Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canim kac saattir yazamadim msj 4 yaşındaki oğlumla bilgisayarı paylaşmıyorum bir türlü.alamiyorum elinden sıpanin sen nasil bas ediyorsun istemiyormu kızın bilgisayar yada telefonu?
Senin cimcimenin masallahi var Allah kabul etsin orucunu..

Bu yaşadığın sıkıntılı günlerin en guzel donutu sinirle yapılmış bir temizlik ve tertemiz bir ev...
Seni cok iyi anlıyorum.insallah devami guzel sonuçlanır..

Masallah cimcimeye

Oooo iyi gezmeler guzel bir doping olur iste kuzum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İnsallah canim yarin biletleri alırsam kesinleşir.her an kocam taş koyacak Yoksa
Nereye gitmez nerde kalicaz nereyi gezicez hicbisey belli değil daha ... Ama iyi olacak insallah...

Kendime azer bülbülden bir şarkı hediye ediyorum

Öhöm

Dardayım eyyy aneyy aneyy
Zordayım eyyy... Diye giden

I love Bonus
Zorundamiyim diye şarkısını anlatmaya çalıştığı bir diyalogu vardı o kadının .aklima o geldi benimde.cok komikti

Yok kuzum nerde ...bende onu diyorum 35 yasında ingilizce gelişmiyor malesef... Zorda kalsam isimi hallederim o kadaringilizcem var... Diyaloga giremiyorum malesef..zaten kursa giderken iki uc kere devamsizlıktan kaydım silinmişti cocuk olunca mecburen...
Nasil ihtiyacım var benimde deniz tatiline cok zor bir yil geçirdim bu sene..Allah beterinden korusun. Bizde son dakika ya kalıyor malesef o isler.. Bayram sonrasi insallah kaçabiliriz bizde...

Canim hosgeldin insallah hersey gönlüne göre olur...

hoşbulduk .geçen sene spor yaptım demiştim biraz açıklayayım .önce bantta 30 dk yürüyüş sonra 15 dk fizik hareketleri sonra 30 dk eliptik bisiklet çok işime yaramıştı fakat bandım çok eskiydi verdim birine yanık kokusundan bıkmıştım yeni bir eliptik bisiklet alacam manyetik olandan nanılmaz sıkılaştırıyor

slm hatunlar nasılsınız
biz dün düzceye gittik bugün 7 gibiydi geldik
kızımıda uyuttum çay içerken size bakayım dedim
inşallah iyisinizdir
yarın 08:00-18:00 mesaiye gitcem

hoşgeldin cnm

Anladım karatayda meyva yasaktı zanedersem ama insan yaz meyvalarından nasıl uzak durabilir dimii :) peki 5 saat beslenmeme kuralına uyabiliyormusun ? Ramazandan önce karatay beslenmesini uygulayan bayağı arkadaş vardı

cnm ara öğün sadece saat 5 gibi meyve yiyorum. karatayda meyve var ama bir çok meyve yasak .kavun ,karpuz incir üzüm muz (sadece yarım) sabah 8.30-9 gibi kahvaltı beni 1.30 -2 ye kadar tutuyor ,.sonra öğle yemeği .ara öğün 5 gibi 7 ye kadar iyiyim akşam yemeğimi yiyorum .ara öğün ayran falan ama saat 11 de kötüleniyorum . bu arada günüm çok güzel geçiyor önceden öğlenleri uyurdum artık uyumuyorum .akşam yediklerim az geliyor belki de nerde hata yapıyorum anlamadım

selamün aleyküm.....

biten pazartesi günüm
(başarılı)

6443*41
6tahıl
4et
4süt
3meyve
*
4yağ
1sebze

hosgeldin aramiza!!!

:) benim kiza bilgisayar yasak :) arada cooooook nadiren oyun aciyorum ona prensesli onu oynuyor oda genelde en fazla 30dk felan...
telefona gelince oda yasak... sadece arada cektigim resimlere ve videolara bakiyor :)
onun tableti var gunde 1-2saat oynuyor yada video bakiyor. (cizgi filim) yoksa odasinda oyun oynuyor, resim yapiyor, tv de cizgi filim bakiyor.

sagol canim Aminnnn :)
gerci az once yatmadan kizdi bana yarin tutmiycam dedi, hatta uyanmiycam butun gun uyuycam dedi bakalim uyaninca yildizi benle barismis olcakmi

slm hatunlar nasılsınız
biz dün düzceye gittik bugün 7 gibiydi geldik
kızımıda uyuttum çay içerken size bakayım dedim
inşallah iyisinizdir
yarın 08:00-18:00 mesaiye gitcem

gezdin yani :)
is icinde kolay gelsin... özlettin kendini vallahi ha :)

kızlar geçmişe bakıcak vaktim hiç olmadı, birazına şimdi baktım, kalanına da sonra bakarım.....

Evet kıl payı bize bişe olmadı canm. Çok teşekkür ederim tekrardan. o panikle rahatlamak için buraya yazdım yalnız bırakmadınız

çok geçmiş olsun canım
allahtan size bişey olmadı...
sağ salim evinize vardığınıza çok sevindim...

diyetinin iyi gitmesi çok güzel canım sevindim en azından birimizden güzel haberler var :)

sağol tatlım...
diyete verdiğim bu 1haftalık arada kilo almışım ama, çünkü bugün biraz verdiğimi hissettim ve vermemden anladım bunu...

