bugün saat 7de eşimle yataktan büyük bir sesle fırladık.....
birşey sanki havaya uçtu yada patladı yada yer yarıldı gibi bir ses sallantı oldu...
meğer yağmur yağıyormuş gök gürüldemesiymiş.... ikimizde çok korktuk.
bi yere yıldırım falan düşmemiştir inşaallah, oldukça büyük bir sesti çünkü....
hadi ben paniğim de eşim sakindir, o öyle her sese böyle fırlamaz, o bile fırladı....
Töbe ya rabbi birden güldüm he gözümün önüne geldi yatakta hop etmeniz :)) ( sersem bonus)
Sana diyorumda bende geçenki yağmurlarda öyle oldum uykudan hopladım birden gök gürültüsüne
I love Bonus
ilahi:)
kız öyle hoplama falan değil, sanki bomba atılmış gibiydi ses, yataktan kalkıp ayağa dikildik, ses hala devam edincede direk pencereden dışarıya baktık ikimizde aynı anda....
rabbim afatından korusun hepimizi inşaallah.
Sagol canim 13 yasinda 03.08.2001 dogumlu aslan oluyo demioh oh ne güzel:) affiyetler olsun daykoma:)
ahhhh ahhh biz kahveci gençleriz:))))
allah allah geçmiş olsun kızınada, bende diyecektim öyle sinek ısırması olurmuymuş falan diye ama dr alerji demiş bak, inşaallah biran önce geçer canım.
senin kız kaç yaşındaydı? birde özelden saymazsan burcu ne ki:)
Anaa kızın yanağımı şişmiş naptınız lan kızıma diye çemkirseydin arayıp :)
Valla canım istedi ama her istediği her zamam olmuyo insanın dimi
I love Bonus
Cok gecmis olsun canim.bende cok korkarım gok gurultusunden . Gittimi misafirlerin ?bugün saat 7de eşimle yataktan büyük bir sesle fırladık.....
birşey sanki havaya uçtu yada patladı yada yer yarıldı gibi bir ses sallantı oldu...
meğer yağmur yağıyormuş gök gürüldemesiymiş.... ikimizde çok korktuk.
bi yere yıldırım falan düşmemiştir inşaallah, oldukça büyük bir sesti çünkü....
hadi ben paniğim de eşim sakindir, o öyle her sese böyle fırlamaz, o bile fırladı....
Sagol canim 13 yasinda 03.08.2001 dogumlu aslan oluyo demi
Kuzum annemde bana cemkirir gelde basinda dur kizinin diye
Koyde sahura kadar oturmuslar teyzemin torunuyla ikiside yasit
Buna sukur sivrisinek degildi sanirim isiran o kadar sismiyor normalde
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sozen burdasın:)
benimde tansiyonum mu düştü bilmem senin hesap.... 1saattir bir göz kararması var.... klavyeye eğilince falan artıyor mesela....
anneme sordumda tansiyonun düşmüştür belki dedi, bende allahtan oruç değilimde tuzlu su içtim biraz şimdi, iyi geldi az....
biraz aradan sonra da birde birazda şekerli su içtim onunla daha bi açıldım....
hani doktorlar derler ya tansiyonunuz düşünce tuzlu yada şekerli bişeyler tüketin diye, oradan yola çıktım bende.....
benim tansiyonum pek düşmez ama işte düşesi tuttu zaar:)
en son 19lu yaşlardayken düşmüştü tansiyonum sanırsam..... dersanedeydim düştüğünde hatırlıyorum:)
çıkar ama düşmez uzun süredir böyle yani tansiyonum....
neyse vesselam durum bu:)
öpüyorum kocaman
allah bağışlasın kuzunu canım.
evet aslan oluyor burcu:) benim en iyi anlaştığım burçtur aslan, aslanları uzaktan bile tanırım genelde.....
duruşlarından bilirim dermişim:)))))
Selam güzeller..
Bu ara ozel dersler ,oruç iftar misafir ,birde saclarim dokuluyor derken kendimi kaybettim hem yiyorum hem koşturuyorum.
Bu aarada bildirim yapmayı aslinda tartilmayi unutmuşum. Özür dilerim ...
Cok gecmis olsun canim.bende cok korkarım gok gurultusunden . Gittimi misafirlerin ?
Gecmisi tam okuyamadim,kaçırdığım seyler war ama bir ara okuyacam insallah..
Herkese sevgiler...
Gecmis olsun tatlimm
sağol canım:)
şuan epey iyiyim artık.
biliyorum seninde aslan olduğunu:)
kolay kolay unutmam insanların burcunu ben....
meselaaa gökçede aslan....
Meraklisin yani :) bende hiç anlamam o burc islerinden :)
Soziii ozledik amaaSelam güzeller..
Bu ara ozel dersler ,oruç iftar misafir ,birde saclarim dokuluyor derken kendimi kaybettim hem yiyorum hem koşturuyorum.
Bu aarada bildirim yapmayı aslinda tartilmayi unutmuşum. Özür dilerim ...
