Hepinize cok tesekkur ediyorum iyiyiz cok sukur
nur1835
Bende teşekkür ediyorum bende iyiyim çok şükür
I love Bonus
Dönüs yolundayim otobus kaza yapti icim titriyo hala. Traktore vurdu akhisar yakinlarnda on cam parcalandi iceri camlar girdi hep önden 2.koltuktaydm oglumla. Uyuyodu oglum hic uyanmadi allahtn. Otobuste kimsede bise yok ama traktor romorkunda insanlar varmis. Esim indi bakti cok kotu dedi yol kenarina yuvarlnmis. Koyluler geldi soforu dovmeye sofr muavinin biri degsti ustunu yolcu gibi oldular. Ayni firmadn baska arac geldi sadece beni ve esimi aldilar cocuk uyuyo diye. Oyle iste icim titriyo hala
nur1835
Sagol canim dr losyon verdi indi sayilireşimin işi için dileklerine teşekkür ederim meyracım inş. kısa sürer bu gerginlik midem iyi düzeldi canım sağol
güzel oluyor daficim yaaa bende tereyağı ve bala kahvaltıda dayanamıyoruum ekmeksizde yenilmez sofraya koymuyorum vallaha :26:
aldım mesajını canım sağol uymak isteyipde uyamadığım liste gerçekden! kızın içinde geçmiş olsun indimi yanağındaki şişlik benimkininde dizlerinden aşağısı morluk doluu bisiklet sürücem diye kendini helak etti
benim kızımda çok öper beni ben pek sevgimi gösteremem ama kızım gelip zorla sırnaşıyor inş. böyle gider memnunum ben oğlan öyle değil bağzen muziplik olsun diye gidip sarılırım anne napıyon der seviyorum senii oğlum derim abartma istiyorsan der
Nurum gecmis olsun cancazimDönüs yolundayim otobus kaza yapti icim titriyo hala. Traktore vurdu akhisar yakinlarnda on cam parcalandi iceri camlar girdi hep önden 2.koltuktaydm oglumla. Uyuyodu oglum hic uyanmadi allahtn. Otobuste kimsede bise yok ama traktor romorkunda insanlar varmis. Esim indi bakti cok kotu dedi yol kenarina yuvarlnmis. Koyluler geldi soforu dovmeye sofr muavinin biri degsti ustunu yolcu gibi oldular. Ayni firmadn baska arac geldi sadece beni ve esimi aldilar cocuk uyuyo diye. Oyle iste icim titriyo hala
nur1835
Ayyyy bugun islerimi yapamadim coook halsizdim.., ishal olmusum fena... yani yarin aksama annemleri cagirmadim... artik baska bir gune... evi temizleyim hele bi :)
amin canim
yaoamadim ya :)
koltuktn tuvalete gidecek halim yoktu o derece fenaydim...
vallah benim isime yaradi :)
aman iyi yapmissiniz kurslari azaltarak... :)
allah yardimcin olsun canim! insallah iyi gecmistir sinavin
allah yardimcin olsun canim...
tahmin ettim cunku canim :)
neymis o kan sekerini yukselten seyler canim? hic fikrim yok
GEcmis olsun canim ya
panik yapma sakin olmaya calis...
5kere derin nefes al 2saniye tut sonra yavas yavas butun nefesini geri ver canim. sakinlesmene yardimci olacaktir...
Merhaba kizlar sinavim kotu gibiydi. Cok garip sorular vardi. Arkadaslarla cikista gulme krizine girdik. O derece... bugun diyetime dikkat edemedim. Yarin yeni bigun. Sinavi unutmaya calisicam. Kaza geciren arkadasa gecmis olsun. Allah korumus.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ercefuryl tablet ishale iyi gelir. Sabah ogle aksam.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Geçmiş olsun gökçe kendini iyi hissedince alırsın misafirlerini bende hafta içi anneme temizliğe yardıma gidecem kendi evime temizliğe başlamakdan soğudum diyebilirim :)
Canim ishale patates haslamasi ,muz pirinc pilavi iyi gelir . Cok gscmis olsun. Dikkat et kdndine . Oroc lu birde cok su kaybedersen ondan tansiyonun duser..
neyse en azından akupunkturuda denemiş olduk aklımızda kalmaz bir dahada gitmeyiz
memleket mengenmi diye sormuşsun canım anlamadım ? aslen mardinliyim şu an istanbulda yaşıyorum . sen ankarada yaşıyordun zannedersem sen nerelisin?
Günaydın fındığımGünaydın sozi ya o şişkinliktir kuzum bi iki gün hiç ekmek falan yeme bak iner şişkinliğin mutlaka 3-4 kilo alınmazki hemen streste şişirir relax olun
I love Bonus
Günaydın fındığım
Sabah 88 e yakın geldim.sahurda yapmadım.bugun niyetli değilim.sabah sac maskesi yaptım yine birazda spor yapıcam.1 aydır spor yapmıyorum. Kilo aldım walla ama uzatmamak lazım bu süreci .20 dakika bisiklet çevircem birazdan.
Stres oldum iyice...
