Nilufercim çok ama çok teşekkürler. Daha önce şiddetli baş ağrılarim vardı ve doktor bunlarinistemisti. Sonra egg de beyindeki elektrik duzeneyinde sorun var ve bu normalde epilepsi hastalığında görülen birsymis. Doktor bana takip et tekrarla demişti ama kaç yıl geçti takip etmiyordum. Bu ara baş ağrılarim yine artınca bir gideyim dedim. Eskileri görünce doktor tekrar istedi. Suan yoldayim hatta. 3de egg 4te emar randevum var dua edin benim icin çok sıkıcı ve stresli işlemler bunlar
Telefon içinde aynen canım Allah başka dert vermesin
Geçen gün yine yazıyodu iki salak yeşil kahve diye her topiğe yazmışlar daha önce çok gördük biz böyle reklam hiç bi ... yaramadı ona göre yazın
I love Bonus
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]YENA[/TD]
[TD]130 dk [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bonus[/TD]
[TD]75 dk [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elifce1453[/TD]
[TD]250 dk [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blueeyes[/TD]
[TD]240 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcu1983[/TD]
[TD]380 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OGULCUKLARIM[/TD]
[TD]90 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egedeniz03[/TD]
[TD]150 dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Haftanın spor birincisi ........ burcu1983
Haftanın spor ikincisi ......... elifce1453
Haftanın spor üçüncüsü...... blueeyes:124::124:
anammm bonusum kıss bende geçen yazdıydım liste yaparken ama benim öle reklamlık işim yok anacım dahada yazmam töbee
Sağol meyracım
Kahvaltı 11:00
peynir+ domates, salatalık+20 zeytin +çeyrek simit+ 2 ceviz şekersiz çay
Ara 3 te
Bir kase yoğurt + 3 hurma
Birde akşam yemeği yiycektim tamam olacaktıd 4 te çaya indim bişeyler vardı yanında bir dilim bisküvi pastası getirdi görümcem bari tadına bak dedi bi çatal alim derken yedim dilimi
Belki çok büyk bişy değil ama yememem lazımdı bu kadar kısabildiğime şükür diyorum şimdi akşama ne yesemde ben dengelesem
I love Bonus
pasta hemde kınıyorum senibende annemlerdeydim bugün kardeşimin oğluna adım çöreği yaptık sabahtan ona mayalı poğaça ile kek yaptıydım onlarda bişiler yapmışlar hiç birinden yemedimm ısrar ettiler yine yemedim bozmayın düzenimi ben diyetteyim dedim dahada ısrar etmediler annemde gaza geldi diyete başladı 16:
Kısır yaptim yedim. Sistim baya. Daha da bise yemk yok bugun.
nur1835
At havanı at efferim sana
bi an yedim pişman oldum en azından yakması kolay olur diye avunuyorum yağlı değildi sonuçtakekli kremalı değildi ya tam unutmuştum hatırlattın he
I love Bonus
canım üzmek için yazmadıydım 10 dk fazla hareketle yakarsın tabide ama ben kendi adıma çok katıyım bu konuda senide gaza getrim dedimdi
Geçmiş olsun burcu artık ihmal etme çok önemli bunlar Rabbim şifa versin inş kolay çektirirsin. İçini ferah tut.
I love Bonus
dayko .!.:geçmiş olsun burcu acil şifalar dilerim
Nilufercim çok ama çok teşekkürler. Daha önce şiddetli baş ağrılarim vardı ve doktor bunlarinistemisti. Sonra egg de beyindeki elektrik duzeneyinde sorun var ve bu normalde epilepsi hastalığında görülen birsymis. Doktor bana takip et tekrarla demişti ama kaç yıl geçti takip etmiyordum. Bu ara baş ağrılarim yine artınca bir gideyim dedim. Eskileri görünce doktor tekrar istedi. Suan yoldayim hatta. 3de egg 4te emar randevum var dua edin benim icin çok sıkıcı ve stresli işlemler bunlar
Telefon içinde aynen canım Allah başka dert vermesin
Aynen canım hemde nasıl. Ama bugün öğlen tartildim Kilom sapitmisti ama içtiğim şu çay ve kahvaltıya veriyorum:)
Ben sabah aç karnına ve kifayetsiz tartildigimdaki kiloyu dikkate alıyorum
tüm spor yapan arkadaşlarımı tebrik ederim.
