Selamün aleykümm...
ben gene sporumu yaptım ve dinlenmek için oturunca size bakam dedim...ama maşallahınız var yetişemiyom hızınıza......
hoşgeldinizz..ayrıca tebrik ediyorum verdiğiniz kilolar için...vede başarılarınızın devamını diliyorum....
evet yaa bende yazmayı düşünüyodum sen benden çok yaşıyacaksın.....nerdesiniz demirbaşlar sizsiz eksik kalıyo buralar....dönün artık...
geçmiş olsun canım yaa...çok antibiyotik kullanmaktan yara olmuştur..benim kızdan çok çektik o konuda başta yara gibi oluyodu sonra gözgöz iltihaplanıyodu çocuğum acıdan su bile içemiyodu...eczaneden solisyon alabilirsin bize çok yaramıştı....
burcucum sanada çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin canım...
geçmiş olsun canım....diyet içinde üzülme toparlasın kısa sürede inşallah....arada oluyo öyle inişler çıkışlar...
sağol canım...demi bide okullu olduğumuzda proje ödevleri varr...kolay gelsin sizede....
amin canım sağolasın...
süpermişbende nisanda 114 ile başladım şimdi 104 bakalım hangimiz daha önce verecek kiloları( az çekişme olsun daha çok motive oluruz demi ama)
Hoşgeldin aynı azimle devam edersin inşallahMerhaba arkadaşlar.
Ben yeni üyeyim. Bugün katıldım aranıza. Ayrıca bu gruba da dahil olmak istiyorum.
40 yaşındayım. 161 cm boy, 100 kilo. 7 Nisan'da diyet, 15 Nisan'da yürüyüşe başladım; şu ana kadar 12 kg verdim. Bu dönemde bu başlığı çok okudum ama üye olmamıştım. Kısmet bugüneymiş.
Üç çocuğum var; ilki 11 yaşında oğlan, diğer ikisi 6 ve 4 yaşlarında iki kız. Çalışıyorum; sabah 8'de evden çıkıp akşam 8'de geliyorum. İşten eve yürümeye çalışıyorum; benim sporum da o. Leslie'ye başlamayı istiyorum; bakalım kısmet.
Ayrıca Cumaları bildirim de yapmak istiyorum; sanırım önümüzdeki hafta listeye dahil olabileceğim değil mi?
Sevgilerimle,
Geçmiş olsun sibelcimSagolkuzum ...ben kendim dr a gitmemek icin dayaniyorum... 3 gun ateşledi cocuk götürmedim Dr a gerci abim bir ara muayene eti ates dusmezse antibiyotik baslariz dedi...bekledim sonra ateş hafifledi ama öksürük istifra bide cıs kacirma olunca acil götürdüm ..sukur bişeyi yokmuş grip dedi Dr...ilac bile vermedi...
Bu hafta kaçtı bendede biseyler ama haftaya kaçırmayız insallah.... Karatayin kitabını aldım ama okuyamadim bile...
Yaz geldii burda...
Ok varım neden olmasın ???
Hoşgeldin aynı azimle devam edersin inşallah
Liste için kısmetlisin bu haftalık herkes listede
Geçmiş olsun sibelcim
Hasibecim senin prensese de geçmiş olsun
İlk falakamı alabilirim hemen şimdi ama sen vur o yaşlı karı eli titrer yanlış yerime neyin vurur bi sakatlık olmasınEki Görüntüle 1125005
falakaya yatıracan bunları her kaçamak 100 sopal(çok buyuk kanuşmuş gordum kendımı)
((
İlk falakamı alabilirim hemen şimdi ama sen vur o yaşlı karı eli titrer yanlış yerime neyin vurur bi sakatlık olmasın
Neler yediğimi yazmıycam kimsenin motivasyonu dağılmasın akşam hiç bişy yemesem anca olur o kadar diyim
I love Bonus
Tüü sana yazamiyacak kadar cokmu yedin bak su yasimla 3 mil leslie yaptim dur bu kesmedi bide step yapimm (hahayytt gıcık dayko)
Kalk bana katıl barim yediklerini yak
Hayriye ne yediğinide solemiyo kac sopa olur acep
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Seni haklı çıkardığım içim çok pişmanın şu an gün gelir devran döner deyze o zaman elbet bende alırum elime sopayı bu anam için....diyerekten girişirim.
