Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Onceki gece 12 de disari ciktik esimle. Sahurumuzu sahilde yaptık. 3te parka gittik sallandik kaydik :) cok eglenceliydi. Yarim saatlik mesafede sahilde gunesin doğuşunu izledik. :) sonra dedimki ben ayaklarimi denize sokacagim :))) taslarin ustune oturduk ayaklarimizi soktuk suya :) karadeniz hircin malum. Bi dalga geldi bastan asagi islandik ikimizde :) sonra dedik batti balik yan gider kiyafetlerle oturduk 2 saat :) dalgalar geldi vurdukca vurdu :) eve geldigimizde saat sabah 10 olmuştu yattik iftara kadar.. :) dun hicbi ise bakamadim bugum islerle ugrasiyorum ole iste sizle paylasim dedim :)))

masallah ne guzel seyler yapmissin oyle :) ama kendisi yapmiyor ha benimkisi kendisi iyi oynuyor :)

oruc konusundada benimki normalde cok asiri yemek yer fazla kilolari var biraz... onlari azaltmak icin zaten bogazini kismaya calisiyorum... orucuda kendim yapicam diyince hayir demedim acikcasi :)

sağol gökcecim . barıştıysanız benim iinde öp iremi

baristik :) hatta yine tutuyor orucunu bebisim :) operim senin icinde :)

ayyy ne guzel GUNES var!!!!
Bizim burda butun bu hafta yagmurlu olcakmis (

Kizlarrrr merhabaa :) bu ara gece geziyorum gunduz uyuyorum :) gelip okuyorum sizi tabi ama yazacak pek biseyim olmuyo :) diyet yavastan kaciyo gibiydi ama tuttum ucundan :)

sevindim ucundan tuttuysan :)

oh ne guzel bir gece gecirmissin :) super vallahi :)

Tuttum tuttum hatta simdi yemegi ocaga koyup kosu bandina bi goruneyim diyorum :) evet guzel bi geceydi canim :)

evin çok güzel daficim güle güle huzurla oturun. insan hayatı çok kısa bizse büyük şehirlerde perdeyi açınca karşı apartmanın komşularıyla yüz yüze geliyoruz. her ne kadar ben ege kıyılarında bir yerde yaşamak istesemde bize uzak kalıcak gitmek istediğimiz zaman gidip gelemiyecez. arsa fikri eşime aiti her zaman, ben pek sıcak bakmıyordum. birkaç arsa baktık edirne içlerindeydi hoşuma gitmedi şimdilerde ben bir arsa buldum tekirdağa yakın ve deniz manzaralı eşim işlerinden fırsat bulursa gidip bakıcaz artık ...annem için dileklerinede teşekkürler tüm oruçlulara özelikle yaşlılarımıza Allah yardım etsin.

Buda benim evinin balkon manzarası :) eşim bu sene ağaçları budayalım mı dediğinde hayır istemiyorum bu sene kalsın balkona oturunca karşı apartmanı görmek istemiyorum dediim....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1404846421305.webp
    62,8 KB · Görüntüleme: 27
  • $1404846440602.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:
selam kızlar. ben ptesiden beri karatay diyeti uyguluyorum ve şimdiden sanki çekilmeye başladım gibi hssediyorum

daha 2 gün oldu ama azimliyim...bol su ve yürüyüş de var yanında tabi...

Merhaba ben de zayıflamak is-ti-yo-rummm :) Diyete 1temmuzda başladım kilo aldığımı biliyordum tartılmaktan çok korkuyorumdum korkunun ecele faydası yok dedim tartıya çıktığımda 102.25 dim.o an başımdan aşağı kaynarsular indi kendi kendime sen ne yaptın dedim utanç vericiydi, hemen bir karar verdim ve artık kendime bir söz vermem lazımdı hedefim 65 kilo boyum 173 cm şuanda kilom 97 kg.Sizin gibi bende kilo vermeyi çok istiyorum.inşallah başarırız diyet sürecimi bende paylaşmak isterim.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

selam kızlar. ben ptesiden beri karatay diyeti uyguluyorum ve şimdiden sanki çekilmeye başladım gibi hssediyorum

Hoşgeldinizzz😊 Allah kolaylik ve azim versin hepimize insallah :))

misafirlerim erken gitti bende hemen geldim. ama gitmem gerekiyor daha namazımı kılmadım.
bugün kp. yine rahatsız geldiğinden beri yatıyor. bugün işyerinde merdivenden düşmüş. hastahaneye götürmüşler. film falan çekilmiş birşey yok çok şükür. bir yeri kırılsa ne yapardık bilmiyorum. Allah korumuş. bakalım yarın niyetlenmiycem dedi. tutma veririz fitreni diyorum ama tutmak istiyor.tutuncada ayakta zor duruyor. ellerinin titremesinden kaşığı ağzına götüremiyor. çorbayı tabakla götürdü ağzına öyle içti. misafirlerle oturmadı. balkona ayrı koydum yemeğini.
çok teşekkür ederim canım. Rabbim hepimize dünya ve ahiret güzellikleri versin. inşallah gönlünüze göre güzel bir yer bulursunuz. edirneye iki defa gittim güzel bir yer ben sevdim oralarıda.