kızlar yatılı misafirim olduğu icin çok yoğunum, oyüzden dün yoğunluktan listeyi yapmayı akşama bırakmıştım, akşamda netin başına geçtim net gitti, oyüzden liste bugüne sarktı kusura bakmayın, şimdi yaptım işte listeyi, şuanda da gezmedeyim misafirlerimle birlikte, ona rağmen laptobumu yanıma aldım geldim listeyi yapayım diye.
ben kaçtım görüşürüz.
Kısır yaptim yedim. Sistim baya. Daha da bise yemk yok bugun.
nur1835
Eveeet toparlarsam
Kahvaltı 11:00
peynir+ domates, salatalık+20 zeytin +çeyrek simit+ 2 ceviz şekersiz çay
Ara
Bir kase yoğurt + 3 hurma
Bir dilim bisküvi pastası
Akşam
5 kaşık patatesten yapılmş karışık patates salatası + bir avuç fıstık
I love Bonus
Yok seninkini demedim iki kişi yazdı buraya kendi kendilerine konuşup gittiler aynı şeylere başka bi yerede yazmışlardı gördüm.
:)
I love Bonus
Hosbuldum. Ben nur. Bonusunda dedigu gibi entarisi dim dim nur :) bende memnun oldum.
nur1835
arkadaşlar merhaba
ben 1 yıl once doğum yaptım.şuan 90 kiloyum ve artık zayıflamak ıstıyorum.emziren bir anne olarak nasıl bır dıyet yapabilirim
kızlar benide alın aranızaaaa
inşallah ileride bizde senin gibi bu topiğe gelir ve arkadaşlara moral veririz motivasyonlarını artırırız. senin gibi arkadaşlar gelip buraya sonuçlarını yazınca daha çok motive oluyor, inancımız artıyor. teşekkür ederiz...+ 90 Herkese hayırlı akşamlar
Beni tanıyan bilecek zaten de tanımayanlara da şöyle diyim eskiden bu topikdeyim.tam 107.2 kiloyla diyete başlamıştım.Üç beş vereyim derken bugün itibariyle -28 kg vermiş bulunmaktayım.Güncel kilom 79.Size neden yazdım ??? Herkese ilham olsun diyorum gaza gelinnnn diye.Ben yoluma devam edyorum çünkü bana göre daha verilecek 20 kg var.İnsan isteyince mutlaka yapıyor.Ömrünün 26 senesini şişman olarak geçirmiş biri şimdilerde 42 bedene indi.İnanılmaz bir duygu.Herkese ilham olsun herkese gaz olsun.İnsan isteyince yapıyor yeter ki kafanızda iradenizle buna karar verin.O zaman hiçbişey engel olamazzzz
hayırlı olsun tatlım bakalım haftaya hangimiz daha 8li olacakiyi akşamlar kızlar.yigenin nişanını yaptık geldik... İnsanoğlu iste birzamanlar evlerinde gece yatılı kalmam icin anahtarları saklayan aksam evde kalicagim kesinlesince terliklerle beni kovalayan,teyzesinin cimcimesiydi ,bugun pamuk prenses ,Allah tamamına erdirsin.herkesede böyle güzellikler nasip etsin... Yemeği de yedim ustine pastayida yedim.irade sıfır anlayacağınız.ama artık butun bahaneler bitti.evde kaynamayı bekleyen lahana kereviz var.yarindan itibaren sporada başlamalıyım .haftaya 8 li rakamlar şart oldu ..
Herkese iyi geceler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?