Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

aynen öyle, sağol canım benim.....
senin miden nasıl oldu? geçtimi artık...
eşinin iş problemi içinde çok geçmiş olsun, rabbim kolaylıklar ihsan etsin inşaallah canım, AMİN.

eşimin işi için dileklerine teşekkür ederim meyracım inş. kısa sürer bu gerginlik midem iyi düzeldi canım sağol

biz biraz fazlaca tüketiyoruz tereyağını karataycımıyız ne

güzel oluyor daficim yaaa bende tereyağı ve bala kahvaltıda dayanamıyoruum ekmeksizde yenilmez sofraya koymuyorum vallaha :26:

Tatlim ozelden mesaj attim

aldım mesajını canım sağol uymak isteyipde uyamadığım liste gerçekden! kızın içinde geçmiş olsun indimi yanağındaki şişlik benimkininde dizlerinden aşağısı morluk doluu bisiklet sürücem diye kendini helak etti

benim kızımda çok öper beni ben pek sevgimi gösteremem ama kızım gelip zorla sırnaşıyor inş. böyle gider memnunum ben oğlan öyle değil bağzen muziplik olsun diye gidip sarılırım anne napıyon der seviyorum senii oğlum derim abartma istiyorsan der

selamün aleyküm.....

biten cumartesi günüm
(başarılı)

6422*41
6tahıl
4et
2süt
2meyve
*
4yağ
1sebze

Dönüs yolundayim otobus kaza yapti icim titriyo hala. Traktore vurdu akhisar yakinlarnda on cam parcalandi iceri camlar girdi hep önden 2.koltuktaydm oglumla. Uyuyodu oglum hic uyanmadi allahtn. Otobuste kimsede bise yok ama traktor romorkunda insanlar varmis. Esim indi bakti cok kotu dedi yol kenarina yuvarlnmis. Koyluler geldi soforu dovmeye sofr muavinin biri degsti ustunu yolcu gibi oldular. Ayni firmadn baska arac geldi sadece beni ve esimi aldilar cocuk uyuyo diye. Oyle iste icim titriyo hala

nur1835

Nasil icim titriyo ya bu yolculuk nasil bitcek boyle araba gittikce kalbm hizlaniyo

nur1835

Ayyyy bugun islerimi yapamadim coook halsizdim.., ishal olmusum fena... yani yarin aksama annemleri cagirmadim... artik baska bir gune... evi temizleyim hele bi :)

Daykonun dr unun yedi ceddine rahmet olsun inş :)

I love Bonus
amin canim

yaoamadim ya :)
koltuktn tuvalete gidecek halim yoktu o derece fenaydim...

Cumlemizden isinize yaradiysa cok sevindim gercekten
vallah benim isime yaradi :)

aman iyi yapmissiniz kurslari azaltarak... :)

Kizlar gunaydinn kahvalti ediorum suan kepekli tost peynir zeytin cayla. bu sabah kpsss ye gircem hemde iki oturum. Bana sans ve sabir dileyin. Optum hepinizi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

allah yardimcin olsun canim! insallah iyi gecmistir sinavin

allah yardimcin olsun canim...

eline sağlık cnm ben sana nöbetçi olduğumu söylemeyi unuttum ama iyi izinli yazmışsın beni

tahmin ettim cunku canim :)

yeme gülüm yaaa, kilo alacağını düşün o anda mesela....
birde iftarda kan şekerini yükselten şeylerden az tüketirsen belki bu durumun olmaz...

neymis o kan sekerini yukselten seyler canim? hic fikrim yok

GEcmis olsun canim ya
panik yapma sakin olmaya calis...
5kere derin nefes al 2saniye tut sonra yavas yavas butun nefesini geri ver canim. sakinlesmene yardimci olacaktir...

Sakinim ama icim titriyo iste

nur1835

Merhaba kizlar sinavim kotu gibiydi. Cok garip sorular vardi. Arkadaslarla cikista gulme krizine girdik. O derece... bugun diyetime dikkat edemedim. Yarin yeni bigun. Sinavi unutmaya calisicam. Kaza geciren arkadasa gecmis olsun. Allah korumus.

Ah güzelim ya bununla geçmiş olsun inş allahım beterinden korusun.

I love Bonus

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar daha ben yatamasamda:) bugunde cok yogun bir gun gecirdim ogleden sonra alisverise gittik iftari parkta yaptik gece ablamlar geldiler beraber sahur yaptik namaz kildim ortaligi topladim derken bu vakit oldu diyette gitti bugun ( Canim ellerine saglik seninde bu hafta sporu artirmaliyim
sağol canım:)
şuan epey iyiyim artık.
biliyorum seninde aslan olduğunu:)
kolay kolay unutmam insanların burcunu ben....
meselaaa gökçede aslan....
Mesela bende aslan:))
Canim cok geçmiş olsun... cok şükür ki size birsey olmamis...

Geçmiş olsun nur Allah daha beterlerinden korusun seni ve aileni inş. Tamamiyle hasarlı bir kazadırda römörkdeki insanlara da bişey olmıştır ....

Nurum sağ salim eve döndü sabah içim rahatladı benimde...

Bınıs güzellik uykusuna dalar pişş pişşş pişşş başının ağrısı tutmuş pişş pişş frida beni bildiri manyağı yapabilin sorun yok pişş pişş

I love Bonus

Son düzenleme:

Sanada sınavdan dolayı geçmiş olsun canım bu sınavıda özelikle insanlar çözemesin diye zor soruyorlar sanki zorluk konusunda üniversite sınavını geçti dimiii? Birde sınavı geçenlere mulakatda çıkarmışlar herhalde ? İşiniz zor gerçekten sınava giren herkez zorluğundan şikayetçiydi....

Geçmiş olsun gökçe kendini iyi hissedince alırsın misafirlerini bende hafta içi anneme temizliğe yardıma gidecem kendi evime temizliğe başlamakdan soğudum diyebilirim :)

Aynen canim. Bransim tarih. Bu sorular boyleyse alan sinavindan yirmi temmuzda napariz hic bilmiorum. Herkes berbatti dio. Hatta bazilari dava acicakmis sorular hakkinda. Bunun disinda dun ne yedigimin farkinda bile degilim. Yerde miyim gokte mi belli degildi. Universite sinavini kazanip okuduk diplomami anca vitrine kristallerin yanina koyarim ..

Merhabalar herkese
Nasil icim titriyo ya bu yolculuk nasil bitcek boyle araba gittikce kalbm hizlaniyo

nur1835
okudukca irkildim kuzum cok gecmis olsun. Allah beterinden korusun. Verilmis sadakaniz varmis yine..

Canim ishale patates haslamasi ,muz pirinc pilavi iyi gelir . Cok gscmis olsun. Dikkat et kdndine . Oroc lu birde cok su kaybedersen ondan tansiyonun duser..

canim saglik olsun. insallah guzel sonuclar cikarirsin.

bende akapunktur yaptyirmustim igneler canimi yakardi benimde. İyi kilo vermistim ama :)
Bu arada esinin isi insallah hayirli sonuclanir .memleket mengenmi ?

Canim iyi olmus kosturmaca gecmis ne guzel .birazda spor olsa harika olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…