bizde evde kose kapmaca oynuyoruz.ya tableti kapıyor ya benim telefonu yada laptopu kendi Youtube acıyor ordan istediği videoları izliyor ama telefonda ise Birsuru oyun var onları acıyor .. Bende sınırlıyorum ama o hep sınırları zorluyor... Bende evde etkinlik kutusu yaptım.icine sulu boyalar yapbozlar parmak boyalar farklı etkinlik kartları...
Koydum.hergun en az bir etkinlik yapıyoruz.ama o yalnız yapmıyor yannda beni yada arkadasinı istiyor mutlaka .....
Ama teknolojik aletler bağımlılık yapıyor resmen ... Kuzum tutmasın oroc yaa zor gelir ona... Bizimkinin yemesi cok nazli.orocu henuz tam anlatmıyoruz bu sene...yememek icin bahanesi olur diye normalde herseyi anlatırız,açıklarız .
Canim tresan issirgan otlu sampuan kullanıyorum.arada sebamed sampuan.ama degistircem de araştırma asmasindayim.bana daha ilac vari bir sampuan lazım sanirim.sagolasin arkadasim benimmm
Sagol kuzum ..insallah iyi olur bir aksilik çıkmaz.keske sende gelebilsen iki günlük
sağol gökcecim . barıştıysanız benim iinde öp iremi
EVET CANIM YAA
ben çok seviyorum buraları. beğenmiyenler var tabiki ama ben hiçbir yere değişmem erikliyi
bak foto ekliyeyim becerebilirsem
Eki Görüntüle 1181890
Eki Görüntüle 1181892
Eki Görüntüle 1181893
Eki Görüntüle 1181894
Eki Görüntüle 1181897
bu fotoları şimdi mutfak ve salon camından, balkondan çektim
Kizlarrrr merhabaa :) bu ara gece geziyorum gunduz uyuyorum :) gelip okuyorum sizi tabi ama yazacak pek biseyim olmuyo :) diyet yavastan kaciyo gibiydi ama tuttum ucundan :)
Onceki gece 12 de disari ciktik esimle. Sahurumuzu sahilde yaptık. 3te parka gittik sallandik kaydik :) cok eglenceliydi. Yarim saatlik mesafede sahilde gunesin doğuşunu izledik. :) sonra dedimki ben ayaklarimi denize sokacagim :))) taslarin ustune oturduk ayaklarimizi soktuk suya :) karadeniz hircin malum. Bi dalga geldi bastan asagi islandik ikimizde :) sonra dedik batti balik yan gider kiyafetlerle oturduk 2 saat :) dalgalar geldi vurdukca vurdu :) eve geldigimizde saat sabah 10 olmuştu yattik iftara kadar.. :) dun hicbi ise bakamadim bugum islerle ugrasiyorum ole iste sizle paylasim dedim :)))
masallah ne guzel seyler yapmissin oyle :) ama kendisi yapmiyor habenimkisi kendisi iyi oynuyor :)
oruc konusundada benimki normalde cok asiri yemek yer fazla kilolari var biraz... onlari azaltmak icin zaten bogazini kismaya calisiyorum... orucuda kendim yapicam diyince hayir demedim acikcasi :)
baristik :) hatta yine tutuyor orucunu bebisim :) operim senin icinde :)
ayyy ne guzel GUNES var!!!!
Bizim burda butun bu hafta yagmurlu olcakmis(
sevindim ucundan tuttuysan :)
oh ne guzel bir gece gecirmissin :) super vallahi :)
selamun aleyküm kızlar.
sahurda bir bakayım kızlara selam vereyim dedim. geçmişe göz attım , alıntılar yaptım , tam yazarken uyumuşumnetbuk yanıma düşmüş
sabah açtım sayfam hâlâa açık F5 e basıp cevap yazdım
çok sağol canım.
kp. akşam ilaç alınca biraz iyi gibi oldu. gece kalktı bugün tutma dedim iyiyim dedi sahurda çokta güzel yedi. sabah kalktı yine kötüniyetlenmeseydin dedim. ''bir kere bırakırsam bir daha tutamam diye korktum bir ramazan daha ya görürüm ya görmem '' dedi. ama pek iyi değildi gitme evde yat dedim. sıkılırım dedi dükkana gitti.orda yatarım dedi.