Sen nasil oldun kuzum? Migden daha iyidir insallah..
ben mecburen koyuyorum çocuklar var . yeğenler gece tereyağ ve kaymaktan başka birşey yemiyorlar. dün ablamdan süt aldım kaynatıp koydum dolaba kaymak olsun diye. ablamın sütü çok güzel 1 tabak dolusu kaymak oluyor. kaymağını alıp mayalıyorum yinede yoğurt hazır yoğurttan daha yağlı oluyor.güzel oluyor daficim yaaa bende tereyağı ve bala kahvaltıda dayanamıyoruum ekmeksizde yenilmez sofraya koymuyorum vallaha :26:
nur çok geçmiş olsun canım. Allah korumuş. Rabbim bir daha yaşatmasın.Nasil icim titriyo ya bu yolculuk nasil bitcek boyle araba gittikce kalbm hizlaniyo
nur1835
geçmiş olsun gökcecim. iyileşmişsindir inşallahAyyyy bugun islerimi yapamadim coook halsizdim.., ishal olmusum fena... yani yarin aksama annemleri cagirmadim... artik baska bir gune... evi temizleyim hele bi :)
amin canim
yaoamadim ya :)
koltuktn tuvalete gidecek halim yoktu o derece fenaydim...
iyi olmana sevindim canım.Bugun daha iyiydim hatta bayagi iyiydim :) patates haslamasi falan yedim iftarda dun aksam :)
ayyy ne söyliycem :) benim 4bucuk yasindaki kiz. Anne bende oruc tutcam bugun dedi :) gerci sabah kalkinca su icmisti birde 2bardak meyve suyu... tamam dedim oglene kadar sadece icecek ic, oglen yemek yedi :)
ogleden sonra disari ciktik saat 17gibi eve geldik o sirada ne birsey yedi ne birsey icti... eve gelince yarim bardak su icti, sonra iftara 2saat kala cocuk sapittiyok yigcem yok yemiycem yok oruc tutuyorum yok tutmuyorum kafayi yedi garibim ondan sonra aksam yemegini hazirlamaya yardim etti. ve bir lokma birsey atmadi agzina yardim ederken :) normalde atar... iftar vakti oluncada actik orucumuzu :) ayyyyy kizimla gurur duyuyorum yaaaa :)
Gecmis olsun canim... hayirlisi...
ishal icin ilac kullanmaya karsiyim :)
sagol canim :) sanada kolay gelsin :)
yarin aksama amcamlara iftara gidicez, yengem cooook super yemek yapar :) yarin fena sekilde patliycak karnim
evet oruclu olunca zor oldu ishal olayi :) ama atlattik... bugun daha hafifti :) insallah yarina gecmis olur artik
sözencim sonradan gelen çabuk gider çok kasma kendini. gerginlikten daha çok alırsınCok fena kilo alıyorum.gerginlikten ne yapacağımı şaşırdım.az önce iftar sonrasi 89.5 kilo geldim.3 hafta önce 84.5 gelmiştim. Tamam bunun hepsi yağ değil bir kısmı migde ve bagirsak dolusu su ve yemek ama cok kötü bir durumdayım.ya evde yatıyorum ya misafirlikteyim ve yiyorum.hareket yok.aylarca zar zor verdigim kiloyu iki haftada alicam bu gidişle... Tum gun tansiyonum o kadar düşüktüki sadece yattım.cocukla bile ilgilenemedim. Rabbim herkesinde yardımcısı olsun,benim durumumda olanların da yardımcısı olsun.elimi her sacıma attığımda hala Birsuru tel geliyor.keske daha önce rejim yaparken gıda takviyesi kullansaydım bu durumda olmazdım sanirim.
Canim Ben erzincanliyim ama hiç gitmedim.
Dogma büyüme ankaraliyim.mengenliler den çıkar daha cok yemek konusundaki uzmanlar .esin şef ya benim aklıma ordan geldi ...
Sabah bir tane ictim canimsagol yine iceyim en iyisi.Çalkalanmazsam koku almazsam iyiyim idare ediyorum. Madem niyetli değilsin hemn yeşil çay yap iç. Evde papatya varsa ondanda koy oda ödem attırır
I love Bonus
İnsallah canim ya.. İyice gerildim walla.simdi azicik spor yapıp çıkcam ,ufakliga ana okulu bakıcam .selamun aleyküm güzeller
bugün hiç yataktan çıkasım yok.
dün çok yoruldum ayaklarım et kesmiş her yerim ağrıyor. bir süredik tembellik ettiğimden olsa gerek biraz çalışınca kötü oldum.
