daykooo nerelerdesin bacıııım?:)
bonusta yok:26:
yena ve asuman abla hep yoklar zaten uzun süredir(( 5:
bende gidersem ya bir gün.....
unutma unutulanlar unutanları asla unutmazlar...... (aklıma geliverdi şimdi)
selamun aleyküm güzeller
buralara hiiçç gelen giden olmamış.
kızlar ne yapıyorsunuz
bakıp bakıp kaçmayın bir selam verinde orda olduğunuzu bilelim. evet hiç birimiz diyet modunda değiliz ama topiğimizi ayakta tutmak için bir nokta koyun bari
Günaydınlaar evet dafininde dediği gibi toparlansak bayram sonu için kendimizi konsantre etsek :) ben biraz yorgunum dün annenin temizliğine gittim hafta sonu bitene kadar annemlerdeyim kalabalık olucaz ama keyifli geçicek gibi tatlı yorgunluk yani....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba Arkadaslar gruba yeni katıldım. 103 kıloyum.
aranızda motive olarak ben de kilo vermek istiyorum.
su ara en buyuk hedefim bu:)
desteğiniz de bekliyorum.
tşk.
slm kızlar
yrn nöbetçiyim inşallah cuma görüşürüz
cuma günü gelince yatarım kalkınca bildirim yaparım inşallah
artık bu hafta listeye gireyim
aklıma ne geldi bak size anlatayım
dün kızım tartıyla oynamış eşim tartının anası ağladı dedi
bugün bi tartldım 84 gösteriyor
bende dedimki belki tartı bozuktu kızım oynayınca düzeldi
neyse iftardan önce tartıldım normale dönmüştü
daykooo nerelerdesin bacıııım?:)
Ya ciddi dayko ile bonus nerelerde??? onlar olmayinca konusanda kalmiyor burda
evet canim ya cok haklisin bir selamda olsa yazsalar :) illa gecmisi okumak zorunda degiller,,,
ne guzel annene yardim etmissin :)
kalabalik olmak guzel oluyor :) kolay gelsin
hosgeldin!!!!
Daficim manzaraya bayildim gule gule oturun canim
bizim işyerimizde yavuzselimde yakın sayılır
Romantik takiliyoruz hee ahhh genclik isteOnceki gece 12 de disari ciktik esimle. Sahurumuzu sahilde yaptık. 3te parka gittik sallandik kaydik :) cok eglenceliydi. Yarim saatlik mesafede sahilde gunesin doğuşunu izledik. :) sonra dedimki ben ayaklarimi denize sokacagim :))) taslarin ustune oturduk ayaklarimizi soktuk suya :) karadeniz hircin malum. Bi dalga geldi bastan asagi islandik ikimizde :) sonra dedik batti balik yan gider kiyafetlerle oturduk 2 saat :) dalgalar geldi vurdukca vurdu :) eve geldigimizde saat sabah 10 olmuştu yattik iftara kadar.. :) dun hicbi ise bakamadim bugum islerle ugrasiyorum ole iste sizle paylasim dedim :)))
Gecmis olsun kuzum dikkat et kendineselamün aleyküm.....
bir vaktim olmaz, bir internet bağlantısı olmaz, gelemedim bi türlü kaç gündür buraya:)
herkes iyidir inşaallah....
biraz üşüttümmü ne; şuan biraz midem bulanıyo, biraz kulaklarım boğazım ağrıyo, hiç çerim çörüm bitmiyo benimde bu aralar heeee
biten salı günüm(başarılı)
6334*41
6tahıl
3et
3süt
4meyve
*
4yağ
1sebze
Hosgeldin aramizahoşbulduk kızlar.
boyum 1.75 kilom 95. 1 sene nerdeyse hiç tartılmadım ve tartıya çıktığımda gördüğüm rakama adeta şok oldum...Çünkü ben 70 kiloyken bile 60'a inmeyi hedeflerdim 2 sene önce...Utancımdan uzun süredir görmediğim kayınvalide adayımı bile ziyarete gidemiyorum((( Hedefim 60 tekrar =)
Bugün diyetimin 3.günü...Yalnız pek su içemiyorum...Sizler metabolizmanızı hızlandırmak için neler içiyorsunuz kızlar???
