Bnmki pis hastaneden oldu bnce gitmesen olmaz gittinmide bole mikrop kapiom iste size en son ne zmn yazdim hatirlamiorum ama o andan itibaren suursuzca yatiorum ilac disinda bisey yiyip icmedim bgn sabah kahvalti yaptim sonra tartiya ciktim (kilo bildirimini unutmusum merakdan ciktim tartiiya)104 spor derseniz 150 dakika anca olmusdur listeler icin ellerinize saglik bugun ayesim yok ama basim hala cok dönüo
hasibe gecmis olsun ufakliga
kendinize ii bakin kizlar havalar yAnar donerli bnm gibi hasta olmayin
kuzum senle benim verdigimiz kiloları toplayıp ikiyle çarpsak hala daykonun verdigi kilolara yetişemeyiz canim
Yarışalım kuzumda ben okadar yürüyor ustune ac yatıyorum gram gram gidiyor...
Acil biseyler yapmam lazım.. Eliptik bisiklete binmiyordum artik ufak ufak başlasam belki eritirmis beni..
Valla inanmaya başladım bilim insanlarına hani diyorlar ya ac kalınca zayıflamıyor diye..
Acım ama kilo gitmiyooo
Haftaya tıka basa yiycem birde öyle deniycemmm
kuzum senle benim verdigimiz kiloları toplayıp ikiyle çarpsak hala daykonun verdigi kilolara yetişemeyiz canim
Yarışalım kuzumda ben okadar yürüyor ustune ac yatıyorum gram gram gidiyor...
Acil biseyler yapmam lazım.. Eliptik bisiklete binmiyordum artik ufak ufak başlasam belki eritirmis beni..
Valla inanmaya başladım bilim insanlarına hani diyorlar ya ac kalınca zayıflamıyor diye..
Acım ama kilo gitmiyooo
Haftaya tıka basa yiycem birde öyle deniycemmm
Oyy tşk ederim bilgilendirdiğin için 😉ben hatırlayamadım bi an tekrar tekrar memnun oldum.
Benden uzunsun maşallah bu avantaj her zaman
1.64 boy benim kilo malum. 30 yaşıma bastım zorla :)
12 yıllık evliyim bir oğlum bir kızım var 10 ve 1,5 yaşındalar.
Topicte 5. Senem sanırım. Diğer yarışmacılarada başarılar dilerim.
I love Bonus
Canim hosgeldin.insallah hedeflerine ulaşırsın ama bir iki ayda erimeyi bekleme .. Bu bizim gibiler icin sabır işi ..
Saglik bakanlığı nin hediyesi adimsayar saglik ocaklarında ücretsiz veriliyor.. Günde 10 bin adımı geçmen öneriliyor..
Cuma kilo ve haftalik spor suresi bildirimi yapılıyor.yeni gelen kisi iki hafta bildirim yapar 3. Hafta listeye girer..
Hayırlı olsun diyelim...
Allah bağışlansın cümlemizin evlatlarını ben doğumdan sonra da diyet yaptım o zaman diyetisyene gitmediydim haftada 2 kg veriyordum ama yaş 25 ti o zaman şimdi daha zor gidiyor daha çok hareket etmem gerekiyor benim toto bacaklarda pek sorun yok göbek kısmı var üst taraf yanii
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayy ne güldüm ya :))) o yeni geldi ya fırsat tanıdık verdi işte 1-2 kilo haftaya biz galip gelicez kuzum o toplasın çarpsın :)
Niye sadece üçümüz gibi davranıyorum onuda bilmiyorum şu an
Aç kalıyosan çok veremenen normal bak bende çok iyi anladım iki haftadır bunu dün karatay diyoduki dilimde tüy bitti size yıllardır söylüyorum yağ yiyin zayıflayın düşük kalorili beslenen çabuk acıkır kilo veremez diyodu gerçekten kahvaltısı tok tutuyo hiç ekmek aramıyosun
I love Bonus
Herkese hayırlı cumalar
Kilo bildirimi 72
spor 20 dk falan sanırım
Enerjim düşmüş durumda biri bana gaz versinnnnn
Üstüme aldım nidensetrafo gibiyimdir enerci konusunda. Söyle bakim cınım tam olarak ne istiyon
I love Bonus
Mimkinse 500 volt şekerim anca paklar beni[/COLOR][/FONT][/B]
sanada hayırlı cumalar cnm ne güzell 8 li rakamlar görülmüş darısı başıma inş.kızlar nasılsınız hayırlı cumalar sizden uzun zamadır ayrı kaldım netim yoktu kızın uykuları karıştı gündüzleri çok yogun kendime bile fırsat bulamıyorum inan dolu dolu geçiyor biraz daha düzeldi ayar çektim artık burdayım geçmişi okuyamıcam k.bakmayın hepiniz iyisinizdir umarım çok özledim sizlerle muhabbeti bu arada hala kilo veriyorum yavaş gidiyor ama olsun acelem yok
kilom 89 artıkk.. :))
tbrklerkizlar dun tartiya ciktim sok oldum 94 olmusum ama bugun yine 93.3 gordum. 200 gram da olsa yine eksideyim.
Kilo bildirimi: 93.3
hayırlı cumalar cnm ehliyetmi alıyorsun ?esselamun aleykum canlarım herkeze hayırlı cumalar
sizleri çokkk özledım yakında rahatlıycam ınşallah dıyette sallantıda bu hafta durmadan bıyerlerde olunca duzen almadı umarım bu hafta toparlarım
butungun kosusturmayla geçıyor sımdıde ehliyet işleri çıktı fotograf çektırdım sımdı onu beklıyorum dukkanda sızler olmayınca benım motıvasyonumda olmuyor hepınızı çokkkk sevıyorum ve öpüyorum
kılom aynı
spor yok
aslında hıç oyurmuyorum ama sporda sayılmıyor ıste
sanada hayırlı cumalar cnm dün aklımdan geçiyorrdu nur nerelerde acaba diyeeHerkese hayırlı cumalar
Kilo bildirimi 72
spor 20 dk falan sanırım
Enerjim düşmüş durumda biri bana gaz versinnnnn
hayırlı cumalar cnmHayırlı cumalar
Kilom aynı Gökçecim
Kilo verenleri kutlarım şimdiden
hoşbulduk canımdafi hoşgeldin cnm
Odada dibe atmistim aksam esim cikarsin en iyisi .. 3 sene once arkadasim aralikta baslamisti eliptik bisiklete 110 civariydi . Eylulde gorustuk 65 idi ( .. Bende aldim son modelinden camasir kurutmak icin kullaniyorum :)Canım istersen olurr eliptik bisiklet zorluyo beni arkadaşımda demişti 100 ün altına düş daha rahat yaparsın diye benim öğünlerin bile saatle dikkat etmesem veremem hayatta
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
öncelikle saol evet hemen birşeybeklemiyom daha önceki deneyimlerden biliyom adımsyar için saol haftaya ilk işim sağlık ocağından almak evde atılan adımlar kabulmü çalışıyorum ve ıkı yasında kızım var çıkıp yürüyüş yapmam imkansız birde hamileyken pupp diye bir hastalık geçirdim kortizol verdiler vücuttan atılması çok zormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?