Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selamün aleyküm.....

sonunda bugün evimdeyim kızlar:)
ikindin geldim, çok yorgunum ama..... 2otobüs değiştirmek ve uzun yol çok yorucu oluyo, size bir yazayım dedim şimdi....

depremi de yaşayan herkese çok geçmiş olsun, rabbim korusun cümlemizi inşaallah tüm kötü şeylerden.
deprem haberini otobüste tvde öğrendim, bi an çok kötü oldum ama şükürki denizde olduğunu görünce içim rahatladı.

kızlar dün ben listeyi yaptım ve çıktım, bir dahada nete girme fırsatım olmadı şimdiye kadar.
spor listeleri bildiğiniz üzere haftalık yapılıyor ve sorumlusu benim.
15günlük bildirim yapılacağından benim hiç haberim yoktu, yani kimse bana bu konu hakkında bilgilendirmede bulunmadı ki ben yokum forumda epeydir biliyorsunuz, dolayısıyla bende dün normal gidişata göre liste yaptım ve çıktım, durumdan haberdar olsaydım ona göre liste yapardım, kusura kalmayın artık bu haftalık kızçeler.

Aleykümselam meyracım geçmiş olsun biz de seni özledik
Rüyanı Allah hayırlara çıkarsın inşallah
Meyracım ve Gökçecim listeler için ellerinize sağlık

sağolasın ablacım:)

Hayırlı geceler kızlar. internetim yok giremiyorum. bağlanıncaya kadar cep telefonuma mini paket aldım. yazmam çok zor ama okuyabilirim. hepinizi öpüyorum.

internetine ne oldu ablacım?

Kizlar ben geldim sonunda ama kisa sureli benim internet gitti malesef simdi arkadasin internetinden giriyorum bugunluk maddi sorunlardan dolayi internetsizim cok ozledim sizi

bende seni çok özlemiştim canım, çokta merak ediyordum seni, 1günde olsa yazman rahatlattı beni, sağolasın....
yine gel hep, bizi beni unutma sakın........
allaha emanet olun ailecek, kocaman öpüyorum

hoş geldın meyracım sevındım evde olmana lısteyı dert etme tatlım fatk etmez

Son düzenleme:

Hosgeldin evine!!!

Gecen hafta liste yapilmadi ya o yuzden 15gunluk oldu... verilen kilolarda 15gunde verilen yada alinan kilolar...

çok şükür kızımı uyuttum geldim
kocamda düğüne gitti öğretmen arkadaşları evleniyoruş arkadaşlarıyla toplaşıp gittiler 1 saat durur döneriz dedi ama hala ses seda yok
bugünkü menüm planladığımdan biraz farklı oldu ondan yeniden yazayım dedim
sabah:1 yuurtalı 1/2 muzlu kkk
öğle: 5 ceviz 1 kase erik
akşam: domates çorbası 1 kase(içinde kaşar rendesi de ar tabiki), ızgara köfte 4 tane, fırında kızartma(patateslerini seçtim ama küçük bir parçanın tadına baktım nasıl olmuş diye bundan sonra böyle yapmaya karar verdim kocişimde sevdi), salata yapmaya üşenmedim bolca salata yaptım ve küçük bir kase yoğurt yedim (ne yemişim beee oburiks olmuşum resmen) yazınca çok oldu ama bunların hepsini 1 servis tabağına koydum 1 tabak yani

meyra hoş geldim cnm

ellerine sağlık cnm bende çok severim çilek reçelini hele bir de dağ çileği olursa hııımmmmmm
ama artık onlar YASAK CISSSS EEEEEE

Son düzenleme:
Kizlar deprem oldu kimler duydu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

biz duyduk uzun salandıı aşağı bile indik yani telefonlar kitlendiii sıkıntı oldu .Allahtan yıkıntılı bir deprem olmadıı ama gerçekten bu sefer aşağı inmenin daha faydalı olduğunu düşündüm ilk artçı bile 5.3 olduu!!

Bugun temizlik gunuu.. bu karin agrisiyla ne kadar yapilir bilmiyorum tabi.

geçmiş olsun listelerde yazılıyor takipteyim :) karın ağrısıyla temizlik mii, benim bahanemdii bugün hiçbir iş yapmadım temizlik aşkı banada gelse ne iyi olucak.....