Ya gülüyorum ama iyi değilim şu an şişim ve yemek isteğim var çok saçma bir şekilde dönem dönem böyle oluyorum zaten bi aşabilirsem inş gerisi gelir
Bu arada step yaparken dikkat et düşme sakın yaşlılarda kemikler zor kaynar 😬😬
I love Bonus
İlk falakamı alabilirim hemen şimdi ama sen vur o yaşlı karı eli titrer yanlış yerime neyin vurur bi sakatlık olmasın
Neler yediğimi yazmıycam kimsenin motivasyonu dağılmasın akşam hiç bişy yemesem anca olur o kadar diyim
I love Bonus
bacım ne iş gördün gı aşk olsun sana diyecek laf bulamıyorum azını neyımmı bantlasak acep oyle olurmukı
yazamayacakkada çok mu yedın simdi sana kırk katırmı kırk satırmı ne alırsın cıcım
asum özledik sohbetını yavv nerelerdesınız
Burdayım sizi takipteyim hayriyecim diyet namına bişey yapmadığım için sesim çıkamıyor
Maşallah siz iyi gidiyorsunuz size tek tavsiyem sporu fazla abartmayın arkadaşlar verecek kilomuz çok yağlar kasa dönüşebiliyor bir de duraklama dönemlerinde hareketi artırmak gerekebilir aklınızda bulunsun
Geçmiş olsun noldu sana öylediğer burcuda yok ortada.
Günaydın herkese.
I love Bonus
Selamunaleykum
Aleykumselam
Sabah sabah ne güldüm kizz helall sana bi sure sonra aklina bilem gelmez pilav neyin pes etmek yok kuzum
Geçmiş olsun cancazim
Gunaydinn
Kuzum azda limon sık daha kolay oluyo icmesi dun izledinmi dr.kubilayi yesil biber yeyin diyo maydonoz diyo sabahlari aminn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Herkeslere günaydın..
Sagol kuzum ufaklik daha iyi de benim ses gidik.. İnsallah tez zamanda toparlarız...
Sagol kuzum. Ayyy derdim sıkıntım bir bitmiyor kuzum insallah birkac güne rahatlarım...öpüyorum senii...
Sagol canim senindemi ufaklik hasta... Cok gecmis olsun hemencecik düzelir insallah...
Cok gecmis olsun canim insallah onemli bisey çıkmaz...
iyi yApmissin canim bende serdim kac gündür diyeti biraz dikkat edeyim bari..
benim adimsayar 0 da kaldı ... Takmamıştım ama taksam 1000 adımı geçemedim kesin... Noldu bize böyle kuzum...
iki uc ay önce hiç rejim bile yapmıyordum ama ablam beni rüyasında zayıflamış gormuş cok guzel olmuştun dedi...simdi 10-12 kilo daha hafifim:) bu guzel bir işaret olabilirmi hayriyecim....
günaydın kızlar
bugün sanki cuma da bildirim yapacakmışız gibi geldi sabah tartılırken
bugün bende yeni bir başlangıç yapıyorum 90.6 kiloyla
eğer kendimi toparlamazdsam kızımın doğum gününe 80 olmak hayal olacak
dizginleri tekrar ele aalma zamanı geldi
sabah 1/2 muz, 4 çilek, 1 yumurta, domates, salatalık, peynir, 10 zeytin, 6 ceviz (taze taze kırarak yedim)
aaaaaaaaaaa
sanki benim senden bir farkım var bende dün dondurma yedim
bugün hepberaber yeni bir başlangıç yapıyoruz
geçmiş olsun kuzummmm
AMMİİNNNN inşallah
evet cnm benimkide hasta bugün ağız yaraları biraz artmış gibi gördüm ama boğaz ağrısı azaldı sanırım çünkü sesi çıkmaya çığlık atmaya başladı
geçmiş olsun cnm sizede
sabahtan beri cam siliyorum
karnım acıktı ama yemek yok evde
bende 2 domates ve salatalığı ortadan ikiye böldüm biraz peynir 3 ceviz ve 5 can erik bide form çayı demledim onları yiyorum
şimdi yemek yapıp perdeleri ütülücem
akşam kocişim gelince asar
akşama ne yerim bilmiyorum çünkü hastaneye gitcem mesaim var uygun bir şeyler yerim
Az da limon damlatın suya daha çok içiliyor öle alkali oluyormuş hemide
Kim o poğaça isteyen yiyen görmeyeyim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eki Görüntüle 1125005
falakaya yatıracan bunları her kaçamak 100 sopal(çok buyuk kanuşmuş gordum kendımı)
((
Merhaba arkadaşlar.
