asuman ablaaa hoşgeldinn...nerelerdesiniz yaa valla çok özledimm..yenam yok dafi abla nursenaa herkes bi kayıp..ben geldim hadi sizde gelin toparlanalım yeniden....
Görmemiş olim bak hemde çukulat oyy ( ağzının suyu akan bınıs)
Şeker dengesizliğinden oluyo canım yemekten 1 saat sonra acıkmalar falan tecrübeyle sabittir. Bak yarın sabah yeni bi başlangç yapıcaz ne istiyosan ye şimdi.
Hadi iyi geceler zıbardım bende
I love Bonus
Kizlar merhaba en son girdiginden bu yana mide ve safra agrisiyla bogusuyorum 3 gundur çikartmakdan bmidem buzusdu ama tartida bi degisiklik yok yine agriyla uykudan uyandim 2-3 aydir belli araliklarla devam edio bu sikayet doktor bisey yok demisdi ama sanirim safra kesemde bir sorun var bugun saat10 da yine dr gitcem
anliyacaginiz canimin derdine dustum bu aralar
Ben dun kose yastığı gibin kah oturdum kah yattım adimsayar bilem 2600 kalmis malum donem fena vurdu 1 haftadir kilo yerinde sayiyodu bu sabah eksilmeye basladi sukur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eki Görüntüle 1124598
kızlar bu pardüseye bayıldım hep koyu renk giymekten içim karardı ayolbu arada düne gore gıne eksıdeyım az ama olsun gidecek anacım gıdecek bu kılolar
Sagolkuzum ...ben kendim dr a gitmemek icin dayaniyorum... 3 gun ateşledi cocuk götürmedim Dr a gerci abim bir ara muayene eti ates dusmezse antibiyotik baslariz dedi...bekledim sonra ateş hafifledi ama öksürük istifra bide cıs kacirma olunca acil götürdüm ..sukur bişeyi yokmuş grip dedi Dr...ilac bile vermedi...
Bu hafta kaçtı bendede biseyler ama haftaya kaçırmayız insallah.... Karatayin kitabını aldım ama okuyamadim bile...
Yaz geldii burda...
kayıp aranıyor !!!!!!!!!
yena asu dafi burcu fazey 74Frıda meyra elif ve diyerlerı topiğinize dönermisiniz
aynen canim yeni bir baslangic yaptim ben bugun :)günaydın kızlar
bugün sanki cuma da bildirim yapacakmışız gibi geldi sabah tartılırken
bugün bende yeni bir başlangıç yapıyorum 90.6 kiloyla
eğer kendimi toparlamazdsam kızımın doğum gününe 80 olmak hayal olacak
dizginleri tekrar ele aalma zamanı geldi
sabah 1/2 muz, 4 çilek, 1 yumurta, domates, salatalık, peynir, 10 zeytin, 6 ceviz (taze taze kırarak yedim)
aaaaaaaaaaa
sanki benim senden bir farkım var bende dün dondurma yedim
bugün hepberaber yeni bir başlangıç yapıyoruz
Günaydın , dün pek giremedim oğlumun 4 ay aşısı vardı hastanedeydik sonrasında da birazhuysuzdu fırsat bulamadım. Geçmişi okudum biraz kaçamaklar yapılmış.itiraf ediyorum ben de kahvaltıda portakal reçeli yedim azcık çok canım çektı dayanamadım
Eki Görüntüle 1125005
falakaya yatıracan bunları her kaçamak 100 sopal(çok buyuk kanuşmuş gordum kendımı)
((
Merhaba arkadaşlar.
Ben yeni üyeyim. Bugün katıldım aranıza. Ayrıca bu gruba da dahil olmak istiyorum.
40 yaşındayım. 161 cm boy, 100 kilo. 7 Nisan'da diyet, 15 Nisan'da yürüyüşe başladım; şu ana kadar 12 kg verdim. Bu dönemde bu başlığı çok okudum ama üye olmamıştım. Kısmet bugüneymiş.
Üç çocuğum var; ilki 11 yaşında oğlan, diğer ikisi 6 ve 4 yaşlarında iki kız. Çalışıyorum; sabah 8'de evden çıkıp akşam 8'de geliyorum. İşten eve yürümeye çalışıyorum; benim sporum da o. Leslie'ye başlamayı istiyorum; bakalım kısmet.
