Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canim cok gecmis olsun cok uzuldum Allah korumus sukurki birsey olmamis.. insallah traktordekilere de olmamistir bisey..

Sagol canim dr losyon verdi indi sayilir
Nurum gecmis olsun cancazim

Sanada gecmis olsun gokcecim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bugun daha iyiydim hatta bayagi iyiydim :) patates haslamasi falan yedim iftarda dun aksam :)
ayyy ne söyliycem :) benim 4bucuk yasindaki kiz. Anne bende oruc tutcam bugun dedi :) gerci sabah kalkinca su icmisti birde 2bardak meyve suyu... tamam dedim oglene kadar sadece icecek ic, oglen yemek yedi :)
ogleden sonra disari ciktik saat 17gibi eve geldik o sirada ne birsey yedi ne birsey icti... eve gelince yarim bardak su icti, sonra iftara 2saat kala cocuk sapitti yok yigcem yok yemiycem yok oruc tutuyorum yok tutmuyorum kafayi yedi garibim ondan sonra aksam yemegini hazirlamaya yardim etti. ve bir lokma birsey atmadi agzina yardim ederken :) normalde atar... iftar vakti oluncada actik orucumuzu :) ayyyyy kizimla gurur duyuyorum yaaaa :)

Gecmis olsun canim... hayirlisi...

Ercefuryl tablet ishale iyi gelir. Sabah ogle aksam.

ishal icin ilac kullanmaya karsiyim :)

Geçmiş olsun gökçe kendini iyi hissedince alırsın misafirlerini bende hafta içi anneme temizliğe yardıma gidecem kendi evime temizliğe başlamakdan soğudum diyebilirim :)

sagol canim :) sanada kolay gelsin :)
yarin aksama amcamlara iftara gidicez, yengem cooook super yemek yapar :) yarin fena sekilde patliycak karnim

Canim ishale patates haslamasi ,muz pirinc pilavi iyi gelir . Cok gscmis olsun. Dikkat et kdndine . Oroc lu birde cok su kaybedersen ondan tansiyonun duser..

evet oruclu olunca zor oldu ishal olayi :) ama atlattik... bugun daha hafifti :) insallah yarina gecmis olur artik

Gecmisler olsun cnm. Bende iftara dawetliydim. Bi de akraba yemezsen darilan tiplerden. Mecbur yedik. Sistik. Simdi yatiorum optum herkexi

Cok fena kilo alıyorum.gerginlikten ne yapacağımı şaşırdım.az önce iftar sonrasi 89.5 kilo geldim.3 hafta önce 84.5 gelmiştim. Tamam bunun hepsi yağ değil bir kısmı migde ve bagirsak dolusu su ve yemek ama cok kötü bir durumdayım.ya evde yatıyorum ya misafirlikteyim ve yiyorum.hareket yok.aylarca zar zor verdigim kiloyu iki haftada alicam bu gidişle... Tum gun tansiyonum o kadar düşüktüki sadece yattım.cocukla bile ilgilenemedim. Rabbim herkesinde yardımcısı olsun,benim durumumda olanların da yardımcısı olsun.elimi her sacıma attığımda hala Birsuru tel geliyor.keske daha önce rejim yaparken gıda takviyesi kullansaydım bu durumda olmazdım sanirim.
Canim Ben erzincanliyim ama hiç gitmedim.
Dogma büyüme ankaraliyim.mengenliler den çıkar daha cok yemek konusundaki uzmanlar .esin şef ya benim aklıma ordan geldi ...

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar. Tartildim 1 kilo almisim ve 109,8 olmusum. Yuvarlanip gitcekmisim de haberim yokmus. Kpss stresinden sistim haftasonu. Agladim demin biraz rahatladim. Simdi kahwalti ediorum musli ve yogurtla. Allah sonumu hayretsin.

