Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Aleykumselam hosgeldin cnm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hoşgeldin aynı azimle devam edersin inşallah
Liste için kısmetlisin bu haftalık herkes listede
Geçmiş olsun sibelcim
Hasibecim senin prensese de geçmiş olsun

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1125005
falakaya yatıracan bunları her kaçamak 100 sopal(çok buyuk kanuşmuş gordum kendımı)

((
İlk falakamı alabilirim hemen şimdi ama sen vur o yaşlı karı eli titrer yanlış yerime neyin vurur bi sakatlık olmasın

Neler yediğimi yazmıycam kimsenin motivasyonu dağılmasın akşam hiç bişy yemesem anca olur o kadar diyim

I love Bonus

Tüü sana yazamiyacak kadar cokmu yedin bak su yasimla 3 mil leslie yaptim dur bu kesmedi bide step yapimm (hahayytt gıcık dayko)
Kalk bana katıl barim yediklerini yak

Hayriye ne yediğinide solemiyo kac sopa olur acep

Son düzenleme:
Yanlış oldu

Son düzenleme:
Banu hoşgelmişsin baya takip etmişsin ne güzel. Allah kolaylık versin hepimize

I love Bonus

Seni haklı çıkardığım içim çok pişmanın şu an gün gelir devran döner deyze o zaman elbet bende alırum elime sopayı bu anam için....diyerekten girişirim.

Ya gülüyorum ama iyi değilim şu an şişim ve yemek isteğim var çok saçma bir şekilde dönem dönem böyle oluyorum zaten bi aşabilirsem inş gerisi gelir

Bu arada step yaparken dikkat et düşme sakın yaşlılarda kemikler zor kaynar 😬😬

I love Bonus

Son düzenleme:

O gun hec gelmez gülümmm cok beklersin daha
Bu ara bende oyleydim su günlerde malum atlattim ama seninde ondan olmasin kuzum
Sana ters etki yapıyor sankim artik yeme demiyecem ye kuzumm sen catlayana kadar ye (bide bole deniyelim bakalim :sly::sly:
Hee valla basim dönüyor onda tutunuyorum bi yere yada lastiklerini tutuyorum hakkaten duserim yoksa anammm 100 kilo kadin apt. Sarsilir

bacım ne iş gördün gı aşk olsun sana diyecek laf bulamıyorum azını neyımmı bantlasak acep oyle olurmukı
yazamayacakkada çok mu yedın simdi sana kırk katırmı kırk satırmı ne alırsın cıcım

asum özledik sohbetını yavv nerelerdesınız

Burdayım sizi takipteyim hayriyecim diyet namına bişey yapmadığım için sesim çıkamıyor
Maşallah siz iyi gidiyorsunuz size tek tavsiyem sporu fazla abartmayın arkadaşlar verecek kilomuz çok yağlar kasa dönüşebiliyor bir de duraklama dönemlerinde hareketi artırmak gerekebilir aklınızda bulunsun

olsun kuzum senin verdiğin kilolar bıle ılham vermeye yeter arada ben açıp bokıyorum fotolara sen gel gınede sen hatırladığım kadarıyla leslıeylede yurumustun faydasını gordun demı

Geçmiş olsun noldu sana öyle diğer burcuda yok ortada.

Günaydın herkese.

I love Bonus

Az da limon damlatın suya daha çok içiliyor öle alkali oluyormuş hemide
Kim o poğaça isteyen yiyen görmeyeyim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eki Görüntüle 1125005
falakaya yatıracan bunları her kaçamak 100 sopal(çok buyuk kanuşmuş gordum kendımı)

((

Cok eglencelisiniz kizlar😄

hosgeldin aramiza

kizlar gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkurler sabah dra gittim yarin ultrason cekilecek halbusi yarin annmlerin yanina gitcekdim hayirlisi olsun ...

bugun dunya obezite gunu gunumuz kutlu olsun😄insallah son obez gunumuz olur bundan sonra sadece dunya zayiflik gunumuzu kutlariz😄

olsun kuzum senin verdiğin kilolar bıle ılham vermeye yeter arada ben açıp bokıyorum fotolara sen gel gınede sen hatırladığım kadarıyla leslıeylede yurumustun faydasını gordun demı
Sağol canım
Ben leslie yaptım bir dönem iyi sıkılaştırıyor vücudu toparlıyor ama bırakırsan geri salıyor vücut malesef bence sürekli yapabileceğimiz sporları tercih etmek en iyisi canım
Allah şifa versin

bende sadece yuruyuşle onu yapyorum bıraz hızlandırmak ıstıyorum yoksa motıcayonu ıyıce düşecek bırakıcam dıye korkuyorum

Yani bi miktar yedim kızlarla çay sofrasında konuşurken işte karıştırma orasını utandım valla üzüldümde (edepli bonus)

Motivasyonumu kaybettim düşüncesi stres beni itiyo sanırım yemeye motivasyonu falan kaybetmedim öyle düşünmiycem 10 gün oldu sanırm biraz düzensiz yedim sadece ve tartıda + çıktım önümüzdeki hafta toparlıycam inş

I love Bonus

inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…