Canim kac saattir yazamadim msj 4 yaşındaki oğlumla bilgisayarı paylaşmıyorum bir türlü.alamiyorum elinden sıpanincanim takma kafana, kafana taktikca stres yaptikca kilonu veremezsin canim benim... cabuk alinan kilo cabuk verilir canim. zaten cogu ödemdir zaten...
Masallah canim bayagi yorulmussun :)
kp nede gecmis olsun canim... insallah hemencecik iyilesir :)
sagol.
cimcime icinde sagol :)
bugunde tutuyor oruç. hatta bugun sabahtan oglene hic su bile icmedi :) oglenden beride hala su icmedi :) vallahi helal olsun kizima :) normalde agzi hic bos durmaz :)
Bu yaşadığın sıkıntılı günlerin en guzel donutu sinirle yapılmış bir temizlik ve tertemiz bir ev...Merhaba kizlar bugun kpss de yasadigim hezimetten sonra hirsimdan butun evi kaldirdim. Olesiye temizlik yaptim. Camasir yikadim astim dort parti. Koltukta yatiorum. Perisanim. Sabah musli yogurt oglen biber dolmasi yedim bitane az da makarna yedim. Aksama allah kerim. Cok yoruldum yaa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İnsallah canim yarin biletleri alırsam kesinleşir.her an kocam taş koyacak YoksaMasallah cimcimeye
Oooo iyi gezmeler guzel bir doping olur iste kuzum
Zorundamiyim diye şarkısını anlatmaya çalıştığı bir diyalogu vardı o kadının .aklima o geldi benimde.cok komiktiKendime azer bülbülden bir şarkı hediye ediyorum
Öhöm
Dardayım eyyy aneyy aneyy
Zordayım eyyy... Diye giden
I love Bonus
Yok kuzum nerde ...bende onu diyorum 35 yasında ingilizce gelişmiyor malesef... Zorda kalsam isimi hallederim o kadaringilizcem var... Diyaloga giremiyorum malesef..zaten kursa giderken iki uc kere devamsizlıktan kaydım silinmiştidesene senin oğlan şanslı ileride yabancı dilden yardımcı olucak bir annesi var :) bende evde kelime ezberletiyorum ( gerçi okular tatil olalı bıraktım tekrar başlıyalım)ama bikaç gün sonra ezberletiğimi unutabiliyor cümle kurmakda zorluk çekiyor bakalım ne yapcaz umarım şu İngilizce kursunun kızıma artısı olur ....
sürpriz gezi var galiba harikaa :) bende bayramdan sonra bişeyler ayarlasam süper olucak deniz istiyoruz biiz .ana kız biraz yüzsek ne iyi olur
mrb arkadaşlar benide aranıza alırmısınız. bnm kilomda 94.çok kilolu hamile kaldım 100 üstünde doğuma gittim. gecen sene 94 ile diyete başladım diyetisyene gittim ,spor yaptım ne güze 2.5 ayda 12 kilo vermiştim .ama 75 gibi gösteriyordu. herkes şaşırmıştı. sonra ne oldu psikolojik sorunlarımdan dolayı 97 yi gördüm. bir ay önce diyete başladım spor sadece yürüyüş yapıyorum 30 dkka falan .birde karatay diyetine benzer bir diyet yapıyorum bütün günüm çok enerjik geçior.fakat saat 11 oldu mu işler değişiyor. çok acıkıyorum 3 e kadar uyuyamıyorum sadece ayran içiyorum yatmaya çalışıyorum. imş bu kilolardan kurtuluruz
hoşbulduk .geçen sene spor yaptım demiştim biraz açıklayayım .önce bantta 30 dk yürüyüş sonra 15 dk fizik hareketleri sonra 30 dk eliptik bisiklet çok işime yaramıştı fakat bandım çok eskiydi verdim birine yanık kokusundan bıkmıştım yeni bir eliptik bisiklet alacam manyetik olandan nanılmaz sıkılaştırıyor
cnm ramazandan değil çünkü oruç tutamıyorum.inş alışırım bu düzene yediklerim ise karatay diyeti fark ise meyveyi daha fazla yiyorum birde bu saatlerde yoğurt yiyoırum
bu diyette kabızlık hiç çekmedim.günüm güzel geçiyor fakat bu saatlerden nefret ediyorum .
mrb arkadaşlar benide aranıza alırmısınız. bnm kilomda 94.çok kilolu hamile kaldım 100 üstünde doğuma gittim. gecen sene 94 ile diyete başladım diyetisyene gittim ,spor yaptım ne güze 2.5 ayda 12 kilo vermiştim .ama 75 gibi gösteriyordu. herkes şaşırmıştı. sonra ne oldu psikolojik sorunlarımdan dolayı 97 yi gördüm. bir ay önce diyete başladım spor sadece yürüyüş yapıyorum 30 dkka falan .birde karatay diyetine benzer bir diyet yapıyorum bütün günüm çok enerjik geçior.fakat saat 11 oldu mu işler değişiyor. çok acıkıyorum 3 e kadar uyuyamıyorum sadece ayran içiyorum yatmaya çalışıyorum. imş bu kilolardan kurtuluruz
Canim kac saattir yazamadim msj 4 yaşındaki oğlumla bilgisayarı paylaşmıyorum bir türlü.alamiyorum elinden sıpaninsen nasil bas ediyorsun istemiyormu kızın bilgisayar yada telefonu?