dün sahurdan sonra köye gittik. güneş doğana kadar ablamla soğan söktük. tam güneş yakmaya başladı bizde işi bitirdik. hemen eve gelsek çok etkilenmiycektim. ama canım rahat etmedi. gidip biber , fasulye, kabak, enginar, semizotu, erik topladım. bahçe çok otlanmış. ( bir süredir gitmemiştim) otları biçeyim dedim. ablamda yardım etti bahçenin otunu biçtik otların tozu bir yandan, sıcak bir yandan dilim damağıma yapıştıaz kalmıştıki eniştem telefon etti. biçer bizim arpayı biçti arpa çuvallanacak dedi ot biçmeyi bırakıp arpa çuvallamaya gittik eve geldim attım kendimi :18: yorgunluktan hararetten uyuyamadım. kalktım kabakları soydum kuruması için balkona taktım. semizotlarını ayıklayıp yıkadım dondurucuya koydum, fasulye ayıklayıp dondurucuya koydum. evleri toparlayıp çıktım. bursaya geldik. pazara çıkıp pazarlıklarımızı aldık. akşam eltim iftara çağırmıştı iftara gittik. onada yemek yapmak zor gelmiş dışarıya alıcam dedi. dışarıya uludağ eteğinde bir yere gittik. bayaa serindi. kp. üşüdü. kalkalım babam üşüdü dedim kalkmaya canları istemedi. arabadan eşimin montunu getirip giydirdim ama eve geldik adam hastalandı. bayaa rahatsız . yat dedim sıkılırım dedi kalktı eşimle dükkana gitti. bugün niyetlenme dedim niyetlenmiş. hem çok yaşlı hem hasta inşallah yatıp kalmaz.
uu kızlar destan yazmışım ben
ben mecburen koyuyorum çocuklar var . yeğenler gece tereyağ ve kaymaktan başka birşey yemiyorlar. dün ablamdan süt aldım kaynatıp koydum dolaba kaymak olsun diye. ablamın sütü çok güzel 1 tabak dolusu kaymak oluyor. kaymağını alıp mayalıyorum yinede yoğurt hazır yoğurttan daha yağlı oluyor.
nur çok geçmiş olsun canım. Allah korumuş. Rabbim bir daha yaşatmasın.
geçmiş olsun gökcecim. iyileşmişsindir inşallah
iyi olmana sevindim canım.
bayıldım ben o cimcimeye
sözencim sonradan gelen çabuk gider çok kasma kendini. gerginlikten daha çok alırsın
ay kızlar çok zaman geçirdim kalkayım ben daha eriklerim duruyor onları kaynatayım bari
Cok fena kilo alıyorum.gerginlikten ne yapacağımı şaşırdım.az önce iftar sonrasi 89.5 kilo geldim.3 hafta önce 84.5 gelmiştim. Tamam bunun hepsi yağ değil bir kısmı migde ve bagirsak dolusu su ve yemek ama cok kötü bir durumdayım.ya evde yatıyorum ya misafirlikteyim ve yiyorum.hareket yok.aylarca zar zor verdigim kiloyu iki haftada alicam bu gidişle... Tum gun tansiyonum o kadar düşüktüki sadece yattım.cocukla bile ilgilenemedim. Rabbim herkesinde yardımcısı olsun,benim durumumda olanların da yardımcısı olsun.elimi her sacıma attığımda hala Birsuru tel geliyor.keske daha önce rejim yaparken gıda takviyesi kullansaydım bu durumda olmazdım sanirim.
Canim Ben erzincanliyim ama hiç gitmedim.
Dogma büyüme ankaraliyim.mengenliler den çıkar daha cok yemek konusundaki uzmanlar .esin şef ya benim aklıma ordan geldi ...
sözencim bi yanlış anlaşılma olmuş eşim şef ama belediyede çalışıyor baş şöför belediyenin bir biriminin arabaların yönlendiriyor onları takip ediyor yaptıkları işleri denetliyor. günlük plan hazırlıyor, parkları bahçeleri denetliyor. şimdilik işi bu bakalım yeni gelen müdür bir yerlere sürmese :) Erzincan çok güzeldir ben gittim daha çok şehirmerkezini gördüm ama o şelalelerini ekşi su çıkan güzel doğa harika yerlerini göremedim oralarada gitmek isterdim...:)
yukarıdaki paragrafın içinde al benden de o kadar iftar çok geç bende şiştim memlekete gittim 10 gün kaldım yediğime hiç dikkat edemedim ama hareketlilikden kilo almamıştım şimdi eve geldim bir hafta oldu bir şişkinlik oldu kaçırdımda biliyorum korkudan tartıya çıkamıyorum dün bütün gün pazar günü modunda tembelik yaptım uyku düzenide kalmadı sabaha karşı 4 de zor uyudum yeni kalktım çocuklar daha yatıyor birazdan mutfağı biraz toparlayıp bir duş alıp çıkacam pazartesi ,salı kızı İngilizce dersine götürüyorum saçlarını çok kafaya takma taktıkça daha çok dökülüyorlar benimde bu ara dökülmesi çoğaldı tembelikden maskede yapamıyorum daha doğrusu sıcaklar yüzünden gözüm kesmiyor benim tavsiyem saçlarının uçlarından kestirsen şöyle bir canlanıp gürleşsee önümüzdeki günlerde bende kestirecem galiba ....
hepinize çok teşekkür ederim geçti şükür. Allah kimseye yaşatmasın inş. kimseye bişe olmadığını düşünüyorum çünkü haber olarak hiçbir yerde göremedim.
Nurummm tekrar cok gecmis olun canim...Allah korumus yinede...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?