Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

daficim harikasın1!! toprakla uğraşmak zevkli olduğu halde çok yorucudur! dolaba kaldırdıklarınıda güle güle tüketin canım babanı merak ettim nasıl şimdi söz dinlememiş orucunu tutmuş Allah kabul etsin uyusada biraz zaman geçsee benimde annem biz taraftar olmadığımız halde 3 ayları tutuyor çoğu bitii işde sağlığı el verdikçe tutacakmış bakalım ...

bende süt kaynatığımda kaymağını alıp öyle mayalarım çok güzel oluyor. küçük bir taprak parçamın olmasını çok istiyorum eşimle hayalimiz şimdilerde 320 metre karelik bir arsa bulduk eşim ilgilendi fakat işlerinden fırsat bulursa gidip bakıcaz bakalım hayırlısı bu günlerde çok yoğun dün pazar günü olmasına rağmen gece 12 de eve geldii

diyetinin iyi gitmesi çok güzel canım sevindim en azından birimizden güzel haberler var :)

Evet kıl payı bize bişe olmadı canm. Çok teşekkür ederim tekrardan. o panikle rahatlamak için buraya yazdım yalnız bırakmadınız

tabiki yalnız bırakmıycaz Allah daha beterinden korusun canım....

sözen müfredatanmıdır nedir bilmem daha liseyi bitiripde şakır şakır İngilizce konuşan çocuk görmedim benimkide taktir getirdi ama en düşük dersi İngilizce biz evdede yardımcı da olamıyoruz çocuklara gerek sosyal gerek eğitim üzerine kurslara götürmeyi severim. yoksa çocuğu boş bırakınca olmuyor gerçekden enerjisini atması lazım kızıma bakıyorum gayet oturaklıdır yaşıtlarına bakıyorum hepsinin içine cin kaçmış gibii aşk meşk derdindeler benimki henüz ergenliğe girmedi bakalım o dönemimiz gelince napıcam

saçlarını sayma kafanada böyle takarsan olmaz zaten sen bakımını yapıyorsun gerisini düşünme böyle düşündükçe daha çok dökülür sonbaharda nasıl toparlanacak bak gör mesimsel dökülmedir. hangi şampuanı kulanıyorsun merak ettim ben Elseve Dökülmeye Eğilimli Saçlar için olanını kulanıyordum siyah kutu kremsiz olanı ama yeni Gliss Ultimate Repair ile keratin mucizesini aldım umarım daha iyi olur saçlarımı çok yumuşak yaptı bakalım bu nasıl gelicek ......

SOZEEEEN oğluna anaokulu araştırıyorsun yaa gerçi sende eğitimcisin daha iyi bilirsin ama sana bir ana okulu tavsiye edicem size yakın varmdır bilmiyorum ama ankarada da varmış şubeleri bir bak bakalım benim yiğenim gidiyor biz çok memnunuz....

http://www.kucukseyler.com.tr/

Takilma canim fridanin da dedigi gibi duzelir inşallah
Masallah masallah atom karinca misali kışlıklarinida afiyetle yemek kismet etsin rabbim inşallah kp de gecmis olsun canim

Tebrik ederim ramazanda kacamak hakkini doldurdun bayrama kadar boyle devam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canim takma kafana, kafana taktikca stres yaptikca kilonu veremezsin canim benim... cabuk alinan kilo cabuk verilir canim. zaten cogu ödemdir zaten...

Masallah canim bayagi yorulmussun :)
kp nede gecmis olsun canim... insallah hemencecik iyilesir :)

sagol.
cimcime icinde sagol :)
bugunde tutuyor oruç. hatta bugun sabahtan oglene hic su bile icmedi :) oglenden beride hala su icmedi :) vallahi helal olsun kizima :) normalde agzi hic bos durmaz :)

canim diyetinin iyi gitmesine sevindim.ben bu ara dağıldım ya hadi hayirlisi.İnsallah düzelirim ...

aynen öyle canim bizimkiler gramer diye tutturmuş gidiyorlar.kural kural diyorlar kelime bilmeyen kural bilebilirmi.. Bizim burda bazı ozel okullar var .bitiren cocuklar canavar gibi ingilizce konuşabiliyor.ama cok pahali yillik 60 bin liradan bahsediyorlar...ben bir sene yurt disinda yasadım.orada kursada gittim.belli yastan sonra dil kolay olmuyor malesef...
canimsiiinnn o okullar evime cok uzak. Eminim cok guzel okullardir.sagol düşündüğün icin...

insallah canim...

