Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Oglen icin de domates salatalik beyaz peynirden olusan salatami getirdim. Yogurt ve 1 dilim de kepek ekmegi var yaninda..

Nobetci oldgm icin okuldan gec cikacagim. O yuzden 3bucuk gibi de 1 elma yemeyi dusunuyorum insallah :)

hayırlı sabahlar
ben birazdan arkadaşıma kahvaltıya gideceğim
bikaç gündür yürüyüşümü yapıyorum şükür,
dün de hiç fırsat bulamayacağımı düşünürken büyük kızıma ayakkabı almaya gittik giderken yürüdük çarşıda da dolaştık epeyce yoruldum hala da dinlenememişim

Ablacım arada kaynıyodun az daha :) hayırlı sabahlar sanada. Yorulduğuna değer bence harekette bereket vardır

I love Bonus

Ay bende yedimde unutuyorum 2 ufak kayısı kalkınca spordan sonrada badem yedim 10 tane yere yapışcaktım yoksa :)

I love Bonus

Ne guzel sabah spor yapabiliyosunuz ya :( ben erken kalkamiyorum malesef. Yani 6.30 da kalkiyorum zaten okula gelmek icin de daha erken kalkip spor yapamiyorum.. regl bittikten snra sabah namazindan sonra yapmayi deneyecegim ben de insallah :)

Bi de birsey sorayim firsat bulmusken :)
Simdi ben yuruyuse ciktigimda oyle kosu bandindaki gibi hizli yuruyemiyorum. Cok tempolu sayilmaz yani :) dun bi uygulamaya baktim ortalama hiz 4 diyodu disarda yururken :) kalbim deli gibi atmiyo ama terliyorum. Faydasini gorurum dimi :)

Bi de birsey sorayim firsat bulmusken :)
Simdi ben yuruyuse ciktigimda oyle kosu bandindaki gibi hizli yuruyemiyorum. Cok tempolu sayilmaz yani :) dun bi uygulamaya baktim ortalama hiz 4 diyodu disarda yururken :) kalbim deli gibi atmiyo ama terliyorum. Faydasini gorurum dimi :)

Nefes nefese kalıcak şekilde yürüyüş kalbi zorlarmış zaten önemli olan süresi uzun ve sürekli yürüyüşler. Karatay diyoki herkesin temposu
kendine göredir yürürken yanındakiyle konuşabilcek kadar olmalıymış tempo

Okula kaçta gidiyosun

I love Bonus

Nefes nefese kalıcak şekilde yürüyüş kalbi zorlarmış zaten önemli olan süresi uzun ve sürekli yürüyüşler. Karatay diyoki herkesin temposu
kendine göredir yürürken yanındakiyle konuşabilcek kadar olmalıymış tempo

Okula kaçta gidiyosun

I love Bonus

8de okulda oluyorum. 7bucukta evden cikiyoruz. Normalde de 3 bucuk gibi evde oluyorum. Nobet gunleri 5i buluyo eve gelmem

Günaydııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnn :9::9::9::9::9::9:

Allahım dün bi dinlenmişim bi dinlenmişim sormayın hastalık neyim kalmamış (kendi kendini nazar eden nur :)

Valla çok iyi hissediyorum. 2 gündür bişe yiyemediğimden tartıdada inanılmaz şeyler gördüm şok oldum resmen

bakalım cumaya nolcak.

gidip khvaltımı yapayım barim acıktım. hastalıktan sonra böyle çok acıkırdım ben annem derdi kemiklerin aç kalmış senin :9::9::9::9: o geldi aklıma gidimde kemiklerimi doyurim heheheheh

Son düzenleme:
:37: ne kaa ayıp bak ben hocam diyorum

I love Bonus

kızım senin evinde bi öğretmen var sonuçta ben alışık değilim hep sizli bizli konuşuyodum napim :37:

hem sen benim ne ka enerjik ne kaa güne güzel başladığımı farketmeyip benim ayıbımla ilgileniyon len

Bi motive et bi pohpohla ama nirdeeeeeeeeeee

Son düzenleme:
ayy ne güzel. hep öğretmen olmak istemişimdir ama nasip olmadı. hem çok zordur onlarla uğraşmak hem de çok zevkli

Aynen oyle :) cok zorladilar beni senenin başından beri. Hepsi 5 yasinda geldi. 59 aylik bile ogrencim vardı. Cok zorlandim ama simdi guzel güzel okuyunca insan unutuyo zorluklari :))

8de okulda oluyorum. 7bucukta evden cikiyoruz. Normalde de 3 bucuk gibi evde oluyorum. Nobet gunleri 5i buluyo eve gelmem

Şimdi hocam hazırlanma kahvaltı falan sabah yapman zor gibi zorlama bence sabah yapcan diye dönerken yürümeyi deneyebilirsin. Neyle gidiyosun okula spor ayakkabı değildir muhakkak yanında taşımakta sıkıntı olabilir.

Geldiğinde lesli yapmaya fırsatın olurmu evde pc varmı

I love Bonus

kızım senin evinde bi öğretmen var sonuçta ben alışık değilim hep sizli bizli konuşuyodum napim :37:

hem sen benim ne ka enerjik ne kaa güne güzel başladığımı farketmeyip benim ayıbımla ilgileniyon len

İyileşmene sevindim tatlım (aramızda kalsın hakkaten hastayken bazen çok huysuz oluyosun) :37:

I love Bonus

Şimdi hocam hazırlanma kahvaltı falan sabah yapman zor gibi zorlama bence sabah yapcan diye dönerken yürümeyi deneyebilirsin. Neyle gidiyosun okula spor ayakkabı değildir muhakkak yanında taşımakta sıkıntı olabilir.

Geldiğinde lesli yapmaya fırsatın olurmu evde pc varmı

I love Bonus

Cok yorgun geliyorum o cok zor. Ama yuruyusu biraz erkene cekip eve donunce leslie yapabilirim belki. :)

Back
X