Ben yeni üyeyim. Bugün katıldım aranıza. Ayrıca bu gruba da dahil olmak istiyorum.
40 yaşındayım. 161 cm boy, 100 kilo. 7 Nisan'da diyet, 15 Nisan'da yürüyüşe başladım; şu ana kadar 12 kg verdim. Bu dönemde bu başlığı çok okudum ama üye olmamıştım. Kısmet bugüneymiş.
Üç çocuğum var; ilki 11 yaşında oğlan, diğer ikisi 6 ve 4 yaşlarında iki kız. Çalışıyorum; sabah 8'de evden çıkıp akşam 8'de geliyorum. İşten eve yürümeye çalışıyorum; benim sporum da o. Leslie'ye başlamayı istiyorum; bakalım kısmet.
Ayrıca Cumaları bildirim de yapmak istiyorum; sanırım önümüzdeki hafta listeye dahil olabileceğim değil mi?
Sevgilerimle,
Selamün aleykümm...
ben gene sporumu yaptım ve dinlenmek için oturunca size bakam dedim...ama maşallahınız var yetişemiyom hızınıza......
hoşgeldinizz..ayrıca tebrik ediyorum verdiğiniz kilolar için...vede başarılarınızın devamını diliyorum....
evet yaa bende yazmayı düşünüyodum sen benden çok yaşıyacaksın.....nerdesiniz demirbaşlar sizsiz eksik kalıyo buralar....dönün artık...
geçmiş olsun canım yaa...çok antibiyotik kullanmaktan yara olmuştur..benim kızdan çok çektik o konuda başta yara gibi oluyodu sonra gözgöz iltihaplanıyodu çocuğum acıdan su bile içemiyodu...eczaneden solisyon alabilirsin bize çok yaramıştı....
burcucum sanada çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin canım...
geçmiş olsun canım....diyet içinde üzülme toparlasın kısa sürede inşallah....arada oluyo öyle inişler çıkışlar...
sağol canım...demi bide okullu olduğumuzda proje ödevleri varr...kolay gelsin sizede....
amin canım sağolasın...
Sağol canımolsun kuzum senin verdiğin kilolar bıle ılham vermeye yeter arada ben açıp bokıyorum fotolara sen gel gınede sen hatırladığım kadarıyla leslıeylede yurumustun faydasını gordun demı
Allah şifa versinCok eglencelisiniz kizlar😄
hosgeldin aramiza
kizlar gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkurler sabah dra gittim yarin ultrason cekilecek halbusi yarin annmlerin yanina gitcekdim hayirlisi olsun ...
bugun dunya obezite gunu gunumuz kutlu olsun😄insallah son obez gunumuz olur bundan sonra sadece dunya zayiflik gunumuzu kutlariz😄
bende sadece yuruyuşle onu yapyorum bıraz hızlandırmak ıstıyorum yoksa motıcayonu ıyıce düşecek bırakıcam dıye korkuyorumSağol canım
Ben leslie yaptım bir dönem iyi sıkılaştırıyor vücudu toparlıyor ama bırakırsan geri salıyor vücut malesef bence sürekli yapabileceğimiz sporları tercih etmek en iyisi canım
Allah şifa versin
bacım ne iş gördün gı aşk olsun sana diyecek laf bulamıyorum azını neyımmı bantlasak acep oyle olurmukı
yazamayacakkada çok mu yedın simdi sana kırk katırmı kırk satırmı ne alırsın cıcım
Yani bi miktar yedim kızlarla çay sofrasında konuşurken işte karıştırma orasını utandım valla üzüldümde (edepli bonus)
Motivasyonumu kaybettim düşüncesi stres beni itiyo sanırım yemeye motivasyonu falan kaybetmedim öyle düşünmiycem 10 gün oldu sanırm biraz düzensiz yedim sadece ve tartıda + çıktım önümüzdeki hafta toparlıycam inş
I love Bonus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?