Ayrıca Cumaları bildirim de yapmak istiyorum; sanırım önümüzdeki hafta listeye dahil olabileceğim değil mi?
Sevgilerimle,
Teşekkür ederim. İlk kilolar çabuk gider ya, ondan böyle oldu sanırım. Bir süredir hantal hantal oturuyordum. Çok yemek yemiyorum aslında; benim asıl sorunum gece kalkıp yemek çünkü çocuklar uyuduktan sonra kalkıp televizyon seyrederken atıştırıyorum. Onu kesersem (azalttım) sonrasında da çok zorlanmamayı umuyorum.
Bildirimi düzenli yapmaya çalışacağım. Umarım sorun olmaz. Kendime göre bir diyet planım aslında. Yakında eşimin okuduğu ve bana aktardığı "Can Boğazdan Çıkar" diye bir kitap var, orada yazar "acıkmadan yemeyin" diyor. Ben 20 gündür bu felsefedeyim. O yüzden arada atıştırayım, şimdi yemem lazım yiyeyim demiyorum; acıkınca yiyorum. Etle aram hoş değil, yediğim zaman tavuğu tercih ediyorum ama onu da çok yemiyorum. Neredeyse her gün Cola Zero içerdim, diyete başladığımdan beri hiç içmedim. Maden suyu tüketiyorum ama; hem seviyorum hem de rahatlatıyor beni.
Tatlı severim ama tatlıdan kastım çikolata ve maalesef kurabiye tarzı şeyler. Baklava tarzı şerbetli tatlıları ya da pastaları sevmiyorum (eskiden çok yerdim ama bir senedir falan sevmiyorum) ama diğerleri gayet yetiyor tabii. Bir de diyete başladım ama ekmeği kesmedim, kesemedimAma bu da bir avantaj olabilir; sonuçta kilo vermem durakladığında bir şeyleri değiştirmem gerekecek; o zaman belki azaltırım ekmeği.
Hepimizin kilo verme yolculuğu keyifli geçsin inşallah ve sağlıklı, mutlu bir şekilde hedefime ulaşalım
bugünde leslıe tamamdır harıka hıssedıyerum(allahım ne olur butun topık yarın eksı çıkalım amin )
Eki Görüntüle 1125005
falakaya yatıracan bunları her kaçamak 100 sopal(çok buyuk kanuşmuş gordum kendımı)
((
hoşgeldin cnm aramıza azmin daim olsunMerhaba arkadaşlar.
Ben yeni üyeyim. Bugün katıldım aranıza. Ayrıca bu gruba da dahil olmak istiyorum.
40 yaşındayım. 161 cm boy, 100 kilo. 7 Nisan'da diyet, 15 Nisan'da yürüyüşe başladım; şu ana kadar 12 kg verdim. Bu dönemde bu başlığı çok okudum ama üye olmamıştım. Kısmet bugüneymiş.
Üç çocuğum var; ilki 11 yaşında oğlan, diğer ikisi 6 ve 4 yaşlarında iki kız. Çalışıyorum; sabah 8'de evden çıkıp akşam 8'de geliyorum. İşten eve yürümeye çalışıyorum; benim sporum da o. Leslie'ye başlamayı istiyorum; bakalım kısmet.
Ayrıca Cumaları bildirim de yapmak istiyorum; sanırım önümüzdeki hafta listeye dahil olabileceğim değil mi?
Sevgilerimle,
teşekkür ederim cnm sağolHoşgeldin aynı azimle devam edersin inşallah
Liste için kısmetlisin bu haftalık herkes listede
Geçmiş olsun sibelcim
Hasibecim senin prensese de geçmiş olsun
AAAMMMİİİNNbugünde leslıe tamamdır harıka hıssedıyerum(allahım ne olur butun topık yarın eksı çıkalım amin )
sagol kuzum..yanı artık olmuş afıyey olsunda senın şu deliği silikonla yapıştırsak olurmu dıye düşünüyorum sahte dolum tüpler gibisin anacımgeçmiş olsun canım rabbim kolaylık versın
bonuscum sohbeti gecikmeli görüyorum ..evde durmuyorum bu aralar kosturmacadayim ozledim sohbetinizi..burdan kikirdiyorum uzaktan sessiz sessiz...Benden aldığınız gazı bana verdiniz ondan böyle oldu halbuki kendi öz gazınızı vereydiz şimcik hep birlikte uçacaktıkhırhızlar...
