Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kizlar selamlar hepinize. Bugün yine nobetciyim sabahtan beri ancak firsat bulabildim.

Hemen bugunun menusu :)
Kahvaltidan once 2 gun kurusu 2 ceviz yedim bi de bugun sirkeli suya basladim ilk kalktigimda ictim bi bardak.
Kahvaltida
1 haslanmis yumurta
5 zeytin
1 kasik lor peyniri
1 salatalik
1 dilim kepek ek.
1 fincan limonlu yesil cay

Ogle
1 simit
1 bardak ayran

Eve gec gideceğim icin ara olarak 3bucuk gibi elma yiyecegim. Aksam yemegi de haslanmis tavuk ve yogurt insallah :)

hocam harikasınız aynen devam

Canım yatılı misafirim var buhafta amcam bizde memleketten geldi gelen giden eksik olmadı.bugün bırazrahatım ama akşamayemeğim yok daha mutfağa girmem lazım.biri 3 yaşında biri 4 aylık iki çocuk.pekvakit bulamadım.ama özledimsizi.
Bu sene eve hapsoldum resmen.sorunlu bir hamilelikgeçirdim hep yattım.doğumdansonra da bebekküçük,hava soğukdedik.bir de çalışmayınca hepten bunaldım evde.yoksabiz iyi gezeriz ailece.bir yeregitmesek de ailelere gitmek yetiyor zaten.

selamün aleyküm.....
bugün hiç tadım yok nedense..... pöffff
üşütmüşüm heralde sırtım ağrıyo birazda.

bende aynen hayırlısı diyip geçiyorum senin gibi.

Yena ( . )
Dafi ( . )
:)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bu noktalar ne oluyor:):44:

dersin kolay gelsin canım...

Bonus idare eder enerjisi düşük biraz. tele kafası bozuluyo. bikaç güne hallolcak sanırım teli. Selamı var herkese arada girebilirse pc den yazar.

aleyküm selam...

aynısafa bitkisinin çayının gastrite iyi geldiğini duydum, dün aldırdımda bugün denicem bakalım.
inşaallah faydasını görürüm.

Allah kolaylik versin cnm
Aleykumselam canim gecmis olsun havalar sasirtiyor insani
Noktalara gelince dafi nin nette sorun vardi ya telefondan yazmak zor oluyor dedi bende yazamasanda bi nokta koy iyi oldugunu anlayalim dediydim kac gundur ses yok bende nerdesiniz diye soruyorum sifreli anlasiyoz
aynısafa bitkisinin çayının gastrite iyi geldiğini duydum, dün aldırdımda bugün denicem bakalım.
inşaallah faydasını görürüm.
Yaa babamda da acayip siskinlik oluyor surekli talcid kullaniyo yapma iyi bi dr git diyoruz dinlemiyoda dahiliye bisiyin yok demismis durduk yere hastalik cikarmayin deyip duruyor

Bugun taze kahve aldim gelirken sen geldin aklima dedim yakin olsak soollleee hopurdete hopurdete icsek karsilikli

sağol canım benim:)
aynen, gece soğuktu yine, bende salak kafam yine her gece yaptığım gibi üstü açık yattım ve kaptım şifayı...
kilo aldığımdan beri üstümü örtemiyorum naapıyım pöfff:)
eşim gece bazen örter üstümü üşümedinmi diye, bende tamam derim en fazla 5dk durur geri açarım üzerimi,
neyse veriyoz inşaallah artık kiloları.....

hıııı nokta olayı öyle yani tamamdır:))))

babanada geçmiş olsun canımcım, klasik erkek hareketi gibi geldi bana babacığının bu hali, doktora gerek yok hali, önemli olan neden olduğunu bulup ona göre yol izlemek, ve büyütmemek dediğin gibi.
neyse siz yine göz altından kontrol edin geçmezse baskı yaparsınız doktora gitmesi için:)

Bugun taze kahve aldim gelirken sen geldin aklima dedim yakin olsak soollleee hopurdete hopurdete icsek karsilikli

afiyet şeker olsun:)
he valla içerdik karşılıklı ne güzel:)
benim taze kahvede yeni bittide çarşıya haftaya falan çıkar alırım artık, hazır kahveyle devam ediyom işte bende:)
sen içtinmi kahve bugün:)
içmediysen istersen hadi içelim:) ben içmedim daha yeni içcem....

