selamun aleyküm güzeller
bugün hiç yataktan çıkasım yok.
dün çok yoruldum ayaklarım et kesmiş her yerim ağrıyor. bir süredik tembellik ettiğimden olsa gerek biraz çalışınca kötü oldum.
dün sahurdan sonra köye gittik. güneş doğana kadar ablamla soğan söktük. tam güneş yakmaya başladı bizde işi bitirdik. hemen eve gelsek çok etkilenmiycektim. ama canım rahat etmedi. gidip biber , fasulye, kabak, enginar, semizotu, erik topladım. bahçe çok otlanmış. ( bir süredir gitmemiştim) otları biçeyim dedim. ablamda yardım etti bahçenin otunu biçtik otların tozu bir yandan, sıcak bir yandan dilim damağıma yapıştıaz kalmıştıki eniştem telefon etti. biçer bizim arpayı biçti arpa çuvallanacak dedi ot biçmeyi bırakıp arpa çuvallamaya gittik eve geldim attım kendimi :18: yorgunluktan hararetten uyuyamadım. kalktım kabakları soydum kuruması için balkona taktım. semizotlarını ayıklayıp yıkadım dondurucuya koydum, fasulye ayıklayıp dondurucuya koydum. evleri toparlayıp çıktım. bursaya geldik. pazara çıkıp pazarlıklarımızı aldık. akşam eltim iftara çağırmıştı iftara gittik. onada yemek yapmak zor gelmiş dışarıya alıcam dedi. dışarıya uludağ eteğinde bir yere gittik. bayaa serindi. kp. üşüdü. kalkalım babam üşüdü dedim kalkmaya canları istemedi. arabadan eşimin montunu getirip giydirdim ama eve geldik adam hastalandı. bayaa rahatsız . yat dedim sıkılırım dedi kalktı eşimle dükkana gitti. bugün niyetlenme dedim niyetlenmiş. hem çok yaşlı hem hasta inşallah yatıp kalmaz.
uu kızlar destan yazmışım ben
ben mecburen koyuyorum çocuklar var . yeğenler gece tereyağ ve kaymaktan başka birşey yemiyorlar. dün ablamdan süt aldım kaynatıp koydum dolaba kaymak olsun diye. ablamın sütü çok güzel 1 tabak dolusu kaymak oluyor. kaymağını alıp mayalıyorum yinede yoğurt hazır yoğurttan daha yağlı oluyor.
nur çok geçmiş olsun canım. Allah korumuş. Rabbim bir daha yaşatmasın.
geçmiş olsun gökcecim. iyileşmişsindir inşallah
iyi olmana sevindim canım.
bayıldım ben o cimcimeye
sözencim sonradan gelen çabuk gider çok kasma kendini. gerginlikten daha çok alırsın
ay kızlar çok zaman geçirdim kalkayım ben daha eriklerim duruyor onları kaynatayım bari
selamün aleyküm.....
napıyonuz bakıyım:)
ben napıyım hergün bir koşturmaca işte, yoğunluktan yazamadım hiç, dün gece de bağlantıda arıza vardı ondan giremedim hiç.
diyetim iyi gidiyor çok şükür...
biten pazar günüm(başarılı)
6424*40
6tahıl
4et
2süt
4meyve
*
4yağ
0sebze
Evet kıl payı bize bişe olmadı canm. Çok teşekkür ederim tekrardan. o panikle rahatlamak için buraya yazdım yalnız bırakmadınız
canim şef diyince aklım fikrim yemekte olunca yanlış anlamışim. İnsallah isleri rast gider...
Saçlarımı kestirdim gecen hafta aMa dökülme azalmadı üşenmedim saydım bugun.200 telin stunde döküldü sabah yikama sürecinde.hayirlisi artik..