yaşlılar farklı düşünüyorlar. insanda fazla müdehale etmek istemiyor. Annenin oruçlarınıda Allah kabul etsin. Rabbim güç kuvvet versin
evet bir tabak dolusu kaymak oldu akşam sahurda severek yediler
canım Allah gönlüne göre versin.gerçekten toprakla uğraşmak iyi geliyor insana. benim bu sene ayaklarımda pek problem kalmadı. ameliyattan bu yana hiç rahat değildim. bu sene toprakla uğraştıkca ayaklarıma şifa oldu sanki. inşallah sizinde güzel bir bahçeniz olur.
çok teşekkür ederim daykocan
sağol gökcecim . barıştıysanız benim iinde öp iremi
evet canım eriklideyim
ve aleykümselam meyracım.
Merhaba ben de zayıflamak is-ti-yo-rummm :) Diyete 1temmuzda başladım kilo aldığımı biliyordum tartılmaktan çok korkuyorumdum korkunun ecele faydası yok dedim tartıya çıktığımda 102.25 dim.o an başımdan aşağı kaynarsular indi kendi kendime sen ne yaptın dedim utanç vericiydi, hemen bir karar verdim ve artık kendime bir söz vermem lazımdı hedefim 65 kilo boyum 173 cm şuanda kilom 97 kg.Sizin gibi bende kilo vermeyi çok istiyorum.inşallah başarırız diyet sürecimi bende paylaşmak isterim.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
selam kızlar. ben ptesiden beri karatay diyeti uyguluyorum ve şimdiden sanki çekilmeye başladım gibi hssediyorum
daha 2 gün oldu ama azimliyim...bol su ve yürüyüş de var yanında tabi...
çok teşekkür ederim canım. Rabbim hepimize dünya ve ahiret güzellikleri versin. inşallah gönlünüze göre güzel bir yer bulursunuz. edirneye iki defa gittim güzel bir yer ben sevdim oralarıda.evin çok güzel daficim güle güle huzurla oturun. insan hayatı çok kısa bizse büyük şehirlerde perdeyi açınca karşı apartmanın komşularıyla yüz yüze geliyoruz. her ne kadar ben ege kıyılarında bir yerde yaşamak istesemde bize uzak kalıcak gitmek istediğimiz zaman gidip gelemiyecez. arsa fikri eşime aiti her zaman, ben pek sıcak bakmıyordum. birkaç arsa baktık edirne içlerindeydi hoşuma gitmedi şimdilerde ben bir arsa buldum tekirdağa yakın ve deniz manzaralı eşim işlerinden fırsat bulursa gidip bakıcaz artık ...annem için dileklerinede teşekkürler tüm oruçlulara özelikle yaşlılarımıza Allah yardım etsin.
elmaların çok güzelmişBuda benim evinin balkon manzarası :) eşim bu sene ağaçları budayalım mı dediğinde hayır istemiyorum bu sene kalsın balkona oturunca karşı apartmanı görmek istemiyorum dediim....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
selam kızlar. ben ptesiden beri karatay diyeti uyguluyorum ve şimdiden sanki çekilmeye başladım gibi hssediyorum
hoş geldiniz kızlar azminiz daim olsun.Merhaba ben de zayıflamak is-ti-yo-rummm :) Diyete 1temmuzda başladım kilo aldığımı biliyordum tartılmaktan çok korkuyorumdum korkunun ecele faydası yok dedim tartıya çıktığımda 102.25 dim.o an başımdan aşağı kaynarsular indi kendi kendime sen ne yaptın dedim utanç vericiydi, hemen bir karar verdim ve artık kendime bir söz vermem lazımdı hedefim 65 kilo boyum 173 cm şuanda kilom 97 kg.Sizin gibi bende kilo vermeyi çok istiyorum.inşallah başarırız diyet sürecimi bende paylaşmak isterim.
