Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Anaa kızın yanağımı şişmiş naptınız lan kızıma diye çemkirseydin arayıp :)

Valla canım istedi ama her istediği her zamam olmuyo insanın dimi

I love Bonus

bugün saat 7de eşimle yataktan büyük bir sesle fırladık.....
birşey sanki havaya uçtu yada patladı yada yer yarıldı gibi bir ses sallantı oldu...
meğer yağmur yağıyormuş gök gürüldemesiymiş.... ikimizde çok korktuk.
bi yere yıldırım falan düşmemiştir inşaallah, oldukça büyük bir sesti çünkü....
hadi ben paniğim de eşim sakindir, o öyle her sese böyle fırlamaz, o bile fırladı....

Töbe ya rabbi birden güldüm he gözümün önüne geldi yatakta hop etmeniz :)) ( sersem bonus)

Sana diyorumda bende geçenki yağmurlarda öyle oldum uykudan hopladım birden gök gürültüsüne

I love Bonus

Son düzenleme:
Töbe ya rabbi birden güldüm he gözümün önüne geldi yatakta hop etmeniz :)) ( sersem bonus)

Sana diyorumda bende geçenki yağmurlarda öyle oldum uykudan hopladım birden gök gürültüsüne

I love Bonus

ilahi:)
kız öyle hoplama falan değil, sanki bomba atılmış gibiydi ses, yataktan kalkıp ayağa dikildik, ses hala devam edincede direk pencereden dışarıya baktık ikimizde aynı anda....
rabbim afatından korusun hepimizi inşaallah.

Amin...

I love Bonus

Sagol canim 13 yasinda 03.08.2001 dogumlu aslan oluyo demi
Anaa kızın yanağımı şişmiş naptınız lan kızıma diye çemkirseydin arayıp :)

Valla canım istedi ama her istediği her zamam olmuyo insanın dimi

I love Bonus

Kuzum annemde bana cemkirir gelde basinda dur kizinin diye
Koyde sahura kadar oturmuslar teyzemin torunuyla ikiside yasit
Buna sukur sivrisinek degildi sanirim isiran o kadar sismiyor normalde

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam güzeller..
Bu ara ozel dersler ,oruç iftar misafir ,birde saclarim dokuluyor derken kendimi kaybettim hem yiyorum hem koşturuyorum.
Bu aarada bildirim yapmayı aslinda tartilmayi unutmuşum. Özür dilerim ... Cok gecmis olsun canim.bende cok korkarım gok gurultusunden . Gittimi misafirlerin ?

Gecmisi tam okuyamadim,kaçırdığım seyler war ama bir ara okuyacam insallah..
Herkese sevgiler...

sozen burdasın:)
benimde tansiyonum mu düştü bilmem senin hesap.... 1saattir bir göz kararması var.... klavyeye eğilince falan artıyor mesela....
anneme sordumda tansiyonun düşmüştür belki dedi, bende allahtan oruç değilimde tuzlu su içtim biraz şimdi, iyi geldi az....
biraz aradan sonra da birde birazda şekerli su içtim onunla daha bi açıldım....
hani doktorlar derler ya tansiyonunuz düşünce tuzlu yada şekerli bişeyler tüketin diye, oradan yola çıktım bende.....
benim tansiyonum pek düşmez ama işte düşesi tuttu zaar:)
en son 19lu yaşlardayken düşmüştü tansiyonum sanırsam..... dersanedeydim düştüğünde hatırlıyorum:)
çıkar ama düşmez uzun süredir böyle yani tansiyonum....
neyse vesselam durum bu:)
öpüyorum kocaman

allah bağışlasın kuzunu canım.
evet aslan oluyor burcu:) benim en iyi anlaştığım burçtur aslan, aslanları uzaktan bile tanırım genelde.....
duruşlarından bilirim dermişim:)))))

Gecmis olsun tatlimm
Ayricaaaa ben de aslanim😊😊

Son düzenleyen: Moderatör:

hoşgeldin:)
kalp kalbe karşıymış aynı anda yazmışız:)
koşturmalarında rabbim kolaylıklar versin inşaallah canım....
evet kvler gittiler canımcım.

Soziii ozledik amaa

Gecmis olsun canim
Eee anlat bakalim aslan la oglak anlasirmi ,bide butun gun uzerimde koca kiz mic mic geliyo gidiyo opuyor

buda iyiymiş bak
sen en iyisi hazır ye canım

biz biraz fazlaca tüketiyoruz tereyağını karataycımıyız ne

ve aleykümselam meyracım
bende sofrayı toplamadan kahve makinasının dümesine basıyorum

kızına geçmiş olsun daykocum

Sagol canim onemli bir sey degil cok sukur

hiç uğraşma oruçlu öğretmeni evde çocuklarıyla bırak dışarı çık ve istediğini yee evdekilerde seni özlesin sonuçta herkez mutlu olucak inan

Tatlim ozelden mesaj attim

canimmm kalp kalbe karşıymış demekki :)
Esim geldi görevliydi bugun yorulmuş oruç olunca asabilesmis biraz.bende ufakligi alıp kaçtım walla
Esimin belli hep aynı. ... İftara 3 saat kala başlıyor gerginliği yemek yiyene kadar.iftar oncesi ve iftar sonrasi iki farklı kocam var beniM
Soziii ozledik amaa

Gecmis olsun canim
Eee anlat bakalim aslan la oglak anlasirmi ,bide butun gun uzerimde koca kiz mic mic geliyo gidiyo opuyor

canim bu ara rejim yok malesef tartilmiyorumda kac zamandır.guzelimin yanagi ne zaman oldu oyle yaa...cabucak iyileşir insallah. Öpüyorum onu tatlı yanaklarından...

allah bağışlasın kuzunu canım.
evet aslan oluyor burcu:) benim en iyi anlaştığım burçtur aslan, aslanları uzaktan bile tanırım genelde.....
duruşlarından bilirim dermişim:)))))

Balıkları nasıl bilirsin meyra ben çok iyi bilirimde sende duymak isterim

I love Bonus

O mukemmel babalar her evde anacim

Akapunktura gidecegime 1 sene ac gezerim bana gore degil o benim kuzen gitmisti sonra fazlasiyla geri aldi verdiklerini
Listede aklimda yazicam canim

canım bende yapamadım zaten daha 2.seansdan sonra bıraktım kulağma batdı o iğneler küpe bile beni rahatsız eder normalde seans aralarındada küpelerdüştü zaten diyetisyenin adı burhandı ben adamın adını buhran koymuştum direkden döndüm yaniii

Uzuldum canim ,her sikintinin ardinda bi ferahlik vardir hakkinizda hayirlisi olsun inşallah

.

canım sorma eşim çok sıkıntılı birde ramazan sabahtan akşama kadar yeni gelen müdüre yapılan işleri anlatıyor, kimlerin ne iş yaptığını anlatıyor iznede çıkamıyor işer çok karışık iş yerinde kızları kesen damarlarından kan akmaz diyor herkez üzgün ve streslii inş. ne olacaksa olsun ramazan günüü insanların çektiği bitsin artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…