Ben çok korktum iki çocukla evde yalnızım.

Bununla geçmiş olsun inş allahım korkutmasın fena sallandık en çokta çocuklardan korkuyo insan ya bişy olurda yetişemezsem diye. Halla içim titriyo

I love Bonus

geçmiş olsun daha büyüklerini yaşamayız inş. bizde fena hisetik kızım çok etkilendii...

Kizlar ben geldim sonunda ama kisa sureli benim internet gitti malesef simdi arkadasin internetinden giriyorum bugunluk maddi sorunlardan dolayi internetsizim cok ozledim sizi

canım hoşgeldin bizde özledik seni

senin ve çocukların iyi olduğunu bilmek güzel sağlık olsun en önemlisi o....

Ayyy kızlar Alıntılarım ikidir kaynıyor
Gokcecim Meyracim ellerinize saglik.. Listeler icin teşekkürler...
Daykocum supersin kuzum. Sen bitanesin.. Walla kendim o kiloları vermişim gibi sevindim...
Yetişebilirsen bende spor yapıcam :)
Burcucum hayriyecim sizlerde sürersiniz... Bende bir ayda iki kilo vermişim hepi topu....ben ne zaman diyetimi düzene sokcam desem daha cok tozutuyorum..spor yapıcam desem belim ağrıyor kilo vercem diyorum. O hafta +çıkıyorum... Anlamadım var bir sıkıntım...

Ercanimi gördüm bir ara cok özlettin kuzum kendini...seni cok seviyorummm..
Meyracim hosgeldin evine ..sensiz buralar yetim kaldı ...
Nilufercim sonunda geldin dimi ... Özlettin kendini..
Asuummm gördüm seni bisey diycemde diyemedim....:44::44:
Bonuscum Ayyy cok üzüldüm depreme Cokmu korktunuz...
Allah'tan kimseye bisey olmamış...

canimm cimcime nasıl oldu?

boğazı düzeldi gibi çünkü artık rahat rahat çığlık atıp bize söylenebiliyor
ağız yaraları da biraz ufaldı gibi çok şükür
çarşamba gitmiştik dra salı günü altı pişmeye başlamıştı
antibiyotikten önce yani ondan kaynaklı değil neden bilmiyorum
yayıldı ciğer gibi kızardı içim gitti yapmadığım pansuman denemediğim krem kalmadı
bugün kaynamış soğumuş su ve pamukla temizledim ıslak mendil kullanmadım bide farklı bir pişik kremi aldım sudakremden daha iyi içinde bepantende var dedi eczacı her açışta onu sürdüm çiş yapmasada ort 2-3 saatte bir bez değiştirdim
eşim akşam biraz sönmüş gini dedi ama ben anlayamadım bakalım sabah ne olacak
ayyy ne çok içimi dökesim varmış
seninki nasıl oldu ateşlendi demiştin bir ara

ayyyy içimden bir his yrn sabah tartıda 89kusür görcen diyo hadi inşallah

Daha iyi olmasına sevindim..benimki idare ediyor ateşi iyi ama aile boyu hapsirioruz burnumuz akıyor oksuruyoruz..kırgınız hala...
Ben oğlumun altını hep pamukla ve suyla sildim.ise yarıyor bizimkide alerjik bir bünyeye sahipti... Bide ıslak popooyu iyice kurutmadan bağlama ben yurtdisindayken ufakliga bir pisik kiremi kullanıyordum cok iyi geliyordu sonra onu Ankara'da da buldum uzun süre kullandım.. İcinde çinko olsun demişti doktor...istersen bakıp öğreniyim adını?

ayyyy içimden bir his yrn sabah tartıda 89kusür görcen diyo hadi inşallah
İnsallah kuzum 3 er 5 er versek ne guzel olur .. Gram gram gidiyor bu ara ikimizde..

sizede geçmiş olsun kuzum aile boyu

canim buldum adını desitin yalnız iki çeşidi vardı biri mavi biri mor birisi pisik önleyici biri olusan pisliği tedavi ediciyi hatırladığım ..

yrn eczaneden bakayım bari onu denememiştim sudocrem kullanıyordum o azalınca yenisini alayım dedim eczacı neoplus diye bir krem önerdi hem tedavi ediyor hem koruyormuş bundada çinko var okumuştum.

ben yatıyorum cnm yrn görüşürüz inşallah
sabah ailecek kahvaltıya gitmeyi düşünüyoruz öğleden sonra girerim görüşürüz

Oldu canim şimdiden afiyet olsun o halde...bende yatıyorum ..iyi geceler..