elmaların çok güzelmiş
balkonlar yakın olunca çok rahat olamıyor insan. bizimde güllük mahallesinde var evimiz .sokak dar evler birbirine çok yakın. orda oturmak istemedim. yeğenler oturuyorlar. erikliyi seviyorum. evimizin etrafıda açık karşımızda yakın bina yok. balkon uludağa doğru bakıyor.hep yeşillik. insan köyü bile aramıyor. köyümüz çok yakın olmasa aramazdım herhalde. yakın olunca ulaşım kolay, herşey ekip organik beslenmekte ayrı bir güzel oluyor

hoş geldiniz kızlar azminiz daim olsun.
dodo boyumuz aynıymış. ben senden daha kiloluydum. ben 107 ile başladım. 86 ya indim sonra diyeti boşlayıp homini gırtlak yiyince 91 e çıktım. bayrama kadar sallantıda gidelimde bayramdan sonra sil baştan tam gaz tekrar başlarız. bu defa hedefim 80 olacak.

Bugun regl oldum... ne guzel oruc tutuyordum 1hafta tutamiycam
kizimada tutturmam ben tutmuyorum diye :) zaten bugun bayagi zorlandi :)

Tuttum tuttum hatta simdi yemegi ocaga koyup kosu bandina bi goruneyim diyorum :) evet guzel bi geceydi canim :)

Oh supersin yarasin sporun insallah :) bende iftardan 1bucuk saat once 30dakika tempolu yuruyus yaptim :)

ohhhh ne guzelmis agaclar :))

hosgeldiniz kizlar!!!!

Cuma gunler kilo ve spor bildirimi gunumuz!
Kilo listesini ben yapiyorum
spor listesinide meyra arkadasimiz yapiyor

kilo listesine girmek icin 2hafta bildirim yapmaniz gerekiyor ve 3ncu hafta listeye girmis oluyorsunuz.
spor listesi icin bekleme suresi yok.
Tekrar hosgeldiniz anlayisiniz icin tesekkurler!!!

cooook gecmis olsun kp ne canim ya!!! yada illa tutucaksa bare evde otursun...

Kizlar kpss brans sinavina calisiom. Yazamiorum. Cok yogunum. Diyet idare eder gidio. Spor yapamiorum . Su sinav olayi da bitince iyice odaklancam artik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende yildirimdayim. Millet mh.

nur1835
Canim ben yıllar önce Yıldırım'da kalmıştım.cinar ağacı vardı ortada . Yanında cinar pastanesi vardı.harika kestane sekeri vardi :) ablamin gorevi nedeniyle 1 yil kaldım. Bikac yil oncede kısın gezmeye 1 haftalığına gelmiştik.esimi yesil türbe ye götürmüştüm... Severim Bursa'yı...

canim ne guzel disarda sabahlamissiniz. eminim cok guzel vakit gecirmissinizdir.

masallah cimcimeye .
Gelmiyormusunuz yazin turkiyeye ?

Hosgeldiniz kızlar ..azminiz daim olsun..

hoşgeldiniz arkadaşlar tartının yüzünüzü güldüreceği keyifli haftalaar :)

amcanın durumu fena inş. yarın kendini daha iyi hisseder. biz ne desek de boş o kendi istediği gibi yapıcak mağlesef. apartman bahçesinde iğde ağcımız,ıhlamur ağacımız birde bu elma ağacımız var sonrasında üzümümüzde vardı ama alt kataki komşu istemedi çiçeklerimiz ve gülerimizde var 10 dairelik apartman herkes bizim kadar ilgilense gülük gülistanlık olur. sulaması sorun oluyor kendi toprağımız olsa bir kuyu filan olur eşim sever uğraşmayı bizimde belediyenin hobi bahçeleri var kiraladığı orda ufak bir toprağımız var domates ,biber türü postanımız yani yazın bizde organik besleniriz bu akşam biber salatalık türü birşeyler getirmiş kokusu inanılmaz. mesafeler uysaydı direk bursa taraflarına bakardım ne yeşilikdir o ne güzelik zeytin bahçeleri yılbaşında Yenişehir deydim kışın bile yeşil gemlikde harika deniz ve doğa uyumu inanılmaz yarın eşimin işlerinden dolayı bir aksilik çıkmasa arsaya bakmaya gidecez lütfen bana dua edin hayırlısıysa olsun

o ne tatlı cimcime yaa, annesi en güzel zamanları şimdi

Ayy kizlarr bize yakin bi yerde lpg tankı patladi bugun cok korktukk valla. .
Canim cok gecmis olsun.ayy cok korkarım böyle patlamalardan ...Allah korusun...

insallah gönlüne göre olur canim... Meyveleriniz cok guzel görünüyor.annemlerin bahçede de vişne ağacı var.dallar ağırlıktan sarkıyor... Bizim buralar sıkış sıkış malesef...
Daficim arada kaynamış... Hiçde pasakli değil camların...en azından burdan görünmüyor öyle...
Camlarından hep yeşillik görünüyor dışarısı..gule gule otur kuzum...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…