Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

esselamun aleykum
guzel hafta sonları canlarım
ayyyy bensızı ne çok ozllemişim 1 haftada daha çokkkkk işvarhayırlısıyla bıtasınsaydım baya rahatlycaktım ama bıtıremıyorumkı ışlerı
YENAM kararlı istııkrarlı arkadaasım benij masaallah yaa banada bulassa bırraz nevar
yeni arkadaşlargelmişlerhoşgelmişleeer
bıdeBURCU 120 lerden 80 lerı gormek superbi duygudu kesındarısı bu garıbın basına

Günaydınnn teprikler herkeşe.... Yena kahvaltı yemek süperde öğle yemeği yokmu kuzum? Bugün gösteriniz vardı dimi güzel geçsin inş.

Bende ekmeğimi azalta azalta dün bıraktım şükür

I love Bonus

Son düzenleme:
günaydın kızlar tebrikler cnm inş. bir dha 9 lu rakkmları görmezsin

misafir olunca düzen altüst oluyor haklısın cnm kolay gelsin

kaldığımyerden devam edim menüme ;
saat 13.00 civarı yeşil kahve
saat 13.30 öğlen yemeği;
6 kaşık kıymalı yeşil mercimek [yemeğin içinde et,tavuk yoksa eğer 4 kaşık sebze yemeği 2 köfte büyüklüğünde köfte,et,balık,tavuk hiçbiri yoksa yumurta o da yoksa 2 yemek kaşığı kdr peynir]
1‘er domates,salatalık,biber söğüş yağsız tuzsuz
1 dilim çavdar ekmeği

saat 16.00 1 yeşil elma+1 çay brd. yarım yğlı süt
saat 18.00 civarı yeşil kahve
saat 18.30 akşam yemeği ;
öğlenin aynısı yemeğin ardından yağ çözümüde içtim
saat 21.00
1 su brd süt
bol su
benim menüm budur kızlar sadece ana yemek değişir bazende akşam yemeğinde sebze yerıne 1 kepçe çorba içiyorum

şimdi kahvaltı bitti dünün aynısı

Yaa ben unuttum kilo bildirim ini hoş unutmuşum ne olcak oldum yerdeyim neyse inşallah haftaya bildirim yaparım iddalı tutturmadim ama idare ederim artik

Mutlu haftasaonları diliyorum herkese..

Eşim oğlanı provaya götürdü ben de keyif çayımı içerken size bakıp sonra işlere döneceğim..MAlum bugün büyük gün kendimi hazırlamam lazım ele güne karşı.

Hayriyeciğim işleriniz de kolaylıklar diliyorum...
Sen dikkat ettiğin de hepimizden çok daha hızlı veriyorsun...
Ayrıca zaman kaybı oluyor hayriyeciğim bak seni belki üzecek söylediğim şey ama dost acı söylermiş..geçen mr sonucun da dr.seni nasıl üzmüştü hatırladınmı.? Kilon yüzünden istediğin tedavi şeklini bile seçemiyor insan..
Lütfen artık ah vah etmeleyim herşey bizim elimiz de..

beni bir de en çok etkileyen..Aylarca burda herşeyi paylaştıktan sonra bazılarına dalga konusu olmuştuk kilo veremiyoruz diye..

Akşam yemeklerim de altıyı geçirmiyorum..Sonra acıktığım da limonlu ılık su içiyorum ama gerçekten acıkmıyorum..
Özellikle sabah kahvaltım çok tok tutuyor..Kuruyemiş ve iki yumurta bir de bol zeytin olunca acıkılmıyor..
Kahvaltım her sabah şölen tadın da..
Haftada 2 gün işe gidiyorum sabahları yanım da taşıyorum eğer yetişemezsem..

Gökçeciğim, emeğine sağlık.. .Masalmelek artık uğramayacak listeden çıkmak istediğini söylemişti boşuna yer işgal etmesin tabloda gözden kaçırdın sanırım...Dafi izinli olmak istediğini yazmıştı..

Fridacığım,ne yoğun geçiyor günlerin. şöyle bi rahatlasan da geçen yıl ki disiplinli ve iradeli günlerine dönebilsen çok istiyorsun biliyorum...

