Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Zabahtan kalkınca

2 ufak kayısı sonra 10 badem

Kahvaltı

2 yımırta+ beyaz ve kaşar peynir+ 10 zeytin+ 1 domat

I love Bonus

İyileşmene sevindim tatlım (aramızda kalsın hakkaten hastayken bazen çok huysuz oluyosun)

I love Bonus

kız biliyom ben bile kendimden sıkılıyom bazen o derece

Şey sevinmene sevindim ben de ( nedense bi ilgi alaka bekliyom noldu leeeenn bana):26:

Cok yorgun geliyorum o cok zor. Ama yuruyusu biraz erkene cekip eve donunce leslie yapabilirim belki. :)

Ya hiç olmadı yemekten sonra ya yürürsün yada lesli yaparsın lesliyi mutlaka yapmaya çalış ara sıra hıZlı videolarını eğer kalbin hızlı atsın istiyosan ve ter atim diyosan :)

I love Bonus

Zabahtan kalkınca

2 ufak kayısı sonra 10 badem

Kahvaltı

2 yımırta+ beyaz ve kaşar peynir+ 10 zeytin+ 1 domat

I love Bonus

ben de artık yapim kahvaltımı

2 domates biraz peynir sayısını şuan bilemediğim ama takriben 15 olabilecek zeytin yiycem

Ya hiç olmadı yemekten sonra ya yürürsün yada lesli yaparsın lesliyi mutlaka yapmaya çalış ara sıra hıZlı videolarını eğer kalbin hızlı atsın istiyosan ve ter atim diyosan :)

I love Bonus

Leslie cok eglenceli :) bakalim insallah sporu arttirmaya calisacagim artik

Valla ben evdeyken bile çok zorlanıyorum lesliyi yapsam işim kalıyo işimi yapsam lesli hem çalışıp hem yapmak zor allah kolaylık versin.

I love Bonus

Ahh ahh :) Sagol :) Allahtan cocuk yok simdi bende bi de cocuk olursa ne yaparim bilmiyorum. Ben derse girdim kizlar. Gorusuruzz. Kolay gelsin herkese..

Gününüz aydın olsun güzel hanımlar...

Hayırlı geceler kızlar
okuyup kaçacaktım ama yakalandım

laf yetiştireyim dedim

yenacım eşimle bizde kovayls akrebiz

yazmak çok zor
size hayırlı geceler

bağlansa şu netiniz de rahat rahat yazsan yine...

sagol canim :) dedigin gibi google amcaya sorayim birde

yawww bende sabahtan beri diyorum birsey unuttum diye... bonusun yazisini gorunce aklima geldi :)
ayagin iyi olmustur insallah... yoksa bir doktora git yine... cunku coook uzadi canim ya...

gerçekten çok uzadı canım...Sağolasın..

Geçmiş olsun tekrar...Maks.2 yaşın da düzelir canım merak etme...
bacak sendromu sannırım bende de var karıncalanma değil de çok sızlıyor..

hakkat delilik olmuş..
sen bunları yapaken kız uyuyormuydu?

Asuuu, avatarda ki Ebru'nun Ebrusumu.?

Son düzenleme:
Ablacım arada kaynıyodun az daha :) hayırlı sabahlar sanada. Yorulduğuna değer bence harekette bereket vardır

I love Bonus

Hayırlı sabahlar canım ben zaten kaynadım dedimmi:))
Haklısın canım hareket iyidir :)
Yenacım Ebrunun ebrusu değil canım bundan önceki onundu dur bulursam onu yapayım yine :)

hakkat delilik olmuş..
sen bunları yapaken kız ?

Ya o uyurmu 6 yı geçe kalkıyo bazen nadir 7 ye kadar uyuduğu :)

Önce tv den açtım flasha koymuştum videoları yarım saat zor durdum su istiyo kucak istiyo dut verdim eline biraz onlarla oyalandı çok sıkılınca artık ona pepeyi açtım ben telefndan açıp devam ettim onun yanında.

Arada tekme atıyo benim gibi yapıyo tv ye bakıyo biraz sonra birden gelip bacağıma yapışıyo meme diyo böyle ite kaka gidiyo işte.

Yani kendimide teprik ediyorum herkeş yapmaz böyle dar durumda

I love Bonus

Evet bende seni takdir ettim. ben yapamıyorum şahsen oğlanda aynı duygu gibi yapıyo sinirleniyorum bırakıyorum

Evet bende seni takdir ettim. ben yapamıyorum şahsen oğlanda aynı duygu gibi yapıyo sinirleniyorum bırakıyorum

İşte telefon imdadıma yetişiyo tatlım sabah alışmış sevdiği filmler var bakmak istiyo o bakarken yapıyorum mutfaktaki tv yi açim orda baksın desem mutfağı talan eder heç gerek yok razıyım telden yapmaya sende öyle yapabilsen çok güzel olur

I love Bonus

Masallah masallah tu tu tuuuuuuu

Selammmm nasilsin seker gecmis olsun dedimmiydi ben sana demediysem tüüü bana dediysemde tekrardan gecmis olsun kuzum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ölmüş bitmis pazari kaldirip eve getirmis bi dayko 3 gunluk ter attim anacim nasıl sicak var sankim yagmur sicagi
Aldıklarımı girise birakip zor attim kendimi dusa bi ara dedim her gun pazara gitsem 1 aya buhar olurum hehehe
Simdi bezelyeleri ayıklamak lazim baklalar var bide oyyyyyy kızlar hade bi el atin sevaptir

Deyzeee aldınmı bezelyeleri dök şuraya hep birlikte ayıklarız :)

I love Bonus

Ayyyy hicte kiyamaz kizz aklımımi okuyosun sen Allah razı olsun yapmış kadar oldun cancazim

Ben düşünmüştüm zaten onu sen demeden önce ( vefalı bınıs)

Ne gördüysen aldın dimi 😄

I love Bonus

Ayyyy hicte kiyamaz kizz aklımımi okuyosun sen Allah razı olsun yapmış kadar oldun cancazim

Hiçte kıyamazmııııı eminmisin

Kalabalıkta çok çabuk biter o işler kaçtan aldın hesap ver bakim :)

I love Bonus

slm kızlar ben geldim
biraz geçmişi okuyup gelcem inşallah
kızımı da uyuttum azıcık nette takılayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…