coook gecmis olsun canim yegenine... allah yardimcilari olsun...
ayyyy benim telefonda var adim sayar programi... turkiye'deyken 15000 civari oluyordu her gunEminönüne gittigim gün 19000adim olmustu... :)
Ayyy nacam simdi eve iki tane civciv aldırmıştı oğlum .bugun birisi islanmis digeri onu gagaliyordu ,bunu gören oğlum hıçkırığa hickira ağladı kardeşini ısırıyor diye ... Az oncede o islanan civciv yere düşmüş durumu kötü ... Nasıl anlatıcam cocuğa öldüğünü ? Daha 4 yasına bile girmedi oğlum.yalan söylemek te istemiyorum. Uff esim aldım diye kızmıştı cocukta travma yaratmayalım demişti.. Ben bile cok üzüldüm..neyapcam simdi bilemedim...
:26:
Bonuscum İnternette uzman görüşlerine baktım.uygun bir dille anlatın diyor ölümü hatta hayvan ölümünü anlatmak ölüm algısı oluşmasi acisindan daha iyi bir gecis olustururmus.ama bugun ufacık birşeye bile hungur hungur ağladı ..nasıl anlatırım bilemedim canim ya... Yarin olsun bakalım... İnsallah cocuğumda kötü izler bırakmadan anlatabiliriz... Ama dediğin gibi böyle can çekilirken görmese daha iyi ...Hayvan ölmeden evden götürürsen daha iyi olur. Söylersin çocuklarada bu ortamda yaşayamadılar hasta oldular evlerine götürdük falan diyebilirsin
I love Bonus
Çocuğun bir hayvanın öldüğünü ölebilceğini bilmesi başka görmesi başka. Sen dedin ben bile nasıl üzüldm diye. Benin bildiğim 7 yaştan önce ölüm algısı tam oluşamıyomuş.Bonuscum İnternette uzman görüşlerine baktım.uygun bir dille anlatın diyor ölümü hatta hayvan ölümünü anlatmak ölüm algısı oluşmasi acisindan daha iyi bir gecis olustururmus.ama bugun ufacık birşeye bile hungur hungur ağladı ..nasıl anlatırım bilemedim canim ya... Yarin olsun bakalım... İnsallah cocuğumda kötü izler bırakmadan anlatabiliriz... Ama dediğin gibi böyle can çekilirken görmese daha iyi ...
iyi akşamlar kızlar.yigenin nişanını yaptık geldik... İnsanoğlu iste birzamanlar evlerinde gece yatılı kalmam icin anahtarları saklayan aksam evde kalicagim kesinlesince terliklerle beni kovalayan,teyzesinin cimcimesiydi ,bugun pamuk prenses ,Allah tamamına erdirsin.herkesede böyle güzellikler nasip etsin... Yemeği de yedim ustine pastayida yedim.irade sıfır anlayacağınız.ama artık butun bahaneler bitti.evde kaynamayı bekleyen lahana kereviz var.yarindan itibaren sporada başlamalıyım .haftaya 8 li rakamlar şart oldu ..
Herkese iyi geceler...
:)) inş yanılmışımdır diyorum hala eğer doğruysa üzülürüm tabi ben kimsenin ne hastalığına laf edebilirim nede hassasiyetine.
Bi müddet bekleyip görücem haksız olduğumu anlarsam özür dilerim tabiki.
Ben kendim bizzat şahsım yeteri kadar hassastır bilen bilirbu hassas kalbim başkasını incitmiş olmayı kaldıramaz.
Sabah sabah sevgi kelebeği oldum tikkatli bakanlar kanatlarımı görebilir...
Öhöm gelim kahvaltıya öncelikle günaydınn harika bir pazar olsun inş.
Karatay kahvaltı yaptım bugün ama her gün iki yımırta yiyemem sanırım accuk alerjim var.
I love Bonus
Gunaydinlar yegeni soran arkadaslara tsk ediorum yazdim dun ama yine soyleyeyim tumor teshisi konuldu gozu alinip protez goz takilacak sanirim zorlu bir surec bekliyor sewgili gorumcemi allah sifasini versin allah can sagligi versin ne diyim
ben guzel bir kahvaltiyla giris yapip ara ogun olarak koca bir dondurmayla dvm ettim bugun temizlik var pazartesi sali carsamba ve cumam dolu bakalim diyet nasil gitcek...
Evet bonusum bidenem o kanatlari ben her daim goruyom. Operim seni en kocamanindan.
Kahvaltim muhtesemdi. Sucuklu yimirta yidim ya pek diyete uygun degil ama dayanamadm yedim onun disinda klasik domates salatalik peynir zeytin yedim.
