aynen öyle, sağol canım benim.....
senin miden nasıl oldu? geçtimi artık...
eşinin iş problemi içinde çok geçmiş olsun, rabbim kolaylıklar ihsan etsin inşaallah canım, AMİN.
biz biraz fazlaca tüketiyoruz tereyağınıkarataycımıyız ne
Tatlim ozelden mesaj attim
amin canimDaykonun dr unun yedi ceddine rahmet olsun inş :)
I love Bonus
yaoamadim ya :)Kolay gelsin benimde evi ciddi bir temizlemem lazım bayrama yakın koşturmam olsun istemiyorum ama bakalım tablo için ellerine sağlık canım :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
vallah benim isime yaradi :)Cumlemizden isinize yaradiysa cok sevindim gercekten
geçtiğimiz hafta içi pek gelemedim memleketen gelir gelmez hemen kızımı belediyenin yaz kurlarına kayıt yaptırmıştım oraya başlatım her gün götürüp getirdim 2 saatde dersin bitmesini bekliyordum bayağı vaktimi aldı kendime ve evime hiç vakit ayıramadım daha ilk haftadan hem bana hemde kızıma ağır geldii matematikden ve tiyatro dersinden aldım. artık saddece İngilizce kursuna götürecem tiyatro için yakınımızda olan bir kurs varmış ona bakıcam beğenirsem oraya başlatmayı düşünüyorum. yakındada basket idmanları başlar şu ara yaz iznindeler bugünlerde bisiklete merak saldı her gün bisiklet sürüyor iyi oluyor. bu yazıda böyle kapatırız diye düşünüyoruum :)
Kizlar gunaydinn kahvalti ediorum suan kepekli tost peynir zeytin cayla. bu sabah kpsss ye gircem hemde iki oturum. Bana sans ve sabir dileyin. Optum hepinizi.
Günaydın 6 buçukta kalktı hanım bi huysuz bi huysuzki memeyi bırakıyo diye sürekli istiyo yok bitmiş deyince ağlıyo biraz sabrediyorum en son kızıyorum bağırıyorum bu sefer babasıda bana kızıyo niye bağırıyosun diye pofff
I love Bonus
eline sağlık cnm ben sana nöbetçi olduğumu söylemeyi unuttum ama iyi izinli yazmışsın beni
yeme gülüm yaaa, kilo alacağını düşün o anda mesela....
birde iftarda kan şekerini yükselten şeylerden az tüketirsen belki bu durumun olmaz...
Dönüs yolundayim otobus kaza yapti icim titriyo hala. Traktore vurdu akhisar yakinlarnda on cam parcalandi iceri camlar girdi hep önden 2.koltuktaydm oglumla. Uyuyodu oglum hic uyanmadi allahtn. Otobuste kimsede bise yok ama traktor romorkunda insanlar varmis. Esim indi bakti cok kotu dedi yol kenarina yuvarlnmis. Koyluler geldi soforu dovmeye sofr muavinin biri degsti ustunu yolcu gibi oldular. Ayni firmadn baska arac geldi sadece beni ve esimi aldilar cocuk uyuyo diye. Oyle iste icim titriyo hala
nur1835
Ayyyy bugun islerimi yapamadim coook halsizdim.., ishal olmusum fena... yani yarin aksama annemleri cagirmadim... artik baska bir gune... evi temizleyim hele bi :)
amin canim
yaoamadim ya :)
koltuktn tuvalete gidecek halim yoktu o derece fenaydim...
vallah benim isime yaradi :)
aman iyi yapmissiniz kurslari azaltarak... :)
allah yardimcin olsun canim! insallah iyi gecmistir sinavin
allah yardimcin olsun canim...
tahmin ettim cunku canim :)
neymis o kan sekerini yukselten seyler canim? hic fikrim yok
GEcmis olsun canim ya
panik yapma sakin olmaya calis...
5kere derin nefes al 2saniye tut sonra yavas yavas butun nefesini geri ver canim. sakinlesmene yardimci olacaktir...
Dönüs yolundayim otobus kaza yapti icim titriyo hala. Traktore vurdu akhisar yakinlarnda on cam parcalandi iceri camlar girdi hep önden 2.koltuktaydm oglumla. Uyuyodu oglum hic uyanmadi allahtn. Otobuste kimsede bise yok ama traktor romorkunda insanlar varmis. Esim indi bakti cok kotu dedi yol kenarina yuvarlnmis. Koyluler geldi soforu dovmeye sofr muavinin biri degsti ustunu yolcu gibi oldular. Ayni firmadn baska arac geldi sadece beni ve esimi aldilar cocuk uyuyo diye. Oyle iste icim titriyo hala
nur1835
Canim ellerine saglik seninde bu hafta sporu artirmaliyim[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]dayko[/TD]
[TD]315 dk [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ilkay80[/TD]
[TD]150 dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Haftanın spor birincisi ........ dayko
Haftanın spor ikincisi ......... ilkay80
Mesela bende aslan:))sağol canım:)
şuan epey iyiyim artık.
biliyorum seninde aslan olduğunu:)
kolay kolay unutmam insanların burcunu ben....
meselaaa gökçede aslan....
