Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yav benim canım çok fena kebap istiyo açtım netten baktım bide iyi halt ettim kokuyo sanki burası şimdi

I love Bonus

hani uyuyordun sen? bende uyandırmıyayım diye mesajını alıntılamıyorum :)) hakatten vardır herhalde telefon bildirim sesini kısma :44:bulursan banada anlat ben unutmasam geceleri wifi yi kapatıyoruum

yokmu ızgaracı dürümcü lokantaların benim buzdolabının üstü o lokantaların magnetleriyle dolu al şöyle lavaşa sarılı bir adana veya urfa güzel olaar

Benim bütün bildirimlerim kapalı :)) açık olsa sesten durulmaz çünküm. Hangi tel kullanıyosun?

İçimden bi ses ara getirsinler diyo ama ben oraya gitmek istiyorum içli köfte falan rüyamda gördüm he..

Bi saat uyudum sanırım ses yaptılar ev halkı uyandırdılar eziz mübarek günün hatırına canlarını bağışladım

Öğretmenle yaşamak gerçekten zor senide eğitmek zorunda gibi hissediyo kendini ve tatil kötü bir süreç sürekli evde çekilmiyo hele tatilde oruçlu öğretmen hiç çekilmiyo

I love Bonus

Yav benim canım çok fena kebap istiyo açtım netten baktım bide iyi halt ettim kokuyo sanki burası şimdi

I love Bonus
evde bir parçacık et varsa hemen biraz vur kafasına ezilsin üzerinede çizikler at, koy tavaya önce hızlı ateşte bir çevir sonra kıs altını o pişerken bir parçacık pideyi doğra tavaya tereyağ koyup pideyi bir çevir, sonrada pişen eti küçük küçük kes koy pidenin üstüne, etin tavasında birazcık tereyağ erit gezdir üstüne istersen az salçalı suda olabiir. koy yoğurdu ye hımm mis mis anlatması uzun ama yapması çok kısa sürüyor. ben eşime sık sık yaparım. pek bir sever kendileri

Vur kafasına ezilsin hehehe gülerek okudum valla ya alemsin abla. Sağol ağzımın suyu falan aktı :)
Güzel tarif ama kuşbaşı var evde kafalarını ezemem :) bende diyodum az kuyruk yağı olaydı kıymadan kendim yapardım kebap çöp şişe sardımmı ver elini ızgara sonra lavaş sonra mide

I love Bonus

Hem canım istiyo hemde tarif ederken içim kalkıyo ıykkk (ne istediğini bilmeyen bınıs)

I love Bonus

canım senin canın dışarıda yemek yemek istiyooooor bence evden kaç evet harika çözüm buu evdekileride baş başa bırak balakım birbirlerine nasıl davranacaklar

benimde eşim de şef ve eve geldiğinde bizi işçileri yönlendirdiği gibii sürekli yönlendirmeye çalışıyor sonra ben ona evde olduğunu hatırlatıyoruum :) işte böyle bu günlerde çok stresli ve üzgün belediyede çalışıyor ve yönetim değişmesiyle yeni gelen müdür önce bayanları sonrasında herkesi zamana yayarak işden çıkartcak seçimden beri gergindik ama bir haftadır yaşadığımız üzüntüyü ve stresi anlatamam ........

telefonum
general mobile discovery

OOOO oldukça lezzetli bişeye benziyor bende oğluma şimdi hazırlıyorum tek fak yağsız tavuk ve yarım paket makarnaa tereyağı fazla mı olmuş sankiii :)

Son düzenleme:

hiç uğraşma oruçlu öğretmeni evde çocuklarıyla bırak dışarı çık ve istediğini yee evdekilerde seni özlesin sonuçta herkez mutlu olucak inan

Mutlaka var bi yerinde bildirim kapama şeysi ayarlara dikkatli bak.

Geçmiş olsun sıkıntılarınız içinde.. Allahım bir kolaylığını versin inş

I love Bonus

slm kızlar
nöbetten çıktım bugün çok şükür sıkıntısız geçti
gelince yattım yeni kalktım

eline sağlık cnm ben sana nöbetçi olduğumu söylemeyi unuttum ama iyi izinli yazmışsın beni

Selamlar kizlar.. pek aktif olamıyorum misafirim var hala. Aksam yolcu edecegim. :) 3. Olmuşum şükür 2 haftalik artidan sonra eksiyi gördüm bu hafta :) spora baslicam bu akşam tekrardan.
Gokce meyra ellerinize saglik :)
Meyraya zaten cok is dusmuyo pek spor yapan kalmadi cok optum herkesii...

Kizlar gunaydinn kahvalti ediorum suan kepekli tost peynir zeytin cayla. bu sabah kpsss ye gircem hemde iki oturum. Bana sans ve sabir dileyin. Optum hepinizi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah kolayliklar versin canım :)

Bonusum benim yerime de 1.5 adana soyle :) mmm.. ne de severimkiii.. :)

selamün aleyküm.....

