Yav benim canım çok fena kebap istiyo açtım netten baktım bide iyi halt ettim kokuyo sanki burası şimdi
I love Bonus
hani uyuyordun sen? bende uyandırmıyayım diye mesajını alıntılamıyorum :)) hakatten vardır herhalde telefon bildirim sesini kısma :44:bulursan banada anlat ben unutmasam geceleri wifi yi kapatıyoruum
yokmu ızgaracı dürümcü lokantaların benim buzdolabının üstü o lokantaların magnetleriyle dolu al şöyle lavaşa sarılı bir adana veya urfa güzel olaar
evde bir parçacık et varsa hemen biraz vur kafasına ezilsin üzerinede çizikler at, koy tavaya önce hızlı ateşte bir çevir sonra kıs altını o pişerken bir parçacık pideyi doğra tavaya tereyağ koyup pideyi bir çevir, sonrada pişen eti küçük küçük kes koy pidenin üstüne, etin tavasında birazcık tereyağ erit gezdir üstüne istersen az salçalı suda olabiir. koy yoğurdu ye hımm mis misYav benim canım çok fena kebap istiyo açtım netten baktım bide iyi halt ettim kokuyo sanki burası şimdi
I love Bonus
evde bir parçacık et varsa hemen biraz vur kafasına ezilsin üzerinede çizikler at, koy tavaya önce hızlı ateşte bir çevir sonra kıs altını o pişerken bir parçacık pideyi doğra tavaya tereyağ koyup pideyi bir çevir, sonrada pişen eti küçük küçük kes koy pidenin üstüne, etin tavasında birazcık tereyağ erit gezdir üstüne istersen az salçalı suda olabiir. koy yoğurdu ye hımm mis misanlatması uzun ama yapması çok kısa sürüyor. ben eşime sık sık yaparım. pek bir sever kendileri
Benim bütün bildirimlerim kapalı :)) açık olsa sesten durulmaz çünküm. Hangi tel kullanıyosun?
İçimden bi ses ara getirsinler diyo ama ben oraya gitmek istiyorum içli köfte falan rüyamda gördüm he..
Bi saat uyudum sanırım ses yaptılar ev halkı uyandırdılar eziz mübarek günün hatırına canlarını bağışladım
Öğretmenle yaşamak gerçekten zor senide eğitmek zorunda gibi hissediyo kendini ve tatil kötü bir süreç sürekli evde çekilmiyo hele tatilde oruçlu öğretmen hiç çekilmiyor love Bonus
evde bir parçacık et varsa hemen biraz vur kafasına ezilsin üzerinede çizikler at, koy tavaya önce hızlı ateşte bir çevir sonra kıs altını o pişerken bir parçacık pideyi doğra tavaya tereyağ koyup pideyi bir çevir, sonrada pişen eti küçük küçük kes koy pidenin üstüne, etin tavasında birazcık tereyağ erit gezdir üstüne istersen az salçalı suda olabiir. koy yoğurdu ye hımm mis misanlatması uzun ama yapması çok kısa sürüyor. ben eşime sık sık yaparım. pek bir sever kendileri
Vur kafasına ezilsin hehehe gülerek okudum valla ya alemsin abla. Sağol ağzımın suyu falan aktı :)
Güzel tarif ama kuşbaşı var evde kafalarını ezemem :) bende diyodum az kuyruk yağı olaydı kıymadan kendim yapardım kebap çöp şişe sardımmı ver elini ızgara sonra lavaş sonra mide
I love Bonus
canım senin canın dışarıda yemek yemek istiyooooor bence evden kaç evet harika çözüm buu evdekileride baş başa bırak balakım birbirlerine nasıl davranacaklar
benimde eşim de şef ve eve geldiğinde bizi işçileri yönlendirdiği gibii sürekli yönlendirmeye çalışıyor sonra ben ona evde olduğunu hatırlatıyoruum :) işte böyle bu günlerde çok stresli ve üzgün belediyede çalışıyor ve yönetim değişmesiyle yeni gelen müdür önce bayanları sonrasında herkesi zamana yayarak işden çıkartcak seçimden beri gergindik ama bir haftadır yaşadığımız üzüntüyü ve stresi anlatamam ........