Tebrik ederim ramazanda kacamak hakkini doldurdun bayrama kadar boyle devam

sağol gülüm:) aynen:)

canim diyetinin iyi gitmesine sevindim.ben bu ara dağıldım ya hadi hayirlisi.İnsallah düzelirim ...

sağol canım, toplarsın toplarsın sende üzme sakın canını emi....
bu arada head&should benimşampuanım, çok memnunum, kepeğimi kesen tek şampuan, çeşiti çok, sitesinden bak mutlaka bir, mesela saçları dolgunlaştıran formüllü olanı falan şahane dolgunlaştırıyor, bir fikir olsun diye söyleyim dedim canım sana bunu.

hoşgeldin...

bizde evde kose kapmaca oynuyoruz.ya tableti kapıyor ya benim telefonu yada laptopu kendi Youtube acıyor ordan istediği videoları izliyor ama telefonda ise Birsuru oyun var onları acıyor .. Bende sınırlıyorum ama o hep sınırları zorluyor... Bende evde etkinlik kutusu yaptım.icine sulu boyalar yapbozlar parmak boyalar farklı etkinlik kartları...
Koydum.hergun en az bir etkinlik yapıyoruz.ama o yalnız yapmıyor yannda beni yada arkadasinı istiyor mutlaka .....
Ama teknolojik aletler bağımlılık yapıyor resmen ... Kuzum tutmasın oroc yaa zor gelir ona... Bizimkinin yemesi cok nazli.orocu henuz tam anlatmıyoruz bu sene...yememek icin bahanesi olur diye normalde herseyi anlatırız,açıklarız .
Canim tresan issirgan otlu sampuan kullanıyorum.arada sebamed sampuan.ama degistircem de araştırma asmasindayim.bana daha ilac vari bir sampuan lazım sanirim.sagolasin arkadasim benimmm

sozen
bu arada iyi gezmeler inşaallah canım:)
iyi olmuş bu gezme fikrin....
Sagol kuzum ..insallah iyi olur bir aksilik çıkmaz.keske sende gelebilsen iki günlük

selamun aleyküm kızlar.
sahurda bir bakayım kızlara selam vereyim dedim. geçmişe göz attım , alıntılar yaptım , tam yazarken uyumuşum netbuk yanıma düşmüş
sabah açtım sayfam hâlâa açık F5 e basıp cevap yazdım
çok sağol canım.
kp. akşam ilaç alınca biraz iyi gibi oldu. gece kalktı bugün tutma dedim iyiyim dedi sahurda çokta güzel yedi. sabah kalktı yine kötü niyetlenmeseydin dedim. ''bir kere bırakırsam bir daha tutamam diye korktum bir ramazan daha ya görürüm ya görmem '' dedi. ama pek iyi değildi gitme evde yat dedim. sıkılırım dedi dükkana gitti.orda yatarım dedi.
yaşlılar farklı düşünüyorlar. insanda fazla müdehale etmek istemiyor. Annenin oruçlarınıda Allah kabul etsin. Rabbim güç kuvvet versin

evet bir tabak dolusu kaymak oldu akşam sahurda severek yediler
canım Allah gönlüne göre versin.gerçekten toprakla uğraşmak iyi geliyor insana. benim bu sene ayaklarımda pek problem kalmadı. ameliyattan bu yana hiç rahat değildim. bu sene toprakla uğraştıkca ayaklarıma şifa oldu sanki. inşallah sizinde güzel bir bahçeniz olur.

çok teşekkür ederim daykocan

sağol gökcecim . barıştıysanız benim iinde öp iremi

Sen bursada mi yasiyon neresinde

nur1835
evet canım eriklideyim

selamün aleyküm.....

biten pazartesi günüm
(başarılı)

6443*41
6tahıl
4et
4süt
3meyve
*
4yağ
1sebze
ve aleykümselam meyracım.

Selam guzeller
Akşama geleceğimmm akşama geleceğimm
Tavukları pişirmişem çocuğuda çarşıya göndermişem

Püü sana bana bula bula bu şarkılarımı buldun

I love Bonus
Bonus hanimcim nerelerdesin sen
Benim aklima gelmediydi o sarki
Bu kadının bir şarkısı daha vardı zorundamıyım diye:)) sesli güldüm eşim noldu diyor :)

Ohoo topik dilber ay fanatigi cikti hehehehe
Hoşgeldin canim
simdiler cok bilmis anacim
Erikli tarafi cok guzelmis gormek kismet olmadi daha

EVET CANIM YAA
ben çok seviyorum buraları. beğenmiyenler var tabiki ama ben hiçbir yere değişmem erikliyi
bak foto ekliyeyim becerebilirsem

bu fotoları şimdi mutfak ve salon camından, balkondan çektim

kızlkar foto koydum ne pasaklı olduğumu gördünüz işte
dün üst komşum ıslak halıları sallayınca camlar harita gibi oldu sabahta geç kalkınca güneş camlara vurdu silemedim
bu yaşlı kadının evide işte böyle pasaklı
ay utandım bak gidip temizlik yapayım azıcık zaten iftara misafir gelicek bi hırsla temizliğimi yapayım
camlar akşam serinliğine kalsın

Kizlarrrr merhabaa :) bu ara gece geziyorum gunduz uyuyorum :) gelip okuyorum sizi tabi ama yazacak pek biseyim olmuyo :) diyet yavastan kaciyo gibiydi ama tuttum ucundan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…