- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
Hasibee artik kahveleri sen yap bolll kopuluu ellerine saglik canim simdi bonus kaldi onuda gorelim
(Kiskanan dayko)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
topic yine sessizliğe büründü
kızlar special k krakeri denemeniz gerek. tadı süper özellikle fesleğenli olan. ve tok tutuyo. bugün sabah bi dilim ekmek az peynir az zeytin yedim. 2 gibi 1 tane muz yedim şimdide bi paket o krakerden yedim. Tok hissediyorum ve taı da gerçekten çok güzel. Akşamı da atlatırsam bugün gayet güzel geçmiş olucak. yarın yoğurt alıcam krakeri yoğurtla yiycem daha lezzetli olucak ve daha doyurucu.
Allah kabul etsin canim .. Ben dünyevi şeylerle uğraşıyorum hep..bu yönden eksiğim biliyorum ama kimbilir birgun bende biseyler yaparım...
Ilk firsatta gormek istedigim yerlerden biri turlarla gidim diyorum esim beraber gideriz diyor eee bi turlude isi gucu birakamiyo artik isyan edecemm az kaldi
Meyraa gordum cnm cevabina bakarsin
görelim bakalım
biten pazartesi günüm(başarılı)
6422*21
6tahıl
4et
2süt
2meyve
*
2yağ
1sebze
aaa merak ettim, bi ara alıcam bende:)
fesleğenide çok severim.
Masallah canim hic bozma
amin.
tabi öyle canım benim, benim uğraşlarımda küçük çaplı aslında biliyormusun bence, herşeyden önce namaz namaz namaz ama bende yok işte
çok istiyorum namazlarımı kılmayı.
iiiiiisyaaaaan diyorsuuun:)
aynı isyan bende de var, yoğun bir eş benimkiside:)
her zaman bekleriz buyrun gelin canım, gerçekten görülmesi gereken bir yer burası bencede, heleki mevlana hzlerinin türbesi....
ablacım akşam üstü işim vardı hemen çıkmam gerekti çıktım kusura kalma, oyüzden yeni girdim yeni okudum mesajını:)
cevap yazdım sende girince okursun mesajımı:)
birgün bende kahvemin fotosunu koyayım:)
Selamunaleykum
Aleykumselam
Gunaydin guzeler
Aynen oyleee halil sezai ye bagliyacam artik burda bi emekli ogretmen var turlar duzenliyo iste karadeniz,gap akdeniz gidenler hep tanidik kisiler esime diyorum bende gidim acele etme bende merak ediyorum oralari beraber gideriz diyor da isi birakamiyor bi turlu yaz tatiline bile ramazan bayraminda gidiyoruz hayirlisi artik ne diyim ekmek parasi
esselamun aleykum
günaydın güzeller
umarım herkez iyidir biz burda kış yaşıyoruz donuyoruz inş ısınır yakında havalar bıyandanda habıre ders çalışmaya çalışıyorum olım habıre elımden çekiştiriyor kıtabı bunda araba traktör var dıyeaşşa iniyoruz sut sağacam diye heryerını batırıyor gerı çıkıyoruz durmuyor tekrar iniyoruz yanı bı koşuşturmaca gıdıyor böyle doğal ortamlarda yetıştıklerı ıçın sevınıyorum aslında sırf onlar mutlu oluyor dıye geliyorum zaten buraya
spor yapamıyorum tam açıyorum internet gidiyor bakalım bugun bırı gelip bakacakmış umarım duzelır neyse ben şimdi biraz işlerimi halledeyim net gitmezse gelirim gine öptüm canlarım
esselamun aleykum
günaydın güzeller
umarım herkez iyidir biz burda kış yaşıyoruz donuyoruz inş ısınır yakında havalar bıyandanda habıre ders çalışmaya çalışıyorum olım habıre elımden çekiştiriyor kıtabı bunda araba traktör var dıyeaşşa iniyoruz sut sağacam diye heryerını batırıyor gerı çıkıyoruz durmuyor tekrar iniyoruz yanı bı koşuşturmaca gıdıyor böyle doğal ortamlarda yetıştıklerı ıçın sevınıyorum aslında sırf onlar mutlu oluyor dıye geliyorum zaten buraya
spor yapamıyorum tam açıyorum internet gidiyor bakalım bugun bırı gelip bakacakmış umarım duzelır neyse ben şimdi biraz işlerimi halledeyim net gitmezse gelirim gine öptüm canlarım
Günaydın hanımlar...
canim bizde eve çakıldık kaldık öyle tek gezimiz kayınvalidelere oluyor hep
Ne guzel olur Karadeniz yada GAP turu ... .. Yaz sezonunda açılıyor artik ...
subat tatilinden önce esime sürekli iki gun kaçalım biyerlere dedim durdum.isleri birazda bahane ederek erteledi.arkadaslarla İstanbul yapacaktık birlikte gideriz dur dedi,Eskişehir vardı planda mani oldu,ablam Konya'da o çağırdı erteledi... Bende cok kızdım.dedimki subat tatili ne olursa olsun ben arabayi alıp çocukla birlikte Kızılcahamam a gidecem.iki uc gunlugune ister gel ister gelme..
Tatil başlamadan bir gun önce acillik oldum ve sonra iki hafta yatalak oldum.arkasindan ameliyat filan iste.. Yani ben büyük konuştum ve basıma gelenler fena...sen öyle demiyorsun ama herseyin hayırlısı tabi. Benim kocam gezmeyi hız sevmiyor..bilgisayarın basına gectimi saatlerce orda kalır..dunyayı unutur..
Bonus bonus bonus aloooooo bi ses ver kizz catladim burda kuslardan haber gonder bari
Nur napiyo bonus kafa gorusmedinizmi?
Günaydın herkese
Bonus idare eder enerjisi düşük biraz. tele kafası bozuluyo. bikaç güne hallolcak sanırım teli. Selamı var herkese arada girebilirse pc den yazar.
Günaydın hanımlar...
canim bizde eve çakıldık kaldık öyle tek gezimiz kayınvalidelere oluyor hep
Ne guzel olur Karadeniz yada GAP turu ... .. Yaz sezonunda açılıyor artik ...
subat tatilinden önce esime sürekli iki gun kaçalım biyerlere dedim durdum.isleri birazda bahane ederek erteledi.arkadaslarla İstanbul yapacaktık birlikte gideriz dur dedi,Eskişehir vardı planda mani oldu,ablam Konya'da o çağırdı erteledi... Bende cok kızdım.dedimki subat tatili ne olursa olsun ben arabayi alıp çocukla birlikte Kızılcahamam a gidecem.iki uc gunlugune ister gel ister gelme..
Tatil başlamadan bir gun önce acillik oldum ve sonra iki hafta yatalak oldum.arkasindan ameliyat filan iste.. Yani ben büyük konuştum ve basıma gelenler fena...sen öyle demiyorsun ama herseyin hayırlısı tabi. Benim kocam gezmeyi hız sevmiyor..bilgisayarın basına gectimi saatlerce orda kalır..dunyayı unutur..
Tmm cnm sende selam soyle sen nasilsin oglusun nasil oldu?
Biz de evdeyiz bu yaz.Allahtan bayramlar var da gidiyoruz bir yerlere aile ziyareti bahanesiyle.istanbulda oturuyoruz ben karadenizliyim eşim güneydoğulu yanı bi gittikmi hem karadeniz turu hem güneydoğu. Ben de konyayı merak ediyorum. İş için çok kısa gitmiştik ama çök gezemedik.erken döndük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?