Canim tresan issirgan otlu sampuan kullanıyorum.arada sebamed sampuan.ama degistircem de araştırma asmasindayim.bana daha ilac vari bir sampuan lazım sanirim.sagolasin arkadasim benimmm
Sagol kuzum ..insallah iyi olur bir aksilik çıkmaz.keske sende gelebilsen iki günlük
Selam guzeller
Kizlarrrr merhabaa :) bu ara gece geziyorum gunduz uyuyorum :) gelip okuyorum sizi tabi ama yazacak pek biseyim olmuyo :) diyet yavastan kaciyo gibiydi ama tuttum ucundan :)
Buda benim evinin balkon manzarası :) eşim bu sene ağaçları budayalım mı dediğinde hayır istemiyorum bu sene kalsın balkona oturunca karşı apartmanı görmek istemiyorum dediim....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bugun regl oldum... ne guzel oruc tutuyordum1hafta tutamiycam
kizimada tutturmam ben tutmuyorum diye :) zaten bugun bayagi zorlandi :)
geçmiş olsun can kaybı yoktur inş. benzinlik filan mı? yoksa tank diyince tanker filan mıı oluyor?
çok sağol gökcecimBugun regl oldum... ne guzel oruc tutuyordum1hafta tutamiycam
kizimada tutturmam ben tutmuyorum diye :) zaten bugun bayagi zorlandi :)
Oh supersin yarasin sporun insallah :) bende iftardan 1bucuk saat once 30dakika tempolu yuruyus yaptim :)
ohhhh ne guzelmis agaclar :))
hosgeldiniz kizlar!!!!
Cuma gunler kilo ve spor bildirimi gunumuz!
Kilo listesini ben yapiyorum
spor listesinide meyra arkadasimiz yapiyor
kilo listesine girmek icin 2hafta bildirim yapmaniz gerekiyor ve 3ncu hafta listeye girmis oluyorsunuz.
spor listesi icin bekleme suresi yok.
Tekrar hosgeldiniz anlayisiniz icin tesekkurler!!!
cooook gecmis olsun kp ne canim ya!!!yada illa tutucaksa bare evde otursun...
ay ne güzel bende çok severim birşeyler dikmeyi bu sene iki tane ıhlamur, üç kiraz, bir kızılcık, bir defne ,bir trabzon hurması , bir leylak diktim.amcanın durumu fena inş. yarın kendini daha iyi hisseder. biz ne desek de boş o kendi istediği gibi yapıcak mağlesef. apartman bahçesinde iğde ağcımız,ıhlamur ağacımız birde bu elma ağacımız var sonrasında üzümümüzde vardı ama alt kataki komşu istemedi çiçeklerimiz ve gülerimizde var 10 dairelik apartman herkes bizim kadar ilgilense gülük gülistanlık olur. sulaması sorun oluyor kendi toprağımız olsa bir kuyu filan olur eşim sever uğraşmayı bizimde belediyenin hobi bahçeleri var kiraladığı orda ufak bir toprağımız var domates ,biber türü postanımız yani yazın bizde organik besleniriz bu akşam biber salatalık türü birşeyler getirmiş kokusu inanılmaz. mesafeler uysaydı direk bursa taraflarına bakardım ne yeşilikdir o ne güzelik zeytin bahçeleri yılbaşında Yenişehir deydim kışın bile yeşil gemlikde harika deniz ve doğa uyumu inanılmazyarın eşimin işlerinden dolayı bir aksilik çıkmasa arsaya bakmaya gidecez lütfen bana dua edin hayırlısıysa olsun
çok geçmiş olsun. can kaybı olmayışına sevindim. maddi hasar bir şekilde giderilir.Ayy kizlarr bize yakin bi yerde lpg tankı patladi bugun cok korktukk valla. .
teşekürler canımCanim cok gecmis olsun.ayy cok korkarım böyle patlamalardan ...Allah korusun...
insallah gönlüne göre olur canim... Meyveleriniz cok guzel görünüyor.annemlerin bahçede de vişne ağacı var.dallar ağırlıktan sarkıyor... Bizim buralar sıkış sıkış malesef...
Daficim arada kaynamış... Hiçde pasakli değil camların...en azından burdan görünmüyor öyle...