Az önce bilet ayirttim :) cuma sabah istanbuldayiz Cumartesi aksam donüyoruz .arkadasla gezmeye gidicez :)) cok daralmıştım insallah iyi olur...

Merhaba kizlar bugun kpss de yasadigim hezimetten sonra hirsimdan butun evi kaldirdim. Olesiye temizlik yaptim. Camasir yikadim astim dort parti. Koltukta yatiorum. Perisanim. Sabah musli yogurt oglen biber dolmasi yedim bitane az da makarna yedim. Aksama allah kerim. Cok yoruldum yaa

Masallah cimcimeye
Oooo iyi gezmeler guzel bir doping olur iste kuzum

Kendime azer bülbülden bir şarkı hediye ediyorum

Öhöm

Dardayım eyyy aneyy aneyy
Zordayım eyyy... Diye giden

I love Bonus

desene senin oğlan şanslı ileride yabancı dilden yardımcı olucak bir annesi var :) bende evde kelime ezberletiyorum ( gerçi okular tatil olalı bıraktım tekrar başlıyalım)ama bikaç gün sonra ezberletiğimi unutabiliyor cümle kurmakda zorluk çekiyor bakalım ne yapcaz umarım şu İngilizce kursunun kızıma artısı olur ....

sürpriz gezi var galiba harikaa :) bende bayramdan sonra bişeyler ayarlasam süper olucak deniz istiyoruz biiz .ana kız biraz yüzsek ne iyi olur

Kendime azer bülbülden bir şarkı hediye ediyorum

Öhöm

Dardayım eyyy aneyy aneyy
Zordayım eyyy... Diye giden

I love Bonus

Noldu kuzu
Azer bulbul degilde benim aklima direkt dilber ay geldi

Noldu kuzu
Azer bulbul degilde benim aklima direkt dilber ay geldi

Akşama geleceğimmm akşama geleceğimm
Tavukları pişirmişem çocuğuda çarşıya göndermişem

Püü sana bana bula bula bu şarkılarımı buldun

I love Bonus

Akşama geleceğimmm akşama geleceğimm
Tavukları pişirmişem çocuğuda çarşıya göndermişem

Püü sana bana bula bula bu şarkılarımı buldun

I love Bonus

Bu kadının bir şarkısı daha vardı zorundamıyım diye:)) sesli güldüm eşim noldu diyor :)

mrb arkadaşlar benide aranıza alırmısınız. bnm kilomda 94.çok kilolu hamile kaldım 100 üstünde doğuma gittim. gecen sene 94 ile diyete başladım diyetisyene gittim ,spor yaptım ne güze 2.5 ayda 12 kilo vermiştim .ama 75 gibi gösteriyordu. herkes şaşırmıştı. sonra ne oldu psikolojik sorunlarımdan dolayı 97 yi gördüm. bir ay önce diyete başladım spor sadece yürüyüş yapıyorum 30 dkka falan .birde karatay diyetine benzer bir diyet yapıyorum bütün günüm çok enerjik geçior.fakat saat 11 oldu mu işler değişiyor. çok acıkıyorum 3 e kadar uyuyamıyorum sadece ayran içiyorum yatmaya çalışıyorum. imş bu kilolardan kurtuluruz

hoş geldin minikoğluşum ramazandan dolayı mı uyku düzenin bozuldu benimde öyle olduda uyku saatlerim birbirine karıştı bu akşam sözde sahur öncesi uyuyup sabah erken kalkıcam

cnm ramazandan değil çünkü oruç tutamıyorum.inş alışırım bu düzene yediklerim ise karatay diyeti fark ise meyveyi daha fazla yiyorum birde bu saatlerde yoğurt yiyoırum
bu diyette kabızlık hiç çekmedim.günüm güzel geçiyor fakat bu saatlerden nefret ediyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…