telefonum
general mobile discovery
OOOO oldukça lezzetli bişeye benziyor bende oğluma şimdi hazırlıyorum tek fak yağsız tavuk ve yarım paket makarnaa tereyağı fazla mı olmuş sankiii :)
[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]No[/TD]
[TD="width: 104"]Kullanıcı[/TD]
[TD="width: 55"]1.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]1.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]2.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]2.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]3.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]3.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]4.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]4.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 85"]Aylık Sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]ilkay80[/TD]
[TD]89[/TD]
[TD]ayni[/TD]
[TD]88[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]YENA[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]fazey40[/TD]
[TD]76[/TD]
[TD]ayni[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]Derin[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]123[/TD]
[TD]+1,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]y.o.l.c.u.[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]dafi[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]91,6[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]Nur 1835[/TD]
[TD]69,5[/TD]
[TD]-0,8[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]+0,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]OĞULCUKLARIM[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]Uskuplu[/TD]
[TD]93,6[/TD]
[TD]+1,1[/TD]
[TD]93,6[/TD]
[TD]ayni[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]Gökçe_İremim[/TD]
[TD]93,5[/TD]
[TD]+1,7[/TD]
[TD]92,5[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]meyra__[/TD]
[TD]89,7[/TD]
[TD]+0,4[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]burcu8181[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13[/TD]
[TD]HasibeG[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14[/TD]
[TD]ogretmenimcanimbenim[/TD]
[TD]92[/TD]
[TD]+1,5[/TD]
[TD]91,3[/TD]
[TD]-0,7[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15[/TD]
[TD]74Frida[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]119,5[/TD]
[TD]ayni[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16[/TD]
[TD]sozen[/TD]
[TD]86,2[/TD]
[TD]+1,5[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17[/TD]
[TD]nfy_9185[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18[/TD]
[TD]burcu 1983[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]19[/TD]
[TD]Bonus[/TD]
[TD]93,3[/TD]
[TD]-0,9[/TD]
[TD]92[/TD]
[TD]-1,3[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]20[/TD]
[TD]Dayko[/TD]
[TD]97[/TD]
[TD]-0,8[/TD]
[TD]96[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Kizlar gunaydinn kahvalti ediorum suan kepekli tost peynir zeytin cayla. bu sabah kpsss ye gircem hemde iki oturum. Bana sans ve sabir dileyin. Optum hepinizi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim bütün bildirimlerim kapalı :)) açık olsa sesten durulmaz çünküm. Hangi tel kullanıyosun?
İçimden bi ses ara getirsinler diyo ama ben oraya gitmek istiyorum içli köfte falan rüyamda gördüm he..
Bi saat uyudum sanırım ses yaptılar ev halkı uyandırdılar eziz mübarek günün hatırına canlarını bağışladım
Öğretmenle yaşamak gerçekten zor senide eğitmek zorunda gibi hissediyo kendini ve tatil kötü bir süreç sürekli evde çekilmiyo hele tatilde oruçlu öğretmen hiç çekilmiyo
I love Bonus
Aleykumselam canimselamun aleyküm
hayırlı sabahlar kızlaarr
listeler olmuş
gökcecim, meyracım ellerinize sağlık canlar. hakkınızı helal edin.
dereceye giren güzelleri tebrik ederim
Bol sans canim inşallah istedigin gibi olur sonucuKizlar gunaydinn kahvalti ediorum suan kepekli tost peynir zeytin cayla. bu sabah kpsss ye gircem hemde iki oturum. Bana sans ve sabir dileyin. Optum hepinizi.
O mukemmel babalar her evde anacimyaaa inanamıyorum bu iki mesaja o kadar uzun yazdımkiii anlatamam ama cevapla butonuna bastığımda hepsi uçtu gitti stop!
yukardaki mesajı çok iyi anlatmışsın anladım stop!
eşin mükemmel baba olmayı bıraksada azıcık çocukla oynayıp dikkatini dağıtıp sana ve çocuğuna yardımda bulunsa stop!
diğeri çok uzun ve kibar bir cevap mesajıydı buda kaba bir mesaj olarak görünsede öyle değil aslında eşin gibi mükemmel bir babada bizim evde var stop !!