Camlarından hep yeşillik görünüyor dışarısı..gule gule otur kuzum...
geçmiş olsun meyracım kendine dikkat et canım.selamün aleyküm.....
bir vaktim olmaz, bir internet bağlantısı olmaz, gelemedim bi türlü kaç gündür buraya:)
herkes iyidir inşaallah....
biraz üşüttümmü ne; şuan biraz midem bulanıyo, biraz kulaklarım boğazım ağrıyo, hiç çerim çörüm bitmiyo benimde bu aralar heeee
biten salı günüm(başarılı)
6334*41
6tahıl
3et
3süt
4meyve
*
4yağ
1sebze
Rabbim sana daha güzellerini versin canıminşaallah canım:)
ah ah gelebilmek çok isterdim gerçekten:)
bu mesajını sahurda telden okumuştum, gülümsetmişti beni:) teşekkürler
kocaman öpüyorum
sanada selaaaam:)
dafi ablam ne kaddan güzel bir balkon o öyle:)
maşaallah
hem her yer pırıl pırıl bence:)
bende özlüyorum cnm sizleri sohbetlerimizihosgeldin aramiza!!!
:) benim kiza bilgisayar yasak :) arada cooooook nadiren oyun aciyorum ona prensesli onu oynuyor oda genelde en fazla 30dk felan...
telefona gelince oda yasak... sadece arada cektigim resimlere ve videolara bakiyor :)
onun tableti var gunde 1-2saat oynuyor yada video bakiyor. (cizgi filim) yoksa odasinda oyun oynuyor, resim yapiyor, tv de cizgi filim bakiyor.
sagol canim Aminnnn :)
gerci az once yatmadan kizdi banayarin tutmiycam dedi, hatta uyanmiycam butun gun uyuycam dedi bakalim uyaninca yildizi benle barismis olcakmi
gezdin yani :)
is icinde kolay gelsin... özlettin kendini vallahi ha :)
minnak kıza oruçmu tutturuyon kız?
bizim burada genelde yarım gün tutarlar küçük çocuklar.....
hoşbulduk kızlar.
boyum 1.75 kilom 95. 1 sene nerdeyse hiç tartılmadım ve tartıya çıktığımda gördüğüm rakama adeta şok oldum...Çünkü ben 70 kiloyken bile 60'a inmeyi hedeflerdim 2 sene önce...Utancımdan uzun süredir görmediğim kayınvalide adayımı bile ziyarete gidemiyorum((( Hedefim 60 tekrar =)
Bugün diyetimin 3.günü...Yalnız pek su içemiyorum...Sizler metabolizmanızı hızlandırmak için neler içiyorsunuz kızlar???
slm kızlarrrr
dün işten gelince nete girerim diyordum kiiii
bizim binaya gelen telekom kablosu kopmuş
dün eşim gitti söyledi alt kattakilerde telefon açıp söylemişler bugün gelip yaptılar
bugün bizim alt kattaki komşunun babası vefat etmiş dün hastaneye kaldırmışlardı
bugün cenazeye gitcez köye götürmüşler 2 gibi çıkarız dediler ikindiye kaldırılcakmış
akşam görüşürüz inşallah
bende özlüyorum cnm sizleri sohbetlerimizi
benim cadı artık durdurak bilmiyor ancak onu uyuttukça girebiliyorum
o zamanda geçmiş yapamıyorum çok birikmiş oluyor kısıtlı giriyorum zaten
olan bitenden bi haber kalıyorum öyle işte
misafirlerim erken gitti bende hemen geldim. ama gitmem gerekiyor daha namazımı kılmadım.
bugün kp. yine rahatsız geldiğinden beri yatıyor. bugün işyerinde merdivenden düşmüş. hastahaneye götürmüşler. film falan çekilmiş birşey yok çok şükür. bir yeri kırılsa ne yapardık bilmiyorum. Allah korumuş. bakalım yarın niyetlenmiycem dedi. tutma veririz fitreni diyorum ama tutmak istiyor.tutuncada ayakta zor duruyor. ellerinin titremesinden kaşığı ağzına götüremiyor. çorbayı tabakla götürdü ağzına öyle içti. misafirlerle oturmadı. balkona ayrı koydum yemeğini.
çok teşekkür ederim canım. Rabbim hepimize dünya ve ahiret güzellikleri versin. inşallah gönlünüze göre güzel bir yer bulursunuz. edirneye iki defa gittim güzel bir yer ben sevdim oralarıda.
elmaların çok güzelmiş
balkonlar yakın olunca çok rahat olamıyor insan. bizimde güllük mahallesinde var evimiz .sokak dar evler birbirine çok yakın. orda oturmak istemedim. yeğenler oturuyorlar. erikliyi seviyorum. evimizin etrafıda açık karşımızda yakın bina yok. balkon uludağa doğru bakıyor.hep yeşillik. insan köyü bile aramıyor. köyümüz çok yakın olmasa aramazdım herhalde. yakın olunca ulaşım kolay, herşey ekip organik beslenmekte ayrı bir güzel oluyor
hoş geldiniz kızlar azminiz daim olsun.
dodo boyumuz aynıymış. ben senden daha kiloluydum. ben 107 ile başladım. 86 ya indim sonra diyeti boşlayıp homini gırtlak yiyince 91 e çıktım. bayrama kadar sallantıda gidelimde bayramdan sonra sil baştan tam gaz tekrar başlarız. bu defa hedefim 80 olacak.