Yıllar önce Annemler ankaraya yerleşmiş .oralar da kimse kalmayinca gidilip gelinmez olmuş sonradan.kismet henuz gidemedim Erzincan'a ama insalah yolum düşerse gitmek istiyorum. Esim gezmeyi cok seven biri değildir.yoksa ben coktan gideRdim orlara
Ne guzel cocukları kurslara götürüyorsun. Hele ingilizce destegine hayranım.gorumcemin esi ingilizce kursu isletiyor.ordaki cocuklar buyuk olmasa bizimkinide yazdircam.dun oğluma ingilizce egitim seti getirdiler sagolsunlar.bende ordan çalıştırcam simdilik.yas ilerleyene ingilizce gelişmiyor malesef hersey küçükken oluyor..
Takilma canim fridanin da dedigi gibi duzelir inşallahCok fena kilo alıyorum.gerginlikten ne yapacağımı şaşırdım.az önce iftar sonrasi 89.5 kilo geldim.3 hafta önce 84.5 gelmiştim. Tamam bunun hepsi yağ değil bir kısmı migde ve bagirsak dolusu su ve yemek ama cok kötü bir durumdayım.ya evde yatıyorum ya misafirlikteyim ve yiyorum.hareket yok.aylarca zar zor verdigim kiloyu iki haftada alicam bu gidişle... Tum gun tansiyonum o kadar düşüktüki sadece yattım.cocukla bile ilgilenemedim. Rabbim herkesinde yardımcısı olsun,benim durumumda olanların da yardımcısı olsun.elimi her sacıma attığımda hala Birsuru tel geliyor.keske daha önce rejim yaparken gıda takviyesi kullansaydım bu durumda olmazdım sanirim.
Canim Ben erzincanliyim ama hiç gitmedim.
Dogma büyüme ankaraliyim.mengenliler den çıkar daha cok yemek konusundaki uzmanlar .esin şef ya benim aklıma ordan geldi ...
Masallah masallah atom karinca misaliselamun aleyküm güzeller
dün çok yoruldum ayaklarım et kesmiş her yerim ağrıyor. bir süredik tembellik ettiğimden olsa gerek biraz çalışınca kötü oldum.
dün sahurdan sonra köye gittik. güneş doğana kadar ablamla soğan söktük. tam güneş yakmaya başladı bizde işi bitirdik. hemen eve gelsek çok etkilenmiycektim. ama canım rahat etmedi. gidip biber , fasulye, kabak, enginar, semizotu, erik topladım. bahçe çok otlanmış. ( bir süredir gitmemiştim) otları biçeyim dedim. ablamda yardım etti bahçenin otunu biçtik otların tozu bir yandan, sıcak bir yandan dilim damağıma yapıştıaz kalmıştıki eniştem telefon etti. biçer bizim arpayı biçti arpa çuvallanacak dedi ot biçmeyi bırakıp arpa çuvallamaya gittik eve geldim attım kendimi :18: yorgunluktan hararetten uyuyamadım. kalktım kabakları soydum kuruması için balkona taktım. semizotlarını ayıklayıp yıkadım dondurucuya koydum, fasulye ayıklayıp dondurucuya koydum. evleri toparlayıp çıktım. bursaya geldik. pazara çıkıp pazarlıklarımızı aldık. akşam eltim iftara çağırmıştı iftara gittik. onada yemek yapmak zor gelmiş dışarıya alıcam dedi. dışarıya uludağ eteğinde bir yere gittik. bayaa serindi. kp. üşüdü. kalkalım babam üşüdü dedim kalkmaya canları istemedi. arabadan eşimin montunu getirip giydirdim ama eve geldik adam hastalandı. bayaa rahatsız . yat dedim sıkılırım dedi kalktı eşimle dükkana gitti. bugün niyetlenme dedim niyetlenmiş. hem çok yaşlı hem hasta inşallah yatıp kalmaz.
ben mecburen koyuyorum çocuklar var . yeğenler gece tereyağ ve kaymaktan başka birşey yemiyorlar. dün ablamdan süt aldım kaynatıp koydum dolaba kaymak olsun diye. ablamın sütü çok güzel 1 tabak dolusu kaymak oluyor. kaymağını alıp mayalıyorum yinede yoğurt hazır yoğurttan daha yağlı oluyor.
geçmiş olsun gökcecim. iyileşmişsindir inşallah
bayıldım ben o cimcimeye
sözencim sonradan gelen çabuk gider çok kasma kendini. gerginlikten daha çok alırsın
ay kızlar çok zaman geçirdim kalkayım ben daha eriklerim duruyor onları kaynatayım bari
selamün aleyküm.....
ben napıyım hergün bir koşturmaca işte, yoğunluktan yazamadım hiç, dün gece de bağlantıda arıza vardı ondan giremedim hiç.