Oglusumu uyutim lesli yapcam
Bide arkadaslar ben bise duydum komsularimizdan hatta bizzat gordun. Saglik ocaklari adim olcer veriyomus ucretsiz. Gidip kaydoluyosun boyunu kilonu olcup veriyolarmis. Ben yarin bi ugriycam. Bakalim vercekler mi banada
nur1835
Selamun aleyküm güzeller kk ne bir türlü giremedim. şimdide girdim okuyamıyorum. yinede bir selam vereyim dedim. gönderebilirim inşallah
Ayyy nacam simdi eve iki tane civciv aldırmıştı oğlum .bugun birisi islanmis digeri onu gagaliyordu ,bunu gören oğlum hıçkırığa hickira ağladı kardeşini ısırıyor diye ... Az oncede o islanan civciv yere düşmüş durumu kötü ... Nasıl anlatıcam cocuğa öldüğünü ? Daha 4 yasına bile girmedi oğlum.yalan söylemek te istemiyorum. Uff esim aldım diye kızmıştı cocukta travma yaratmayalım demişti.. Ben bile cok üzüldüm..neyapcam simdi bilemedim...
:26:
yavrum benim. çok geçmiş olsun cnmGunaydinlar yegeni soran arkadaslara tsk ediorum yazdim dun ama yine soyleyeyim tumor teshisi konuldu gozu alinip protez goz takilacak sanirim zorlu bir surec bekliyor sewgili gorumcemi allah sifasini versin allah can sagligi versin ne diyim
ben guzel bir kahvaltiyla giris yapip ara ogun olarak koca bir dondurmayla dvm ettim bugun temizlik var pazartesi sali carsamba ve cumam dolu bakalim diyet nasil gitcek...
hadi bakalım boşta kalma sakın dikkat et kenine. hayırlı olsun lahana diyetinHerkese tunaydin.sabah oğlumun karnını doyurup yürüyüşe çıktık .ocaga lahana koydum corba oluyor,buram buram kokuyor umarım ise yarar bu diyet.
hayyy maşallah tü tütü tütücoook gecmis olsun canim yegenine... allah yardimcilari olsun...
ayyyy benim telefonda var adim sayar programi... turkiye'deyken 15000 civari oluyordu her gunEminönüne gittigim gün 19000adim olmustu... :)
1 yumurta bir yerli muz şeklin de tüketebilirsin arada..Yumurta olmayınca muadili olarak yerli muz öneriyor hoca..
Çok etkilenmedi şükür. ki oğlum çok duygusal, tipik balık insanı ...
Hayvan ölmeden evden götürürsen daha iyi olur. Söylersin çocuklarada bu ortamda yaşayamadılar hasta oldular evlerine götürdük falan diyebilirsin
I love Bonus
hayırlı olsun nişanınınız,Allah tamamına erdirsin canım...
1 yumurta bir yerli muz şeklin de tüketebilirsin arada..Yumurta olmayınca muadili olarak yerli muz öneriyor hoca..
Afiyet olsun...
Gerçekten çok üzüldüm.. buraya yazdığından beri bir anne olarak empatiyle görümceni düşünüyorum...
evladıyla imtihan kadar zor bir süreç olamaz heralde..
Peki protez göz sadece görüntü açısından mı takılıyor...Görmesiyle alakalı bir gelişme değildir sanırım...
Doğru duymuşsun ben de alacağım...Bir de sucuklu yumurta pekte sağlıksız değil...Ev yapımı sucuğu tüketiyor karataycılar...
Selam güneydoğu güzeli Dafi)
OĞlum 4 yaşındayken kaplumbağa almıştık kısa bir süre sonra öldü..O görmeden yok ettim ben..
Hastalandığını tedavi için hayvan hastanesine götürdüğümüzü ama iyileşemeyip öldüğünü söyledik..
Çok etkilenmedi şükür. ki oğlum çok duygusal, tipik balık insanı
Sözenciğim bir de çocuklar umuduğumuzdan daha metinler..Sen olması gereken bir olaymış şeklin de anlatırsan kabullenmesi ve alışması daha kolay olur ...
slm kızlar
sabah kahvaltıdan sonra annemlere gittik akşam geldik
yemek, ortalık toparlama derken anca girebildim
yrn mesaiye gitcem akşam 11de döncem gece görüşürüz artık
uykum geldi şimdi yatmaya gitcem
iyi geceler
yavrum benim. çok geçmiş olsun cnm
hadi bakalım boşta kalma sakın dikkat et kenine. hayırlı olsun lahana diyetin
hayyy maşallah tü tütü tütü
Muzu tikkate alacağım
Bir de ayrıca ne varmış tipik balık insanında :) :)
I love Bonus
günaydın canlarrrrrr
günaydın kızlar
her günkü kahvaltımı ettim yemeğide ateşe koydum geldim
burcucum çok geçmiş olsun canım bunada şükür demek lazım ya diğer göze yada vücuda sıçrasaydı Allah büyük dermanıda dayanma gücünüde verir inşallah
bonusuma katılıyorum çok güzel ifade etmiş
Haydi hanımlar, bugün kutsal pazartesi
yeni kararlar alma ve uygulama günü ilan edelim. kendimiz için ufacık bir adım atalım,kendimizi sevelim ve sağlıklı beslenip azıcık minicik te olsa yürüyüş yapalım...walk walk.. oki doki)
kizlar gunaydin.dunku menuyu yazayim:
kahve
taze soganli, mantarli omlet, bir dilim kepekli ekmek, biraz peynir iki tane zeytin ve cacik
birkac diet biskuvi kahve
bir dolma, iki kasik pilav, biraz makarna ve cacik (karmakarisik yemisim ama kalan yemekler vardi kombinasyon yaptim)
kahve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?