Canim cok geçmiş olsun... cok şükür ki size birsey olmamis...Dönüs yolundayim otobus kaza yapti icim titriyo hala. Traktore vurdu akhisar yakinlarnda on cam parcalandi iceri camlar girdi hep önden 2.koltuktaydm oglumla. Uyuyodu oglum hic uyanmadi allahtn. Otobuste kimsede bise yok ama traktor romorkunda insanlar varmis. Esim indi bakti cok kotu dedi yol kenarina yuvarlnmis. Koyluler geldi soforu dovmeye sofr muavinin biri degsti ustunu yolcu gibi oldular. Ayni firmadn baska arac geldi sadece beni ve esimi aldilar cocuk uyuyo diye. Oyle iste icim titriyo hala
nur1835
nur1835
Merhaba kizlar sinavim kotu gibiydi. Cok garip sorular vardi. Arkadaslarla cikista gulme krizine girdik. O derece... bugun diyetime dikkat edemedim. Yarin yeni bigun. Sinavi unutmaya calisicam. Kaza geciren arkadasa gecmis olsun. Allah korumus.
Ayyyy bugun islerimi yapamadim coook halsizdim.., ishal olmusum fena... yani yarin aksama annemleri cagirmadim... artik baska bir gune... evi temizleyim hele bi :)
amin canim
GEcmis olsun canim ya
5kere derin nefes al 2saniye tut sonra yavas yavas butun nefesini geri ver canim. sakinlesmene yardimci olacaktir...
okudukca irkildim kuzum cok gecmis olsun. Allah beterinden korusun. Verilmis sadakaniz varmis yine..Nasil icim titriyo ya bu yolculuk nasil bitcek boyle araba gittikce kalbm hizlaniyo
nur1835
Canim ishale patates haslamasi ,muz pirinc pilavi iyi gelir . Cok gscmis olsun. Dikkat et kdndine . Oroc lu birde cok su kaybedersen ondan tansiyonun duser..Ayyyy bugun islerimi yapamadim coook halsizdim.., ishal olmusum fena... yani yarin aksama annemleri cagirmadim... artik baska bir gune... evi temizleyim hele bi :)
amin canim
GEcmis olsun canim ya
canim saglik olsun. insallah guzel sonuclar cikarirsin.Merhaba kizlar sinavim kotu gibiydi. Cok garip sorular vardi. Arkadaslarla cikista gulme krizine girdik. O derece... bugun diyetime dikkat edemedim. Yarin yeni bigun. Sinavi unutmaya calisicam. Kaza geciren arkadasa gecmis olsun. Allah korumus.
bende akapunktur yaptyirmustim igneler canimi yakardi benimde. İyi kilo vermistim ama :)canım bende yapamadım zaten daha 2.seansdan sonra bıraktım kulağma batdı o iğneler küpe bile beni rahatsız eder normalde seans aralarındada küpelerdüştü zaten diyetisyenin adı burhandı ben adamın adını buhran koymuştum direkden döndüm yaniii
canım sorma eşim çok sıkıntılı birde ramazan sabahtan akşama kadar yeni gelen müdüre yapılan işleri anlatıyor, kimlerin ne iş yaptığını anlatıyor iznede çıkamıyor işer çok karışık iş yerinde kızları kesen damarlarından kan akmaz diyor herkez üzgün ve streslii inş. ne olacaksa olsun ramazan günüü insanların çektiği bitsin artık
Gunaydin kizlar daha ben yatamasamda:) bugunde cok yogun bir gun gecirdim ogleden sonra alisverise gittik iftari parkta yaptik gece ablamlar geldiler beraber sahur yaptik namaz kildim ortaligi topladim derken bu vakit oldu diyette gitti bugun(
Canim ellerine saglik seninde bu hafta sporu artirmaliyim
Mesela bende aslan:))
Canim cok geçmiş olsun... cok şükür ki size birsey olmamis...
neyse en azından akupunkturuda denemiş olduk aklımızda kalmaz bir dahada gitmeyiz
memleket mengenmi diye sormuşsun canım anlamadım ? aslen mardinliyim şu an istanbulda yaşıyorum . sen ankarada yaşıyordun zannedersem sen nerelisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?