6424*40
6tahıl
4et
2süt
4meyve
*
4yağ
0sebze
Cok fena kilo alıyorum.gerginlikten ne yapacağımı şaşırdım.az önce iftar sonrasi 89.5 kilo geldim.3 hafta önce 84.5 gelmiştim. Tamam bunun hepsi yağ değil bir kısmı migde ve bagirsak dolusu su ve yemek ama cok kötü bir durumdayım.ya evde yatıyorum ya misafirlikteyim ve yiyorum.hareket yok.aylarca zar zor verdigim kiloyu iki haftada alicam bu gidişle... Tum gun tansiyonum o kadar düşüktüki sadece yattım.cocukla bile ilgilenemedim. Rabbim herkesinde yardımcısı olsun,benim durumumda olanların da yardımcısı olsun.elimi her sacıma attığımda hala Birsuru tel geliyor.keske daha önce rejim yaparken gıda takviyesi kullansaydım bu durumda olmazdım sanirim.
selamun aleyküm güzeller
bayıldım ben o cimcimeye
canim diyetinin iyi gitmesine sevindim.ben bu ara dağıldım ya hadi hayirlisi.İnsallah düzelirim ...selamün aleyküm.....
6424*40
6tahıl
4et
2süt
4meyve
*
4yağ
0sebze
aynen öyle canim bizimkiler gramer diye tutturmuş gidiyorlar.kural kural diyorlar kelime bilmeyen kural bilebilirmi.. Bizim burda bazı ozel okullar var .bitiren cocuklar canavar gibi ingilizce konuşabiliyor.ama cok pahali yillik 60 bin liradan bahsediyorlar...ben bir sene yurt disinda yasadım.orada kursada gittim.belli yastan sonra dil kolay olmuyor malesef...sözen müfredatanmıdır nedir bilmem daha liseyi bitiripde şakır şakır İngilizce konuşan çocuk görmedim benimkide taktir getirdi ama en düşük dersi İngilizce biz evdede yardımcı da olamıyoruz çocuklara gerek sosyal gerek eğitim üzerine kurslara götürmeyi severim. yoksa çocuğu boş bırakınca olmuyor gerçekden enerjisini atması lazım kızıma bakıyorum gayet oturaklıdır yaşıtlarına bakıyorum hepsinin içine cin kaçmış gibii aşk meşk derdindeler benimki henüz ergenliğe girmedi bakalım o dönemimiz gelince napıcam
saçlarını sayma kafanada böyle takarsan olmaz zaten sen bakımını yapıyorsun gerisini düşünme böyle düşündükçe daha çok dökülür sonbaharda nasıl toparlanacak bak gör mesimsel dökülmedir. hangi şampuanı kulanıyorsun merak ettim ben Elseve Dökülmeye Eğilimli Saçlar için olanını kulanıyordum siyah kutu kremsiz olanı ama yeni Gliss Ultimate Repair ile keratin mucizesini aldım umarım daha iyi olur saçlarımı çok yumuşak yaptı bakalım bu nasıl gelicek ......
canimsiiinnnSOZEEEEN oğluna anaokulu araştırıyorsun yaa gerçi sende eğitimcisin daha iyi bilirsin ama sana bir ana okulu tavsiye edicem size yakın varmdır bilmiyorum ama ankarada da varmış şubeleri bir bak bakalım benim yiğenim gidiyor biz çok memnunuz....
http://www.kucukseyler.com.tr/
insallah canim...Takilma canim fridanin da dedigi gibi duzelir inşallah
Masallah masallah atom karinca misalikışlıklarinida afiyetle yemek kismet etsin rabbim inşallah kp de gecmis olsun canim
Tebrik ederim ramazanda kacamak hakkini doldurdun bayrama kadar boyle devam
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Masallah cimcimeyecanim takma kafana, kafana taktikca stres yaptikca kilonu veremezsin canim benim... cabuk alinan kilo cabuk verilir canim. zaten cogu ödemdir zaten...
