorun nerde Allah aşkına sorarım size
selam bnde gldmmm :) bnde 79 kıloyum bana da yardım edın
Merhaba,ben de 81 kiloyum , umarım zayıflayabiliriz :)
Bu yeşil kahveyi de arkadaşımın kilo veren kuzenin annesi denemş 15 günde 8 kilo vermişTadı baya kötüymüş ama olsun ya
Nilüfer im sagol iyi geldi ama beni dun cok yogurmuslar karnım ağrıyor... Yağlar gider insallahSüper olmuş,çok iyi yapmışsın Sibelciğim..azıcık bir değişiklik bile kendi adıma beni çok iyi hissettiriyor...
Ben de yarın fön neyin çektireceğim oğlumun gösterisi bahanesiyle..
Bu arada genişleyen elbiselerini iyi bir terziye daraltabilirsin değerlenmiş olurlar..Nasıl olsa bir daha kilo almayacaksın.
Tez zamanda alisir insallah sende rahatlarsin kuzumm...Selamün aleykümm...
sağol ablacım...bu yamyam hiç bir zaman hazır olmaz ablacım çokk fena bi çocuk...ne tatlı dil ne ödül..ne alkış öpmek koklamak nede ceza normaldede işe
yaramıyodu şimdide yaramıyo...karşılıklı inatlaşıyoruz ben açtım bezi bi kere takmaya niyetim yok oda ısrarla oturakta yapmamaya kararlı
bakalım....oturtuyom yapmıyo kaldırıyom anında üstüne yapıyo ve hiçççç rahatsız olmuyo...ben dokunmasam bütün gün gezer öyle...sürekli gözüm
üstünde olmalı 10 dakikayı geçirmemeliyim oturağa götürmek içinn kii ona rağmen dünde bugünde 10 dakkada üç posta kıyafet değiştik...neyse biz durumlar böyle işte....
bende yapıyorum canım ama işe yaramıyo maleseff...büyük 25 aylıktı iki üç günde alıştı..hemgece hem gündüz bi seferde kurtulduk bezden...bunda geceleri daha kolay iki kere götürüyom oturağa güzel güzel yapıyo bağlıyom altını uyumaya devam ediyoo..ama gündüz inatla istemiyo gitmeyii...3 yaşınada daha vakit var....bende kaynana sayısı çok canımm şuanda bile geç kalmışım çok bunaltıyolar benii alışsında çeneleri dursun...çok bunaldımm...
gelmişken bildirimde yapayım ama durum içler acısıı.....
kilo:82,8
spor yok..
ağlamak istiyorumm....
gokcecim özlettin walla kendini... İnsanin sevdiği insanlar neredeyse yüreği orda kalıyor malesef...ayyyy kizlar pazartesi geldim Türkiye'den... ama anca simdi oturdum pc basina... birde psikolojim bozuldu bunalima depresyona girdim... Istanbulda arkadaslardan ayrilmak cooook zor olduben onlardan ayrilmak istemiyorum!!! onlari cooook seviyorum... okulum bitince bir an once turkiye'de is bulup istanbula dönmek olcak...
kayinvalide pek sinir etmedi bu yil beni... ufak tefek seyler olduda onlarida unuttum bile... bu yil büyük görümceme ayar oldum iyice!!!
ama Istanbul harika gecti cooook superdi!!! hiç ordan gidesim gelmedi...
vaooow esracim helal olsun!!!! kac zamanda vermis oluyorsun bu kiloyu?
canim sen anladigim kadariyla eskilerdensin... o yuzden 1hafta bekleyip listeye girme hakki kazaniyorsun... yani bugun listeye giriceksin :)
gecmis olsun canim!!!