Tuttum tuttum hatta simdi yemegi ocaga koyup kosu bandina bi goruneyim diyorum :) evet guzel bi geceydi canim :)
Buda benim evinin balkon manzarası :) eşim bu sene ağaçları budayalım mı dediğinde hayır istemiyorum bu sene kalsın balkona oturunca karşı apartmanı görmek istemiyorum dediim....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba ben de zayıflamak is-ti-yo-rummm :) Diyete 1temmuzda başladım kilo aldığımı biliyordum tartılmaktan çok korkuyorumdum korkunun ecele faydası yok dedim tartıya çıktığımda 102.25 dim.o an başımdan aşağı kaynarsular indi kendi kendime sen ne yaptın dedim utanç vericiydi, hemen bir karar verdim ve artık kendime bir söz vermem lazımdı hedefim 65 kilo boyum 173 cm şuanda kilom 97 kg.Sizin gibi bende kilo vermeyi çok istiyorum.inşallah başarırız diyet sürecimi bende paylaşmak isterim.
misafirlerim erken gitti bende hemen geldim. ama gitmem gerekiyor daha namazımı kılmadım.
bugün kp. yine rahatsız geldiğinden beri yatıyor. bugün işyerinde merdivenden düşmüş. hastahaneye götürmüşler. film falan çekilmiş birşey yok çok şükür. bir yeri kırılsa ne yapardık bilmiyorum. Allah korumuş. bakalım yarın niyetlenmiycem dedi. tutma veririz fitreni diyorum ama tutmak istiyor.tutuncada ayakta zor duruyor. ellerinin titremesinden kaşığı ağzına götüremiyor. çorbayı tabakla götürdü ağzına öyle içti. misafirlerle oturmadı. balkona ayrı koydum yemeğini.
çok teşekkür ederim canım. Rabbim hepimize dünya ve ahiret güzellikleri versin. inşallah gönlünüze göre güzel bir yer bulursunuz. edirneye iki defa gittim güzel bir yer ben sevdim oralarıda.
Canim ben yıllar önce Yıldırım'da kalmıştım.cinar ağacı vardı ortada . Yanında cinar pastanesi vardı.harika kestane sekeri vardi :) ablamin gorevi nedeniyle 1 yil kaldım. Bikac yil oncede kısın gezmeye 1 haftalığına gelmiştik.esimi yesil türbe ye götürmüştüm... Severim Bursa'yı...Bende yildirimdayim. Millet mh.
nur1835
canim ne guzel disarda sabahlamissiniz.
masallah cimcimeye .masallah ne guzel seyler yapmissin oyle :) ama kendisi yapmiyor habenimkisi kendisi iyi oynuyor :)
oruc konusundada benimki normalde cok asiri yemek yer fazla kilolari var biraz... onlari azaltmak icin zaten bogazini kismaya calisiyorum... orucuda kendim yapicam diyince hayir demedim acikcasi :)
baristik :) hatta yine tutuyor orucunu bebisim :) operim senin icinde :)
ayyy ne guzel GUNES var!!!!
Bizim burda butun bu hafta yagmurlu olcakmis(
sevindim ucundan tuttuysan :)
oh ne guzel bir gece gecirmissin :) super vallahi :)
Hosgeldiniz kızlar ..azminiz daim olsun..Merhaba ben de zayıflamak is-ti-yo-rummm :) Diyete 1temmuzda başladım kilo aldığımı biliyordum tartılmaktan çok korkuyorumdum korkunun ecele faydası yok dedim tartıya çıktığımda 102.25 dim.o an başımdan aşağı kaynarsular indi kendi kendime sen ne yaptın dedim utanç vericiydi, hemen bir karar verdim ve artık kendime bir söz vermem lazımdı hedefim 65 kilo boyum 173 cm şuanda kilom 97 kg.Sizin gibi bende kilo vermeyi çok istiyorum.inşallah başarırız diyet sürecimi bende paylaşmak isterim.
misafirlerim erken gitti bende hemen geldim. ama gitmem gerekiyor daha namazımı kılmadım.
bugün kp. yine rahatsız geldiğinden beri yatıyor. bugün işyerinde merdivenden düşmüş. hastahaneye götürmüşler. film falan çekilmiş birşey yok çok şükür. bir yeri kırılsa ne yapardık bilmiyorum. Allah korumuş. bakalım yarın niyetlenmiycem dedi. tutma veririz fitreni diyorum ama tutmak istiyor.tutuncada ayakta zor duruyor. ellerinin titremesinden kaşığı ağzına götüremiyor. çorbayı tabakla götürdü ağzına öyle içti. misafirlerle oturmadı. balkona ayrı koydum yemeğini.
