Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hehehe acilen başla acıdım bisiklete

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Seninde cuman mübarek olsun CNM özendimm şimdi bu kış eşim bi bağ evi alalım dedi o kadar heveslendim güller ekecektim bahçe yapacaktım sonra gitti dükkan aldı ahh ahh başka bahara kaldı benim bahçe kısmet olursa artık

merhabalar umarım hepiniz iyisinizdir :) oldukça yoğun günler geçirdim o yüzden fazla uğrayamadım ama genel olarak akşamları yatmadan önce telefondan takip etmeye çalıştım sizii yatılı misafirler dengemi bozdu geçen hafta +900 bildirmiştim 3 parti şeklinde misafir ağırladım fazla yemesemde şişkinlik oldu son 3 gündür aç yatarak birazda dikkat ederek eksi rakam gördüm umarım koruyabilir ve devam etirebilirim ömrümün en zor 10 kilosunu verdim diyebilirim hata tam onda olmadı eskiden kilom fazla vereyim dediğim an 5 kiloyu şipşak diğer 5 kiloyuda 3 haftada veriyordum -10 kiloyu 1 ayda rahatça görüyordum ama bu sefer öyle olmadı bayağı zorlandım yatılı misafirlerim yüzünden tibet egzersizlerimide yapamadım yürüyüşlerimede çıkamadım tekrardan başlamayı düşünüyorum bakalım ...

gökçecim kilo bilgim:122

spor yok.

bende geldim zayıflamaya banada yardım edip bilgilerinizi paylaşacakmısınız 95 kilo 1.78 boy dayıım bu kiloya 55 kilosan çıktım tiroit hastasıyım ilaç kullanıyorum
hoşgeldiniz :)

çok güzel hareketleer:) tebrikleer

özel günlerde eksii görmekde bir başarı benceee güzel güzel gayet iyi

dun 7459adim atmisim :)

bende mi adımsayar alsam acaba sağlık ocağına bir yolum düşsee aile hekimimle aram hiç iyi değil kendide benim kadar kilolu olduğu için benim kilolarım ona gayet normal geliyor puuuff

geçmiş olsun canım atlatmışsınız galiba sanada kolay gelsiin

ne güzel 89 tebrik ederim canım sen diyetisyene gidiyordun değil mii nasıl gidiyor listelerin filan arada yazsana bize de gaz olur

Hayırlı cumalar
Kilom aynı Gökçecim
Kilo verenleri kutlarım şimdiden

adaş senin onca kilo verdikden sonra kilo almadan koruyabilmen oldukça başarılı o yüzden hiç sıkma canını ben oldukça başarılı buluyorum senii

YENA bahar temizliğine başlamış herhalde kolay gelsiin ahh bende bir başlayabilsem evim çok kirlendii ama havalarda düzelmiyorkii gerçii yamur yüzünden şikayetçi değilim ama daha misafirlerin nevresimlerini yıkayamadıım

meyra nerdeee:44:

slm kızlar
sporumu bildirmeyi unutmuşum spor:320 dk
annemi yolculadım kızımı uyuttum
şimdi form çayımı içiyorum sonra ütüye kaldığım yerden devam
sabah ütü yaptım sonra lazere gittim eve geldim yemek yaptım temizlik yaptım annem gitmeden
şimdi çayımı içip sonra ütüye devam üffff

CNM geçmiş olsun minnoşa dert etme bu hafta fazlasıyla verirsin inşallah

inşallah cnm

sağol cnm

teşekkür ederim cnm sağol

teşekkür ederim cnm adımsayarı al mutlaka motive ediyor acaip

afiyet olsunn Allah kavuştursun cnm

geçmişide okudum kızlar şimdi azıcık ütüye başlayayım
öptüm hepinizi

sağol cnm

bende geldim zayıflamaya banada yardım edip bilgilerinizi paylaşacakmısınız 95 kilo 1.78 boy dayıım bu kiloya 55 kilosan çıktım tiroit hastasıyım ilaç kullanıyorum
hoşgeldin cnm

adımsayarı sorgusuz sualsiz herkese veriyolarmıki aile hekimimizdenmi alcaz

Hoşgeldin canım. Bende geçen hafta aldım tabiki sorgusuz sualsiz alabilirsin zaten kilolusun sana vermesi lazım aile hekiminin yada yanındaki ebenin.

Ben alırken yok ne işe yarıycak önce boğazınızı tutun kaç adım attığını bilsen ne olcak dedi durdu boğacaktım orda adamı.

Sağlık bakanlığı bizim gibi kilolu insanları yürümeye teşvik için veriyo onları ama ne hikmetse nerdeyse vermek istemiyolar. Böyle bişeyle karşılaşırsan ezdirme kendini

Bugün duydum haberlerde beden kitle indeksini ölçmek içinde ufak kağıt gibi bişyler dağıtıcaklarmış.

I love Bonus

bu sabah erkenden kalkıp dişçime gittim. 2 gün önce ekmek içi yerken kırılan dişimin tedavisine... çekilir diye beklerken bigüzel uğraşıp yaptı dişimi sağ olsun.. sonra ilçelerde işimiz vardı ona gidip geldik. hemen topiğe girdim. akşama oğluşumun konseri var.. yıl sonu geldi ya, bi heycan sorma gitsin

hemen bildirim yapıp hazırlanayım..

kilo: 91,6 400 gr cık.

spor: 130 dakikacık...

sağol canım..umarım istiğine kavuşursun..

Selam kizlar
kilom.malesef 89.4 (gokcecim gecen haftaki kilomu 89.5 olarakduzeltecektin)
Spor 240 yuruyus 100 dk pilates 100 dk lesie 40 dk aletler toplam 480 ama sonuc elde var 0

selamün aleyküm:)

naber kızlar, ben nerdeyim bilin bakalım?:)
hatırlarsanız annemlerle beraber annemlere gidicektim son anda planım değişince buna karar vermiştim hatırlarsanız 2-3hafta önce, oyüzden şuan annemlerdeyim, dün geldik çok şükür buraya.
biraz kalır dönerim evime, havalarda soğuk gidiyor aksi gibi, neyse bakalım hayırlısı.
eşim yine izin alamadı ve gelemedi, belki bu yaz bi ara alabilir izin, yine hayırlısı bakalım.....

sizde iyisinizdir inşaallah, nete girmeye fırsatım olmuyor bu aralar bildiğiniz gibi.
bugün bi arada yaparım listeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…