Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bonus nasil oldu bulantin
Nurcuma selam soyle
Ecrinim hayirlisi olsun
Sozii ne cok sey lazimmis oyle bakim ben bi ara bunlara
Hayriye ses ver

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Daykonn gubban olurum sana gel yüzünü gözünü bi öpim özledim bak mübarek günde hiç sataşmıyorum sana (edepli bınıs)

Bulantılar bi geliyyy bi gidiyyy gidiy gibi oliyken bi koku neyin alıyorum tekrar geliyy bolcana çıbık kraker tüketiyorum böyle geçicek işte sen napan

I love Bonus

cnm ya sennkıde hayırlı olsun daha yenı jeton dustu kusura bakma :)) bnm bulantım olmaz oncekı hamılelıgımde hemn hemn hergun yas pasta fln cok yıyordum ama her hafta zayıfıyordumm.aynı yıne bu kıloda hamıle kalmıstım dogum yaptıgımda 80 kıloydum :)) valla cnm yenı daha 1.5 aylk fln inş bişi olmaz..

Ayyy bende dediydim bonus bana satasmiyo hic ramazan molasiymis bende seni opem muuuaaaahhhh
Bu form bisküviler varya onlarin domatesli kekikli bide peynirli olani cizi kraker gibi cok guzel onlardan da dene canim
Ben kosturuyorum iste nolsun bugun isim cok sozde
Buraya yazdim gittim yemegi koydum ocaga, simdi camasiri toplicam, anneme gitcem, disciye gitcem, interneti degistirdik elektrikci gelcek aksamuzeri ,esimle telefon hattini iptal ettirmeye gitcez
Oyyyy yoruldum yazarken
Çamaşırlar yandi gunesten toplayip geliyom hemen bi taraflara motor takim

Ya markete gidemedim yoksa alıcaktım meyveler iyi geliyo az az yemek işte hepsini koklayarak zaten normalde kokuya hassasım bide böyle olunca direk öğürtü

O iki dk da koyduğun yimeği çok merak ettim ne çabuk koymuşun öyle

I love Bonus

Taze fasulye buraya yazmadan ayikladiydim

selamün aleyküm.....

naber kızlar:)

hergün bir telaaaaş ramazanın.....
ama çok güzel bir ay......

Selammmm
Nasilsiniz kizlar

inşaallah bu hafta ekside olursun canım.
haklısın arada olur böyle değilmi:)
hayır ipin ucunu salmicaz, böyle devam etcez hepimiz......
bende 1gün 1gündür yarınıda es geçmiyim diyorum ama bakalım zaman göstercek onu.
bu hafta bende sabit çıksam ne güzel olur amaaaaa, aması var işte.....
zor biraz ama
hayırlısı bakalım.

[video=dailymotion;x4idm8]http://www.dailymotion.com/video/x4idm8_ahmet-kaya-kendine-iyi-bak_music[/video]

........................

Kuzummm nasılsın

<Selam canlarim!!!
hafta sonu giremedim malum burda festival vardi...
CUmartesi gunu oruc tutmadim... cunku almanyaya alisverise gittik ogleden sonra... ve ac olmamama ragmen elim ayagim titredi :) nedense her almanyaya gittigimde coook yoruluyorum galiba o yuzden elim ayagim titriyor...
cumartesi sabahi ciktim saat 7:30da evden festivale gittim ucuzluk oluyor. kiza 1elbise, 1pantolon, 1tshirt aldim :) esime 2t shirt aldim yatak ortusu aldim cocuga ayakkabi aldim ve sadece 90lira harcadim :)
aksamda festivale aksam yemegini yemege gittik :) kardesimde geldi bizle, biraz yagmur yagdi biz ordayken
10bin adim yurumusum o gunu :)
pazar gunu oruc tuttum ve daykonun listesine uydum :) gercekten coook guzel tok tutuyor!!! ben ustelik sahurda sadece 2dilim ekmek yedim... aksam ekmek yemedim...
bugunde ayni sekilde daykonun verdigi listeye gore devam :)
cenem dustu hehehe
haaa pazar gunu yine festivale gittik ogleden sonra cocuklari oyuncaklara bindirmek icin... 12bin adimda oruclu olarak attim
bugunde 5bin adim oldu anca :) ama utu falan yaptim evde
sizleri coook seviyorummm
herkese hayirli ramazanlarrrr

kizzzzz konya beysehir haa :) kocami tanidigim sehir, askimizin alevlendigi sehir :) dugunumuzun oldugu sehir ayni anda :) cooook ayri bir yeri var benim icin oranin... allahin izni ile emekli olunca oraya gitmek istiyorum...

kızlar benim 2muhabbet kuşum var bilen bilir zaten:)
neyse biri konuşuyor.
az önce dediği komiğime gitti:)
şöyle dedi:
"buraya bir bak, ne diyon ne"
kendi kendine konuşuyo işte:)

ayyy ne sanslisin nasil konusturdun kusunu? neler yaptin? ben konusturamadim benimkini

Hepinize;
Hayırlı ramazanlar diliyorum.Rabbim cümlemize Ramazandan faydalanarak çıkmayı nasip etsin inşallah.
Tüm dualarınız kabul olsun.
Hepinizi tek tek öpüyorum..

