Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gecen laptop arizalandi benim kayinbirader bilgisayar ogrt. hem de topluyo tamir ediyo falan geldiklerinde verdim ona yapsin diye 3 ay durdu orda bi hafta sonu bize gelceklerdi aklima geldi dedim yaptinmi getir kiza lazim oluyo odevlerde he hee yapiyom dedi getirdi ertesi gun anammm yarim saatte zor aciliyo islem yapmak ölüm gelsin bi daha verecem baksin kis donemi yogundu simdi daha rahat bu sefer olur inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

La benim laptopmda yoh şükret daha çok eşim kullanıyo bulaşmıyorum ben.
Yerinde olsam başka birine verirdim yada gözümün önünde format neyin yap derdim :) ( aileyi karıştıran bınıs)

I love Bonus

Yok annem tabletten cok nadir cikiyo ifadeler laptop desen 1850 den kalmis gibin acma derdimi kizzzzz

Hem bence laptopun yaşı seninle uyumlu birbirinizin halinden anlarsınız

I love Bonus

Yerinde olsam başka birine verirdim yada gözümün önünde format neyin yap derdim :) ( aileyi karıştıran bınıs)

I love Bonus

Hehehehe biliyom zaten son gece yapilan tamir anca pc acar, aciliyomu aciliyo iste hard diskte sorun varmis format atmakla omuyomus bi parca degiscek bende var takarim dediydi onceden hic acilmiyodu
Bende tablet yetiyo bana diye uzerine dusmedim okullarin acilmasina yakin bakicaz artik

I love Bonus

Lennn seninde telefonun var ya

Yaaa kiyamiyorum o yuzden cok derdimi cekti emektar

Tabi kız kıyılırmı düşünsene birinizin takma dişi düşse diğeri açar ağzını yedek diş verir falan güzel şey bunlar (koptu bınıs)

I love Bonus

Benim telefonumdan sendede var o yaşta

I love Bonus
Yok kizz benim degil o kızın telefonu bu garibanin bi akilli teli bilem yokk arada gasp ediyom onun telefonu

Tabi kız kıyılırmı düşünsene birinizin takma dişi düşse diğeri açar ağzını yedek diş verir falan güzel şey bunlar (koptu bınıs)

I love Bonus

Hahahaytt kiz dun dişçiye gittim bekliyorum adamin biri geldi diyoki
-karımın on disleri kaplama yapilcak
Sekreter - esiniz gelsin muayene edelim iste once disleri kucultulecek
Adam- yok onceden vardi kaplamalari yanlislikla yuttu onlari
Sekreter- nasil yuttu yapistiriliyor onlar
Adam bisiler anlatti ama anlayamadim orasini

Oha kaplamayı yutmuş ıyykkk senin ne durumda dişlerin

I love Bonus

Oha kaplamayı yutmuş ıyykkk senin ne durumda dişlerin

I love Bonus

Hee nolcek kiz küçücük bisi
Benim bi dise dolgu yapmisti sinire cok yakinmis rahatsiz ediyo simdi kanal tedavi yapicak ona
Bide 20 lik dis var onuda cekelim dedi
Dahada baska bisi kalmadi

Senin 20 lik dişin varmı be ya :) yutmuş olmayasın sakın nihahaha haaa

Yani var ya pek iş güç yapamıyorum kk da siyasete girecem heç iyi olmayacak nuuurrr çabık gelll sen yokken daha çok sıkılıyorum

I love Bonus

Son düzenleme:

Hee gecen kis cikti citirim ben anacim
Ne siyaseti bosver daha cok sinir olursun
Nur la yakinmi oturuyonuz siz

Hee gecen kis cikti citirim ben anacim
Ne siyaseti bosver daha cok sinir olursun
Nur la yakinmi oturuyonuz siz

Yok be tanıştığımızda o izmirdeydi ben istanbulda. Evlendi bursaya gelin gitti ben hala istanbulda :)))

Biz kk nın ilk senelerinde tanıştık bu site çok farklıydı o zaman. Hiç yüzyüze gelme şansımız olmadı ama sürekli görüşüyoruz. Sürekli yanımda olan insanlardan daha çok tanır beni. Çok farklı bir paylaşımımız var can olduk biz onunla. Tek isteğimiz imkan bulup yüzyüze görüşmek inş.

Şimdi can sıkıntısıyla zırt pırt msjda atamıyorum rahatsız etmiyim diye kk ya sardım bende :)) sen olmasan halim harap

I love Bonus

Hee stepne muamelesi
Inşallah en kisa surede bulusursunuz benide cagirin ama
Ayyy cok kiskandim arkadasliginizi masallah tu tu tuuuuuu

Son düzenleme:
Hee stepne muamelesi
Inşallah en kisa surede bulusursunuz benide cagirin ama
Ayyy cok kiskandim arkadasliginizi masallah tu tu tuuuuuu

Düşünsene senle böyle konuşa konuşa 6 yılı devirmişiz :)) senin dişler iyice gitmiş akıllı tel almışlar ama gözün görmüyo hehehe ( adi bınıs)

O zaman ana sayfada sohbet vardı en çok orda kaynaşırdı üyeler radyomuz vardı hey gidi günler heyyy nur program yapıyodu biz dinliyoduk sonra bende yapmaya başladım kendimizce dinleyenimiz vardı. Çok özlediğim günler valla hatırladım yeniden.

Kazene göre biz kk nın dinazorlarıyız :))

Seninle böyle muhabbet ederken o zamanki ortamı buluyorum sanki eminim nur içinde böyle burdaki bi çok arkadaş için geçerli bu. Öyle işte çenem düştü

I love Bonus

Ihhhh estetik yaptiririm ben o zaman en azindan dinazor degilim hehehehe
Kizz 6 yıldır hicmi firsatiniz olmadi bulusmak icin
Guzelmis eskiler ama o zaman bu kadar cok uye yoktu herhalde

Tabi azdı bu kadar değildi. Hiç olmadı gerçekten çünkü ikimizde öyle rahat dışarı çıkıp tek gezemiyoruz kaldıki şehir dışına çıkıcaz.

Sanal ortamda gerçekçi duyguları yaşamak kolayda bunu etrafına anlatmak zor. Benim ailem hepten karşıdır bu duruma. Bizde kabul ettik bunu önemli olan paylaşmak dedik görmesekte ve öylede oldu. Tabi kameralar sağolsun görmemizi sağladı :) Burdan çok arkadaşımız oldu ama sadece onunla böyle samimi görüşüyorum. Gerek yaşam tarzı gerek bazı fikirler olarak zıt olsakta çok güzel ortayı bulduk. Bütün önyargılarımdan kurtulmayı öğrendim ben yanılmadımda onun için düşündüklerimde şükür iyi ki tanımışım onu.

I love Bonus

Haklisin canim insanlara anlatmak zor
Keske bende daha once bulsaymisim burayi kismet iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…