Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

aaaaa o koca toto kalkar mı (ata demirerin ilk standup gösterilerinde vardı bilmem hatırlar mısınız)

Annene hayırlı yolculuklar..

Kıss Ata demirer'in totoda değirmen daşı gibi.. Çok güzel öz eleştiri yapıyo ama.

Öyle zeynepçiğim hemen de geri geliyor hayın yağlar ;(

yenacım kolay gelsınn

bonusum ben sabah yapamıyorum spor gün içi telafi etmeye çalışıyorum artık
Ya gündüz çok işim oluyo sabahtan yapabilirsem kafam rahat oluyo. Yapamazsam hep erteleniyo ha şimdi yaparım ha sonra yaparım derken akşam oluyo çok zor yapıyorum.
Dışarı her istediğimde çıkamıyorum lesliyi yapıyorum ancak kız bacağmı tutuyo Zor oluyo ama olsun.

Akşamda biraz yapabilsem çok faydalı olucak ama herkes evdeyken yapamıyorum. Sizdede öylemi bilmiyorum ama ben yaparken görünmek istemiyorum.

Bide ender saraçın on hareketi var dün başladım lesliden sonra yapıyorum ısınmış olduğum için hiç kas ağrısı olmuyo.
Sabah akşam yapmak lazımmış akşamlarıda uygulamaya dahil edersem daha hızlı veririm inş.

Tek sabahla bile faydasını göreceğim kesin öyle işte :)

I love Bonus

Lütfen artık ah vah etmeleyim herşey bizim elimiz de..

beni bir de en çok etkileyen..Aylarca burda herşeyi paylaştıktan sonra bazılarına dalga konusu olmuştuk kilo veremiyoruz diye..

..

Böyle bişey oldumu?
Kim tarafından dalga konusu olmuşuz merak ettim...

Siteylemi ilgili yoksa şahsi bişeymi açıklarsan ben çok aydınlanıcam

I love Bonus

Son düzenleme:
Oglusumla kahvalti yaptik. Malum bugun bana tatil :)

Peynir zeytin domates salatalik yedim. Cay iciyorum suan ve pasami salliyorum uyuycak. O uyusun bonusumdan aldigim gazla ev isine koyulcam. Abooowww oo kadar cok isim var ki yada gozumde cok buyuyo bilemiyorum. Neyse yapcaz mecbur.

nur1835

Sana verdim gazı verdim noldu bende kalmadı hala oturuyorum çok vermişim bana az kalmış idareli kullanalım kızım gazı mazı

Kaltım bende açtım redyomu kolay gele herkeşe

I love Bonus

kızıma çorba yapmıştım ılımıştır onu içireyim sonra geçmişe bakmaya kaldığım yerden devam ederim

Kizlar gunaydin gunlerdir bozulan yasam bicimim yuzunden dislerim mahvoldu discilerde surunup gece aglia aglia uyuyorum detaylari snra anlatirim bildirim yapip disciye gidiorum
spor yok
kilo 106
geçmiş olsun cnm

Annene hayırlı yolculuklar..

Kıss Ata demirer'in totoda değirmen daşı gibi.. Çok güzel öz eleştiri yapıyo ama.

Biri bana da yardım etsin kilo vermem laZım çok acil

iPhone 'dan Kadınlar Kulübü aracığılı ile gönderildi.

Biri bana da yardım etsin kilo vermem laZım çok acil

Bize katılmak istersen hoşgeldin. Listemiz var cuma günleri tartılıp yazıyoruz görmüşsündür belki.

Gün içindede yediklerimizi paylaşıyoruz.

I love Bonus

Bana uyar çünkü acilen kilo vermem lazım

Bana uyar çünkü acilen kilo vermem lazım

Canım keşke olsa ama acilen veremiyoruz :) evlimisin çoluk çocuk varmı kaç kilosun niye acil kilo vermek istiyosun

I love Bonus

Bekarım 20 yaşındayım mezuniyet var o yüzden kilo vermem lazım :)

Bekarım 20 yaşındayım mezuniyet var o yüzden kilo vermem lazım :)

Hımm anladım ne kadar vakit var o gün için? spor yapabilirmisin?

I love Bonus

Sorun spor ben spor yapmayı sevmiyorum 2 ay var mezuyete

Sorun spor ben spor yapmayı sevmiyorum 2 ay var mezuyete

Kaç kilosun? bi rahatsızlığın yoksa troid gibi 2 ayda 7-8 kilo verebilirsin sanırım.
Düzenli bir listeye uymaya başla bugünden itibaren ve yürüyüşlere.

Sık sık gel paylaşım yap gerisine sonra bakarız :)

I love Bonus

Kilonı sana yazdım özelden Epilepsi hastasıyım

Canım burayada yazabilirsin kilonu zaten kilo ile ilgili paylaşım yapıyoruz hiç sorun değil.

Hepimiz vermek istiyoruz destek oluyoruz birbirimize rahatsızlığın hakkında pek bilgim yok diğer arkadaşlardan da mutlaka yardımcı olacak olucaktır

I love Bonus

93.3 kiloyum Epilepsi hastasıyım kilo vermek istiyorum :)

geçmiş olsun burcu..hayırdır niçin çekilicek..
Telefonun için de üzülme vardır bir hayır bunda...

Nilufercim çok ama çok teşekkürler. Daha önce şiddetli baş ağrılarim vardı ve doktor bunlarinistemisti. Sonra egg de beyindeki elektrik duzeneyinde sorun var ve bu normalde epilepsi hastalığında görülen birsymis. Doktor bana takip et tekrarla demişti ama kaç yıl geçti takip etmiyordum. Bu ara baş ağrılarim yine artınca bir gideyim dedim. Eskileri görünce doktor tekrar istedi. Suan yoldayim hatta. 3de egg 4te emar randevum var dua edin benim icin çok sıkıcı ve stresli işlemler bunlar
Telefon içinde aynen canım Allah başka dert vermesin

Gençsin bana göre muhakkak verebilirsin bugünden itibaren yediklerine dikkat et öğünlerde bol salata ye ekmeği çok yiyosan sınırlı ye örnek diyet listeleri var nette ve bu sitede bakabilirsin fikir olur.

I love Bonus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…