55 dk spor yihhuuuuu kahvaltıya iniyorum öpüyorum herkeşi

Kahvaltıda bende yumurta peynir yiyodum fındık fıstık cevizde dikkatimde :)

I love Bonus

Son düzenleme:
55 dk spor yihhuuuuu kahvaltıya iniyorum öpüyorum herkeşi

Kahvaltıda bende yumurta peynir yiyodum fındık fıstık cevizde dikkatimde :)

I love Bonus

Feysin varsa sağlıklı yaşıyoruz'u takip etmeni öneririm.. neler neler yeyip zayıflıyorlar
Kuruyemiş kavrulmamış olacak aklın da bulunsun.

yenacım kolay gelsınn

bonusum ben sabah yapamıyorum spor gün içi telafi etmeye çalışıyorum artık

yenacım kolay gelsınn

bonusum ben sabah yapamıyorum spor gün içi telafi etmeye çalışıyorum artık

Kimi uzmanlar ve Canan Karatay diyor ki; yapabiliyorsanız akşam yemeğinden sonra yürüyüş vb. yapın...yürüyüşle alınan enerjinin bir kısmını harcayınca gece uykumuzda LEPTİN denen zımbırtı devreye girer ve depo yağlarımızı harcarmışş mışmışta mışş )

Ben de akşam yemeklerinden sonra yürümeye çalışıyorum artık vakit buldukça tabiii.
Bana göre de zaman farketmezsizin hareketin her türlüsü makbuldür ...ÖZetle haydi hanımlar totomuzu kaldıralım.

bende öyle yapıyorum yarım saatte 2 km yüryorum ama vücut ağır bide hantallık var dün 4 km yaptım yarımşar saatte 2 -2 yanında başka egzersizler az bişe plates yapmaya çalıştım beceremesemde sabah pert zor kalktım birazdan bi 2 km daha yaparım

canim benim hic gecmise bakmadigim icin... neler oldu neler bitti haberim yok canim :) masalmelek konusunda bu haftada dursun haftaya bildirim yapmazsa listeden cikaricaktim zaten... kendide cikmak istemis haftaya cikartirim... dafinin yazisinida gormedim dogal olarak... turkiye'deykende sadece listeyi yapmak icin giriyordum kilo bilgilerini aliyordum ve birsey okumaya vaktim olmuyordu... oyle yani... :) neyseeee bende bugun almanyaya alisverise gideyimde yarin rejimime basliyayim tekrar

optum sizleri gorusuruzzzz

slm kızlar
annemleri yolculadım kızımı uyuttum sizlere bir bakayım dedim

kızlar tebrik ederimm hasibe&derin haftaya birincilik olur inş. kilo veren herkesi kutluyorum
inşallah cnm
ben yaklaşık 10 gündür yoktum yeni geldin herhalde HOŞGELDİN

Feysin varsa sağlıklı yaşıyoruz'u takip etmeni öneririm.. neler neler yeyip zayıflıyorlar
Kuruyemiş kavrulmamış olacak aklın da bulunsun.
yenacım annem 10 güne yakın bende kaldı onuda karataya başlattım 2 kilo verdi bi de haşimato guatrı vardı zor kilo veriyordu

aaaaa o koca toto kalkar mı (ata demirerin ilk standup gösterilerinde vardı bilmem hatırlar mısınız)

Selamün aleykümm...

uykusuz bir gece ve temizlik ve yorgun bir ben...bu gün k.valideler gelicekmiş bikaç gün kalıcaklarmışş...günlerdir çocuktan dolayı yapamadığım temizliği yaptım ama artık ayakta bile duramıyorumm topuklarım ve dizlerim çok fenaa ağrıyo acıyoo....kuzum uyuyo şuan az oturmuşken size bakayım dedim...diyet fena durumda sabah beri bir domates 4 küp kaşar yedim canım bişey istemiyoo...yemeyede vaktim yok zaten..uyumak istiyorumm....büyük bu sıra ilgisiz kaldı..küçüğüm uyuduğunda onla ilgilenmeye çalışıyorumm....benden böyle işte....

HAFTANIN 1.si _________ - 1 kg. ________Uskuplu [/FONT]

HAFTANIN 2.si _________ - 0,8 kg_________ HasibeG & Derin
:81::118:

HAFTANIN 3.sü _________ - 0,7 kg. _________ burcu 1983

kızlar tebrik ederim....

gökçecim ellerine sağlık canım...

Ben de senin çizelgene hayranım

istikrar sağlıyamıyorum bir türlü ne kolay kilo alıyorum ben yaa...ordaki rakamı bi daha ne zaman görürüm bilmiyorumm...daha çokk yolum varr....ama nasıl olcak bilmiyorumm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…