günaydııınnnnnnnnnnnn
ben geldiiiimmmm
sizden ayrı kalmak ne zormuş kızlar yaaa
eşim bile 'sen şimdi kızlar ne yapıyor diye düşünüyorsundur' diyor
çok şükür dün internetime kavuştum ama pcyi açamadım bile yoğunluktan
bu hafta çok dikkat edemedim bir ara 89.7 oldum ama şimdi 90.3 çıktım
koşturmacadan spor bile yapamadım ama adım sayarım buna rağrem 7binlerin altına düşmedi
cumartesi günü dişimiz geldi kaşığa çıt çıt sesleri gelmeye başladı
pazar kızım ateşlendi 39.1 oldu pazartesi günü antibiyotik başladık (ben dişe bağlamıştım ama diş o kadar ateş yapmazmış boğazı kötü olmuş yine)
çok şükür kızımın durumu iyi hatta bugün diş buğdayı yapcam anneannesi yarın gidecek o gitmeden görsün diye
detayları gece misafirleri uğurladıktan sonra konuşuruz
sozeennn sen ne yaptın kız yarış arkadaşım 80leri gördün mü hadi yine iyisin geçtin beni bu geceyi atlatayım önümüzdeki hafta yakalıcam ama seni
malum üzere işlerden dolayı geçmişe bakamıyorum (45sayfa) alıntılara bile bakamadım akşama alıntılardan başlayıp yavaş yavaş bakabildiğim kadar bakarım artık geçmişe
çok özledim sizi hoşgeldiiiiiimmmmmmm
asuman hanımlami görüşüyorum ? Hani su fotoğrafta gördüğüm fıstık gibi hanımla ... O günler uzak değil ...Kilo bildiresim yok aslında listeden çıkmak bile istiyorum doğruyu söylemek gerekirse eşim dalga geçiyor benle sen utanmadan kilo mu bildiriyorsun diye neyse kendime bir fırsat daha vereyim bari
Kilom 88.5
canim uzun süre protein ağırlıklı beslenmek böbreklere zarar verirmiş.buna dikkat et.insallah iki bhaftadir gitmediğini sandığın kilolar bu hafta topyekün gider...Ya ben anlamıyorum diyetse diyet sporsa spor az uyumaksa az uyumak iki haftadır tık yok sinirlerim bozuldu ağladım bugün annemi de üzdüm ameliyat olacam falan dedim düşünüyorum ben nerde hata yapıyorum diye karbonhidrat sıfır çok nadir bulgur yiyorum bi tek tuz manyağı ben tuzu bile çok azalttım..Proteini kalsiyumu yesilligi bol yiyorum suyu bol içiyorum, sorun nerde Allah aşkına sorarım size
hosgeldin canim..Kızlar merhaba, ben daha bugün aranıza katıldım. Bugün elma diyetine başlıcam umarım işe yararr
Hosgeldin canim...selam bnde gldmmm :) bnde 79 kıloyum bana da yardım edın
Sana iyi eğlenceler canim...selamün aleyküm.....
bugün cuma olduğunu dolayısıyla bildirim günü olduğunu, spor listesinin olduğunu falan hep unutmuşum yeni farkettim pcyi açınca, çok yoğunum kızlar.
size dün yazacaktım net yoktu yine.
geçmişi okuyamicam şuan kusura bakmayın, inşaallah herkes iyidir.
bende iyiyim şükür:)
listeyide yaparım bi ara.
kilom ne alemde hiç bilmiyorumDD
hadi görüşürüz ben kaçtım şimdilik.
kilo bildirimi
gökçecim beni bu hafta izinli yazarmısın, kocaman öptüm seni.
merhabalar.. ben 30 yaşında 3 çocuk annesiyim şuan 108 kiloyum.geçen sene mayıs ayında karatay diyetiyle 120 kilodan 94 kiloya düşmüştüm 2.5 ay gibi bir sürede sonrasında diyeti bıraktım.işide bırakıp evde kalınca 115 kilo oldum tekrar.on gündür tekrar diyetteyim fakat bu defa karma bi diyet yapıyorum biraz karatay biraz kalori hesabı falan gibi.ilk hafta 7 kilo verdim 3 gündür yerimde sayıyorum doğal olarak gram gram gidiyor demek daha doğru olur aslında.hergün leslie yapıyorum.bazen günde 11 mil bazen 8 bazen 5 o günki ruh halime göre değişiyor ama mutlaka yapıyorum ayrıca yeşilçay ve şekersiz kahve içiyorum.
Aboooowwww nedır bızım çilemiz yaaa .d
Denedim az önce tadı çok kötü yaa, bi fincanı bile tam bitiremedm
Ay keşke yaa
Ama tabıkı bızımkısı sadece hayal .d
Maalesef canımBu akşam üzeri yürüyüşe de başlıcam inş
Bn yuruyrm da cnm kaynvldemle cıkıyrm oda yorulıyo hmn otryo mcbr bnde otrym olmuyo yani tmpolu yuruymyrm .s
Haid ya .s olsun ne kadar yürürsen kardır. Ben daha 19 yaşındayım üni 1.sınıfım , biz arkadaşla başladık bugün diyete en azından tempomuz bir oluyo :)
Haha aynn .d ozl msj atablymsn
Msj sayımz 25 olmadan özel msj atamıyomuşuz cnm
Evet aç kalmıyorum ceviz gerçekten çok tok tutuyor ama ben güne erken başladığım için azda öğlen atıştırıyorum bişeyler.
