- 6 Mart 2013
- 1.417
- 621
- 178
Günaydın bacılar..kontrole gidicem hazırlanıyorum.
Kilo bildirimi...
Kapri ve tşörtle 92 sadece tşörtle 91.8
Düşündüm kapri benim bi parçam kıyafetim sonuçta 92 yani :)
I love Bonus
canim benim 92kg yi not ettim :) cunku mesela ben hep pijamalarimla tartiliyorum yani
selam bende bir zamanlar 90 kiloydum ama diyet yaparak azmettim ve 60 a kadar düştüm boyum 168
şimdi gerçi bi 5-6 kilo aldım ama yine vericem herkese bol şans
cok sevindim senin adina helal olsun!!! o geri aldigin bir kac kiloyuda verirsin eminim :)
Arkadaşlar, beni de grubunuza alır mısınızkısaca durumumu belirteyim. tek başıma diyet yapamıyorum. mutlaka morale desteğe şevke ihtiyacım var herkes gibi. 1.62 boyundayım. ve malesef 108.8 kilo ağırlığındayım. tam bir toparlak tosbağa şeklindeyim. yuvarlasan gidicem artık. bitsin bu süreç istiyorum. eski fit resimlerime bakıp bakıp ağlıyorum nerdeyse.... karar verdim bu işi sonsuza dek bitirmeye. bu arada yarın kpss ye giricem pek hazırlanamadım ama yine de deneyeceğim.
kilom 108.8
boy 1.62
hedef 55
spor: leslie yapıorum her gün 3 mil, kan ter içinde kalıyorum. süper bişeymiş yeni keşfettim.
diyete başladım iki gündür sebze ağırlıklı gidiyorum. oruç tutamıyorum. çünkü aç kalamıyorum. diyetimde de gi diyeti uyguluyorum.
eski fit ve mutlu günlerime geri dönmek istiyorum. yardıma ihtiyacım var.
hosgeldin aramiza!!!! haftaya cumada bildirim yaparsan listeye girersin sende :)
Kız uyurken az uyim dedim kapı çalmaları aramaları bitmedi...
Bebek iyiydi elinizden öper teyzeleri..
Uyu bonus uyu pişşş pişşş pişşş
I love Bonus
oyyy oyyy oyyy :) ne guzeldir bebisin kalp atislarini duymak :)
Aklın burda kaldı dimiiii :) oh anneler mis gibi döktürmüştür gökçede gelir yazar şöyle yedim böyle yedim diye :)
Meyra meyra sesime ses ver
I love Bonus
yok ya benim annem pek yemek yapmasini bilmez
abartisiz bir iftar oldu
mercimek corbasi (ev yapimi onu m,uhtesem yapar)
salata
pilav
kus basi hindi sote mantarli havuclu biberli salcali bisi
bu kadar
birde meyve yedik daha sonra
Selamün aleykümm...
nasılsınızz...nasıl gidiyo ramazan....
ben ev buldum sonunda boya badanası yapıldı bir iki ufak işi var onlarda hallolsun taşınıcam...baya toparlandım....oturduğum evin temizlik işleriyle uğraştımm baya yorgunum yaniiii...yeni evi temizlemeye mecalim yok...annem halimi görüp kıyamamış tanıdık birini ayarlamış yeni evi temizlicekk...çok sevindim...çocuklarda çok sıkıldı bu karışıklıkta ilgisizde kaldılar baya sürekli ağlak modda geziyolar....benimse artık ayakta durmaya halim yok iki ev arasında koştur çocuklarla uğraş günlük işler yemek çamaşır ütü bide toparlanmak derkenn canım çıktı...diyette gitmiyo kilomu koruyabiliyorum çok şükür ama koşturmacada bir gram bile eksilemiyorum...benden haberler böyle işte...hiç okuyamadım bakamadım size sizler nasılsınız neler yapıyonuzz...
oyyy oyyy oyyy canim desene isin basindan askin... allahim kolaylik versin canim guc kuvvet versin!!! neden tasiniyorsun acaba? merak ettim :) demek ben birseyleri kacirmisim
Testler sağolsun erkrn öğrendim 1 aylıkken sizde çok geçti sanıyonuz :))
I love Bonus
ben senden once ogrendim
ben daha 1haftalik falanken ogrendim hamile oldugumu... oda soyle oldu... hamile olmadan onceki reglim 10gun gecikmisti hamile oldugumu sanmistim test almistim ama negatif cikmisti... cooook uzulmustum... sonra bir dahaki regl olmam gerektiginde daha reglime 3-4 gun vardi ben hamileyim diye tutturdum
ayyyy sanki daha dun gibi :) halbuki kiz 4bucuk yasinda