Cok gecmis olsun canim.bende cok korkarım gok gurultusunden . Gittimi misafirlerin ?
Gecmisi tam okuyamadim,kaçırdığım seyler war ama bir ara okuyacam insallah..
Herkese sevgiler...
sozen burdasın:)
benimde tansiyonum mu düştü bilmem senin hesap.... 1saattir bir göz kararması var.... klavyeye eğilince falan artıyor mesela....
anneme sordumda tansiyonun düşmüştür belki dedi, bende allahtan oruç değilimde tuzlu su içtim biraz şimdi, iyi geldi az....
hani doktorlar derler ya tansiyonunuz düşünce tuzlu yada şekerli bişeyler tüketin diye, oradan yola çıktım bende.....
en son 19lu yaşlardayken düşmüştü tansiyonum sanırsam..... dersanedeydim düştüğünde hatırlıyorum:)
öpüyorum kocaman
evet aslan oluyor burcu:) benim en iyi anlaştığım burçtur aslan, aslanları uzaktan bile tanırım genelde.....
buda iyiymiş bakVur kafasına ezilsin hehehe gülerek okudum valla ya alemsin abla. Sağol ağzımın suyu falan aktı :)
Güzel tarif ama kuşbaşı var evde kafalarını ezemem :) bende diyodum az kuyruk yağı olaydı kıymadan kendim yapardım kebap çöp şişe sardımmı ver elini ızgara sonra lavaş sonra mide
I love Bonus
biz biraz fazlaca tüketiyoruz tereyağınıcanım senin canın dışarıda yemek yemek istiyooooor bence evden kaç evet harika çözüm buu evdekileride baş başa bırak balakım birbirlerine nasıl davranacaklar
benimde eşim de şef ve eve geldiğinde bizi işçileri yönlendirdiği gibii sürekli yönlendirmeye çalışıyor sonra ben ona evde olduğunu hatırlatıyoruum :) işte böyle bu günlerde çok stresli ve üzgün belediyede çalışıyor ve yönetim değişmesiyle yeni gelen müdür önce bayanları sonrasında herkesi zamana yayarak işden çıkartcak seçimden beri gergindik ama bir haftadır yaşadığımız üzüntüyü ve stresi anlatamam ........
telefonum
general mobile discovery
OOOO oldukça lezzetli bişeye benziyor bende oğluma şimdi hazırlıyorum tek fak yağsız tavuk ve yarım paket makarnaa tereyağı fazla mı olmuş sankiii :)
ve aleykümselam meyracımselamün aleyküm.....
çok şükür hava bugün serinledi epey bizim burada, akşam gümbürdeyerek yağan yağmurun ardından serinledi ortalık, ama çok fena sıcak olmuştu son 2gün.....
bugün birde benim biraz midem ağrıyo, birazda başım.... bugün pek tadım yok
ah daykom senle içtiğimiz kahveleri özledim canımcım:)
neyse ramazan bitsin yine içeriz...
arada hasret olsun ki vuslat anlam kazansın değilmi......
kızına geçmiş olsun daykocumSorma kac gundur aklimda akşam sofrayi toplamadan yapiyorum kahveyi
Bende uzandim valla bi suru isim var ama kafam kalkmiyo az once geldim disardan dun kiz koyden geldi yanagi sismis sinek isirmis dedi kolonya krem buz hicbisi gecirmiyo ama oyle kucuk bi sis degil ben disi apse yapmis sandim ilk gordugumde neyse aksamda kıpkırmızı oldu yanagi kalkinca dr goturdum alerji dedi losyon verdi bakalim iyi gelcekmi
buda iyiymiş bak
sen en iyisi hazır ye canım
biz biraz fazlaca tüketiyoruz tereyağınıkarataycımıyız ne
ve aleykümselam meyracım
bende sofrayı toplamadan kahve makinasının dümesine basıyorum
kızına geçmiş olsun daykocum
hiç uğraşma oruçlu öğretmeni evde çocuklarıyla bırak dışarı çık ve istediğini yee evdekilerde seni özlesin sonuçta herkez mutlu olucak inan
canimmmsozen burdasın:)
öpüyorum kocaman
canim bu ara rejim yok malesef tartilmiyorumda kac zamandır.guzelimin yanagi ne zaman oldu oyle yaa...cabucak iyileşir insallah. Öpüyorum onu tatlı yanaklarından...Soziii ozledik amaa
Gecmis olsun canim
Eee anlat bakalim aslan la oglak anlasirmi ,bide butun gun uzerimde koca kiz mic mic geliyo gidiyo opuyor
O mukemmel babalar her evde anacim
Akapunktura gidecegime 1 sene ac gezerimbana gore degil o benim kuzen gitmisti sonra fazlasiyla geri aldi verdiklerini
Listede aklimda yazicam canim
Uzuldum canim ,her sikintinin ardinda bi ferahlik vardir hakkinizda hayirlisi olsun inşallah
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?