Senin cimcimenin masallahi var Allah kabul etsin orucunu..
slm hatunlar nasılsınız
biz dün düzceye gittik bugün 7 gibiydi geldik
kızımıda uyuttum çay içerken size bakayım dedim
inşallah iyisinizdir
yarın 08:00-18:00 mesaiye gitcem
Evet kıl payı bize bişe olmadı canm. Çok teşekkür ederim tekrardan. o panikle rahatlamak için buraya yazdım yalnız bırakmadınız
diyetinin iyi gitmesi çok güzel canım sevindim en azından birimizden güzel haberler var :)
Tebrik ederim ramazanda kacamak hakkini doldurdun bayrama kadar boyle devam
canim diyetinin iyi gitmesine sevindim.ben bu ara dağıldım ya hadi hayirlisi.İnsallah düzelirim ...
bizde evde kose kapmaca oynuyoruz.ya tableti kapıyor ya benim telefonu yada laptopu kendi Youtube acıyor ordan istediği videoları izliyor ama telefonda ise Birsuru oyun var onları acıyor .. Bende sınırlıyorum ama o hep sınırları zorluyor... Bende evde etkinlik kutusu yaptım.icine sulu boyalar yapbozlar parmak boyalar farklı etkinlik kartları...hosgeldin aramiza!!!
:) benim kiza bilgisayar yasak :) arada cooooook nadiren oyun aciyorum ona prensesli onu oynuyor oda genelde en fazla 30dk felan...
telefona gelince oda yasak... sadece arada cektigim resimlere ve videolara bakiyor :)
onun tableti var gunde 1-2saat oynuyor yada video bakiyor. (cizgi filim) yoksa odasinda oyun oynuyor, resim yapiyor, tv de cizgi filim bakiyor.
sagol canim Aminnnn :)
gerci az once yatmadan kizdi banayarin tutmiycam dedi, hatta uyanmiycam butun gun uyuycam dedi bakalim uyaninca yildizi benle barismis olcakmi
gezdin yani :)
is icinde kolay gelsin... özlettin kendini vallahi ha :)
Canim tresan issirgan otlu sampuan kullanıyorum.arada sebamed sampuan.ama degistircem de araştırma asmasindayim.bana daha ilac vari bir sampuan lazım sanirim.sagolasin arkadasim benimmmkızlar geçmişe bakıcak vaktim hiç olmadı, birazına şimdi baktım, kalanına da sonra bakarım.....
çok geçmiş olsun canım
allahtan size bişey olmadı...
sağ salim evinize vardığınıza çok sevindim..
sağol tatlım...
diyete verdiğim bu 1haftalık arada kilo almışım ama, çünkü bugün biraz verdiğimi hissettim ve vermemden anladım bunu...
sağol gülüm:) aynen:)
sağol canım, toplarsın toplarsın sende üzme sakın canını emi....
bu arada head&should benimşampuanım, çok memnunum, kepeğimi kesen tek şampuan, çeşiti çok, sitesinden bak mutlaka bir, mesela saçları dolgunlaştıran formüllü olanı falan şahane dolgunlaştırıyor, bir fikir olsun diye söyleyim dedim canım sana bunu.
hoşgeldin...
Sagol kuzum ..insallah iyi olur bir aksilik çıkmaz.keske sende gelebilsen iki günlüksozen
bu arada iyi gezmeler inşaallah canım:)
iyi olmuş bu gezme fikrin....
çok sağol canım.daficim harikasın1!! toprakla uğraşmak zevkli olduğu halde çok yorucudur! dolaba kaldırdıklarınıda güle güle tüketin canım babanı merak ettim nasıl şimdi söz dinlememiş orucunu tutmuş Allah kabul etsin uyusada biraz zaman geçsee benimde annem biz taraftar olmadığımız halde 3 ayları tutuyor çoğu bitii işde sağlığı el verdikçe tutacakmış bakalım ...
evet bir tabak dolusu kaymak oldu akşam sahurda severek yedilerbende süt kaynatığımda kaymağını alıp öyle mayalarım çok güzel oluyor. küçük bir taprak parçamın olmasını çok istiyorum eşimle hayalimiz şimdilerde 320 metre karelik bir arsa bulduk eşim ilgilendi fakat işlerinden fırsat bulursa gidip bakıcaz bakalım hayırlısı bu günlerde çok yoğun dün pazar günü olmasına rağmen gece 12 de eve geldii
çok teşekkür ederim daykocanTakilma canim fridanin da dedigi gibi duzelir inşallah
Masallah masallah atom karinca misalikışlıklarinida afiyetle yemek kismet etsin rabbim inşallah kp de gecmis olsun canim
Tebrik ederim ramazanda kacamak hakkini doldurdun bayrama kadar boyle devam
sağol gökcecim . barıştıysanız benim iinde öp iremiMasallah canim bayagi yorulmussun :)
kp nede gecmis olsun canim... insallah hemencecik iyilesir :)
sagol.
