Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sağol meyracım

Kahvaltı 11:00

peynir+ domates, salatalık+20 zeytin +çeyrek simit+ 2 ceviz şekersiz çay

Ara 3 te

Bir kase yoğurt + 3 hurma

Birde akşam yemeği yiycektim tamam olacaktıd 4 te çaya indim bişeyler vardı yanında bir dilim bisküvi pastası getirdi görümcem bari tadına bak dedi bi çatal alim derken yedim dilimi

Belki çok büyk bişy değil ama yememem lazımdı bu kadar kısabildiğime şükür diyorum şimdi akşama ne yesemde ben dengelesem

I love Bonus

geçmiş olsun burcu acil şifalar dilerim

Eveeet toparlarsam

Kahvaltı 11:00

peynir+ domates, salatalık+20 zeytin +çeyrek simit+ 2 ceviz şekersiz çay

Ara

Bir kase yoğurt + 3 hurma
Bir dilim bisküvi pastası

Akşam

5 kaşık patatesten yapılmş karışık patates salatası + bir avuç fıstık

I love Bonus

Son düzenleme:
Geçen gün yine yazıyodu iki salak yeşil kahve diye her topiğe yazmışlar daha önce çok gördük biz böyle reklam hiç bi ... yaramadı ona göre yazın

I love Bonus

anammm bonusum kıss bende geçen yazdıydım liste yaparken ama benim öle reklamlık işim yok anacım dahada yazmam töbee

tebrikler kızlar eline sağlık meyracım

anammm bonusum kıss bende geçen yazdıydım liste yaparken ama benim öle reklamlık işim yok anacım dahada yazmam töbee

Yok seninkini demedim iki kişi yazdı buraya kendi kendilerine konuşup gittiler aynı şeylere başka bi yerede yazmışlardı gördüm.

:)

I love Bonus

Son düzenleme:

pasta hemde kınıyorum senibende annemlerdeydim bugün kardeşimin oğluna adım çöreği yaptık sabahtan ona mayalı poğaça ile kek yaptıydım onlarda bişiler yapmışlar hiç birinden yemedimm ısrar ettiler yine yemedim bozmayın düzenimi ben diyetteyim dedim dahada ısrar etmediler annemde gaza geldi diyete başladı 16:

At havanı at efferim sana

bi an yedim pişman oldum en azından yakması kolay olur diye avunuyorum yağlı değildi sonuçta kekli kremalı değildi ya tam unutmuştum hatırlattın he

I love Bonus

At havanı at efferim sana

bi an yedim pişman oldum en azından yakması kolay olur diye avunuyorum yağlı değildi sonuçta kekli kremalı değildi ya tam unutmuştum hatırlattın he

I love Bonus

canım üzmek için yazmadıydım 10 dk fazla hareketle yakarsın tabide ama ben kendi adıma çok katıyım bu konuda senide gaza getrim dedimdi

canım üzmek için yazmadıydım 10 dk fazla hareketle yakarsın tabide ama ben kendi adıma çok katıyım bu konuda senide gaza getrim dedimdi

Üzebilirsin sorun yok yerken çok tatlı geliyo bende çok kızdm kendme yani çok açta değildim irademe sahip çıkamadım diye. Ben katı olarak bugüne kadar bişey yapamadım kendi adıma.

11 kilo verip 88 e düştüm kasmadan rahat verdim onuda şimdilik küçük hedeflerim var kolay yapabilceğim :)

I love Bonus

Geçmiş olsun burcu artık ihmal etme çok önemli bunlar Rabbim şifa versin inş kolay çektirirsin. İçini ferah tut.

I love Bonus

Sağol canım. Çok yoruldum ama hallettim. Tabi bide sonuçları bekleyeceğim çıkınca doktora götüreceğim umarım sonuçlar iyi çıkar

çok yorulduk yaww..2,5 saat gıy gıyda gıy dinlemek kafamı şişirdi..
11 grup sahne aldı en minikleri oğlumun grubu 10.sırada çıkardılar..
sıralarını beklerken kudurmaktan helak oldular zaten. yine de çok iyilerdi,çok gururlandım.

Haklısın çok stresli bir durum...İyi yapıyorsun takip etmekle...
İnşallah herşey yolundadır canım...
Sonuçtan bizi de haberdar et lütfen..

Aynen canım hemde nasıl. Ama bugün öğlen tartildim Kilom sapitmisti ama içtiğim şu çay ve kahvaltıya veriyorum:)
Ben sabah aç karnına ve kifayetsiz tartildigimdaki kiloyu dikkate alıyorum

Ahahah aynen ben de öyleyim seksü seksü tartılıırım abii.

MEyracım eline sağlık...

Kısır yaptim yedim. Sistim baya. Daha da bise yemk yok bugun.

nur1835

Afiyet olsun..bayılrım kısıra..
Hafta da bir iki bulgur yemezsem kendime gelemem )

Bence başarılı..Sonuçta emziren bir annesin..tatlı olmayaydı eyiydi ama olsun dayanamamışsın...

Yok seninkini demedim iki kişi yazdı buraya kendi kendilerine konuşup gittiler aynı şeylere başka bi yerede yazmışlardı gördüm.

:)

I love Bonus

Ya onlar benim de çok dikkatimi çekmişti Çok komikler di..gelip ucuz geyik yapıp gittiler..

Yenaa bi yorgunluk kahvesi yapimde iç :) ufak çocukları önce çıkarmaları lazım aslında ne saçmalık

I love Bonus

iyi akşamlar kızlar.yigenin nişanını yaptık geldik... İnsanoğlu iste birzamanlar evlerinde gece yatılı kalmam icin anahtarları saklayan aksam evde kalicagim kesinlesince terliklerle beni kovalayan,teyzesinin cimcimesiydi ,bugun pamuk prenses ,Allah tamamına erdirsin.herkesede böyle güzellikler nasip etsin... Yemeği de yedim ustine pastayida yedim.irade sıfır anlayacağınız.ama artık butun bahaneler bitti.evde kaynamayı bekleyen lahana kereviz var.yarindan itibaren sporada başlamalıyım .haftaya 8 li rakamlar şart oldu ..
Herkese iyi geceler...

ayy kızlar zor da olsa geçmişi bitirdim arada uyuklamalarım hızlıca göz atmalarım oldu
atladığım bir şey olduysa kusura bakmayın lütfen
burcu8181 cnm yeğenin nasıl oldu durumu nasıl inşallah korkulacak tedavisi olmayan bir şek çıkmaz çok üzüldüm yavrucağa

ayyyy birininde çocuğunun doğum günü olmuştu herhalde o ara uykulu gözlerle okuyordum kimindi hatırlayamadım Rabbim bütün evlatlarımız hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin inşallah

Hosbuldum. Ben nur. Bonusunda dedigu gibi entarisi dim dim nur :) bende memnun oldum.
nur1835

arkadaşlar merhaba

ben 1 yıl once doğum yaptım.şuan 90 kiloyum ve artık zayıflamak ıstıyorum.emziren bir anne olarak nasıl bır dıyet yapabilirim

kızlar benide alın aranızaaaa

hepiniz hoşgeldiniz

inşallah ileride bizde senin gibi bu topiğe gelir ve arkadaşlara moral veririz motivasyonlarını artırırız. senin gibi arkadaşlar gelip buraya sonuçlarını yazınca daha çok motive oluyor, inancımız artıyor. teşekkür ederiz...

hayırlı olsun tatlım bakalım haftaya hangimiz daha 8li olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…