Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydınlaar evet dafininde dediği gibi toparlansak bayram sonu için kendimizi konsantre etsek :) ben biraz yorgunum dün annenin temizliğine gittim hafta sonu bitene kadar annemlerdeyim kalabalık olucaz ama keyifli geçicek gibi tatlı yorgunluk yani....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

daykooo nerelerdesin bacıııım?:)
bonusta yok:26:
yena ve asuman abla hep yoklar zaten uzun süredir((5:
bende gidersem ya bir gün.....
unutma unutulanlar unutanları asla unutmazlar...... (aklıma geliverdi şimdi)

Evet meyracım yaa bende özledim dayko niye gelmiyor bonus iyi mi merak ediyorum....

Merhaba Arkadaslar gruba yeni katıldım. 103 kıloyum.
aranızda motive olarak ben de kilo vermek istiyorum.
su ara en buyuk hedefim bu:)
desteğiniz de bekliyorum.

tşk.

Ya ciddi dayko ile bonus nerelerde??? onlar olmayinca konusanda kalmiyor burda

evet canim ya cok haklisin bir selamda olsa yazsalar :) illa gecmisi okumak zorunda degiller,,,

ne guzel annene yardim etmissin :)
kalabalik olmak guzel oluyor :) kolay gelsin

tşk.

hosgeldin!!!!

Bence de kızın duzeltmıs onu: ) 84 dogrudur :))))

Selamun aleykum ben geldim.. tamamen bi diyetteyim diyemesem de dikkat etmeye calısıyorum salmadım kendimi. Genelde ugruyorum. Bakıyorum kimse yazmamıs ben de yazmıyorum. Misafirler gelip gidiyo. :) yemek temizlik geciyo zaman oyle.

Aman meyra sen dur burda: ) gitme bi yere.

teşekkurler
beni de listenize ekteyin
Arzu 103 kılo diye

mrb arkadaşlar .nasıl gidiyor diyetiniz.benim ki pek gitmiyor .aralarda çok bozduğum oldu .geçen seneki irade yok lütfen bana gaz verin :)bıktım artık neden böle oluyor.kıyafet almaktan nefret ediyorum önceden en sevdiğim şeylerden biriydi.geçen bana bir misafir geldi boyu bendn baya kısa. aaaa ne kadar şişmanlamış dedim içimden .80 üstü diye tahmin etmiştim tartıya çıktı 70 kilo geldi .moralim çok bozuldu demekki ben nasıl görünüyorum .oysa eskiden ne kadar güzeldim .balık etliydim şimdi balina etli.

Selamunaleykum
Nasılsınız guzel hatunlar ben iyiyim sukur
Annemde badana vardi iki gundur orda temizlikteydim bide nasil sicak buralar anlatamam

Bonus iyimisin sen ?
Nur ses verin

bizim işyerimizde yavuzselimde yakın sayılır

Daficim manzaraya bayildim gule gule oturun canim
Romantik takiliyoruz hee ahhh genclik iste
Gecmis olsun kuzum dikkat et kendine
Hosgeldin aramiza
Tşk :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hosgeldin dodocum
Sen ayrilma buralardan temizlikteydim kuzum
Bonusu cok merak ettim ama bende
Evet meyracım yaa bende özledim dayko niye gelmiyor bonus iyi mi merak ediyorum....

Canim seninde meyve agaclarin cok guzeller ,arsa isini ne yaptiniz bakabildinizmi?

tşk.
Hosgeldin Berkurascim tam yerindesin
Opuldunuz kuzular sizleri seviyorum

Yeni gelen arkadaşlar çabucak pes etmek yok ,son haftalarda gelen arkadaslar siz nerelerdesiniz? ne guzel kalabalik oluyoruz diyorum 1 hafta sonra kimse yok ,buraya yazmaya devam edin arkadaslar inanin cok guzel motive oluyor insan

Romantik gencleriz biz :)
Bonus yazmiyo ama insallah biseyi yoktur. Ben de merak ettim ama bisey olsa nur haber verirdi sanki bize de. Ole dusunup rahatlatiyorum kafami bonus konusunda

Merhaba arkadaslar diyet konusunda birkac sey yazmak istedim.bes vakit namaza basladim. Cok mutluyum dinginim. Ic huzurum yerine geldi. Zayiflama konusunda her namazda dua ediyorum. Hepimiz icin bu zilletten kurtulmak icin yalvariyorum. Bundan dolayi sanirim pskkolojik olarak az yemeye basladim. Saglik sorunumdan dolayi oruc tutamiorum ama diger farz ibadetleri yapmaya calisiorum. Genelde tok tutucu gidalar yemeye calisiorum. Sabah tam bugday ekmegi yogurt peynir yumurta zeytin. Aralarda meyve ceviz badem oglenleri evde ne pisirdiysem az yagli yapiorum. Bes kasik sebze ekmek yogurt salata aksam da corba salata yogurt yiyorum. Sporumu yapamadim ama pantolonum bol gelmeye basladi. Insallah kurtulucaz. Artik inaniyorum.

Allah kabul etsin canim. Dua et bize de :) manevi rahatlik olunca hersey olur insallah

Sevindim dikkat ettigin icin :) ben 2gundur fenalardayim... regl olunca her seferinde mahv oluyorum... sana kolay gelsin misafirlerle :)
sen yinede yaz buraya kimse yazmasa bile hemi

teşekkurler
beni de listenize ekteyin
Arzu 103 kılo diye

birsey degil :)
yanliz listeye girmek icin. yarin ve haftaya bildirim yapman lazim. ondan sonraki hafta bildirim yaptiginda listeye giriyorsun. Devamlilik olsun diye :) yoksa her hafta yeni kisiler geliyor ama 1hafta sonra ortadan kayboluyorlar...
Kalici olman dilegi ile tekrar hosgeldin!!!!

Selamunaleykum
Nasılsınız guzel hatunlar ben iyiyim sukur
Annemde badana vardi iki gundur orda temizlikteydim bide nasil sicak buralar anlatamam

Kolay gelsin :) ohhh mis gibi olmustur annenin ev simdi :)

allah dualarini namazlarini kabul etsin canim!!!

Allah kabul etsin canım azmettikten sonra olmayacak sey yoktur

Merhaba güzel hanımlar,,İyisniniz hepiniz diimi..?

Ben sizleri çok özlüyorum ama bakamıyorum bile..İşyerin de kk ya giriş olmuyor. akşam 18:00 gibi ev de oluorum iş güç yemek oğlanı parka vs götürme derken bir anda uyku saati gelmiş oluyor...
düşünüyorum da ne çok vaktim varmış önceleri..Bir de vakitsizlikten şikayetçiydim...İnsanoğlu işte...

Kİlolar nasıl.? manken kıvamına geldinizmi.? Ben almadım kilo ama vermedim de özetle formumu koruyorum.) Mütemadiyen her sabah ve akşam tartılıyorum yine.

İşyerin de özellikle yemek saatlerin de benim olduğum ortam da salak salak diyet listelerinde örnek veriyor bazı yarım akıllı güzel hatunlar...İçimden diyorum ki kızzıımm kitabını yazıp duvara asmış kişiyim, hatta kişiyiz artı doksanlar olarak ama hayrını göremedik maalesef )

İşte böyle sevgili yol arkadaşlarım sevildiğinizi ve unutulmadığınızı sürekli hatırlandığınızı bilin emi...Mucksss..

hayırlı akşamlar
vaktim yok hemen kaçıcam
sayfaları ilerlemiş görünce sevindim.
güzel hatunları görünce gözlerimin pası silindi
şimdi kaçıyorum öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…