Günaydın sozi ya o şişkinliktir kuzum bi iki gün hiç ekmek falan yeme bak iner şişkinliğin mutlaka 3-4 kilo alınmazki hemen streste şişirir relax olun

I love Bonus

Günaydın sozi ya o şişkinliktir kuzum bi iki gün hiç ekmek falan yeme bak iner şişkinliğin mutlaka 3-4 kilo alınmazki hemen streste şişirir relax olun

I love Bonus
Günaydın fındığım
Sabah 88 e yakın geldim.sahurda yapmadım.bugun niyetli değilim.sabah sac maskesi yaptım yine birazda spor yapıcam.1 aydır spor yapmıyorum. Kilo aldım walla ama uzatmamak lazım bu süreci .20 dakika bisiklet çevircem birazdan.
Stres oldum iyice...
Sen nasil oldun kuzum? Migden daha iyidir insallah..

Çalkalanmazsam koku almazsam iyiyim idare ediyorum. Madem niyetli değilsin hemn yeşil çay yap iç. Evde papatya varsa ondanda koy oda ödem attırır

I love Bonus

selamun aleyküm güzeller
bugün hiç yataktan çıkasım yok.
dün çok yoruldum ayaklarım et kesmiş her yerim ağrıyor. bir süredik tembellik ettiğimden olsa gerek biraz çalışınca kötü oldum.
dün sahurdan sonra köye gittik. güneş doğana kadar ablamla soğan söktük. tam güneş yakmaya başladı bizde işi bitirdik. hemen eve gelsek çok etkilenmiycektim. ama canım rahat etmedi. gidip biber , fasulye, kabak, enginar, semizotu, erik topladım. bahçe çok otlanmış. ( bir süredir gitmemiştim) otları biçeyim dedim. ablamda yardım etti bahçenin otunu biçtik otların tozu bir yandan, sıcak bir yandan dilim damağıma yapıştı az kalmıştıki eniştem telefon etti. biçer bizim arpayı biçti arpa çuvallanacak dedi ot biçmeyi bırakıp arpa çuvallamaya gittik eve geldim attım kendimi :18: yorgunluktan hararetten uyuyamadım. kalktım kabakları soydum kuruması için balkona taktım. semizotlarını ayıklayıp yıkadım dondurucuya koydum, fasulye ayıklayıp dondurucuya koydum. evleri toparlayıp çıktım. bursaya geldik. pazara çıkıp pazarlıklarımızı aldık. akşam eltim iftara çağırmıştı iftara gittik. onada yemek yapmak zor gelmiş dışarıya alıcam dedi. dışarıya uludağ eteğinde bir yere gittik. bayaa serindi. kp. üşüdü. kalkalım babam üşüdü dedim kalkmaya canları istemedi. arabadan eşimin montunu getirip giydirdim ama eve geldik adam hastalandı. bayaa rahatsız . yat dedim sıkılırım dedi kalktı eşimle dükkana gitti. bugün niyetlenme dedim niyetlenmiş. hem çok yaşlı hem hasta inşallah yatıp kalmaz.
uu kızlar destan yazmışım ben
güzel oluyor daficim yaaa bende tereyağı ve bala kahvaltıda dayanamıyoruum ekmeksizde yenilmez sofraya koymuyorum vallaha :26:
ben mecburen koyuyorum çocuklar var . yeğenler gece tereyağ ve kaymaktan başka birşey yemiyorlar. dün ablamdan süt aldım kaynatıp koydum dolaba kaymak olsun diye. ablamın sütü çok güzel 1 tabak dolusu kaymak oluyor. kaymağını alıp mayalıyorum yinede yoğurt hazır yoğurttan daha yağlı oluyor.

