Nilufercim çok ama çok teşekkürler. Daha önce şiddetli baş ağrılarim vardı ve doktor bunlarinistemisti. Sonra egg de beyindeki elektrik duzeneyinde sorun var ve bu normalde epilepsi hastalığında görülen birsymis. Doktor bana takip et tekrarla demişti ama kaç yıl geçti takip etmiyordum. Bu ara baş ağrılarim yine artınca bir gideyim dedim. Eskileri görünce doktor tekrar istedi. Suan yoldayim hatta. 3de egg 4te emar randevum var dua edin benim icin çok sıkıcı ve stresli işlemler bunlar
Telefon içinde aynen canım Allah başka dert vermesin
Süper bir duygu değilmi 80 leri görmek...
Ben de çok istiyorum aynısından
Baktım bir çok diyet listesine :)
iPhone 'dan Kadınlar Kulübü aracığılı ile gönderildi.
günaydın kızlar tebrikler cnm inş. bir dha 9 lu rakkmları görmezsin
Çok teşekkürler diyetisyene de gittim kilo verebilirsin dedi Hastalığımla ilgili olumsuz bir şey söylemedi
Canım benim inşallah sağlıklı ve mutlu birsekilde en yakın zamanda sen 80ler görürsün bende 60lari.esselamun aleykum
guzel hafta sonları canlarım
ayyyy bensızı ne çok ozllemişim 1 haftada daha çokkkkk işvarhayırlısıyla bıtasınsaydım baya rahatlycaktım ama bıtıremıyorumkı ışlerı
YENAM kararlı istııkrarlı arkadaasım benij masaallahyaa banada bulassa bırraz nevar
yeni arkadaşlargelmişlerhoşgelmişleeer
bıdeBURCU 120 lerden 80 lerı gormek superbi duygudu kesındarısı bu garıbın basına
93.3 kiloyum Epilepsi hastasıyım kilo vermek istiyorum :)
Çıkacağım bu gün dışarı diyete devam ediyorum şimdi ara yaptım
Kızlar kusura bakmayın sinirim zıpladı sizlen ilgisi yok yeavrularım :)
Yıllardır olan bişey bu ve bunun gibiler. Benim dikkatsizliğim telefondan yazarken msj sayısı üyelik tarihi görmüyoruz ondan oldu
I love Bonus
maşallah kuzumaHa bide lesli ile yürümeye çalışıyorum evde baya yorucu inş faydası olur oğlan 4 e gidiyo kızda 18 aylık oldu yuvarlanıp gidiyorum sanırım
Bi resim koyim merak ettin :)Eki Görüntüle 1072744 inş görünmüştür
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben hala 10binleri göremedim:2::2::2:Herkese selam kızlar. Bugun adım ölçerim 10 bin adımı gecti :) sonunda bunuda gördüm :)
Canimcim simdi nasıl oldun.bende dün soylemesi ayıp et yedim sanki hala migdemdeymis gibi hissediyorum...taş varmış gibi. ..
kuzum arkadaslar güzel açıklamışlar sagolsunlar.. Aralık 2.5 ile 25 arası sanirim benim 5 cikti .sorun yok simdilik..
Ben bitkilere ne kadarda uzağım.. Kuzu kulağını bile yeni keşfettim:)
Burcucum aklına kötü seyler getirme insallah basit birseydir.korktugunuz gibi olmaz.insallah yakında güzel sonuclar alırsınız.
hoşgeldin :)Selamlar
Uzun suredir kadinlar kulubunu takip ediyorum. Yeni uyeyim.
Ben de araniza katilabilir miyim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?