Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar menumu paylaşayım bugun oruçtum
sahur
2 dilim tam buğday ekmeği
peynir
domates
beyaz leblebı

iftar
1 tane kabaktan yaptığım mücver
1 dilim tam buğday ekmegı
yoğurt
1 dilim karpuz

sonra belkı fındık beyaz leblbı yerım

asuman ablaaa hoşgeldinn...nerelerdesiniz yaa valla çok özledimm..yenam yok dafi abla nursenaa herkes bi kayıp..ben geldim hadi sizde gelin toparlanalım yeniden....

bugünde leslıe tamamdır harıka hıssedıyerum (allahım ne olur butun topık yarın eksı çıkalım amin )

Son düzenleme:
Selam kizlar bugun rejim konusunda %100 rejim degilde %70rejim modunda gecti :) ama yinede kendimle gurur duyuyorum :)

oyle yaptim canim yeni bir baslangic!! insallah haftaya eksilerde olurum.. yarin 2hafta oncesine bakarak +da olucam...

gecmis olsun canim!!! olmadi aldir safra keseni canim :)

iyi sevindim canim yani yarin eksidesin :)

Eki Görüntüle 1124598
kızlar bu pardüseye bayıldım hep koyu renk giymekten içim karardı ayol bu arada düne gore gıne eksıdeyım az ama olsungidecek anacım gıdecek bu kılolar

ayyy rengi coook hos :)

anladim canim... tekrar gecmis olsun...
rejim konusundada haydi yeniden hic birsey olmamis gibi devam :)

kayıp aranıyor !!!!!!!!!
yena asu dafi burcu fazey 74Frıda meyra elif ve diyerlerı
topiğinize dönermisiniz

aynen nerde bunlar yaaaaaa

aynen canim yeni bir baslangic yaptim ben bugun :)

oglusuna gecmis olsun!!

Eki Görüntüle 1125005
falakaya yatıracan bunları her kaçamak 100 sopal(çok buyuk kanuşmuş gordum kendımı)

((

bencede guzel fikir

hosgeldin canim!!!!

eger kalici olurum en az 1ay gelip her cuma bildirim yaparim diyorsan yarinki listeye girersin :)

ne guzel anlatmissin canim :) kolay gelsin boyle devam edersen bence basarirsin!!! hadi bakalim hepimiz 2015e incecik girelim :)

slm kızlar
akşam mantar sote. yoğuty,çorba yedim

benm uykum var ben yatıyorum

Eki Görüntüle 1125005
falakaya yatıracan bunları her kaçamak 100 sopal(çok buyuk kanuşmuş gordum kendımı)

((

hoşgeldin cnm aramıza azmin daim olsun

Hoşgeldin aynı azimle devam edersin inşallah
Liste için kısmetlisin bu haftalık herkes listede

Geçmiş olsun sibelcim
Hasibecim senin prensese de geçmiş olsun
teşekkür ederim cnm sağol

bugünde leslıe tamamdır harıka hıssedıyerum (allahım ne olur butun topık yarın eksı çıkalım amin )
AAAMMMİİİNN

Öksürük hapsuruk tiksirik burun akıntısı off
:2::2:
Yarin bildirim gunu bugun gidip baskulun biten pillerini aldım. Artik çalışıyor ..biraz zor bir donem geçiriyorum ama olsun bunu asacam hayirlisiyla ..Size vakit ayıramiyorum ,sohbetlere yetişemiyorum ama haftaya hersey daha guzel Olucak..
yanı artık olmuş afıyey olsunda senın şu deliği silikonla yapıştırsak olurmu dıye düşünüyorum sahte dolum tüpler gibisin anacım geçmiş olsun canım rabbim kolaylık versın
sagol kuzum..

bonuscum sohbeti gecikmeli görüyorum ..evde durmuyorum bu aralar kosturmacadayim ozledim sohbetinizi..burdan kikirdiyorum uzaktan sessiz sessiz...

Haklisin bizim memlekette dayiyorlar antibiyotiği ...bende aksam 1 adet patlıcan dolması yedim..saat 21 civarı...:26:

Sozi ora nereydi istanbula bu hafta baya yaz geldi

I love Bonus
meydey meydey burası Ankara istanbullu :)

Canim hosgeldin..

Haşgeldin canım bende birkaç gündür buradayım. Umarım sağlıkla veririz kilolarımızı.
hosgeldin canim

sagol canim harikasin bu ara spor 0 bende..
Hoşgeldin aynı azimle devam edersin inşallah
Liste için kısmetlisin bu haftalık herkes listede

Geçmiş olsun sibelcim
Hasibecim senin prensese de geçmiş olsun
Asuummm sagolasin canimm..

evet gokcecim haklisin hızlanalım biraz.. Son dört haftadır iki kilo veremedim ...benspora cumartesiden itibaren basliycam insallah.. Yarin ayarında yersem super Cumartesiden itibaren kaçamak yookk benim icin..haydi bakelim gazamız mübarek olsun..

Son düzenleme:
Günaydın canım teşekkür ederim çağırma inceliği göstermissin buralardayım okuyorum ara ara ama yazacak yüz yok kilo veremiyorum artık ne yazayım takipteyim

canım anlıyorum sen cok kılolar verdıgın ıcın duraklama olmuştur belkı ama emın ol buradaki arkadaşlarla sohbet bıle motıvasyonumuzu etkılıyor sen gınede katıl aramıza

Evet ilk bildirimim ve sanırım KK şansı ile kilom 99.8; iki haneyi gördüm çok şükür

Spor bildirimleri de haftalık mı ? Bu durumda geçen Cumartesi'den beri diye düşünürsek her gün 60 dakika yürüyüşten artısı var eksisi yok 350 dakika...

Bir aydan fazladır takipteyim; işle ya da başka bir şeyle ilgili sorun çıkmazsa Allahın izniyle düzenli bildirim yapmayı hedefliyorum.

Sevgiler arkadaşlar...

tebrik ederim canım ne güzel 2 hanelılrı gordun

Selamunaleykum
Aleykumselam
Gunaydin kizlarrrrr

Aminn canım inşallah

Masallah kuzumm

Yarin %100 olacak aminn
seelamun aleykum
günaydınnnnnn gelecegın ınce narın çıtır hanımları
Aleykumselam benn bennn bana dedin demi (sazan dayko)
Günaydın canım teşekkür ederim çağırma inceliği göstermissin buralardayım okuyorum ara ara ama yazacak yüz yok kilo veremiyorum artık ne yazayım takipteyim
Günaydın durgunluk donemidir dert etme cnm o da gecer
kilo bildırımı
kilom125.2:119::
spor
250 dk
allahım bıdaha hıçççç artı gösterme bızlere AMIN
Ayyyyy ayyyyy tü tü tüüüü 41,5 masallah kuzuma cok sevindim yemin ederim Rabbim emeklerini boşa cikarmasin bacım her hafta boyle rakamlar gor insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayyyyy cok kiskandimm masallah canım şaka bir yana cok sevindim en azindan 2 li sayilara dustun geriside bolee çabucak gitsin inşallah

amin canım hep beraber gorelım inşallah

Herkeslere günaydın
Bildirim yapıp kacicam malesef
Kilom 88.2
Spor hiç yok malesef
Uc gun oncede aynı kilodaydim ne olcak bu halim hadi hayirlisi...
Listeler icin şimdiden teşekkürler...

Kizlar kanal d ayca kaya var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…