Aleykümselam meyracım geçmiş olsun biz de seni özledik
Rüyanı Allah hayırlara çıkarsın inşallah
Meyracım ve Gökçecim listeler için ellerinize sağlık
Hayırlı geceler kızlar. internetim yok giremiyorum. bağlanıncaya kadar cep telefonuma mini paket aldım. yazmam çok zor ama okuyabilirim. hepinizi öpüyorum.
Kizlar ben geldim sonunda ama kisa sureli benim internet gitti malesef simdi arkadasin internetinden giriyorum bugunluk maddi sorunlardan dolayi internetsizim cok ozledim sizi
hoş geldın meyracım sevındım evde olmana lısteyı dert etme tatlım fatk etmezselamün aleyküm.....
sonunda bugün evimdeyim kızlar:)
ikindin geldim, çok yorgunum ama..... 2otobüs değiştirmek ve uzun yol çok yorucu oluyo, size bir yazayım dedim şimdi....
depremi de yaşayan herkese çok geçmiş olsun, rabbim korusun cümlemizi inşaallah tüm kötü şeylerden.
deprem haberini otobüste tvde öğrendim, bi an çok kötü oldum ama şükürki denizde olduğunu görünce içim rahatladı.
kızlar dün ben listeyi yaptım ve çıktım, bir dahada nete girme fırsatım olmadı şimdiye kadar.
spor listeleri bildiğiniz üzere haftalık yapılıyor ve sorumlusu benim.
15günlük bildirim yapılacağından benim hiç haberim yoktu, yani kimse bana bu konu hakkında bilgilendirmede bulunmadı ki ben yokum forumda epeydir biliyorsunuz, dolayısıyla bende dün normal gidişata göre liste yaptım ve çıktım, durumdan haberdar olsaydım ona göre liste yapardım, kusura kalmayın artık bu haftalık kızçeler.
sağolasın ablacım:)
internetine ne oldu ablacım?
bende seni çok özlemiştim canım, çokta merak ediyordum seni, 1günde olsa yazman rahatlattı beni, sağolasın....
yine gel hep, bizi beni unutma sakın........
allaha emanet olun ailecek, kocaman öpüyorum
selamün aleyküm.....
sonunda bugün evimdeyim kızlar:)
ikindin geldim, çok yorgunum ama..... 2otobüs değiştirmek ve uzun yol çok yorucu oluyo, size bir yazayım dedim şimdi....
depremi de yaşayan herkese çok geçmiş olsun, rabbim korusun cümlemizi inşaallah tüm kötü şeylerden.
deprem haberini otobüste tvde öğrendim, bi an çok kötü oldum ama şükürki denizde olduğunu görünce içim rahatladı.
kızlar dün ben listeyi yaptım ve çıktım, bir dahada nete girme fırsatım olmadı şimdiye kadar.
spor listeleri bildiğiniz üzere haftalık yapılıyor ve sorumlusu benim.
15günlük bildirim yapılacağından benim hiç haberim yoktu, yani kimse bana bu konu hakkında bilgilendirmede bulunmadı ki ben yokum forumda epeydir biliyorsunuz, dolayısıyla bende dün normal gidişata göre liste yaptım ve çıktım, durumdan haberdar olsaydım ona göre liste yapardım, kusura kalmayın artık bu haftalık kızçeler.
ellerine sağlık cnm bende çok severim çilek reçelini hele bir de dağ çileği olursa hııımmmmmmselam kızlar ışler bıttı yemekte tamam offf yoruldum daha kalkıp kendıme bırseyler hazırlıycam bugun dolma yaptım ondan yıyemem ayça kayanın metobolızma dostu dıye bı yemek tarıfı vardı onu denıycem guzelolursa payaşırım bu arada reçelim süper oldul
Kizlar deprem oldu kimler duydu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bugun temizlik gunuu.. bu karin agrisiyla ne kadar yapilir bilmiyorum tabi.
Ben çok korktum iki çocukla evde yalnızım.
Bununla geçmiş olsun inş allahım korkutmasın fena sallandık en çokta çocuklardan korkuyo insan ya bişy olurda yetişemezsem diye. Halla içim titriyo
I love Bonus
Kizlar ben geldim sonunda ama kisa sureli benim internet gitti malesef simdi arkadasin internetinden giriyorum bugunluk maddi sorunlardan dolayi internetsizim cok ozledim sizi
canimm cimcime nasıl oldu?
canimm cimcime nasıl oldu?