Masallah canim bayagi yorulmussun :)
kp nede gecmis olsun canim... insallah hemencecik iyilesir :)
sagol.
cimcime icinde sagol :)
bugunde tutuyor oruç. hatta bugun sabahtan oglene hic su bile icmedi :) oglenden beride hala su icmedi :) vallahi helal olsun kizima :) normalde agzi hic bos durmaz :)
Oooo iyi gezmeler guzel bir doping olur iste kuzumcanim diyetinin iyi gitmesine sevindim.ben bu ara dağıldım ya hadi hayirlisi.İnsallah düzelirim ...
aynen öyle canim bizimkiler gramer diye tutturmuş gidiyorlar.kural kural diyorlar kelime bilmeyen kural bilebilirmi.. Bizim burda bazı ozel okullar var .bitiren cocuklar canavar gibi ingilizce konuşabiliyor.ama cok pahali yillik 60 bin liradan bahsediyorlar...ben bir sene yurt disinda yasadım.orada kursada gittim.belli yastan sonra dil kolay olmuyor malesef...
canimsiiinnno okullar evime cok uzak. Eminim cok guzel okullardir.sagol düşündüğün icin...
insallah canim...
Az önce bilet ayirttim :) cuma sabah istanbuldayiz Cumartesi aksam donüyoruz .arkadasla gezmeye gidicez :)) cok daralmıştım insallah iyi olur...
canim diyetinin iyi gitmesine sevindim.ben bu ara dağıldım ya hadi hayirlisi.İnsallah düzelirim ...
aynen öyle canim bizimkiler gramer diye tutturmuş gidiyorlar.kural kural diyorlar kelime bilmeyen kural bilebilirmi.. Bizim burda bazı ozel okullar var .bitiren cocuklar canavar gibi ingilizce konuşabiliyor.ama cok pahali yillik 60 bin liradan bahsediyorlar...ben bir sene yurt disinda yasadım.orada kursada gittim.belli yastan sonra dil kolay olmuyor malesef...
canimsiiinnno okullar evime cok uzak. Eminim cok guzel okullardir.sagol düşündüğün icin...
insallah canim...
Az önce bilet ayirttim :) cuma sabah istanbuldayiz Cumartesi aksam donüyoruz .arkadasla gezmeye gidicez :)) cok daralmıştım insallah iyi olur...
Kendime azer bülbülden bir şarkı hediye ediyorum
Öhöm
Dardayım eyyy aneyy aneyy
Zordayım eyyy... Diye giden
I love Bonus
Kendime azer bülbülden bir şarkı hediye ediyorum
Öhöm
Dardayım eyyy aneyy aneyy
Zordayım eyyy... Diye giden
I love Bonus
Noldu kuzu
Azer bulbul degilde benim aklima direkt dilber ay geldi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ne oldu canım. kendini iyi hisetmiyormusun yoksaa:44:
Akşama geleceğimmm akşama geleceğimm
Tavukları pişirmişem çocuğuda çarşıya göndermişem
Püü sana bana bula bula bu şarkılarımı buldun
I love Bonus
mrb arkadaşlar benide aranıza alırmısınız. bnm kilomda 94.çok kilolu hamile kaldım 100 üstünde doğuma gittim. gecen sene 94 ile diyete başladım diyetisyene gittim ,spor yaptım ne güze 2.5 ayda 12 kilo vermiştim .ama 75 gibi gösteriyordu. herkes şaşırmıştı. sonra ne oldu psikolojik sorunlarımdan dolayı 97 yi gördüm. bir ay önce diyete başladım spor sadece yürüyüş yapıyorum 30 dkka falan .birde karatay diyetine benzer bir diyet yapıyorum bütün günüm çok enerjik geçior.fakat saat 11 oldu mu işler değişiyor. çok acıkıyorum 3 e kadar uyuyamıyorum sadece ayran içiyorum yatmaya çalışıyorum. imş bu kilolardan kurtuluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?