Sozi nerdeydin kuzum gözüm hep aradı seni geçmiş için üzülme canım ben sana özet geçerim. Geçmiş olsun...
I love Bonus
Haklisin bizim memlekette dayiyorlar antibiyotiği ...bende aksam 1 adet patlıcan dolması yedim..saat 21 civarı...:26:aynen canim antibiyotik iyi degil... isvicre'de oyle kolay kolay antibiyotik vermezler... kizim 4bucuk yasinda ve 2kere antibiyotik verdiler sadece...
yoksa sadece ates dusurucu surup veriyorlar o kadar... eger 1hafta 10gun sonra gecmezse o zaman antibiyotik veriyorlar... ha tabi bazi sartlar lazim onlarda sunlar:
cocugun hem atesi var hem iyi yemek yiyorsa su iciyorsa sorun yok
ama su ve yemek olayi yoksa o zaman antibiyotigi veriyorlar...
gecmis olsun canim...
sorma bendede rejim sifir...
flas flas flas Gökçe 150gr cikolata yerken görülmüstür, ve 2kase dondurma yerken görülmüstür...
iyice ayi oldum yaaaaa yemek yiyorum 30dk sonra acliktan karnim gurulduyor yaaaaa ne yapicam ben???
meydey meydey burası Ankara istanbullu :)Sozi ora nereydi istanbula bu hafta baya yaz geldi
I love Bonus
Canim hosgeldin..Merhaba arkadaşlar.
Sevgilerimle,
hosgeldin canimHaşgeldin canım bende birkaç gündür buradayım. Umarım sağlıkla veririz kilolarımızı.
sagol canim harikasin bu ara spor 0 bende..Selamün aleykümm...
ben gene sporumu yaptım ve dinlenmek için oturunca size bakam dedim...ama maşallahınız var yetişemiyom hızınıza......
hoşgeldinizz..ayrıca tebrik ediyorum verdiğiniz kilolar için...vede başarılarınızın devamını diliyorum....
evet yaa bende yazmayı düşünüyodum sen benden çok yaşıyacaksın.....nerdesiniz demirbaşlar sizsiz eksik kalıyo buralar....dönün artık...
geçmiş olsun canım yaa...çok antibiyotik kullanmaktan yara olmuştur..benim kızdan çok çektik o konuda başta yara gibi oluyodu sonra gözgöz iltihaplanıyodu çocuğum acıdan su bile içemiyodu...eczaneden solisyon alabilirsin bize çok yaramıştı....
burcucum sanada çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin canım...
geçmiş olsun canım....diyet içinde üzülme toparlasın kısa sürede inşallah....arada oluyo öyle inişler çıkışlar...
sağol canım...demi bide okullu olduğumuzda proje ödevleri varr...kolay gelsin sizede...
amin canım sağolasın...
Asuummm sagolasin canimm..Hoşgeldin aynı azimle devam edersin inşallah
Liste için kısmetlisin bu haftalık herkes listede
Geçmiş olsun sibelcim
Hasibecim senin prensese de geçmiş olsun
Selam kizlar bugun rejim konusunda %100 rejim degilde %70rejim modunda gecti :) ama yinede kendimle gurur duyuyorum :)
oyle yaptim canim yeni bir baslangic!! insallah haftaya eksilerde olurum.. yarin 2hafta oncesine bakarak +da olucam...
gecmis olsun canim!!! olmadi aldir safra keseni canim :)
iyi sevindim canim yani yarin eksidesin :)
ayyy rengi coook hos :)
anladim canim... tekrar gecmis olsun...
rejim konusundada haydi yeniden hic birsey olmamis gibi devam :)
aynen nerde bunlar yaaaaaaaynen canim yeni bir baslangic yaptim ben bugunglusuna gecmis olsun!
bencede guzel fikir
hosgeldin canim!!!!
eger kalici olurum en az 1ay gelip her cuma bildirim yaparim diyorsan yarinki listeye girersin :)
ne guzel anlatmissin canim :) kolay gelsin boyle devam edersen bence basarirsin!!! hadi bakalim hepimiz 2015e incecik girelim :)
Günaydın canım teşekkür ederim çağırma inceliği göstermissin buralardayım okuyorum ara ara ama yazacak yüz yok kilo veremiyorum artık ne yazayım takipteyimkayıp aranıyor !!!!!!!!!
yena asu dafi burcu fazey 74Frıda meyra elif ve diyerlerı topiğinize dönermisiniz
Günaydın canım teşekkür ederim çağırma inceliği göstermissin buralardayım okuyorum ara ara ama yazacak yüz yok kilo veremiyorum artık ne yazayım takipteyim
Evet ilk bildirimim ve sanırım KK şansı ile kilom 99.8; iki haneyi gördüm çok şükür
Spor bildirimleri de haftalık mı ? Bu durumda geçen Cumartesi'den beri diye düşünürsek her gün 60 dakika yürüyüşten artısı var eksisi yok 350 dakika...