Rabbim sifalar versin..

Çok geçmiş olsun; acil şifalar diliyorum. Öncelikle moralinizi yüksek tutun; olumlu düşünce herşeyin önünde geliyor çünkü.

105le sezeryanmi normalmi ? Bnde zayiflamayi bklemeden dogursammi hmn bi tane

Agri sizi oluomu kac gun sonra ew isi yapiosun ameliyat kac saat suruo nerde oldun? Ucreti ne kadar?

Gecmis olsun acil sifalar
Hayırlı geceler kızlar. internetim yok giremiyorum. bağlanıncaya kadar cep telefonuma mini paket aldım. yazmam çok zor ama okuyabilirim. hepinizi öpüyorum.

ay ben hep cepten giriorum pcyi acmaya usendigimden cok zor telden okumak kor olcam yakinda

Bu sabah itibariyla regl oldum hem de deli gibi bi agriyla uyandım tarti 92.2 yi gosteriyo ve bu hafta bi kacamagim falan da yok. 1 gunde 600 gr almis olamam dimi reglden midir??

Reglyde ben 2 kilo aliorum 600 gr nedirki bittimi 2 kilo gidio😄

Kizlar iyi geceler gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkurler
deprem icinde gecmis olsun ben yolda mola yerinde otobusdeydim cok fena sallandi otobus once muavin yapio sandim yemek yiyenler kacisinca jeton dustu bnde besik gibiydi Allahin sevgili kuluymusumki ewde yalniz olsaydim bi daha o ewe giremezdim zaten hep aklima gelirdi ewde yalnizken ...17 augtosu yasayanlar sismograf gibi oluo ilk dakika 6-7 siddetinde dedim 6,5 cikti 2 yi bile hissederim ben😔
bu arada annmlerin yanindayim geldim molada deprem oldu otogardan cenazeye katildim ewe geldigimizde saat1 di cok yorgun ve uykusuzum
net telefonun neti cok zor yazismak ama eli
mden geldigince ugrayacagim size k.i.b. Mucux

esselamu aleykum nasılsınız canlarım herkeze mussssmutlu pazarlar ben gıne çiftliğe gidiyorum bırazdaha işim var gelecek hafta sonu rabbimden manı gelmezse oradayım artık ufff sıkıldım 2 ev bırden batıyor Allahtan ordada internetim var sizden ayrılmıycam neyse ben bı yuruyuverıyımde geleyim ev ahalısı uyanmadan öpüyorum hepicinizi

105 de ne ben sana ne diyorum 158 le girdim sezeryana ve en çabuk ben kalktım ayağa rabbime binlerce şukur korkma dogur

Son düzenleme:
Günaydın hayırlı kandiller...

Kalınca su 2 kayısı

Kahvaltı
2 yumutayla menemen+ 10 zeytin+ yarım salatalık+ 2-3 küp kaşar

I love Bonus

Selamunaleykum
Aleykumselam
Gunaydin kizlar kandiliniz mubarek olsun
Buyuklerin ellerinden kuccuklerin gozlerinden operim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben 1 ay önce 114 kilo ile nomal doğum yaptım, boyum 173. kolay bir doğum du. 5 saat sancı çektim. hastanede 1.saat 15 dakika geçirdim. kilom her iki doğumda da sorun olmadı. ama bebeğim 37 hafta 5 gunlükken zamanını tam beklemeden, ancak 3700 doğdu- masallah. yani şişmansın bebeğin olmaz sişmansın doğuramazsın, şişmansın bebeğin küçük olur mitini yıktım. darısı tum bebek isteyenlerin başına. hamileliktede ne tansiyon, ne şeker ne de rahatsızlık yasadım. yasım 36.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…