Aminnn sagol canim
bizde seni optuk :)

ooo hayirli olsun annenler gelmis :)

ayyyy ben sadece benim sulale oyle saniyordum

hayirli olsun canim!! allahim sag salim kucagina almayi nasip etsin

selamün aleyküm.....

benim diyet bugünde güme gitti
artık sinirden sırıtıyorum şuan
neyse zaten bugünüde göze almıştım, hadi fazladan bir günü daha göze alıcam ama sonra yok artık inşaallah.
yoksa verdiklerimi geri alacağım

Kuzummm nasılsın

iyiyim canım sağolasın:)
sen nasılsın?
bu arada galiba rgl olcam, hayırlısı bakalım:)
bildiririm size gelişmeyi:)

Ben daha kuzuyum banane

I love Bonus

kız hepimiz kuzuyuz:) allah seni......

sağol canım.
geçmiş olsun canım el ayak titremen için.
yeni cicilerinizde hayırlı olsun, güle güle giyin inşaallah:)
yürüyüşlerde iyi olmuş bu arada:)
hı kuş nasılmı konuştu:)
canım çok ilgilendik, birde çok yavru olması lazım ilk alındığında.
konuşmasada yine ayrı bir sevgileri oluyor bu muhabbet kuşlarının, yani konuşmak aslında pek bişey katmıyor onlara bence, çünkü benim kuşum 2tane, biri konuşuyor diğeri konuşmuyor, konuşmayanı sonradan arkadaş olarak aldım yanına, onunla hiç ilgilenmeyince yabani kaldı o, bırak konuşmayı kaçacak bucak arar yem koyarken bile, vesselam buna rağmen ikisinin sevgiside aynı.
gökçecim bu arada beni bu hafta izinli yaz olurmu? ben bu hafta bu kaçamaklardan sonra tartılmak istemiyorum.

Son düzenleme:

ay canım benim kıyamam......
ah valla mesajını okurken emine benide güldürdü nedense:)
(yatağa yatınca gözünü açıp gülüyomuş ya ondan, bende bazen çocuktan beterim)
muzip bebiş:)
kocaman öptüm emineyi

Son düzenleme:
Herkese gunaydiiiinnn

Ani bir kararla izmire geldim hem ziyaret hem tatil. Deniz sezonunu da actim pasamla cok guzel vakit geciriyoruz. Bikc gun daha buralardayim.

Hepinize sevgiler

nur1835

Herkese gunaydiiiinnn

Ani bir kararla izmire geldim hem ziyaret hem tatil. Deniz sezonunu da actim pasamla cok guzel vakit geciriyoruz. Bikc gun daha buralardayim.

Hepinize sevgiler

nur1835

Bonus bize haber vermişti zaten... Bizde sana selam söylemiştik tüh bak onu unutmuş demeyi kendisi gün içinde saat başı ayılıp bayıldığından zaar :)

I love Bonus

Dedimki ocak annelerine katılim yazim burda yazıp hamilelikle ilgili kafanızı şişirmiyeyim ama bi selam verdim kimse görmedi alındım valla sitem ettim çıktım topicten artık kusura bakmayın siz çekiceksiniz beni :)

I love Bonus

Selam kuzular
Ben daha kuzuyum banane

I love Bonus
Heee kıvırcık kuzummm benim
Gule gule kullan canim aldiklarini
Banada 3 dilim cok geliyor 2 dilim iyidir
Herkese gunaydiiiinnn

Hepinize sevgiler

nur1835
Selammm nurcum iyi tatiller aldik haberlerini canim azcik kulaklarin cinlamadimi
Bonus bize haber vermişti zaten... Bizde sana selam söylemiştik tüh bak onu unutmuş demeyi kendisi gün içinde saat başı ayılıp bayıldığından zaar :)

I love Bonus
Amman sen iyi olda gitmeyiversin selam
Günaydınn bendende :) meyraa şey oldunmu dert oldu bağa

I love Bonus
Banadaa dert oldu

Askolsun aksama kadar yaz hic sikayetim yok yaff bu tablette ifadeler az bak simdi soleee sulu sulu opuyom kocaman nurla ikinizi
Meyraa buda sana

Peki telefondan yaptığımız ifadeleri görüyomusun şey gibi sordum he zeki mürende bizi görecekmi

I love Bonus

Peki telefondan yaptığımız ifadeleri görüyomusun şey gibi sordum he zeki mürende bizi görecekmi

I love Bonus

Yok annem tabletten cok nadir cikiyo ifadeler laptop desen 1850 den kalmis gibin acma derdimi kizzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…