Hayırlı günler herkeslere
Gün yine geç başladı benim için gece geç uyuyunca kızları gönderip uyuyorum malesef
Hava da yağmurlu sabahtan beri hiç durmadı bugün de dışarı çıkmam ama yarın daha aktif olurum herhalde büyük kızımın doğumgünü hediye felan almadım daha düşünmedeyim
geçmiş olsun cnm sen iyileş hele devamı gelir inş.selamun aleyküm güzeller
hepinize maşallahçok güzel sporlar, yürüyüşler yapılıyor
ben malesef hiçbirşey yapmıyorumilaçlar çok uyutuyor sürekli uyuyorum :109:
antibiyotik midemide bozdu kötü hissediyorum :2:
bu haftada eksi beklemiyorum
önümüzdeki hafta toparlayabilirim inşallah
düğün koşturmacası iyi geldi valla cumartesi gördüm yatmakla olmuyo 5000 bile olmadı sabahta dışarı çıktım yürüdüm :)Günaydın güzeller yeni uyandık kahvaltı hazırlıyoruz henüz .
Canim bir anda cok zorlama aralıklı sik yap daha iyi .ablam dizini ağrıtdı böyle bir donemde bırak kilo vermeyi ustune 10 kilo almıştı diyetin ortasında .. Biz kilolu insanlarız bilerimize birsey olmasın Allah muhafaza...
Ama uc gündür yemeseydim o kadar kesin eksi çıkardım.uc gun daha yapsam böyle kesin gecerim seni. :)
Ayyy ne safım Adimsayarin takmayı unutuyorum hep ..ilk 3 milerde takmadım digerinde taktım. 7 binlerde kaldı...
Kahvaltıdan sonra fizik tedaviye gitmeden insallah vaktim kalır yaparım bidaha...
masallah iyi hareket ediyorsun.. İstikrarlı olan en cok yolu alırben evde arada leslie de yapmasam totoyu kaldıramıyorum...
Sen iç sekerli kahveleri bak bizim kahvaltıda ispanakli yumurta var :)
Canim bazı antibiyotiklerin yan etkisi olabiliyor.. Birde ac karnına ilac içme bence cunki onun verdigi zararı gidermek icin insan daha cok mücadeleye giriyor.. İlac oncesi birşeyler ye mutlaka.. Bende en son antibiyotik kullandığımda isal yaptı ...cok kötüydüm... Eğer öyle birsey varsa Dr a git değiştirsin ilacı...
ben duymamıştım soğanı yazdım aklımın köşesine sağol cnmHayırlı haftalar herkese...
Herkes iyi gibi görünüyor burdan,sevindim... daficiğim henüz düzelememiş..Yakın zaman da hem düzelir hem sahalara şık bir dönüş yapar eminim....
Benim hala enerjim düşük..Oğlum daha iyi şükür bugün okula götürmedim terleyince öksürük artıyor...Dizimin dibinde otursun işi ne)
Dışarıda işlerim var banka vb. öğleden sonra çıkarım evdeyken halledeyim..
Size de söyleyeyim biliyorsunuzdur ama yine de yazayım..Sanırım İbrahim Saraçoğlu'nun kürüymüş bu...Bir kurusoğan kavanoza irice doğranır üzerine bir miktar zeytinyağı dökülür ve kapak kapatılır..Ben soğanları geçecek şekilde ekledim zeytinyağını..bir süre bekleyince soğan suyu ve zeytinyağı bir güzel birleşip mükemmel bir koku çıkıyor ortaya..akşam hazırlayıp sabah akşam bir kaşık kavga dövüş çocuğa içirilir )
3 kez içirdim sonuç süper ötesi..
Bu sabah tartıda ++ gördüm..üzüldüm ama içim rahat.. geçici bir artışdır muhakak..
güzel başlamışsın devamıda böyle gider inş.Herkese güzel ve - li bir hafta diliyorum öncelikle
Hafta sonları kötü geçiyor benim için. Evde olunca durmadan bişeler yiyorum ve çok fazla yiyorum o yüzden de gelip buraya yazmak istemiyorum
Bugun inş. yine güzel bi şekilde devam eder de biraz keyfim yerine gelir yoksa sürünüyom hee
sabah bi tane domates bi tane salatalık en fazla kibrt kutusu kadar peynir ve 2 tane zeytin yedim
şuan çay içiyorum 10 tane kadar leblebi yedim
bakalım günün kalanı ne kadar geçicek.
Dünkü adım sayarım => 5621
Gün yine geç başladı benim için gece geç uyuyunca kızları gönderip uyuyorum malesef
Hava da yağmurlu sabahtan beri hiç durmadı bugün de dışarı çıkmam ama yarın daha aktif olurum herhalde büyük kızımın doğumgünü hediye felan almadım daha düşünmedeyim
teşekkürler canım. hep birlikte vericez inşallahgeçmiş olsun cnm sen iyileş hele devamı gelir inş.
düğün koşturmacası iyi geldi valla cumartesi gördüm yatmakla olmuyo 5000 bile olmadı sabahta dışarı çıktım yürüdüm :)
ben duymamıştım soğanı yazdım aklımın köşesine sağol cnm
güzel başlamışsın devamıda böyle gider inş.
nice yaşlara sağlıkla huzurla inş.