çok teşekkür ederim canım. Rabbim hepimize dünya ve ahiret güzellikleri versin. inşallah gönlünüze göre güzel bir yer bulursunuz. edirneye iki defa gittim güzel bir yer ben sevdim oralarıda.
elmaların çok güzelmiş
balkonlar yakın olunca çok rahat olamıyor insan. bizimde güllük mahallesinde var evimiz .sokak dar evler birbirine çok yakın. orda oturmak istemedim. yeğenler oturuyorlar. erikliyi seviyorum. evimizin etrafıda açık karşımızda yakın bina yok. balkon uludağa doğru bakıyor.hep yeşillik. insan köyü bile aramıyor. köyümüz çok yakın olmasa aramazdım herhalde. yakın olunca ulaşım kolay, herşey ekip organik beslenmekte ayrı bir güzel oluyor
hoş geldiniz kızlar azminiz daim olsun.
dodo boyumuz aynıymış. ben senden daha kiloluydum. ben 107 ile başladım. 86 ya indim sonra diyeti boşlayıp homini gırtlak yiyince 91 e çıktım. bayrama kadar sallantıda gidelimde bayramdan sonra sil baştan tam gaz tekrar başlarız. bu defa hedefim 80 olacak.
masallah cimcimeye .
Gelmiyormusunuz yazin turkiyeye ?
Ayy kizlarr bize yakin bi yerde lpg tankı patladi bugun cok korktukk valla. .
Bugun regl oldum... ne guzel oruc tutuyordum1hafta tutamiycam
kizimada tutturmam ben tutmuyorum diye :) zaten bugun bayagi zorlandi :)
Oh supersin yarasin sporun insallah :) bende iftardan 1bucuk saat once 30dakika tempolu yuruyus yaptim :)
..
Ayy kizlarr bize yakin bi yerde lpg tankı patladi bugun cok korktukk valla. .
Canim cok gecmis olsun.ayy cok korkarım böyle patlamalardan ...Allah korusun...Ayy kizlarr bize yakin bi yerde lpg tankı patladi bugun cok korktukk valla. .
amcanın durumu fena inş. yarın kendini daha iyi hisseder. biz ne desek de boş o kendi istediği gibi yapıcak mağlesef. apartman bahçesinde iğde ağcımız,ıhlamur ağacımız birde bu elma ağacımız var sonrasında üzümümüzde vardı ama alt kataki komşu istemedi çiçeklerimiz ve gülerimizde var 10 dairelik apartman herkes bizim kadar ilgilense gülük gülistanlık olur. sulaması sorun oluyor kendi toprağımız olsa bir kuyu filan olur eşim sever uğraşmayı bizimde belediyenin hobi bahçeleri var kiraladığı orda ufak bir toprağımız var domates ,biber türü postanımız yani yazın bizde organik besleniriz bu akşam biber salatalık türü birşeyler getirmiş kokusu inanılmaz. mesafeler uysaydı direk bursa taraflarına bakardım ne yeşilikdir o ne güzelik zeytin bahçeleri yılbaşında Yenişehir deydim kışın bile yeşil gemlikde harika deniz ve doğa uyumu inanılmazyarın eşimin işlerinden dolayı bir aksilik çıkmasa arsaya bakmaya gidecez lütfen bana dua edin hayırlısıysa olsun
Hayirlisi olsun canim..öpüyorum cok...yok canim yazin gelmiyoruz
nisanda 3hafta geldik...
coook isterim gelmek yazin ama tamamen duygusal olay
coook gecmis olsun!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?