Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugun cok yoruldum okulda. Aksam yuruyuse cikamicam malesef. Gecen haftasonu hasta oldugum icin pek ev islerine bakamamistim dert oldu icime.
Bu haftasonu da acik lise sinavlarinda gorevliyim.
Cumartesi temizligimi bugun yapmaya karar verdim. Sonrasinda halim kalmis olursa biraz leslie yapmayi düşünüyorum :)

Tum gecmisi bitiremedim.... aksama okurum artik :)

Playstation oyun salonu canim

nur1835

anladim canim :)

coook gecmis olsun canim!!!
benim elti tv de duymus bir tane doktor demiski siyah hardal tanesi yencek gunde 1kere 1kahve kasigi diye
huzursuz bacak sendromu icin... cokta pahali birsey degil... ben kayinvalideme almistim 3,5tl vermistik 250gramdi galiba...

masallah 1ayda 7kilo supersin!!! basarilarinin devamini bekliyoruz!!!

insallah abartmamissindir canim :)

ohhh tatli yorgunluklar :) keske burdada oyle seyler olsada kislik hazirlasak :)

masallah sana masallah :)

He bi de kalkinca 2 gun kurusu ve 1 ceviz yemistim kahvaltidan once..

merhabalar tüm günün çok güzel geçmiş bilesin istedim :) aynen devam....

Zabahtan kalkınca

2 ufak kayısı sonra 10 badem

Kahvaltı

2 yımırta+ beyaz ve kaşar peynir+ 10 zeytin+ 1 domat

I love Bonus

güzel geçe birgün vee evde tek başına o adar spor yapabilmek ayrı bir başarıı bravo

bugün bizim buralarda çok sıcaktıı dışarı çıkmıştım nasıl terledim anlatamam kışlıklarını güle güle tüket, bereketli olsun:)

Merhaba hanımlar bende aranıza katıldım,aşırı kilolarım var. Şu an 92,50 kg uzun diyetlere dayanamıyorum
bana tavsiye edebileceğiniz bir şeyler var mı?

hoş geldiniz:) uzun diyetler benide sıkıyorda yapmayıncada verdiklerimi geri alıyorum nasıl olucaak :)

ben geldım kızlar çok şükür fazla kaçırmadan geldim şükür ama belım falan acayıp ağrımaya başladı inşallah kıloma çok yansımaz

Merhaba hanımlar bende aranıza katıldım,aşırı kilolarım var. Şu an 92,50 kg uzun diyetlere dayanamıyorum

hosgeldın canım doğru yerdesın murda on numara dayanışma varr
rabbımağız tadıyla yemek nasıp etsın canım bızım evde bıtek ben severım bezelye bı sene 10 kılo attım hep dağıttım bu sene kendıme gore 2 3 kılo atıcam
aleykum selam meyracım maşallah
Selamün aleykümm...
ben sporumu yaptım geldimm..yoruldumm daha gidip yemek yapıcam ve çok acıktımm...
bugünde bi eksilme yok kilomdaa...
canım acaba regl zamanı falanmı
kolay gelsın hem çalışıp hem ev hanımlgı zor zanaat

Sagolasin :) zor valla

Bunu duymak guzel :) insallah reglim de bitiyo çakılı kaldigim 91lerden dusmeye devam edecegim insallahhhhhhh :))

Hosgeldin canım
Selamün aleykümm...
ben sporumu yaptım geldimm..yoruldumm daha gidip yemek yapıcam ve çok acıktımm...
bugünde bi eksilme yok kilomdaa...
Olurr dert etme kuzum
Aksam yemegim ton balikli salata 1 dilim kepek ekmegi.
Bugün dune gore daha guzel menun kahvalti ozellikle
Kuzum benim yaptiklarim herkese yetiyo buralara geldimi iste yeterki ilk yaptığım tarhanayi hic unutamam butun sulaleye dagittiydim anla ne kaa cok yapmisim
Amin canim burda yagmur yağdı bi ara simdi daha iyi hava

Oyyyy kuzum bende cok yoruldum bugun belim felaket
Hayriye ehliyet kursuna sen gidiyodun demi yanlismi hatirliyorum acaba

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet canım ben gıdıyorum ama daha hıç başlamadım çalışmaya ne yapıbam bılmıyorum 2 haftam kaldı ayın 5 dede dıreksıyon derslerı başlıyor:18::18:

kizlaarrrr selammmm sicacik bir antalya havasindan hepinize sevgilerrr cok ozledim sizii yine arkadastan internet buldum hemen size selam vereyim dedim

Selammm esracan, özledik seni...

o tibet nasıl oluyor ki linki falan varsa yollasana bi bakayım inceleyeyim

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=169075

Merhaba hanımlar bende ara
nıza katıldım,aşırı kilolarım var. Şu an 92,50 kg uzun diyetlere dayanamıyorum

Maalesef dikkatli ve iradeli ve disiplinli ve hareketli olmak dışın da önereceğimiz bir yöntem yok..

Son düzenleme:
Ev buram buram nohut kokuyor
Yarın çok erken iş var yemeğin hazır olması gerekiyor. kızım okuldan çok aç geliyor çünkü...Sabah çıkmadan pilav yapabilirsem şahane olur..

--

Meyra sayılarınla sahadasın yine sevindim...

bende geçen sene aldım ehliyet netten geçmiş sınav sorularından çalış cnm hemen hemen aynı sorular çıkıyor daha önce kullandınmı araç
yanı duz çok tırafık olmayan yerlerde rahat kullanıyorum dıreksıyonumda ıyı ama akıcı tırafikte hiç kullanmadım bıde park edemem bide şimdi dıreksıyon sınavlarını zorlaştırmışlarya ondan korkuyorum

ellerine sağlık hamarat annekuzum bılegın nasıl oldu:26:

Son düzenleme:
kızlar bugun benım enerjim çok dusuk nedense bacaklarım çokk sızlıyor bugun ve aç olmadığım halde atıştırmak geliyor içimden belimde ağrıyo

slm gençlik
ne uyumuşum 3ten 7ye 4 saat ama bana sorsan 10 dk uyudum
bakayım ben uyurken neler kaynatmışsınız

benim net gitmedi ama bu seferde sen gittin canımcım....
neysa can sağlığı olsun biz yine görüşürüz canım benim....

affettim gitti:)

emineciği öp benim yerimeee.....
hanımefendiler saat 10da uyudular artık sabah uyanınca öperim

Selammm esracan, özledik seni...

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=169075

Maalesef dikkatli ve iradeli ve disiplinli ve hareketli olmak dışın da önereceğimiz bir yöntem yok..
teşekkür ederim efendim linke tıkladım burayı okuyunca ona da bakcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…