Merhaba,ben de 81 kiloyum , umarım zayıflayabiliriz :)
Ocakta diyete şubatta da topige başladım toplam -10 kg falan gitti ama 2 haftadır tık yok Karatayi eksiksiz uyguluyorum günlük düzenli spor yapıyorum ve hareketli bir insanım erken uyanıyorum zaten çalışıyorum yaşımda genç kaçamak yok bilmiyorum artık ne diyeyimelifce uzulme.kac hafta yediklerine dikkat ediyorsun ? hic mi kilo vermedin ? eger yeni basladiysan uzulme ayni tempoya devam sonuclari goreceksin.eger coktan basladiysan ve hic ama hic kilo vermediysen o zaman tiroidini kontrol etmende fayda var. yani saglikla ilgili hic bir sorunun yoksa o zaman kilo vereceksin umitsizlige kapilma hemen.yediklerini de paylasirsan fazla yardimci olabilirim belki.
kilo bildirimi:
92.9
Benim de totomla ilgili sorunum var :) Umarım veririz :)
Kızlar bi karisim hazirladim sanirim metabolizmayı hizlandiriyormus
3 litre su
2 elma
1 limon
1 çubuk tarçın
1 tatlı kaşığı tane karabiber
1 tatlı kaşığı karanfil
Bunları 1 taşım kaynatip soguttum sonrasuyunu süzüp dolaba koydum sabah aksam yemeklerden sonra 1 su bardagi icilecekherkese uygunmudur kullanmasi bilemem ama paylasmak istedim belki yapmak isteyen olur
Umarım.d nedr bızm cktgmz
Ocakta diyete şubatta da topige başladım toplam -10 kg falan gitti ama 2 haftadır tık yok Karatayi eksiksiz uyguluyorum günlük düzenli spor yapıyorum ve hareketli bir insanım erken uyanıyorum zaten çalışıyorum yaşımda genç kaçamak yok bilmiyorum artık ne diyeyim
Aynen ya , bugün başlıyorum diyete elma diyetini yapıcam
O nasl oluyo .d
Sabah güzel bi kahvaltı yapıyosun ondan sonra 2 saatte bir yeşil elşma yiyosun. Bol bol su içmekte lazım tabi :) Arkadaşımın kuzeni bu diyetle 15 kilo vermiş ama spor falan da yapmış :) Ben de yürüyüş yapıcam
Eee cok bastmş yuruyuş yapıyrm zatn .d bnde baslıym buna teskkurler cnmm
Rica ederim canım :) Yeşil kahve de aldım dün ona da başlıcam bugün :)
Ilk defa duydum onu .d sekersz ıcmk lazm cay nysede kahve sekersz ıçilir mii beeee
eslemciğim, cumaları da olmasa unutacağız seni..
Kolay gelsin işlerin de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?