Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ocakta diyete şubatta da topige başladım toplam -10 kg falan gitti ama 2 haftadır tık yok Karatayi eksiksiz uyguluyorum günlük düzenli spor yapıyorum ve hareketli bir insanım erken uyanıyorum zaten çalışıyorum yaşımda genç kaçamak yok bilmiyorum artık ne diyeyim

elifcim birde bunu dene istersen ben bu hafta 1.2 gr verdim bunun 3 günü full yatarak geçti rahatsızdım malum günler 2 gün yüruyüş yaptım oda çok fazla değildi hatta bu hafta hiç kilo verememişim diyordum ona rağmen 1 kg gitmiş hemde yağlardan sağlıkla ilgili bir sorun yoksa dene derim ...

kızlar hoşgeldiniz gerçi bende yeni katıldım arkadaşlara çok yazamasamda takip etmeye çalışıyorum

elifce hiccc uzulecek bir durum yok sende.kilo vermek sabir ister. ilk once kilo cabuk verirsin sonradan kacamak yapmamana ragmen kilo verimi daha yavas gider.ayrica vucudun bir kiloya alistigi icin simdi aniden degisiklikler oluyor yani organizmaya zaman lazim.iki hafta veremiyorsun ama o donemi atlattiktan sonra yine ayni tempoyla kilo vereceksin emin ol.bende de ayni oldu ama hic pesetmedim.ayni tempoyla devam.cok kafana takma, saglikli beslenmeye devam et sonucu iyi olacak.bu donemi de atlatacaksin ama cooook sabirli ol tamam mi ?

bir yerde boyle okudum.mesela eger 30 kilo vermek istiyorsaniz ilk 10 kiloyu verdikten sonra biraz ara yapin, ozlemis oldugunuz yemekleri yiyin biraz da vucudunuza ara verin.bu arada bir iki kilo alsaniz da uzulmeyin sonra verirsiniz yine.ondan sonra yine 10 kilo daha verin, yine biraz ara yapin.mantikli gibi ama ben ara yapmiyorum cunki hafta sonlari kacamaklarim oluyor kendimi ara yapmamakla cezalandiriyorum :)

Eee cok bastmş yuruyuş yapıyrm zatn .d bnde baslıym buna teskkurler cnmm

eslemciğim, cumaları da olmasa unutacağız seni..

Kolay gelsin işlerin de.

yenacım yoğunum bu aralar köyde ev yaptırıyoruz son bi mutfak dolapları kaldı onlarda yarın takılcak bi aksilik çıkmassa inşalllah... ama hafta içi git gel yapıyoruz sadece hafta sonları kalıyoruz köyde yorgun oluyorum pek giremiyorum o yüzde bu gün evdeyim yarın sabah gitcez köye bende böyle bu ara..

Gelenler hoşgelmiş

İşlerim vardı yemek yerine nesfit yedim
1 kase nesfit+ 2 bardağa yakın süt+ 1 hurma ( ürdün hurması etine dolgun)

Yerken akılma geliyo resim çekim diye ara veremiyorum yenacım sen gözünn önüne getir

I love Bonus

selamün aleyküm.....

bugün cuma olduğunu dolayısıyla bildirim günü olduğunu, spor listesinin olduğunu falan hep unutmuşum yeni farkettim pcyi açınca, çok yoğunum kızlar.
size dün yazacaktım net yoktu yine.
geçmişi okuyamicam şuan kusura bakmayın, inşaallah herkes iyidir.
bende iyiyim şükür:)
listeyide yaparım bi ara.
kilom ne alemde hiç bilmiyorumDD
hadi görüşürüz ben kaçtım şimdilik.

kilo bildirimi
gökçecim
beni bu hafta izinli yazarmısın, kocaman öptüm seni.

Kizlar Nasılsıniz hayırlı cumalar. .dün doktorum progrmaini izleyen var mi yag yakici bi tarif vermis izleyen varsa yasabilirmi..bu arada 500 gr daha gitti kilom 89.5 spor 240 dk yürüyüş

merhabalar.. ben 30 yaşında 3 çocuk annesiyim şuan 108 kiloyum.geçen sene mayıs ayında karatay diyetiyle 120 kilodan 94 kiloya düşmüştüm 2.5 ay gibi bir sürede sonrasında diyeti bıraktım.işide bırakıp evde kalınca 115 kilo oldum tekrar.on gündür tekrar diyetteyim fakat bu defa karma bi diyet yapıyorum biraz karatay biraz kalori hesabı falan gibi.ilk hafta 7 kilo verdim 3 gündür yerimde sayıyorum doğal olarak gram gram gidiyor demek daha doğru olur aslında.hergün leslie yapıyorum.bazen günde 11 mil bazen 8 bazen 5 o günki ruh halime göre değişiyor ama mutlaka yapıyorum ayrıca yeşilçay ve şekersiz kahve içiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…