Bir aydan fazladır takipteyim; işle ya da başka bir şeyle ilgili sorun çıkmazsa Allahın izniyle düzenli bildirim yapmayı hedefliyorum.
Sevgiler arkadaşlar...
Aminn canım inşallahCok eglencelisiniz kizlar😄
hosgeldin aramiza
kizlar gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkurler sabah dra gittim yarin ultrason cekilecek halbusi yarin annmlerin yanina gitcekdim hayirlisi olsun ...
bugun dunya obezite gunu gunumuz kutlu olsun😄insallah son obez gunumuz olur bundan sonra sadece dunya zayiflik gunumuzu kutlariz😄
Masallah kuzummbugünde leslıe tamamdır harıka hıssedıyerum(allahım ne olur butun topık yarın eksı çıkalım amin )
Yarin %100 olacak aminnSelam kizlar bugun rejim konusunda %100 rejim degilde %70rejim modunda gecti :) ama yinede kendimle gurur duyuyorum :)
oyle yaptim canim yeni bir baslangic!! insallah haftaya eksilerde olurum.. yarin 2hafta oncesine bakarak +da olucam...
gecmis olsun canim!!! olmadi aldir safra keseni canim :)
iyi sevindim canim yani yarin eksidesin :)
ayyy rengi coook hos :)
anladim canim... tekrar gecmis olsun...
rejim konusundada haydi yeniden hic birsey olmamis gibi devam :)
aynen nerde bunlar yaaaaaa
aynen canim yeni bir baslangic yaptim ben bugun :)
oglusuna gecmis olsun!!
bencede guzel fikir
hosgeldin canim!!!!
eger kalici olurum en az 1ay gelip her cuma bildirim yaparim diyorsan yarinki listeye girersin :)
ne guzel anlatmissin canim :) kolay gelsin boyle devam edersen bence basarirsin!!! hadi bakalim hepimiz 2015e incecik girelim :)
Aleykumselam benn bennn bana dedin demi (sazan dayko)seelamun aleykum
günaydınnnnnn gelecegın ınce narın çıtır hanımları
Günaydın durgunluk donemidir dert etme cnm o da gecerGünaydın canım teşekkür ederim çağırma inceliği göstermissin buralardayım okuyorum ara ara ama yazacak yüz yok kilo veremiyorum artık ne yazayım takipteyim
Ayyyyy ayyyyy tü tü tüüüü 41,5 masallah kuzuma cok sevindim yemin ederim Rabbim emeklerini boşa cikarmasin bacım her hafta boyle rakamlar gor insallahkilo bildırımı
kilom125.2:119: :
spor 250 dk
allahım bıdaha hıçççç artı gösterme bızlere AMIN
Evet ilk bildirimim ve sanırım KK şansı ile kilom 99.8; iki haneyi gördüm çok şükür
Spor bildirimleri de haftalık mı ? Bu durumda geçen Cumartesi'den beri diye düşünürsek her gün 60 dakika yürüyüşten artısı var eksisi yok 350 dakika...
Bir aydan fazladır takipteyim; işle ya da başka bir şeyle ilgili sorun çıkmazsa Allahın izniyle düzenli bildirim yapmayı hedefliyorum.
Sevgiler arkadaşlar...
Selamunaleykum
Aleykumselam
Gunaydin kizlarrrrr
Aminn canım inşallah
Masallah kuzumm
Yarin %100 olacak aminn
Aleykumselam benn bennn bana dedin demi (sazan dayko)
Günaydın durgunluk donemidir dert etme cnm o da gecer
Ayyyyy ayyyyy tü tü tüüüü 41,5 masallah kuzuma cok sevindim yemin ederim Rabbim emeklerini boşa cikarmasin bacım her hafta boyle rakamlar gor insallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?