Daha iyi olmasına sevindim..benimki idare ediyor ateşi iyi ama aile boyu hapsirioruz burnumuz akıyor oksuruyoruz..kırgınız hala...boğazı düzeldi gibi çünkü artık rahat rahat çığlık atıp bize söylenebiliyor
ağız yaraları da biraz ufaldı gibi çok şükür
çarşamba gitmiştik dra salı günü altı pişmeye başlamıştı
antibiyotikten önce yani ondan kaynaklı değil neden bilmiyorum
yayıldı ciğer gibi kızardı içim gitti yapmadığım pansuman denemediğim krem kalmadı
bugün kaynamış soğumuş su ve pamukla temizledim ıslak mendil kullanmadım bide farklı bir pişik kremi aldım sudakremden daha iyi içinde bepantende var dedi eczacı her açışta onu sürdüm çiş yapmasada ort 2-3 saatte bir bez değiştirdim
eşim akşam biraz sönmüş gini dedi ama ben anlayamadım bakalım sabah ne olacak
ayyy ne çok içimi dökesim varmış
seninki nasıl oldu ateşlendi demiştin bir ara
İnsallah kuzum 3 er 5 er versek ne guzel olur .. Gram gram gidiyor bu ara ikimizde..ayyyy içimden bir his yrn sabah tartıda 89kusür görcen diyo hadi inşallah
sizede geçmiş olsun kuzum aile boyuDaha iyi olmasına sevindim..benimki idare ediyor ateşi iyi ama aile boyu hapsirioruz burnumuz akıyor oksuruyoruz..kırgınız hala...
Ben oğlumun altını hep pamukla ve suyla sildim.ise yarıyor bizimkide alerjik bir bünyeye sahipti... Bide ıslak popooyu iyice kurutmadan bağlama ben yurtdisindayken ufakliga bir pisik kiremi kullanıyordum cok iyi geliyordu sonra onu Ankara'da da buldum uzun süre kullandım.. İcinde çinko olsun demişti doktor...istersen bakıp öğreniyim adını?
İnsallah kuzum 3 er 5 er versek ne guzel olur .. Gram gram gidiyor bu ara ikimizde..
canim buldum adını desitin yalnız iki çeşidi vardı biri mavi biri mor birisi pisik önleyici biri olusan pisliği tedavi ediciyi hatırladığım ..
sizede geçmiş olsun kuzum aile boyu
yrn eczaneden bakayım bari onu denememiştim sudocrem kullanıyordum o azalınca yenisini alayım dedim eczacı neoplus diye bir krem önerdi hem tedavi ediyor hem koruyormuş bundada çinko var okumuştum.
ben yatıyorum cnm yrn görüşürüz inşallah
sabah ailecek kahvaltıya gitmeyi düşünüyoruz öğleden sonra girerim görüşürüz
Rabbim sifalar versin..
Çok geçmiş olsun; acil şifalar diliyorum. Öncelikle moralinizi yüksek tutun; olumlu düşünce herşeyin önünde geliyor çünkü.
Ah canım ya geçmiş olsun tekrar allah kolaylık versin napcan eğer ameliyat mecburiyse riskide olsa giricen bende 105 le doğuma girmiştim zorluğu zordur tabiki ameliyatların hepsi ama iyi olman daha önemli burdan dua ederiz biz sana
I love Bonus
Agri sizi oluomu kac gun sonra ew isi yapiosun ameliyat kac saat suruo nerde oldun? Ucreti ne kadar?Gecmis olsun canim!!! Dikkat et kendine!!! bende oldum o ameliyati ve hicte orluk cekmedim ameliyat oldugumda 101kg idim...
canim benim haksizlik olmus arkadasa... cunku 15gunluk spor bildirimi yapti herkes... gecen hafta bildirim olmadi diye... nasil simdi kilolar daha fazla eksi cikti 2hafta oldugundan... sporda oyle olmasi lazim...
