Herkeslere günaydın
Bildirim yapıp kacicam malesef
Kilom 88.2
Spor hiç yok malesef
Uc gun oncede aynı kilodaydimne olcak bu halim hadi hayirlisi...
Listeler icin şimdiden teşekkürler...
Günaydın cnm haftaya daha guzel olacak ins
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İnsallah canim..
Sen ritmini koru cok guzel gidiyorsun masallah.. Haftaya bende daha dikkatli olucam...
Haklisin bizim memlekette dayiyorlar antibiyotiği ...bende aksam 1 adet patlıcan dolması yedim..saat 21 civarı...:26:
evet gokcecim haklisin hızlanalım biraz.. Son dört haftadır iki kilo veremedim ...benspora cumartesiden itibaren basliycam insallah.. Yarin ayarında yersem super Cumartesiden itibaren kaçamak yookk benim icin..haydi bakelim gazamız mübarek olsun..
kilo bildırımı
kilom125.2:119: :
spor 250 dk
allahım bıdaha hıçççç artı gösterme bızlere AMIN
Yarin %100 olacak aminn
Kızlar sporu 15 günlükmü haftalıkmı yazıcaz?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
selamlar
kilo bildirimi yapıcaktım, yenacım alırsan listeye,
ta ta ta tammm mutlu yine 3 rakamlarda
107.5:18::18::18:
Arkadaşlar bir şey soracağım emzirirken spor yapmanın zararı var mıdır. Bilen duyan var mı?
seelamun aleykum
günaydınnnnnn gelecegın ınce narın çıtır hanımları
Selamunaleykum
Aleykumselam
Gunaydin kizlarrrrr
Fırsatçı yaşlılara uyuz oluyorum he 🔫Kızlar sporu 15 günlükmü haftalıkmı yazıcaz?
Arkadaşlar bir şey soracağım emzirirken spor yapmanın zararı var mıdır. Bilen duyan var mı?
Fırsatçı yaşlılara uyuz oluyorum he 🔫
I love Bonus
günaydın kızlar kilom 90.2 çok şükür -500 deyim ama bir önceki haftaya göre sabitim arada azıcık kilo almıştımda ipin ucunu kaçırıphaaa bi de adetli halim bu
sozen bir zamanlar kapışıyorduk seninle -2 takmışsın bana farkında mısın aferin sanatüüüüü rezil ben 8lerde bi sabit kalamadım
ARTIK KAÇAMAK YOOOOKKKKK
aleyküm selam kızlar hepimizin cuması mübarek olsun hayırlara vesile olsun inşallah
Canim super sporada başlamışsınbenimde bugunden itibaren sifir kacamak olucak insallah canim :) simdilik iyi gidiyorum
masallah canim sana
aminnnnnnnn
aynen insallah canim ;:)
evet canim 15gunluk yazarsaniz cok daha iyi olur
Bu arada listeyi ben yapiyorum :) ve bu hafta yeni gelenlere torpil gecicem demistim bildirim yapanlari listeye aliyorum ki motivasyonlari dusmesin :)
yok canim spordan zarar gelmez :) merak etme :)
HasibeCim bende epey takıldım 90 sınırında biliyorsunn.... Ama son 1 -1.5 aydır toplasan iki kilo yada uc kilo gitti... Artik toparlanma zamanım geldi sanirim... Bu ara biraz yogunun dersler hastalıklar falan filan...ama cumartesiden itibaren spora basliycam... Bügünde dikkatli beslencem...günaydın kızlar kilom 90.2 çok şükür -500 deyim ama bir önceki haftaya göre sabitim arada azıcık kilo almıştımda ipin ucunu kaçırıphaaa bi de adetli halim bu
sozen bir zamanlar kapışıyorduk seninle -2 takmışsın bana farkında mısın aferin sanatüüüüü rezil ben 8lerde bi sabit kalamadım
ARTIK KAÇAMAK YOOOOKKKKK
aleyküm selam kızlar hepimizin cuması mübarek olsun hayırlara vesile olsun inşallah
selam kızlar çarşıya gittim geldim çilek aldım ılk defa reçel yapıcam dua edın güzel olsun :18:
Kilo bildirimi: 103.8
Spor:
630 dk evde ve dışarıda yürüyüş
150 dk leslie
110 dk step
50 dk eliptik bisiklet
Toplam : 940 dk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?