Simdi yaptim daha icmedim hade sende yap icelim afiyet olsunn
Ayyyy ben sokak supurgesi gibi zirt pirt carsiya gidiyorum maksat birazda hareket olsun

Son düzenleme:
Simdi yaptim daha icmedim hade sende yap icelim afiyet olsunn
Ayyyy ben sokak supurgesi gibi zirt pirt carsiya gidiyorum maksat birazda hareket olsun

ablacım kusura kalma, telefon çaldı ancak gelebildim
şimdi yaptım bende kahvemi, geciktim ama galiba sana....
bende çektim kahvemin fotosunu:)
ah bende zırt bırt çıkabilsem sokağa, maşaallah çıkabiliyosan maşaallah sana:)

Yok be yavrum ne kusuru sen bana bakma tablet masa uzerinde 2 is yapiyorum 1 bakiyom sabahta erken kalkiyorum ya is gucte yok can sikintisi
Ammannn kahve super gozukuyor ellerine saglik afiyet olsun

Bende bidakine makinede yapacam fincanin yarisi köpük olmazsa hehh goreceniz siz

sağolasın ablacım, o senin güzelliğin....

Bende bidakine makinede yapacam fincanin yarisi köpük olmazsa hehh goreceniz siz

yap yap:))))
ama gerçekten kahve en lezzetli kahve makinesinde oluyo bence, çünkü geçen annemde kahve makinesinde yaptık şahaneydi, az kahveyle köpükte cabasıydı.....
bende mi alsam ne:))))

bizimkinin işi bilgisayarla ilgili ama seviyorda basında olmayı...

bizimkilerde kayınvalidelerde Ankara'da yaşıyor...gidecek akrabamiz bile yok yaz tatili insallah çıkabilirsiniz iyi geliyor cunki insana... Ben konyaya iki kere gittim 5 kere daha gidersem tavaf etmiş olcam cocuklar kucuk demişsin ya benim eşimde öyle nazlanir cogu kere.. Bizim arkadaslar birkeresinde 3 haftalık bebekle 11 günlük tur yaptılar arabayla hergun baska bir sehir baska otel dolaştılar... Hatta birlikte dolaştık.esim 1 yaşındaki bizim cocuk icin gidemeyiz cocuk cok kucuk diye bahane edecekti sonra edemedi... 20 günlük cocuk vardı gurupta iyide yapmışiz gezmekle... Yaşadığın mutluluk yanına kar kalıyor ...
oğluşum iyi şükür. ben keyifsizim yine. boğazımda acıyo geçmemiş sanırım tekrarlıyo. havalarda etkiliyo

Sen nasılsın
Canim bu mektubu sana yazarken aynen bende senin gibi hapsiriyorum daha cok oksuruyoruz... Cok gecmis olsun...
Simit bugun bende aldım ufakliga..kahvaltıda yedi... Cok yüksek kalorisi diye yiyemedim ben ... Fazladan 1 tane mutfakta aklımdan cikmiyorrr :26::26::26: ama ..

ben de cok bunaldım canim bu ara kendime bir ekşın oluşturmam lazım..öksürüğüm bir geçsin kafaya koydum...kocayida almiycam. ..isteyen takılsın bana...

yap yap:))))
ama gerçekten kahve en lezzetli kahve makinesinde oluyo bence, çünkü geçen annemde kahve makinesinde yaptık şahaneydi, az kahveyle köpükte cabasıydı.....
bende mi alsam ne:))))

Ben bi tek telve var ya arceligin onda yapilani begendim bende fakir in var celik cezve gibi ama begenmiyorum tadini illa ates uzerinde pisecek gecen esim demis toptancisina kampanya varmis arceligin kahve makinesini getir diye bekliyorum bakalim gelecekmi

1 simit = 4 dilim ekmek ona gore baaayyyaannllaarr

ay canım kahve makinesi değil dur anneminki elektrikli çelik cezve, ama gerçekten hayatımda içtiğim en lezzetli kahveydi geçen annemde yaptığımız kahve.
elektrikli çelik cezve, MARKADA SİNBO.
bende alsam hiç fena olmaz aslında. bence sende bundan al ama yine sen bilirsin, kahve makinesinde hiç içmedim ben kahve belki kahve makinesi daha güzel yapıyodur bilemicem.

Var kuzum ole celik cezve gibi olandan kalabalık olunca iyi oluyor onlar cabucak yapiliyor digerinide almam zaten hediye gelecek beles beles

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…