Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gecmis olsun kuzum... Dikkat et kendine....

Canım istersen olurr eliptik bisiklet zorluyo beni arkadaşımda demişti 100 ün altına düş daha rahat yaparsın diye benim öğünlerin bile saatle dikkat etmesem veremem hayatta

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayy ne güldüm ya :))) o yeni geldi ya fırsat tanıdık verdi işte 1-2 kilo haftaya biz galip gelicez kuzum o toplasın çarpsın :)

Niye sadece üçümüz gibi davranıyorum onuda bilmiyorum şu an

Aç kalıyosan çok veremenen normal bak bende çok iyi anladım iki haftadır bunu dün karatay diyoduki dilimde tüy bitti size yıllardır söylüyorum yağ yiyin zayıflayın düşük kalorili beslenen çabuk acıkır kilo veremez diyodu gerçekten kahvaltısı tok tutuyo hiç ekmek aramıyosun

I love Bonus

Allah bağışlansın cümlemizin evlatlarını ben doğumdan sonra da diyet yaptım o zaman diyetisyene gitmediydim haftada 2 kg veriyordum ama yaş 25 ti o zaman şimdi daha zor gidiyor daha çok hareket etmem gerekiyor benim toto bacaklarda pek sorun yok göbek kısmı var üst taraf yanii

öncelikle saol evet hemen birşeybeklemiyom daha önceki deneyimlerden biliyom adımsyar için saol haftaya ilk işim sağlık ocağından almak evde atılan adımlar kabulmü çalışıyorum ve ıkı yasında kızım var çıkıp yürüyüş yapmam imkansız birde hamileyken pupp diye bir hastalık geçirdim kortizol verdiler vücuttan atılması çok zormuş

[oQUOTE=zen2012;35226792]bende geldim zayıflamaya banada yardım edip bilgilerinizi paylaşacakmısınız 95 kilo 1.78 boy dayıım bu kiloya 55 kilosan çıktım tiroit hastasıyım ilaç kullanıyorum[/QUOTE]
hoşgeldin canım

Evet ilk doğumda bende 70 leri görmüştüm sonradan aldım zaten ikinci doğumdan sonrada bir sene oldu işte kendimi sıkıcak kadar azimli olamadım çok emiyodu acıkıyodum halada emiyo ama bitti o özensiz düzensiz günler inş hep birlikte önce 80 e sonra 70 inicez

I love Bonus

Bak bak ben bu lafın altında kalırmıyım haftaya göreceğiz tozu dumanı 😛😜🏃🏃

kızlar nasılsınız hayırlı cumalar sizden uzun zamadır ayrı kaldım netim yoktu kızın uykuları karıştı gündüzleri çok yogun kendime bile fırsat bulamıyorum inan dolu dolu geçiyor biraz daha düzeldi ayar çektim artık burdayım geçmişi okuyamıcam k.bakmayın hepiniz iyisinizdir umarım çok özledim sizlerle muhabbeti bu arada hala kilo veriyorum yavaş gidiyor ama olsun acelem yok
kilom 89 artıkk.. :))

kizlar dun tartiya ciktim sok oldum 94 olmusum ama bugun yine 93.3 gordum. 200 gram da olsa yine eksideyim.

Kilo bildirimi: 93.3

esselamun aleykum canlarım herkeze hayırlı cumalar
sizleri çokkk özledım yakında rahatlıycam ınşallah dıyette sallantıda bu hafta durmadan bıyerlerde olunca duzen almadı umarım bu hafta toparlarım
butungun kosusturmayla geçıyor sımdıde ehliyet işleri çıktı fotograf çektırdım sımdı onu beklıyorum dukkanda sızler olmayınca benım motıvasyonumda olmuyor hepınızı çokkkk sevıyorum ve öpüyorum
kılom aynı
spor yok
aslında hıç oyurmuyorum ama sporda sayılmıyor ıste

Herkese hayırlı cumalar

Kilo bildirimi 72
spor 20 dk falan sanırım

Enerjim düşmüş durumda biri bana gaz versinnnnn

Herkese hayırlı cumalar

Kilo bildirimi 72
spor 20 dk falan sanırım

Üstüme aldım nidense trafo gibiyimdir enerci konusunda. Söyle bakim cınım tam olarak ne istiyon

I love Bonus

sanada hayırlı cumalar cnm ne güzell 8 li rakamlar görülmüş darısı başıma inş.
kizlar dun tartiya ciktim sok oldum 94 olmusum ama bugun yine 93.3 gordum. 200 gram da olsa yine eksideyim.

Kilo bildirimi: 93.3
tbrkler
hayırlı cumalar cnm ehliyetmi alıyorsun ?
Herkese hayırlı cumalar

Kilo bildirimi 72
spor 20 dk falan sanırım

sanada hayırlı cumalar cnm dün aklımdan geçiyorrdu nur nerelerde acaba diyee
Hayırlı cumalar
Kilom aynı Gökçecim
Kilo verenleri kutlarım şimdiden
hayırlı cumalar cnm

dafi hoşgeldin cnm
hoşbulduk canım
selamun aleyküm güzeller
cumanız mübarek olsun
ben bugün çok yoğunum. dün yemekli misafirim vardı. akşam çaya ayrı misafir geldi.
bu günde hazırlık yapıyorum. yarın köyde gün var. hamurları yoğurdum dinlenirken bildirim yapayım dedim.
kızlar ben birkaç gün köyden dönemeye bilirim. bahçe bayaa otlanmış. kabakların, mısırların kazılması lazım. yağmur yağarsa dönerim yağmazsa kalır bahçeyi kazarım.

kilo bildirimi

kilo : 88.9
spor yok

Odada dibe atmistim aksam esim cikarsin en iyisi .. 3 sene once arkadasim aralikta baslamisti eliptik bisiklete 110 civariydi . Eylulde gorustuk 65 idi ( .. Bende aldim son modelinden camasir kurutmak icin kullaniyorum :)

kortizon vicuttan iki uc gunde atlir demisti bir dr . Dert etme sen . Dikkatli beslen cikazsan disari evde leslie yap gider mutlaka..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…