Sağlığım iyi ağrılarım yok soğan suyuna devam ama çokkkk artıdayımm
tartılmıyordum kafayı yiyecem
günaydın kızlar herkes iyidir inşallah sabah kahvaltım;
kahvaltıdan önce 1 brd. sirkeli su 15 dk sonra yeşil kahve 15-20 dk sonra 8.30 gibi kahvaltı;
1 er domates,biber,salatalık tuzsuz yağsız
3 siyah zeytin
1 kaşık kadar beyaz peynir
2 ceviz içi
2 dilim tam buğday ekmeği
1 fincn yeşil çay
arkasından yağ çöz(diyetisyenin verdiği bi karışım ne işe yarıyo dedim yağ çöz dedi :)) metabolizma hızlandırıcıymış)
saat 11.00
1 yeşil elma+1 çay brd yarım yağlı süt
benim tartı günüm perşembe dün 110,7 çıktım 3 nisanda başladım diyete 114,6 başlangıç yani 3 hftda 3,900 gr vermişim bunun 3,400gr yağdan gitmiş 1 cm incelmişim 1 yaşta gençleşmişimherkese sevgiler...
günaydııınnnnnnnnnnnn
ben geldiiiimmmm
sizden ayrı kalmak ne zormuş kızlar yaaa
eşim bile 'sen şimdi kızlar ne yapıyor diye düşünüyorsundur' diyor
çok şükür dün internetime kavuştum ama pcyi açamadım bile yoğunluktan
bu hafta çok dikkat edemedim bir ara 89.7 oldum ama şimdi 90.3 çıktım
koşturmacadan spor bile yapamadım ama adım sayarım buna rağrem 7binlerin altına düşmedi
cumartesi günü dişimiz geldi kaşığa çıt çıt sesleri gelmeye başladı
pazar kızım ateşlendi 39.1 oldu pazartesi günü antibiyotik başladık (ben dişe bağlamıştım ama diş o kadar ateş yapmazmış boğazı kötü olmuş yine)
çok şükür kızımın durumu iyi hatta bugün diş buğdayı yapcam anneannesi yarın gidecek o gitmeden görsün diye
detayları gece misafirleri uğurladıktan sonra konuşuruz
sozeennn sen ne yaptın kız yarış arkadaşım 80leri gördün mü hadi yine iyisin geçtin beni bu geceyi atlatayım önümüzdeki hafta yakalıcam ama seni
malum üzere işlerden dolayı geçmişe bakamıyorum (45sayfa) alıntılara bile bakamadım akşama alıntılardan başlayıp yavaş yavaş bakabildiğim kadar bakarım artık geçmişe
çok özledim sizi hoşgeldiiiiiimmmmmmm
Hayırlı cumalar
Gökçe cim ve hasibecim hoşgeldiniz ikiniz de
Esracan da gelse tam olacak ama hiç ses yok hayırdır inşallah
Kilo verenleri kutlarım
Benim gibilere ne denir bilmem ama yena gerekeni diyor zaten :)
merhabalar.. ben 30 yaşında 3 çocuk annesiyim şuan 108 kiloyum.geçen sene mayıs ayında karatay diyetiyle 120 kilodan 94 kiloya düşmüştüm 2.5 ay gibi bir sürede sonrasında diyeti bıraktım.işide bırakıp evde kalınca 115 kilo oldum tekrar.on gündür tekrar diyetteyim fakat bu defa karma bi diyet yapıyorum biraz karatay biraz kalori hesabı falan gibi.ilk hafta 7 kilo verdim 3 gündür yerimde sayıyorum doğal olarak gram gram gidiyor demek daha doğru olur aslında.hergün leslie yapıyorum.bazen günde 11 mil bazen 8 bazen 5 o günki ruh halime göre değişiyor ama mutlaka yapıyorum ayrıca yeşilçay ve şekersiz kahve içiyorum.
Selam güzel hanımlar, hayırlı cumalar.
Kilo 89.8 cokkk mutluyum ucundanda olsa 8li rakam gördüm.
İnşallah birdaha hiç 9lu ve üzeri rakamları görmem.
Spor 100.dk pilates 220 dk yürüyüş 60 dk aletlerle spor toplam 380dk bu hafta azlma
tskler püsküüt cok iyi olmus böle.
sonucta 60 tan 50 ye düsmek isteyenle 90 dan 60 a düsmek isteyenlerin arasinda cok fark var..
bu arada ben diyete baslayali 3 haftayi brz gecti 90 dan 80 e inmis bulunuyorum.
bugün ne yedigime gelince .. sabah kocaman tonbalikli kasarli ve soganli bir sandvic yedim :)
insallah birlikte zayiflayabilecegim yolda$larim olur..
iyi paylasimlar dilerim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?