aaaaa o koca toto kalkar mı(ata demirerin ilk standup gösterilerinde vardı bilmem hatırlar mısınız)
Selamün aleykümm...
uykusuz bir gece ve temizlik ve yorgun bir ben...bu gün k.valideler gelicekmiş bikaç gün kalıcaklarmışş...günlerdir çocuktan dolayı yapamadığım temizliği yaptım ama artık ayakta bile duramıyorumm topuklarım ve dizlerim çok fenaa ağrıyo acıyoo....kuzum uyuyo şuan az oturmuşken size bakayım dedim...diyet fena durumda sabah beri bir domates 4 küp kaşar yedim canım bişey istemiyoo...yemeyede vaktim yok zaten..uyumak istiyorumm....büyük bu sıra ilgisiz kaldı..küçüğüm uyuduğunda onla ilgilenmeye çalışıyorumm....benden böyle işte....
kızlar tebrik ederim....
gökçecim ellerine sağlık canım...
istikrar sağlıyamıyorum bir türlü ne kolay kilo alıyorum ben yaa...ordaki rakamı bi daha ne zaman görürüm bilmiyorumm...daha çokk yolum varr....ama nasıl olcak bilmiyorumm...
Ya gündüz çok işim oluyo sabahtan yapabilirsem kafam rahat oluyo. Yapamazsam hep erteleniyo ha şimdi yaparım ha sonra yaparım derken akşam oluyo çok zor yapıyorum.yenacım kolay gelsınn
bonusumben sabah yapamıyorum spor gün içi telafi etmeye çalışıyorum artık
Lütfen artık ah vah etmeleyim herşey bizim elimiz de..
beni bir de en çok etkileyen..Aylarca burda herşeyi paylaştıktan sonra bazılarına dalga konusu olmuştuk kilo veremiyoruz diye..
..
Oglusumla kahvalti yaptik. Malum bugun bana tatil :)
Peynir zeytin domates salatalik yedim. Cay iciyorum suan ve pasami salliyorum uyuycak. O uyusun bonusumdan aldigim gazla ev isine koyulcam. Abooowww oo kadar cok isim var ki yada gozumde cok buyuyo bilemiyorum. Neyse yapcaz mecbur.
nur1835
geçmiş olsun cnmKizlar gunaydin gunlerdir bozulan yasam bicimim yuzunden dislerim mahvoldu discilerde surunup gece aglia aglia uyuyorum detaylari snra anlatirim bildirim yapip disciye gidiorum
spor yok
kilo 106
Annene hayırlı yolculuklar..
Kıss Ata demirer'in totoda değirmen daşı gibi..Çok güzel öz eleştiri yapıyo ama.
Biri bana da yardım etsin kilo vermem laZım çok acil
iPhone 'dan Kadınlar Kulübü aracığılı ile gönderildi.
Bana uyar çünkü acilen kilo vermem lazım
Bekarım 20 yaşındayım mezuniyet var o yüzden kilo vermem lazım :)
Sorun spor ben spor yapmayı sevmiyorum 2 ay var mezuyete
geçmiş olsun burcu..hayırdır niçin çekilicek..
Telefonun için de üzülme vardır bir hayır bunda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?