Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Asumancim ne güzel nice mutlu yaslara... Allah saglikli sıhhati güzel ömürler versin...
Hava. Kötü benimde fizik tedavi vardı bugun gitmedim ama dersim var hazırlanip çıkmam gerek..kendine iyi bak...

asu cum Allah kısçene hayırlı uzun ömürler versin sağlıkla, sıhhatle, huzurla, mutlulukla inşallah

geçmiş olsun cnm sen iyileş hele devamı gelir inş.
düğün koşturmacası iyi geldi valla cumartesi gördüm yatmakla olmuyo 5000 bile olmadı sabahta dışarı çıktım yürüdüm :)
ben duymamıştım soğanı yazdım aklımın köşesine sağol cnm
güzel başlamışsın devamıda böyle gider inş.

nice yaşlara sağlıkla huzurla inş.

teşekkürler canım. hep birlikte vericez inşallah

Asumancim ne güzel nice mutlu yaslara... Allah saglikli sıhhati güzel ömürler versin...
Hava. Kötü benimde fizik tedavi vardı bugun gitmedim ama dersim var hazırlanip çıkmam gerek..kendine iyi bak...
Âmin canım teşekkürler
Epeyce de serin bugün hava sana da kolay gelsin
asu cum Allah kısçene hayırlı uzun ömürler versin sağlıkla, sıhhatle, huzurla, mutlulukla inşallah
Âmin daficim inşallah
Teşekkürler daykocum cümlemizin evlatlarına inşallah

slm kızlar
şimdi akşam yemeği hazırlıcam
sonra görüşürüz yine
akşam menüm: tavuklu bezelye, közlenmiş patlıcan salatası, yoğurt
dün adımsayarım 5673 (öğleden sonra 4-5 gibi bulup taktım anca bu kadar oldu)

teşekkür ederim cnm sağol

bugün yediklerim :)
bir kayısılı activia
200 g tavuk gögüs ızgara
1 domates
3 salatalık
100 g yogurt
1 közlenmiş kırmızı biber :)

bugün hiç abur cubur yok :) hep böyle devam edebilsem keşke.

bugün yediklerim :)
bir kayısılı activia
200 g tavuk gögüs ızgara
1 domates
3 salatalık
100 g yogurt
1 közlenmiş kırmızı biber :)

bugün hiç abur cubur yok :) hep böyle devam edebilsem keşke.

maşallah kaçamaksız günlerin devamını dileriz

kızlarrr nerdesiniz ya hu
yemekten sonra bulaşık topla mutfak topla yarın için yemek yap çay demle yoğurt mayala vs vs derken daha yeni oturdum çay içiyorum
çayım bitince leslie yapasım var

kızlarrr nerdesiniz ya hu
yemekten sonra bulaşık topla mutfak topla yarın için yemek yap çay demle yoğurt mayala vs vs derken daha yeni oturdum çay içiyorum
çayım bitince leslie yapasım var

O leslie insanın nefesini kesiyor yaaa ben 20 dk zor dayandim ilk oldugu icinmi acaba

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

20 dakika Leslie 15 dakika cindy Crawford ile aerobik toplam 35 dk spor

amannnn biktim yaaaa... bir yoluna oturtamadim su rejimi... nasil olcak bende bilmiyorum motivasyon sifir...

yaaaa karincalardan nasil kurtuluruz öldürmeden??? mutfagimdan giriyorlar... biktim onlardan vallahi... tek tük diger odalarada dagilmislar... pffff

O leslie insanın nefesini kesiyor yaaa ben 20 dk zor dayandim ilk oldugu icinmi acaba

bende leslie yapmaya başlayalı 1 hafta olmamıştır
bana yapması kolay geldi ama daha önced başka sporlar yapıyordum en azından yürüyüş yapıyordum ondan herhalde

bir şekilde sokcaz cnm
bende diş buğdaylarından ötürü bozmuştum şimdi toplamaya çalışıyorum
bir kez bozdum yaa cnm nasıl abur cubur şeker çikolata istiyor
normalde hiç çekmezdi bir şekilde toparlıcaz işte
şu dönemde sporumu günde 2 yapmaya çalışıyorum sabah hastanede yürüdüm yarım saat birazdanda leslie yapcam

Akşam-ı serifiniz hayırlı olsun efemm

Dilek diledinizmi kızlar hıdırellez bu gece. Her yıl olduğ gibi bu yıl da gül ağacının dibine gömdük dileğimizi
ateşten atladık ailecek, ben bile atladım valla...

Haftasonu öksürük başladı oğlum da..Alerjiden kaynaklı muhtemelen çünkü ateş vb yok kuru kuru öksürük...Bu gibi durumlarda fısfısımız var ev de kullandığım iyi geldi..

Benim artım çok fazlaydı bu sabah.. bakalım yarın sabah durum ne gösterecek..MAlum günüm de yaklaşıyor sebeb o da olabilir...Olursam tabii.
düzensizlikten gına geldi artık...

Mutlu ,sağlıklı,başarılı seneler asucum...
sen nasıl oldun iyileştinmni.? Yoksa doktora görün muhakkak canım...

Son düzenleme:

Çıktıkları yerlere limon kesip koyabilirsin en basit çözümu o benim bildiğim

sorma bende bu sabah 90.6 çıktım kurtulamadım şu 9lardan çok sinir oluyorum

Gokcecim 1 sene cok sıcak iklimli biryerde yasamıştık.giris bir daireydi,bir arkadasın annesi lokma tatlısı yapmışti bize getirdiler salonda sehpanın ustunde unutmusuz sabah koca cam sehpanın üstü simsiyahti ,binlerce karinca halinin heryeri karıncaydi . 1 haftada ancak kurutmustuk. Heryere tuz döktük.halilar girişler .yol yapmıştı karıncalar evin icinde.. Tuz kuruttu :)
20 dakika Leslie 15 dakika cindy Crawford ile aerobik toplam 35 dk spor

Canim ben 4-5 kere leslie 1 mile yaptım sonra 2 yaptım sonra 3 mile hatta aksam 5 mile yaptım ama sevmedim.en iyi 3 mile bence...
Biraz almıştır kendini sonra artır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…