çok şükür hava bugün serinledi epey bizim burada, akşam gümbürdeyerek yağan yağmurun ardından serinledi ortalık, ama çok fena sıcak olmuştu son 2gün.....
bugün birde benim biraz midem ağrıyo, birazda başım.... bugün pek tadım yok
ah daykom senle içtiğimiz kahveleri özledim canımcım:)
neyse ramazan bitsin yine içeriz...
arada hasret olsun ki vuslat anlam kazansın değilmi......

selamun aleyküm
hayırlı sabahlar kızlaarr
listeler olmuş
gökcecim, meyracım ellerinize sağlık canlar. hakkınızı helal edin.
dereceye giren güzelleri tebrik ederim
Aleykumselam canim
Kizlar gunaydinn kahvalti ediorum suan kepekli tost peynir zeytin cayla. bu sabah kpsss ye gircem hemde iki oturum. Bana sans ve sabir dileyin. Optum hepinizi.

Bol sans canim inşallah istedigin gibi olur sonucu
O mukemmel babalar her evde anacim

Akapunktura gidecegime 1 sene ac gezerim bana gore degil o benim kuzen gitmisti sonra fazlasiyla geri aldi verdiklerini
Listede aklimda yazicam canim

benimde canim istedi sen solee meyve falan asersene

Uzuldum canim ,her sikintinin ardinda bi ferahlik vardir hakkinizda hayirlisi olsun inşallah

bağırma ama annesi, o bebek daha....

ayarla da ye canım, ona aşermişsindir belkide....
sipariş et istersen hazır olarak....

kolay gelsin mi diyim, geçmiş olsun mu diyim. meyra Allah eksikliklerini vermesin seninde bayağı kalabalığın oluyor gününün güzel geçmeside gayet iyi olmuş canım

aynen öyle, sağol canım benim.....
senin miden nasıl oldu? geçtimi artık...
eşinin iş problemi içinde çok geçmiş olsun, rabbim kolaylıklar ihsan etsin inşaallah canım, AMİN.

bugün hiç yemek yapasım yok, annemlerde yok zaten bugünde, yoruldum kaç gündür iyice karınca gibi yaaa....
daha evde de işlerim var yapacağım zaten....
bugün yoğurtlu makarna yapıveriyim diye düşünüyorum ama eşime sormam lazım, yerim derse makarna yeter bugünde yaaa....
birazda çorba var kvlerden kalan, tadı değişmediyse ondanda koyarım, birde çay karpuz tamam:)

Sorma kac gundur aklimda akşam sofrayi toplamadan yapiyorum kahveyi
Bende uzandim valla bi suru isim var ama kafam kalkmiyo az once geldim disardan dun kiz koyden geldi yanagi sismis sinek isirmis dedi kolonya krem buz hicbisi gecirmiyo ama oyle kucuk bi sis degil ben disi apse yapmis sandim ilk gordugumde neyse aksamda kıpkırmızı oldu yanagi kalkinca dr goturdum alerji dedi losyon verdi bakalim iyi gelcekmi

Esim akrep burcu canim. Ben de aslan.

okeys:)

bizimki fazla bebek degildi aldigimizda... ama kafamiza konuyor yanimiza geliyor... yemek yerken sofraya gelir hele siyah caya bayilir icecem diye bardagin icine dusecek bir gun gorcek gununu cadi

hayirlisi olsun canim... uzme kendini...

çok sağol canım.

yine eğilmiş canım konuşmasada kuşunuz da:)

yaaaa her iftardan sonra cooook fena sekilde canim tatli istiyor... ve deli gibi tatli yiyorum :S bugunde 2dilim cikolatali kek ve keklerin ustune sarelle surdum... yuh yani... daslayin beni hak ettim

yeme gülüm yaaa, kilo alacağını düşün o anda mesela....
birde iftarda kan şekerini yükselten şeylerden az tüketirsen belki bu durumun olmaz...

Meyracim biliyorum annenler var..kolay gelsin caniiimmm..

sağol canımcım.
tansiyon düşmesi içinde çok geçmiş olsun canım....

Bende zayiflamak istiyorum kizlar

hoşgeldin...

gazlar için sağol canım:) bak faydası oldu gazlarının.....
eşininde huyu ne güzelmiş maşaallah, aynı babam gibiymiş, babamda öyleydi.
eşim çok seçer malesef, birde kendi istediği şey olmazsa yemez, kendi istediği ve istediği şekilde olsun yumurta olsun farketmez yer beğenir
ben epeyce alıştım artık onun bu huyuna, ama allah var bazen o da yapar yemek yada vs, öyle böyle yuvarlanıp gidiyoz işte:)

ve aleykümselam meyracım. sana kolay gelsin canım

sağol ablam...

Kız uyurken az uyim dedim kapı çalmaları aramaları bitmedi...

Bebek iyiydi elinizden öper teyzeleri..

Uyu bonus uyu pişşş pişşş pişşş

I love Bonus

maşaallah:)

Aklın burda kaldı dimiiii :) oh anneler mis gibi döktürmüştür gökçede gelir yazar şöyle yedim böyle yedim diye :)

Meyra meyra sesime ses ver

I love Bonus

bonusun sesine seeeees:))))))

oh oh ne güzel:) affiyetler olsun daykoma:)
ahhhh ahhh biz kahveci gençleriz:))))

allah allah geçmiş olsun kızınada, bende diyecektim öyle sinek ısırması olurmuymuş falan diye ama dr alerji demiş bak, inşaallah biran önce geçer canım.
senin kız kaç yaşındaydı? birde özelden saymazsan burcu ne ki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…