Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

inşaallah canım görürsün 99u
ev konusuda demek öyle oldu, hayırlısı olsun inşaallah.

Dr yumurta cips falan yemesin dedi. Yumurtayi zorla yediriyodum zaten vermem artik.

nur1835

hımm tamam canım, tekrar çok geçmiş olsun.

tamamdır:)

bu hafta okumam gereken 2cüzüm var, birine okumak üzere aldım, hayırlısı ile bir bitirseydim bu 2cüzümü hergün bir telaşe çıkıyor çünkü.:26:

kızlar special k krakeri denemeniz gerek. tadı süper özellikle fesleğenli olan. ve tok tutuyo. bugün sabah bi dilim ekmek az peynir az zeytin yedim. 2 gibi 1 tane muz yedim şimdide bi paket o krakerden yedim. Tok hissediyorum ve taı da gerçekten çok güzel. Akşamı da atlatırsam bugün gayet güzel geçmiş olucak. yarın yoğurt alıcam krakeri yoğurtla yiycem daha lezzetli olucak ve daha doyurucu.

Sabah beri hava cok kotu sanki kis havasi kasfetli karanlik yagmurlu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım bu hafta böyle geçicek galiba hava durumu öyle söylüyor ama ben seviyorum daha yaz gelmeden sıcaklardan bunaldık sanki yağmur yağıyor serin yağmur duruyor güneş yüzünü gösterince çok sıcak bide susuzluğu düşününce yağmur yağsın istiyoruum :)

buraya başladığımdan beri 25 kilo verdim ama artık veremiyorumm aylardır hapsoldum iki kilo arasına inemiyorum aşağıı....

canım hiç canını sıkma geçici bir gün olmuş kaçırmışsın anne mamaları lezzetli olur :)kalabalıklarda mağlesef benimde frenlerim tutmuyor:26: birde o kadar kilo vermişsin her zaman verdiğin kiloları koruman bile bir başarı inan bunaa :)

Sorma kuzum 10 gun olcak ama gittikçe kötüledim.bakiyim belki yarin Dr a giderim.cogu gecti antibiyotik kullanımım diyorum.dr kesin antibiyotik ..

canım nasıl oldun dr. a gittin mi ? şimdi nasıl hisediyorsuun daha iyisindir inş.

Son düzenleme:
Cok guzel temiz hava yeşillik bayılırım...
Ama cok uzun kacakmışsın hayriyem kurbana kadar...ben alisveris merkezi gezmezsem deli olurum
Kuzum Bende dünden 600 gram fazla çıktım ama yinede eksideyim.gider ama spor lazım sana...

afiyet olsun yine kaçırdım...bidahaki sefer insallah...

Sabah beri hava cok kotu sanki kis havasi kasfetli karanlik yagmurlu

Burdada cok kapalı hava.. Kapalı havaları hiç sevmiyorum..dışarı çıkamıyorum o zaman..
canim bir aydır bendede tık yoktu walla cok asabim bozuldu ama bu hafta daha hızlı gidiyor sanki.. Oluyor biliyorsun duraksama..kendini yokla bir..
Metabolizmayı hızlandırmak icin biseyler yap,su iç,aci ye farkli hareketler yap ..masallah cok guzel kilolar vermişsin.bir bakmışsin yaza cok daha harika girmişsin..
Alisveris merkezine gidip kiyafet denemek benim hoşuma gidiyor ... 48-50 beden giyiniyordum.3 ayda 44 hatta 42 bile giyinir oldum..bu benim icin büyük basarı ama daha iyisini hakediyoruzzz...

bu hafta okumam gereken 2cüzüm var, birine okumak üzere aldım, hayırlısı ile bir bitirseydim bu 2cüzümü hergün bir telaşe çıkıyor çünkü.:26:
Allah kabul etsin canim .. Ben dünyevi şeylerle uğraşıyorum hep..bu yönden eksiğim biliyorum ama kimbilir birgun bende biseyler yaparım...
Bende felsefeni severim .domatesliside var
sagol canim oglen gittim Dr a ilaçlar verdi birazdan basliycam bende.antibiyotik vermesin diye yirtindim resmen.vermedi

hımmm, iyi bir dene ozaman canım:)
ben konya.
Ilk firsatta gormek istedigim yerlerden biri turlarla gidim diyorum esim beraber gideriz diyor eee bi turlude isi gucu birakamiyo artik isyan edecemm az kaldi
buraya başladığımdan beri 25 kilo verdim ama artık veremiyorumm aylardır hapsoldum iki kilo arasına inemiyorum aşağıı....
Maşallah
[video=dailymotion;x185lgx]http://www.dailymotion.com/video/x185lgx_hap-koydum-kuyruklu-ya-lan-roman-havasa-kara-miki-halil_fun[/video]
Hop hopp
inşaallah canım görürsün 99u
ev konusuda demek öyle oldu, hayırlısı olsun inşaallah.

hımm tamam canım, tekrar çok geçmiş olsun.

tamamdır:)
Hayirlisi cnm gecen yazdan beri dusunuyoruzda araya dukkan girdi kismet ne zamana bakalim
dayko nereye gittin canım
Kuzum altkat komsum geldi

Afiyet olsunn gecen ben de aldim hemide ne almak 1 poset dolusu her cesidinden elmali limonlu falan kendime degil ama esime isyerinden 8 gibi geliyor aksam uzeri atistirmalik olsun dedim onuda diyete sokyum ya

yanlış okumadım di mi 1 fincana 4 tatlı kaşığı
bacım sen ne yaptın öyle yav sen kahve değil direkt telve içiyorsun herhalde
ben 1 fincana 1 t. kaşığı kahve koyarım
dur cnm çekti yapayımda geleyim bari

canım dibe çöker zaten çoğu, valla bence bir dene yani, benim kahvem meşhurdur güzelliği ile:)
afiyet olsun, istersen bu sefer benim gibi yap.
bişey daha dicem ama şok olma yine:)
şekerli kahve içinde 1kahve fincanına 2küp şeker, orta şekerli içinde 1küp şeker atarım.

4 kaşık kahveye 2 kesme şeker normal zaten
yaptım geldim kahvemi şimdi resmini atıyom pcye

Selammm leslie mi yaptim yemegim hazir yemek yiyecek halim kalmadi komsu geldiydi ara ogun gume gitti onlada kahve icince uzerine bide 3 mil fazla geldi kiz da makarna istiyor yemek yiyem onun gonlunu yapam

kolay gelsin ozaman:)
sana özelden mesaj atmıştım bugün, görmedin galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…