cimcime icinde sagol :)
bugunde tutuyor oruç. hatta bugun sabahtan oglene hic su bile icmedi :) oglenden beride hala su icmedi :) vallahi helal olsun kizima :) normalde agzi hic bos durmaz :)
evet canım eriklideyimSen bursada mi yasiyon neresinde
nur1835
ve aleykümselam meyracım.selamün aleyküm.....
biten pazartesi günüm(başarılı)
6443*41
6tahıl
4et
4süt
3meyve
*
4yağ
1sebze
Bonus hanimcim nerelerdesin senAkşama geleceğimmm akşama geleceğimm
Tavukları pişirmişem çocuğuda çarşıya göndermişem
Püü sana bana bula bula bu şarkılarımı buldun
I love Bonus
Ohoo topik dilber ay fanatigi cikti heheheheBu kadının bir şarkısı daha vardı zorundamıyım diye:)) sesli güldüm eşim noldu diyor :)
Hoşgeldin canimmrb arkadaşlar benide aranıza alırmısınız. bnm kilomda 94.çok kilolu hamile kaldım 100 üstünde doğuma gittim. gecen sene 94 ile diyete başladım diyetisyene gittim ,spor yaptım ne güze 2.5 ayda 12 kilo vermiştim .ama 75 gibi gösteriyordu. herkes şaşırmıştı. sonra ne oldu psikolojik sorunlarımdan dolayı 97 yi gördüm. bir ay önce diyete başladım spor sadece yürüyüş yapıyorum 30 dkka falan .birde karatay diyetine benzer bir diyet yapıyorum bütün günüm çok enerjik geçior.fakat saat 11 oldu mu işler değişiyor. çok acıkıyorum 3 e kadar uyuyamıyorum sadece ayran içiyorum yatmaya çalışıyorum. imş bu kilolardan kurtuluruz
hosgeldin aramiza!!!
:) benim kiza bilgisayar yasak :) arada cooooook nadiren oyun aciyorum ona prensesli onu oynuyor oda genelde en fazla 30dk felan...
telefona gelince oda yasak... sadece arada cektigim resimlere ve videolara bakiyor :)
onun tableti var gunde 1-2saat oynuyor yada video bakiyor. (cizgi filim) yoksa odasinda oyun oynuyor, resim yapiyor, tv de cizgi filim bakiyor.
sagol canim Aminnnn :)
gerci az once yatmadan kizdi banayarin tutmiycam dedi, hatta uyanmiycam butun gun uyuycam dedi bakalim uyaninca yildizi benle barismis olcakmi
gezdin yani :)
is icinde kolay gelsin... özlettin kendini vallahi ha :)
Erikli tarafi cok guzelmis gormek kismet olmadi dahaselamun aleyküm kızlar.
sahurda bir bakayım kızlara selam vereyim dedim. geçmişe göz attım , alıntılar yaptım , tam yazarken uyumuşumnetbuk yanıma düşmüş
sabah açtım sayfam hâlâa açık F5 e basıp cevap yazdım
çok sağol canım.
kp. akşam ilaç alınca biraz iyi gibi oldu. gece kalktı bugün tutma dedim iyiyim dedi sahurda çokta güzel yedi. sabah kalktı yine kötüniyetlenmeseydin dedim. ''bir kere bırakırsam bir daha tutamam diye korktum bir ramazan daha ya görürüm ya görmem '' dedi. ama pek iyi değildi gitme evde yat dedim. sıkılırım dedi dükkana gitti.orda yatarım dedi.
yaşlılar farklı düşünüyorlar. insanda fazla müdehale etmek istemiyor. Annenin oruçlarınıda Allah kabul etsin. Rabbim güç kuvvet versin
evet bir tabak dolusu kaymak oldu akşam sahurda severek yediler
canım Allah gönlüne göre versin.gerçekten toprakla uğraşmak iyi geliyor insana. benim bu sene ayaklarımda pek problem kalmadı. ameliyattan bu yana hiç rahat değildim. bu sene toprakla uğraştıkca ayaklarıma şifa oldu sanki. inşallah sizinde güzel bir bahçeniz olur.
çok teşekkür ederim daykocan
sağol gökcecim . barıştıysanız benim iinde öp iremi
evet canım eriklideyim
ve aleykümselam meyracım.
EVET CANIM YAASelam guzeller
Bonus hanimcim nerelerdesin sen
Benim aklima gelmediydi o sarki
Ohoo topik dilber ay fanatigi cikti hehehehe
Hoşgeldin canim
simdiler cok bilmis anacim
Erikli tarafi cok guzelmis gormek kismet olmadi daha
bizim işyerimizde yavuzselimde yakın sayılırBende yildirimdayim. Millet mh.
nur1835
bizim işyerimizde yavuzselimde yakın sayılır
sıcak pres ( mobilya kaplama )Ne is yapiyosunuz. Biliyorum yavuz selimi. Erikliyide cok az biliyorum
nur1835
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?