Canim ellerine sağlık hep bu listede olurum insallah:HAFTANIN 1.si _________ - 1,3 kg. ________Bonus
HAFTANIN 2.si _________ - 1 kg_________ dayko & Ilkay80 & Gökçe_Iremim:81::118:
HAFTANIN 3.sü _________ - 0,7 kg. _________ ogretmenimcanimbenim
Aminnn canım ne güzel saglikla zayifla insallahE beklenen sonuç nihahaha 😃 allahım sen bana doğurana kadar mümkün olduğunca bebeğe bir zarar gelmeden yavaştan yavaştan erimeyi nasip et... Aminn
I love Bonus
Yapcam deyince sonu yok kuzum buralarda havlu yerine lavanta kesesi baglamaya basladilar arabalara
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hehehehe kadin duysa ne der acep
HAFTANIN 1.si _________ - 1,3 kg. ________Bonus
HAFTANIN 2.si _________ - 1 kg_________ dayko & Ilkay80 & Gökçe_Iremim:81::118:
HAFTANIN 3.sü _________ - 0,7 kg. _________ ogretmenimcanimbenim
söyle hayatım senden memnunuz de duacıların var de :) hakkatden dayko bu diyetisyen özelmiydii ben pek diyetisyenlerden haz etmemde bence iş sende bitiyor harfiyen listelere uyduğun için sonuçta alıyorsun. konturolere gitiğinde diyetisyenin listelerle oynamasıda avantaj bıktırmıyor belkii ...
ben hiç senin tam diyetisyeninin verdiği listeye denk gelmedim yazdın da ben mi kaçırdım yoksa yazmadın mı ramazan listeni okudum gayet güzeldi diğer listelerinide merak ediyorum doğru su...
selamün aleyküm.....
uykudan gözlerim gidiyor şuan....
bugün sahuru 1saat erken yaptık.
kvlerde geldiler gittiler.... giremedim nete koşturmadan hiç.
geçmişi okudum, alıntılarımı yaptım cevaplarımı sonra yazıcam artık.
bugün diyete yeniden başladım inşaallah, bakalım fena gitmiyor şuan için iyi gidiyor....
neyse ben spor listesi işine bir dalayım şimdi... ancak şimdi vaktim oldu listeye....
menümü de gireyim:)
şuan için:
0302*30
0tahıl
3et
0süt
2meyve
*
3yağ
0sebze
tebrikler beybiler:)
gökçecim ellerine sağlık canım....
Geçmiş olsun diyem misafirler gitmiş 😜😜
Diyete geri dönmenede sevindim ayrıca 👍👍👍
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Frida bulantılarımı sormuşsun elinden öper şu an hali hazırda :)
Çıkaracak kadar değil hamdolsun ama sabit. Kokudan çok aşırı tiksinmemişsem o an kötü geliyo uzak durunca atlatıyorum şükür. Diğer hamilelikte sürekli yatıyodum aç geziyodum 8 kilo vermştim ilk iki ay bu öyle değil daha normal gidiyo allahtanda öyle ufak çocuk var yoksa napardım. Böyle bile zorlanıyorum bazen kafamı kaldıramıyorum yatmam gerekiyo kalk diyo istemiyo yatmamı yada çıkıp üstmde zıplamak istiyo öyle işte :)
Kasmıyorum kendimi ama verebildiğim için mutluyum son aylarda zaten böyle olmuyo şişmeyede başlıyorum yüzüm gözüm bi tuhaf oluyo
İyi anlattım bence :) sence ?
I love Bonus
Günaydın 6 buçukta kalktı hanım bi huysuz bi huysuzki memeyi bırakıyo diye sürekli istiyo yok bitmiş deyince ağlıyo biraz sabrediyorum en son kızıyorum bağırıyorum bu sefer babasıda bana kızıyo niye bağırıyosun diye pofff
I love Bonus
yaaa inanamıyorum bu iki mesaja o kadar uzun yazdımkiii anlatamam ama cevapla butonuna bastığımda hepsi uçtu gitti stop!
yukardaki mesajı çok iyi anlatmışsın anladım stop!
eşin mükemmel baba olmayı bıraksada azıcık çocukla oynayıp dikkatini dağıtıp sana ve çocuğuna yardımda bulunsa stop!
diğeri çok uzun ve kibar bir cevap mesajıydı buda kaba bir mesaj olarak görünsede öyle değil aslında eşin gibi mükemmel bir babada bizim evde var stop !!
allah kolaylık versin canım. böyle zamanda yanında çocukla ilgilenecek birisi olsa ne iyi olurdu. seni ne kadar az görürse o kadar iyi olurGünaydın 6 buçukta kalktı hanım bi huysuz bi huysuzki memeyi bırakıyo diye sürekli istiyo yok bitmiş deyince ağlıyo biraz sabrediyorum en son kızıyorum bağırıyorum bu sefer babasıda bana kızıyo niye bağırıyosun diye pofff
I love Bonus
selamun aleyküm
hayırlı sabahlar kızlaarr
listeler olmuş
gökcecim, meyracım ellerinize sağlık canlar. hakkınızı helal edin.
dereceye giren güzelleri tebrik ederim
Kizlar gunaydinn kahvalti ediorum suan kepekli tost peynir zeytin cayla. bu sabah kpsss ye gircem hemde iki oturum. Bana sans ve sabir dileyin. Optum hepinizi.
Özelde canım ama öyle çok pahalı değil 15 de bir gidiyorum 32 tl
Dediğin gibi listeye uymasam olmaz tabi artık az çok öğrendimde neler yapacağımı gitmesemde olur ama en azından yağdanmı Kastanmı gidiyor onu görüyorum bi de duraklama dönemlerinde şok diyetler uyguluyor daha yaşamadım duraklama ama olacaktır diğer listeyi yarın özelden yazarım sanada 😊😊
Birde çok tatlı bir bayan sanki diyetisyene değilde bi arkadaşı görmeye gidiyormuş gibiyim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
selamün aleyküm.....
uykudan gözlerim gidiyor şuan....
bugün sahuru 1saat erken yaptık.
kvlerde geldiler gittiler.... giremedim nete koşturmadan hiç.
geçmişi okudum, alıntılarımı yaptım cevaplarımı sonra yazıcam artık.
bugün diyete yeniden başladım inşaallah, bakalım fena gitmiyor şuan için iyi gidiyor....
neyse ben spor listesi işine bir dalayım şimdi... ancak şimdi vaktim oldu listeye....
menümü de gireyim:)
şuan için:
0302*30
0tahıl
3et
0süt
2meyve
*
3yağ
0sebze
tebrikler beybiler:)
gökçecim ellerine sağlık canım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?