Hoşgeldinizzz😊 Allah kolaylik ve azim versin hepimize insallah :))
geçmiş olsun meyracım kendine dikkat et canım.
Rabbim sana daha güzellerini versin canım
hoşbulduk kızlar.
boyum 1.75 kilom 95. 1 sene nerdeyse hiç tartılmadım ve tartıya çıktığımda gördüğüm rakama adeta şok oldum...Çünkü ben 70 kiloyken bile 60'a inmeyi hedeflerdim 2 sene önce...Utancımdan uzun süredir görmediğim kayınvalide adayımı bile ziyarete gidemiyorum((( Hedefim 60 tekrar =)
Bugün diyetimin 3.günü...Yalnız pek su içemiyorum...Sizler metabolizmanızı hızlandırmak için neler içiyorsunuz kızlar???
slm kızlarrrr
dün işten gelince nete girerim diyordum kiiii
bizim binaya gelen telekom kablosu kopmuş
dün eşim gitti söyledi alt kattakilerde telefon açıp söylemişler bugün gelip yaptılar
bugün bizim alt kattaki komşunun babası vefat etmiş dün hastaneye kaldırmışlardı
bugün cenazeye gitcez köye götürmüşler 2 gibi çıkarız dediler ikindiye kaldırılcakmış
akşam görüşürüz inşallah
bende özlüyorum cnm sizleri sohbetlerimizi
benim cadı artık durdurak bilmiyor ancak onu uyuttukça girebiliyorum
o zamanda geçmiş yapamıyorum çok birikmiş oluyor kısıtlı giriyorum zaten
olan bitenden bi haber kalıyorum öyle işte
kendi istedi benim sucum yokbugunde saat 10da kalktik dedim hadi birseyler yiyelim. yok ben oruc tutuyorum yiyemem dedi bende yok canim bugun bende tutmuyorum sende tutma dedim iyi oyle olsun offfff dedi gitti odasina
zaten yarim gun oglene kadar birde ogleden sonra aksama kadar tutuyordu :)
yarım gün tutuyorsa iyi ozaman:)
baya hoşuna gitmiş ramazan demek, maşaallah kızçene, ve güzel huyları var demekki kızının:)
burcunu sorsam kızının:))) özel olmazsa yaz tabiki canım....
bir kızım olsun çok isterim, çünkü kız anneye arkadaş olur derler....
kizim 26.12.2009 da dogdu burcu ne bilmiyorum... galiba oglak ama tam emin degilim
evet arkadas olur derler... ben annemle hic öyle olmadim malesef...
insallah kizimla öyle oluruz...
evet gerçektende herkes kayıplara karıştıdaykooo nerelerdesin bacıııım?:)
bonusta yok:26:
yena ve asuman abla hep yoklar zaten uzun süredir(( 5:
bende gidersem ya bir gün.....
unutma unutulanlar unutanları asla unutmazlar...... (aklıma geliverdi şimdi)
inşaallah olursunuz canım.
evet oğlak kızın:)
oğlaklara ben akıllı bıdıklar derim, çünkü bence çok akıllı olurlar genelde:)
güçlü becerikli tiplerdir aynı zamanda.
daykooo nerelerdesin bacıııım?:)
bonusta yok:26:
yena ve asuman abla hep yoklar zaten uzun süredir(( 5:
bende gidersem ya bir gün.....
unutma unutulanlar unutanları asla unutmazlar...... (aklıma geliverdi şimdi)
slm kızlar
yrn nöbetçiyim inşallah cuma görüşürüz
cuma günü gelince yatarım kalkınca bildirim yaparım inşallah
artık bu hafta listeye gireyim
aklıma ne geldi bak size anlatayım
dün kızım tartıyla oynamış eşim tartının anası ağladı dedi
bugün bi tartldım 84 gösteriyor
bende dedimki belki tartı bozuktu kızım oynayınca düzeldi
neyse iftardan önce tartıldım normale dönmüştü
sana simdiden iyi nobetler canim!!!
bildirimini yinede 19dan once yapmaya calis canim :)
sevinmissindir o rakami gorunce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?