İnsallah ikimizde 8 lerde inebilecegimiz kadar ineriz. Hasibemmm ben yarin lahana çorbası diyetine başlamayı düşünüyorum.insallah ise yarar. Sabit birşeye yani diyete tutkununda uyuyorum ama ara verince tozutuyorum.arayi uzatmamak lazimmisayy kızlar zor da olsa geçmişi bitirdim arada uyuklamalarım hızlıca göz atmalarım oldu
atladığım bir şey olduysa kusura bakmayın lütfen
burcu8181 cnm yeğenin nasıl oldu durumu nasıl inşallah korkulacak tedavisi olmayan bir şek çıkmaz çok üzüldüm yavrucağa
ayyyy birininde çocuğunun doğum günü olmuştu herhalde o ara uykulu gözlerle okuyordum kimindi hatırlayamadım Rabbim bütün evlatlarımız hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin inşallah
hepiniz hoşgeldiniz
inşallah ileride bizde senin gibi bu topiğe gelir ve arkadaşlara moral veririz motivasyonlarını artırırız. senin gibi arkadaşlar gelip buraya sonuçlarını yazınca daha çok motive oluyor, inancımız artıyor. teşekkür ederiz...
hayırlı olsun tatlım bakalım haftaya hangimiz daha 8li olacak
Selamün aleykümm...
uykusuz bir gece ve temizlik ve yorgun bir ben...bu gün k.valideler gelicekmiş bikaç gün kalıcaklarmışş...günlerdir çocuktan dolayı yapamadığım temizliği yaptım ama artık ayakta bile duramıyorumm topuklarım ve dizlerim çok fenaa ağrıyo acıyoo....kuzum uyuyo şuan az oturmuşken size bakayım dedim...diyet fena durumda sabah beri bir domates 4 küp kaşar yedim canım bişey istemiyoo...yemeyede vaktim yok zaten..uyumak istiyorumm....büyük bu sıra ilgisiz kaldı..küçüğüm uyuduğunda onla ilgilenmeye çalışıyorumm....benden böyle işte....
kızlar tebrik ederim....
gökçecim ellerine sağlık canım...
istikrar sağlıyamıyorum bir türlü ne kolay kilo alıyorum ben yaa...ordaki rakamı bi daha ne zaman görürüm bilmiyorumm...daha çokk yolum varr....ama nasıl olcak bilmiyorumm...
allah kolaylik versin canim guc kuvvet versin!!! :)
Bonus bende tam hosgeldin yazicaktim... o yesil kahve iciyorum diyene... senin yazini gorunce vaz gectim... ay vallahi ne komikler ha... Gerci ben turkiyeye gittigimde guya yesil kahve alicaktim... ama unuttum :) burda okuyunca tekrar geldi aklima
:)) inş yanılmışımdır diyorum hala eğer doğruysa üzülürüm tabi ben kimsenin ne hastalığına laf edebilirim nede hassasiyetine.
Bi müddet bekleyip görücem haksız olduğumu anlarsam özür dilerim tabiki.
Ben kendim bizzat şahsım yeteri kadar hassastır bilen bilirbu hassas kalbim başkasını incitmiş olmayı kaldıramaz.
Sabah sabah sevgi kelebeği oldum tikkatli bakanlar kanatlarımı görebilir...
Öhöm gelim kahvaltıya öncelikle günaydınn harika bir pazar olsun inş.
Karatay kahvaltı yaptım bugün ama her gün iki yımırta yiyemem sanırım accuk alerjim var.
I love Bonus
Evet bonusum bidenem o kanatlari ben her daim goruyom. Operim seni en kocamanindan.
Kahvaltim muhtesemdi. Sucuklu yimirta yidim ya pek diyete uygun degil ama dayanamadm yedim onun disinda klasik domates salatalik peynir zeytin yedim.