Nasil icim titriyo ya bu yolculuk nasil bitcek boyle araba gittikce kalbm hizlaniyo

nur1835
nur çok geçmiş olsun canım. Allah korumuş. Rabbim bir daha yaşatmasın.

geçmiş olsun gökcecim. iyileşmişsindir inşallah

iyi olmana sevindim canım.
bayıldım ben o cimcimeye

sözencim sonradan gelen çabuk gider çok kasma kendini. gerginlikten daha çok alırsın

ay kızlar çok zaman geçirdim kalkayım ben daha eriklerim duruyor onları kaynatayım bari

Çalkalanmazsam koku almazsam iyiyim idare ediyorum. Madem niyetli değilsin hemn yeşil çay yap iç. Evde papatya varsa ondanda koy oda ödem attırır

I love Bonus
Sabah bir tane ictim canimsagol yine iceyim en iyisi.
İnsallah canim ya.. İyice gerildim walla.simdi azicik spor yapıp çıkcam ,ufakliga ana okulu bakıcam .
Masallah cok hareketlisin bu ara..

sözencim bi yanlış anlaşılma olmuş eşim şef ama belediyede çalışıyor baş şöför belediyenin bir biriminin arabaların yönlendiriyor onları takip ediyor yaptıkları işleri denetliyor. günlük plan hazırlıyor, parkları bahçeleri denetliyor. şimdilik işi bu bakalım yeni gelen müdür bir yerlere sürmese :) Erzincan çok güzeldir ben gittim daha çok şehirmerkezini gördüm ama o şelalelerini ekşi su çıkan güzel doğa harika yerlerini göremedim oralarada gitmek isterdim...:)

yukarıdaki paragrafın içinde al benden de o kadar iftar çok geç bende şiştim memlekete gittim 10 gün kaldım yediğime hiç dikkat edemedim ama hareketlilikden kilo almamıştım şimdi eve geldim bir hafta oldu bir şişkinlik oldu kaçırdımda biliyorum korkudan tartıya çıkamıyorum dün bütün gün pazar günü modunda tembelik yaptım uyku düzenide kalmadı sabaha karşı 4 de zor uyudum yeni kalktım çocuklar daha yatıyor birazdan mutfağı biraz toparlayıp bir duş alıp çıkacam pazartesi ,salı kızı İngilizce dersine götürüyorum saçlarını çok kafaya takma taktıkça daha çok dökülüyorlar benimde bu ara dökülmesi çoğaldı tembelikden maskede yapamıyorum daha doğrusu sıcaklar yüzünden gözüm kesmiyor benim tavsiyem saçlarının uçlarından kestirsen şöyle bir canlanıp gürleşsee önümüzdeki günlerde bende kestirecem galiba ....

hepinize çok teşekkür ederim geçti şükür. Allah kimseye yaşatmasın inş. kimseye bişe olmadığını düşünüyorum çünkü haber olarak hiçbir yerde göremedim.

canim şef diyince aklım fikrim yemekte olunca yanlış anlamışim. İnsallah isleri rast gider...
Saçlarımı kestirdim gecen hafta aMa dökülme azalmadı üşenmedim saydım bugun.200 telin stunde döküldü sabah yikama sürecinde.hayirlisi artik..
Yıllar önce Annemler ankaraya yerleşmiş .oralar da kimse kalmayinca gidilip gelinmez olmuş sonradan.kismet henuz gidemedim Erzincan'a ama insalah yolum düşerse gitmek istiyorum. Esim gezmeyi cok seven biri değildir.yoksa ben coktan gideRdim orlara
Ne guzel cocukları kurslara götürüyorsun. Hele ingilizce destegine hayranım.gorumcemin esi ingilizce kursu isletiyor.ordaki cocuklar buyuk olmasa bizimkinide yazdircam.dun oğluma ingilizce egitim seti getirdiler sagolsunlar.bende ordan çalıştırcam simdilik.yas ilerleyene ingilizce gelişmiyor malesef hersey küçükken oluyor..

Son düzenleme:
selamün aleyküm.....
napıyonuz bakıyım:)
ben napıyım hergün bir koşturmaca işte, yoğunluktan yazamadım hiç, dün gece de bağlantıda arıza vardı ondan giremedim hiç.
diyetim iyi gidiyor çok şükür...

biten pazar günüm
(başarılı)

6424*40
6tahıl
4et
2süt
4meyve
*
4yağ
0sebze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…