bence diyetisyeninle aranda gayet güzel bir bağ kurmuşsun sakın bırakma fiyatıda iyyimiş gerçekten! benimde bayağı bir diyetisyen hikayem var ama böylesi dost gibi olan bir diyetisyene raslamadımen son 2 tane akupunktur uzmanınada gitmiştim listede veriyordu tercih nedenimde liste vereriyor olmasıydı bağzı akupunkturcular kulağına iğneyi taktım git nasıl yaparsan yap diyende var çünkü ama olmadı uyuşamadık bir türlüü listeyi yazıcakmışsın sağol canım :)
Öğretmenle yaşamak gerçekten zor senide eğitmek zorunda gibi hissediyo kendini ve tatil kötü bir süreç sürekli evde çekilmiyo hele tatilde oruçlu öğretmen hiç çekilmiyo
I love Bonus
canım senin canın dışarıda yemek yemek istiyooooor bence evden kaç evet harika çözüm buu evdekileride baş başa bırak balakım birbirlerine nasıl davranacaklar
benimde eşim de şef ve eve geldiğinde bizi işçileri yönlendirdiği gibii sürekli yönlendirmeye çalışıyor sonra ben ona evde olduğunu hatırlatıyoruum :) işte böyle bu günlerde çok stresli ve üzgün belediyede çalışıyor ve yönetim değişmesiyle yeni gelen müdür önce bayanları sonrasında herkesi zamana yayarak işden çıkartcak seçimden beri gergindik ama bir haftadır yaşadığımız üzüntüyü ve stresi anlatamam ........
telefonum
general mobile discovery
OOOO oldukça lezzetli bişeye benziyor bende oğluma şimdi hazırlıyorum tek fak yağsız tavuk ve yarım paket makarnaa tereyağı fazla mı olmuş sankiii :)
Günaydın 6 buçukta kalktı hanım bi huysuz bi huysuzki memeyi bırakıyo diye sürekli istiyo yok bitmiş deyince ağlıyo biraz sabrediyorum en son kızıyorum bağırıyorum bu sefer babasıda bana kızıyo niye bağırıyosun diye pofff
Yav benim canım çok fena kebap istiyo açtım netten baktım bide iyi halt ettim kokuyo sanki burası şimdi
kolay gelsin mi diyim, geçmiş olsun mu diyim. meyra Allah eksikliklerini vermesin seninde bayağı kalabalığın oluyor gününün güzel geçmeside gayet iyi olmuş canım
Sorma kac gundur aklimda akşam sofrayi toplamadan yapiyorum kahveyiselamün aleyküm.....
çok şükür hava bugün serinledi epey bizim burada, akşam gümbürdeyerek yağan yağmurun ardından serinledi ortalık, ama çok fena sıcak olmuştu son 2gün.....
bugün birde benim biraz midem ağrıyo, birazda başım.... bugün pek tadım yok
ah daykom senle içtiğimiz kahveleri özledim canımcım:)
neyse ramazan bitsin yine içeriz...
arada hasret olsun ki vuslat anlam kazansın değilmi......
Esim akrep burcu canim. Ben de aslan.
bizimki fazla bebek degildi aldigimizda... ama kafamiza konuyor yanimiza geliyor... yemek yerken sofraya gelirhele siyah caya bayilir icecem diye bardagin icine dusecek bir gun gorcek gununu cadi
hayirlisi olsun canim... uzme kendini...
yaaaa her iftardan sonra cooook fena sekilde canim tatli istiyor... ve deli gibi tatli yiyorum :S bugunde 2dilim cikolatali kek ve keklerin ustune sarelle surdum... yuh yani...daslayin beni hak ettim
Meyracim biliyorum annenler var..kolay gelsin caniiimmm..
Bende zayiflamak istiyorum kizlar
Kurtardimyemek isi bitti makinayi bekliyorum artik
Bizim sorun olmaz 3 gunde ayni yemegi yese neden yapmadin demez aksama once fasulyeden yer genekalmasin der ben yapayim yemekte ne isterse ondan yesin
Al sana bi gaz daha onumuz bayram unutma (doğalgaz bayii gibin hissettim kendimi)
ve aleykümselam meyracım. sana kolay gelsin canım
Kız uyurken az uyim dedim kapı çalmaları aramaları bitmedi...
Bebek iyiydi elinizden öper teyzeleri..
Uyu bonus uyu pişşş pişşş pişşş
I love Bonus
Aklın burda kaldı dimiiii :) oh anneler mis gibi döktürmüştür gökçede gelir yazar şöyle yedim böyle yedim diye :)
Meyra meyra sesime ses ver
I love Bonus
Sorma kac gundur aklimda akşam sofrayi toplamadan yapiyorum kahveyi
Bende uzandim valla bi suru isim var ama kafam kalkmiyo az once geldim disardan dun kiz koyden geldi yanagi sismis sinek isirmis dedi kolonya krem buz hicbisi gecirmiyo ama oyle kucuk bi sis degil ben disi apse yapmis sandim ilk gordugumde neyse aksamda kıpkırmızı oldu yanagi kalkinca dr goturdum alerji dedi losyon verdi bakalim iyi gelcekmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?