Aynen hehehe ben cok cikmam pazara bole kışlık tursuluk almaya giderim amma gittimide kendimi kaybediyom 1 lira param kalmadan eve geliyomBen düşünmüştüm zaten onu sen demeden önce ( vefalı bınıs)
Ne gördüysen aldın dimi 😄
I love Bonus
Hiçte kıyamazmııııı eminmisin
Kalabalıkta çok çabuk biter o işler kaçtan aldın hesap ver bakim :)
I love Bonus
slm kızlar ben geldim
biraz geçmişi okuyup gelcem inşallah
kızımı da uyuttum azıcık nette takılayım
Aynen hehehe ben cok cikmam pazara bole kışlık tursuluk almaya giderim amma gittimide kendimi kaybediyom 1 lira param kalmadan eve geliyom
Bezelye 2 tl, bakla 4 tl , pembe domates 2 tl, biber 1 tl, semizotu yarim kg 2 tl ,dolmabiber 4 tl yada 3 , kuru sogan 1,5 tu galiba
Erik 6 tl, kiraz 5 tl kayisi 6 idi sanirim yarim ver dedim 5 tl lik yapti cilek 5
Taze fasulye,patlican,salatalik evde vardi bakmadim fiyatlarada
Çingenelik yapacam ya illa adama dedim bak dunyanin seyini aldim in az fiyatlari 10 kg bezelye 5 kg bakla1 kg bakla fazladan verdi inmiyeyimde bole yapalim dedi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selammmm nasilsin seker gecmis olsun dedimmiydi ben sana demediysem tüüü bana dediysemde tekrardan gecmis olsun kuzum
kizlaarrrr selammmm sicacik bir antalya havasindan hepinize sevgilerrr cok ozledim sizii yine arkadastan internet buldum hemen size selam vereyim dedim
Selam ben çok severim Antalya yı 😄😄
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
antalya iyi ama cok sicakkk bayiliyoruz
kizlaarrrr selammmm sicacik bir antalya havasindan hepinize sevgilerrr cok ozledim sizii yine arkadastan internet buldum hemen size selam vereyim dedim
hahahahahaha çok güldürdün beniGidimde her bi yanından sağlık akan kahvaltımı yapim
Hayat yiyince güzel yiyince tatlı günler bir kuşu kelebeği bir taşı yemeyin yeter (ayşecik bonus)
I love Bonus
En yakin bim ve a101 30 km uzaklikta :) baska marketler var orda da pazartesi geliyo sali bitiyo :) firinda da yapmiyolar kepek ekmegi :) koca koca somunlar var mis gibi
bende o tavsiyede bulunacaktım 1 haftalık al günlük olarak dilimleyip streçe sarıp difrize at her gün 1 pkt çıkarHımm o zaman haftalık falan al canım 3-4 paket al dondurucuya koy çıkarıp yersin
I love Bonus
o tibet nasıl oluyor ki linki falan varsa yollasana bi bakayım inceleyeyimSeni çılgın..
tibeti bir kaç kez yaptım keşke devam edebilsem.. yalnız püsküüt'ü bilirsin yaklaşık 1 yıldır düzenli yapıyormuş..
Faydaları anlatılmakla bitmez diyorlar...
Bizden de Frıda yapıyor du...
bi yogamız eksikti onuda yapak ne var ki
meyraaaa canimmmmm napiyon cancagizim cok ozledim sohbetini muhabbetini
ayyy kızlar geçmişi çok az okuyabildim gerisinide affedin artık okuyamıcam
emine uyandı pc başından kalktım onunla uğraşıyorum
uykum geldi şimdi yatcam
canım çok güzel motive ettin beni teşekkür ederim allahım hayırlısını versin ben 3 aydır regl de olmuyorum belki dedim vardır umreye gittim geldim bu süreçte geldiğimde doktor a gittim polikistikover demedi ama yumurtaların ani kilo almadan zayıf kalmış dedi adet düzenleyici verdi 5 gün iç dedi içtim hasta olcaksın dedi hala olmadımCanım haklisin zeytin konusundada bi oturusta 1 kasede yenmezki
Bende isterimm havuzlu villa da alan yok
Hehehe
Istanbuldan edirne tarafina gidiyon ordan cerkezkoy e dogru otobanda ara beni karsilarim
Selammm sabah sabah enerji oluyor bizede
Hosgeldin canim inşallah biran once bebegin olur ,burda kilolu olup ta doguran cok ornek benn 101 kg hamile kaldim 109 kg dogum yaptim ama tabii ki verebilirsen cok daha iyi inşallah hep beraber vericez uzulme
Merhabakizlaarrrr selammmm sicacik bir antalya havasindan hepinize sevgilerrr cok ozledim sizii yine arkadastan internet buldum hemen size selam vereyim dedim
asuman ablacım nasılsın görüşmeyeli?:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?