Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Baktım bir çok diyet listesine :)

iPhone 'dan Kadınlar Kulübü aracığılı ile gönderildi.

Geçmiş olsun burcu artık ihmal etme çok önemli bunlar Rabbim şifa versin inş kolay çektirirsin. İçini ferah tut.

I love Bonus

Süper bir duygu değilmi 80 leri görmek...
Ben de çok istiyorum aynısından

Aynen canım hemde nasıl. Ama bugün öğlen tartildim Kilom sapitmisti ama içtiğim şu çay ve kahvaltıya veriyorum:)
Ben sabah aç karnına ve kifayetsiz tartildigimdaki kiloyu dikkate alıyorum

Baktım bir çok diyet listesine :)

Kendine uygun gördüğün bir listeye başlayabilirsin karatayda olabilir. Yazarsın bizede. İmkanın varsa dr gidip bu konuda danışmanı tavsiye ederim.

Sonuçta bi rahatsızlığın var ve belki yapmaman yada yapman gereken şeyler farklı olabilir. Yanlış yönlendirmek istemem. Kolay gelsin şimdiden.

I love Bonus

Çok teşekkürler diyetisyene de gittim kilo verebilirsin dedi Hastalığımla ilgili olumsuz bir şey söylemedi

Yeşil kahve içmeye başladım tavsiye ederim :)

Çok teşekkürler diyetisyene de gittim kilo verebilirsin dedi Hastalığımla ilgili olumsuz bir şey söylemedi

Ne güzel işte buda bi fırsat senin için.

Bugün başla o zaman tak kulaklığını aç radyonu yürü bi güzel.

Evden çıkamıycak durumdaysan leslie sansone egzersizleri var nette onlardan faydalanabilirsin.

I love Bonus

Çıkacağım bu gün dışarı diyete devam ediyorum şimdi ara yaptım

Canım benim inşallah sağlıklı ve mutlu birsekilde en yakın zamanda sen 80ler görürsün bende 60lari.

Çıkacağım bu gün dışarı diyete devam ediyorum şimdi ara yaptım

Aklın varsa bi daha buraya yazma reklemını başka yerde yap. Zaten şikayet edicem yazamıycaksın. Yeşil kahveleride alın minasip bir şekilde zıkkımlanın.

Ben yanılıyorumdur dedim yanılmıyorum sanırım baktım msjlarına başka topiclere bir çok kez yeşil kahveyi yazmışsın. Ve zaten az yersek yürüyüş yaparsak veririz diye yazmışsın. Burayada bişey bilmiyo gibi yazıyosun.

Reklamın iyisi kötüsü olmaz mantığıyla her yolu deniyo olabilrsinz ama reklamın gerçekten kötüsü hatta iğrenci olur. Bide hastaym yazmış

I love Bonus

Geçen gün yine yazıyodu iki salak yeşil kahve diye her topiğe yazmışlar daha önce çok gördük biz böyle reklam hiç bi ... yaramadı ona göre yazın

I love Bonus

Kızlar kusura bakmayın sinirim zıpladı sizlen ilgisi yok yeavrularım :)

Yıllardır olan bişey bu ve bunun gibiler. Benim dikkatsizliğim telefondan yazarken msj sayısı üyelik tarihi görmüyoruz ondan oldu

I love Bonus

Kizlar dun disci dislerime ne yaptiysa bugun agrim azaldi iim gecmis olsun dileklerinize tesekkurler bu arada gorumcemin cocugunun gozune retinoblastom teshisi kondu goz alinip protez takilicak allah beterinden saklasin hepinizin cocuklarini korusun cizelgedede gordugunuz gibi her olumsuzluk bana kilo olarak donuo insallah bir yerden baslayacagim sabahlari yurumeye bile mecalim yok nerdeyse bir yil olcak kayinpederin vefati cocugun isi babamin stendi derken kendimden gectim coluklu cocuklu olup diyet yapanlari takdir ediorum ben bos gezenin kalfasi hhic bisey yaptigim yok aksama gorusuruz opuldunuuz

Oyyy kiyamam kizdirmislar mi benim bonusumu :) bosver onlar takilsin kendi caplarinda. Gecti mi sinirin de bakim bana :)

Oglusumu uyuttuktan sonra bonusumdan aldigim gazla ise koyuldum supurdum sildm saat 3te ara verdm bi cay az findk fistik yedim. 4te oglan uyandi onu yedrdim azcik onun kakan corbasini ictim

Aksamada bol yesillikli bi kisir dusunuyorum. Adı kısır olcak sadece az bulgurlu salatada diyebilirz :) oyle iste. Bende aksamlari yatmdn once lesli yapmaya calisiyirum. Not alim de cumaya toptan soylerim

nur1835

geçmişe sofra hazırlama arası veriyorum gelince devam ederim

maşallah kuzuma

ben hala 10binleri göremedim:2::2::2:

Selamlar
Uzun suredir kadinlar kulubunu takip ediyorum. Yeni uyeyim.
Ben de araniza katilabilir miyim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hoşgeldin :)

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]YENA[/TD]
[TD]130 dk [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bonus[/TD]
[TD]75 dk [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elifce1453[/TD]
[TD]250 dk [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blueeyes[/TD]
[TD]240 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcu1983[/TD]
[TD]380 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OGULCUKLARIM[/TD]
[TD]90 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egedeniz03[/TD]
[TD]150 dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Haftanın spor birincisi ........ burcu1983
Haftanın spor ikincisi ......... elifce1453
Haftanın spor üçüncüsü...... blueeyes :124::124:

tüm spor yapan arkadaşlarımı tebrik ederim.
kızlar yatılı misafirim olduğu icin çok yoğunum, oyüzden dün yoğunluktan listeyi yapmayı akşama bırakmıştım, akşamda netin başına geçtim net gitti, oyüzden liste bugüne sarktı kusura bakmayın, şimdi yaptım işte listeyi, şuanda da gezmedeyim misafirlerimle birlikte, ona rağmen laptobumu yanıma aldım geldim listeyi yapayım diye.
ben kaçtım görüşürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…