Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Waawww masallah gokcecim.ben en fazla 12 binleri gördüm.sen baya hizlisin

ya burda bende 10bini zor geciyorum... :)

Kızlar çok uğraştım ana göremiyorum.umarım bir önceki mesajımı göbderebilmişidir. beyse biraz daha gezeyim çarşambaya eve dönersem görüşürüz. inşallah 100 kilo olmamışımdır

masallah daficigim coook guzel gezdin vallahi :) senin yerine ben yoruldum

insallah kolaylikla atlatirsiniz canim... gerci cocuga gercegi soylemek daha dogru olur... bizim baliklarimiz ölmüstü, anlatmistim ona kizim onlar öldü onlari bir daha goremiycez ama baska balik aliriz diye... sonra aradan 5ay gectikten sonra benim dedem vefat etmisti agliyordum, bana sordu neden agliyorsun diye dedem öldü dedim. ondan sonra bizim baliklarin yaninami gitti dedi yavrum :) oda aglamaya basladi dedene baliklarin mamasini verseydik diye...

Canim yaa nasıl bagdastirmis yavrum benim unutmamış demekki ...
Sagol gokcecim .bugun esim idareden birşeyler söyledi epey ağladı kaybetme acısı ile ölüm kavramını aynı anda yasasın istemedik.ama en kısa zamanda civcivlerin öldugunu anlatıcaz .
Buarada havalar baya yağmurlu dışarı cikip yuruyemiyorum bu günlerde . Hepi topu 5 bini zor görür oldum

Yena aferin sana

I love Bonus

Sana da aferin..Makarna dışında gayet iyisin..

Bugün akşam üzeri yağmur altın da yürüdüm..Çok güzeldi

Son düzenleme:
Sana da aferin..Makarna dışında gayet iyisin..

Bugün akşam üzeri yağmur altın da yürüdüm..Çok güzeldi
Niluferimmm ya ben soğuğu hiç sevmiyorum. Birde yalnız yurumuyorum benim sipada yanmda oluyor coguzaman .o yüzden ben riske atamıyorum kendimi ... Sen cok iyi yapmışsın yürümekle ..

Çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum Allah beterinden saklasın

İyi akşamlar
Bikaç gündür yoğundum gelemedim çok yorgunum
Sibelcim yeğenin nişanlanmış hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah yeğenler çok seviliyor
Atladığım bişey varsa kusura bakmayın

Asumm kac gündür gözüm seni arıyor ama yoksun
Şükür kavuşturana :)
Nisanı yaptık sagol güzel gecti.4 ay sonra düğün diyorlar.... Eyvahhh kilo vermeliyim mutlaka... Lahana diyetinin 2. Gunünü basarı ile atlattım.darisi diğer günlere :)
Uğra arada sırada... Bizi sensiz bırakma..

Selamün aleykümm..

hanımlar nasılsınız arada gelip göz attım ama hızlıca okuyup kaçtığım için konulara çok hakim olamadım....

yenacım çok başarılı gidiyosun...Azmin hiç bitmesin inşallah...ben bugünn güzelllcee bir dibe vurdummmm...ve yarın yeni bir başlangıç yapıyorum inşallah...dua edin bana...günlerdir tartılmadım bile bakalım yarın kaç görücem.....

sibelcim hayırı olsun nişanınız Rabbim tamamına erdirsin....

burcucum çok üzüldüm canım yeğenine çokk geçmiş olsun....

kızlar atladığım unuttuğum varsa hakkınızı helal edin...

mesaiden geldim kızlar
biraz geç çıktım gider ayak yatış geldi
arkadaşı yalnız bırakmak içime sinmedi biraz problemli bir çocuktu
bugündür tekrar dikkat etmeye başladım
şu anda karnım aç hissediyorum birşeyler atıştırasım var ama tutuyorum kendimi
9lu bitki çayı demledim onu içecem şimdi
offff offff ne iyi gidiyordum ben yaa demekki azıcıkta olsa kaçamak yapmak (tamam tamam azıcık değildi) bünyeyi şaşırtıyor sil baştan üffffffffff
KIZLARRR MORAL VERİN BANA

Sağol kuzum.yarin güzel bir başlangıç dedin yazdım bunu biryere ... Haberlerini bekliyorum

Yok birsey yeme sakin onlar bu saatte cıs artık ...
Bak bende 89.5 olmuştum gecen hafta azicik şaşırtdım oldum 91 .hatta geçtim bile birara.. Donduk artık tekrar diyete devam.. Ben hayatta soğan lahana sevmem iki gündür çorbasıyla yoldaş oldum bak... Perşembe tekrar 8 li rakamları görebilsem keske bu sefere hiç bırakmiycam o 8 leri

ayyy inşallah cnm
cumartesi 90.3 pazar 90.6 pazartesi 91.5 çıktım
moralim çok bozuldu

inşallah canım..bende 80,5 leri görmüştüm şuan cesaretim yok tartıya çıkmaya o derece yanii...ama artık toparlanma zamanıı...

hasibecimm bende sibele katılıyorummm....saat 7 den beri midem kazınıyo açlıktan inatla yemedim bişey sende yeme yeniden başlıyalım...bir adım atsak arkası gelicek aslında oyüzden o adımı atalım artık...

ayyy inşallah cnm
cumartesi 90.3 pazar 90.6 pazartesi 91.5 çıktım
moralim çok bozuldu

Bazen beden böyle yapar sen bozma moralini bendede bu ara var düzensizlikler,bu yüzden bu sabah tartilmadim yoksa diyeti bozarım diye korktum..yapabildiğim kadar yapiyim su corba olayını sonra tartilcam yoksa canim sıkılıyor topyekün bırakıyorum... Sen hani ne güzel yürüyordum birzamanlar... Hadi gel birlikte adimsayarlarimizi yaristiralim hergun olmazmı?

Son düzenleme:
yok cnm yemedim
bitki çayı içtim şimdi biraz bastırdı
aslında uykumda var ama sohbet etmek istiyom sizle azıcık

benim bugün 4bini bile bulmadı
yarın pazara gitcem giderken yolu uzatıp yürürüm pazardada çok oyalanmıyorum tempolu bir şekilde alacağımı alıp çıkıyorum dönüştede yolu uzatırım bakalım artık
eğer maç olmazsa pazar arabasını komşumun tezgahına bırakır stada çıkarım turlamaya bak bu iyi olur sabahtan 9-10 gibi gideyim bari

ayyy kizlar benim durum sizden beter vallahi!!"Turkiye'den geldigimden beri psikolojim bozuldu... öküz gibi yiyorum... kesin gectigimiz cumaya bakarak kilo aldim,,, ama korkuyorum tartilmaya... insallah yarin hem okuluma gidecegim hemde rejime tekrar basliyacagim (daha dogrusu saglikli beslenmeye)
bu aksam yedigim cislari saysam ohaaaa dersiniz... haziran 8de kuzenin dugunu var... elbise aldim tr'den hafif gobegim cikiyordu elbisede... gobegi eritmem lazim yani 85kg olsam dugune kadar yeter...
ama nasil olcak bilmiyorum

valla allem edip kallem edip olacaz bir şekilde gökçecim
benimde ağustos sonuna kadar 80 olmam lazım hedefim öyleydi

ayyyy sozen coook super fikir adim sayarlari yaristirmak!!! Bende varim!!!!

ben bazen onu takmayı bile unutuyorum şu andada üzerimde değil
işten gelince üzrimi değiştirdiğimde çıkardım yatağın üzerine koydum herhale

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…