Gecmis olsun acil sifalargökçecim kilom aynı cnm...evde boyacı vardı heber veremedim bugün telaşeden....birde kızımı yıkayacaktım bu akşam babası farketti bütün sırtı kızarmış ve kabarmış hemn acile gittik zonaya benzer bir hastalık dedi ufacık br çocukta nasıl olur anlamadım kan tahili yapıldı ağlamaktan mahvoldı yavrum 12ydi acilden geldik...
Hayırlı geceler kızlar. internetim yok giremiyorum. bağlanıncaya kadar cep telefonuma mini paket aldım. yazmam çok zor ama okuyabilirim. hepinizi öpüyorum.
Bu sabah itibariyla regl oldumhem de deli gibi bi agriyla uyandım tarti 92.2 yi gosteriyo ve bu hafta bi kacamagim falan da yok. 1 gunde 600 gr almis olamam dimi reglden midir??
105 de ne ben sana ne diyorum 158 le girdim sezeryana ve en çabuk ben kalktım ayağa rabbime binlerce şukur korkma dogur105le sezeryanmi normalmi ? Bnde zayiflamayi bklemeden dogursammi hmn bi tane
Agri sizi oluomu kac gun sonra ew isi yapiosun ameliyat kac saat suruo nerde oldun? Ucreti ne kadar?
Gecmis olsun acil sifalar
ay ben hep cepten giriorum pcyi acmaya usendigimden cok zor telden okumak kor olcam yakinda
Reglyde ben 2 kilo aliorum 600 gr nedirki bittimi 2 kilo gidio��
Kizlar iyi geceler gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkurler
deprem icinde gecmis olsun ben yolda mola yerinde otobusdeydim cok fena sallandi otobus once muavin yapio sandim yemek yiyenler kacisinca jeton dustu bnde besik gibiydi Allahin sevgili kuluymusumki ewde yalniz olsaydim bi daha o ewe giremezdim zaten hep aklima gelirdi ewde yalnizken ...17 augtosu yasayanlar sismograf gibi oluo ilk dakika 6-7 siddetinde dedim 6,5 cikti 2 yi bile hissederim ben��
bu arada annmlerin yanindayim geldim molada deprem oldu otogardan cenazeye katildim ewe geldigimizde saat1 di cok yorgun ve uykusuzum
net telefonun neti cok zor yazismak ama eli
mden geldigince ugrayacagim size k.i.b. Mucux
ben 1 ay önce 114 kilo ile nomal doğum yaptım, boyum 173. kolay bir doğum du. 5 saat sancı çektim. hastanede 1.saat 15 dakika geçirdim. kilom her iki doğumda da sorun olmadı. ama bebeğim 37 hafta 5 gunlükken zamanını tam beklemeden, ancak 3700 doğdu- masallah. yani şişmansın bebeğin olmaz sişmansın doğuramazsın, şişmansın bebeğin küçük olur mitini yıktım. darısı tum bebek isteyenlerin başına. hamileliktede ne tansiyon, ne şeker ne de rahatsızlık yasadım. yasım 36.105le sezeryanmi normalmi ? Bnde zayiflamayi bklemeden dogursammi hmn bi tane
Agri sizi oluomu kac gun sonra ew isi yapiosun ameliyat kac saat suruo nerde oldun? Ucreti ne kadar?
Gecmis olsun acil sifalar
ay ben hep cepten giriorum pcyi acmaya usendigimden cok zor telden okumak kor olcam yakinda
Reglyde ben 2 kilo aliorum 600 gr nedirki bittimi 2 kilo gidio😄
Kizlar iyi geceler gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkurler
deprem icinde gecmis olsun ben yolda mola yerinde otobusdeydim cok fena sallandi otobus once muavin yapio sandim yemek yiyenler kacisinca jeton dustu bnde besik gibiydi Allahin sevgili kuluymusumki ewde yalniz olsaydim bi daha o ewe giremezdim zaten hep aklima gelirdi ewde yalnizken ...17 augtosu yasayanlar sismograf gibi oluo ilk dakika 6-7 siddetinde dedim 6,5 cikti 2 yi bile hissederim ben😔
bu arada annmlerin yanindayim geldim molada deprem oldu otogardan cenazeye katildim ewe geldigimizde saat1 di cok yorgun ve uykusuzum
net telefonun neti cok zor yazismak ama eli
mden geldigince ugrayacagim size k.i.b. Mucux
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?