Âmin canım teşekkürlerAsumancim ne güzel nice mutlu yaslara... Allah saglikli sıhhati güzel ömürler versin...
Hava. Kötü benimde fizik tedavi vardı bugun gitmedim ama dersim var hazırlanip çıkmam gerek..kendine iyi bak...
Âmin daficim inşallahasu cum Allah kısçene hayırlı uzun ömürler versin sağlıkla, sıhhatle, huzurla, mutlulukla inşallah
Teşekkürler daykocum cümlemizin evlatlarına inşallahgeçmiş olsun cnm sen iyileş hele devamı gelir inş.
düğün koşturmacası iyi geldi valla cumartesi gördüm yatmakla olmuyo 5000 bile olmadı sabahta dışarı çıktım yürüdüm :)
ben duymamıştım soğanı yazdım aklımın köşesine sağol cnm
güzel başlamışsın devamıda böyle gider inş.
nice yaşlara sağlıkla huzurla inş.
teşekkür ederim cnm sağolHasibe tekrar geçmiş olsun kalabalıktan sonra çocuklarda bi takım haller normal düşme falan filan :)
Yena yemek güzel atlatılmış teprikler :)
3+5 demek sozi sen kendin adımsayar olmuşundur :) hemen kalkıyorum sen uyurkene biraz mil yapim yahu :)
I love Bonus
bugün yediklerim :)
bir kayısılı activia
200 g tavuk gögüs ızgara
1 domates
3 salatalık
100 g yogurt
1 közlenmiş kırmızı biber :)
bugün hiç abur cubur yok :) hep böyle devam edebilsem keşke.
maşallah kaçamaksız günlerin devamını dileriz
kızlarrr nerdesiniz ya hu
yemekten sonra bulaşık topla mutfak topla yarın için yemek yap çay demle yoğurt mayala vs vs derken daha yeni oturdum çay içiyorum
çayım bitince leslie yapasım var
bende leslie yapmaya başlayalı 1 hafta olmamıştırO leslie insanın nefesini kesiyor yaaa ben 20 dk zor dayandim ilk oldugu icinmi acaba
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
amannnn biktim yaaaa... bir yoluna oturtamadim su rejimi... nasil olcak bende bilmiyorum motivasyon sifir...
yaaaa karincalardan nasil kurtuluruz öldürmeden??? mutfagimdan giriyorlar... biktim onlardan vallahi... tek tük diger odalarada dagilmislar... pffff
Nilüfer cim sen artı görüp onu eksiye çevirmeye alismissin.. Ben hala her artı gördüğümde UFO gören masum köylü gibiİ oluyorum.kendime gelmem zaman alıyor
Oğlun mü hastaydi ? Cok gecmis olsun .. Oksuruyor demiştin sanirim hatırladım ama epey oldu sanki gecmedimi ? Cok gecmis olsun .
amannnn biktim yaaaa... bir yoluna oturtamadim su rejimi... nasil olcak bende bilmiyorum motivasyon sifir...
yaaaa karincalardan nasil kurtuluruz öldürmeden??? mutfagimdan giriyorlar... biktim onlardan vallahi... tek tük diger odalarada dagilmislar... pffff
sorma bende bu sabah 90.6 çıktım kurtulamadım şu 9lardan çok sinir oluyorumAkşam-ı serifiniz hayırlı olsun efemm
Dilek diledinizmi kızlar hıdırellez bu gece.Her yıl olduğ gibi bu yıl da gül ağacının dibine gömdük dileğimizi
ateşten atladık ailecek, ben bile atladım valla...
Haftasonu öksürük başladı oğlum da..Alerjiden kaynaklı muhtemelen çünkü ateş vb yok kuru kuru öksürük...Bu gibi durumlarda fısfısımız var ev de kullandığım iyi geldi..
Benim artım çok fazlaydı bu sabah.. bakalım yarın sabah durum ne gösterecek..MAlum günüm de yaklaşıyor sebeb o da olabilir...Olursam tabii.
düzensizlikten gına geldi artık...
Mutlu ,sağlıklı,başarılı seneler asucum...
sen nasıl oldun iyileştinmni.? Yoksa doktora görün muhakkak canım...
sorma bende bu sabah 90.6 çıktım kurtulamadım şu 9lardan çok sinir oluyorum
Gokcecim 1 sene cok sıcak iklimli biryerde yasamıştık.giris bir daireydi,bir arkadasın annesi lokma tatlısı yapmışti bize getirdiler salonda sehpanın ustunde unutmusuz sabah koca cam sehpanın üstü simsiyahti ,binlerce karinca halinin heryeri karıncaydi . 1 haftada ancak kurutmustuk. Heryere tuz döktük.halilar girişler .yol yapmıştı karıncalar evin icinde.. Tuz kuruttu :)amannnn biktim yaaaa... bir yoluna oturtamadim su rejimi... nasil olcak bende bilmiyorum motivasyon sifir...
Canim ben 4-5 kere leslie 1 mile yaptım sonra 2 yaptım sonra 3 mile hatta aksam 5 mile yaptım ama sevmedim.en iyi 3 mile bence...20 dakika Leslie 15 dakika cindy Crawford ile aerobik toplam 35 dk spor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?