Oglusumu uyutim lesli yapcam
Bide arkadaslar ben bise duydum komsularimizdan hatta bizzat gordun. Saglik ocaklari adim olcer veriyomus ucretsiz. Gidip kaydoluyosun boyunu kilonu olcup veriyolarmis. Ben yarin bi ugriycam. Bakalim vercekler mi banada
nur1835
Biri leslimi dediçocukta uyuyo ne tesadif nur
I love Bonus
evet cnm ben aldım bilee :) ama öyle kaydolmadım kuzenim ebe onun sağlık ocagına getirmişler o verdi cok güzel bişey kalori fln da ölçüyomus ama daha o fonk.cozemedm dün aldm daha
Biri leslimi dediçocukta uyuyo ne tesadif nur
I love Bonus
Sagol canim umarım ben içebilirim.bakalim artık birazdan ogrencimSozii hayırlı olsun nişanınız bahanen kalmadı artık
Ben lahana suyu ve çorbası yapmıştım yıllar evvel tiksindim bi kere dahada yapamam.
Yemeğini yaparım ancak :)
I love Bonus
Nurcum bende saglık ocağından istedim aldım.saglik bakanlığının ücretsiz hediyesi ama bizim Dr nazlanarak veriyo herkese.gunde 10 bin adımı gecmek lazım ama ben cok az geçtim malesef...Evet bonusum bidenem o kanatlari ben her daim goruyom. Operim seni en kocamanindan.
Kahvaltim muhtesemdi. Sucuklu yimirta yidim ya pek diyete uygun degil ama dayanamadm yedim onun disinda klasik domates salatalik peynir zeytin yedim.
Oglusumu uyutim lesli yapcam
Bide arkadaslar ben bise duydum komsularimizdan hatta bizzat gordun. Saglik ocaklari adim olcer veriyomus ucretsiz. Gidip kaydoluyosun boyunu kilonu olcup veriyolarmis. Ben yarin bi ugriycam. Bakalim vercekler mi banada
nur1835
Herkese tunaydin.sabah oğlumun karnını doyurup yürüyüşe çıktık .ocaga lahana koydum corba oluyor,buram buram kokuyor umarım ise yarar bu diyet.
Sagol canim umarım ben içebilirim.bakalim artık birazdan ogrencimise yaramismiydi o zaman.bende çorbamı içip yürüyüşe çıkcam birazdan leslie aksam yapiyim bende en iyisi....
Nurcum bende saglık ocağından istedim aldım.saglik bakanlığının ücretsiz hediyesi ama bizim Dr nazlanarak veriyo herkese.gunde 10 bin adımı gecmek lazım ama ben cok az geçtim malesef...
tskler püsküüt cok iyi olmus böle.
sonucta 60 tan 50 ye düsmek isteyenle 90 dan 60 a düsmek isteyenlerin arasinda cok fark var..
bu arada ben diyete baslayali 3 haftayi brz gecti 90 dan 80 e inmis bulunuyorum.
bugün ne yedigime gelince .. sabah kocaman tonbalikli kasarli ve soganli bir sandvic yedim :)
insallah birlikte zayiflayabilecegim yolda$larim olur..
iyi paylasimlar dilerim ..
iyi akşamlar kızlar.yigenin nişanını yaptık geldik... İnsanoğlu iste birzamanlar evlerinde gece yatılı kalmam icin anahtarları saklayan aksam evde kalicagim kesinlesince terliklerle beni kovalayan,teyzesinin cimcimesiydi ,bugun pamuk prenses ,Allah tamamına erdirsin.herkesede böyle güzellikler nasip etsin... Yemeği de yedim ustine pastayida yedim.irade sıfır anlayacağınız.ama artık butun bahaneler bitti.evde kaynamayı bekleyen lahana kereviz var.yarindan itibaren sporada başlamalıyım .haftaya 8 li rakamlar şart oldu ..
Herkese iyi geceler...
Allah tamamına erdirsin mutluluklar dilerim :)
Gunaydinlar yegeni soran arkadaslara tsk ediorum yazdim dun ama yine soyleyeyim tumor teshisi konuldu gozu alinip protez goz takilacak sanirim zorlu bir surec bekliyor sewgili gorumcemi allah sifasini versin allah can sagligi versin ne diyim
ben guzel bir kahvaltiyla giris yapip ara ogun olarak koca bir dondurmayla dvm ettim bugun temizlik var pazartesi sali carsamba ve cumam dolu bakalim diyet nasil gitcek...
coook gecmis olsun canim yegenine... allah yardimcilari olsun...
ayyyy benim telefonda var adim sayar programi... turkiye'deyken 15000 civari oluyordu her gunEminönüne gittigim gün 19000adim olmustu... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?