Hosgeldin dodocumTşk :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sen ayrilma buralardan temizlikteydim kuzumdaykooo nerelerdesin bacıııım?:)
Canim seninde meyve agaclarin cok guzeller ,arsa isini ne yaptiniz bakabildinizmi?Evet meyracım yaa bende özledim dayko niye gelmiyor bonus iyi mi merak ediyorum....
Hosgeldin Berkurascim tam yerindesinMerhaba Arkadaslar gruba yeni katıldım. 103 kıloyum.
aranızda motive olarak ben de kilo vermek istiyorum.
su ara en buyuk hedefim bu:)
desteğiniz de bekliyorum.
tşk.
Opuldunuz kuzular sizleri seviyorumYa ciddi dayko ile bonus nerelerde??? onlar olmayinca konusanda kalmiyor burda
evet canim ya cok haklisin bir selamda olsa yazsalar :) illa gecmisi okumak zorunda degiller,,,
ne guzel annene yardim etmissin :)
kalabalik olmak guzel oluyor :) kolay gelsin
hosgeldin!!!!
Daficim manzaraya bayildim gule gule oturun canim
Romantik takiliyoruz hee ahhh genclik iste
Gecmis olsun kuzum dikkat et kendine
Hosgeldin aramiza
Hosgeldin dodocum
Sen ayrilma buralardan temizlikteydim kuzum
Bonusu cok merak ettim ama bende
Canim seninde meyve agaclarin cok guzeller ,arsa isini ne yaptiniz bakabildinizmi?
Hosgeldin Berkurascim tam yerindesin
Opuldunuz kuzular sizleri seviyorum
Merhaba arkadaslar diyet konusunda birkac sey yazmak istedim.bes vakit namaza basladim. Cok mutluyum dinginim. Ic huzurum yerine geldi. Zayiflama konusunda her namazda dua ediyorum. Hepimiz icin bu zilletten kurtulmak icin yalvariyorum. Bundan dolayi sanirim pskkolojik olarak az yemeye basladim. Saglik sorunumdan dolayi oruc tutamiorum ama diger farz ibadetleri yapmaya calisiorum. Genelde tok tutucu gidalar yemeye calisiorum. Sabah tam bugday ekmegi yogurt peynir yumurta zeytin. Aralarda meyve ceviz badem oglenleri evde ne pisirdiysem az yagli yapiorum. Bes kasik sebze ekmek yogurt salata aksam da corba salata yogurt yiyorum. Sporumu yapamadim ama pantolonum bol gelmeye basladi. Insallah kurtulucaz. Artik inaniyorum.
Selamun aleykum ben geldim.. tamamen bi diyetteyim diyemesem de dikkat etmeye calısıyorum salmadım kendimi. Genelde ugruyorum. Bakıyorum kimse yazmamıs ben de yazmıyorum. Misafirler gelip gidiyo. :) yemek temizlik geciyo zaman oyle.
teşekkurler
beni de listenize ekteyin
Arzu 103 kılo diye
Selamunaleykum
Nasılsınız guzel hatunlar ben iyiyim sukur
Annemde badana vardi iki gundur orda temizlikteydim bide nasil sicak buralar anlatamam
Merhaba arkadaslar diyet konusunda birkac sey yazmak istedim.bes vakit namaza basladim. Cok mutluyum dinginim. Ic huzurum yerine geldi. Zayiflama konusunda her namazda dua ediyorum. Hepimiz icin bu zilletten kurtulmak icin yalvariyorum. Bundan dolayi sanirim pskkolojik olarak az yemeye basladim. Saglik sorunumdan dolayi oruc tutamiorum ama diger farz ibadetleri yapmaya calisiorum. Genelde tok tutucu gidalar yemeye calisiorum. Sabah tam bugday ekmegi yogurt peynir yumurta zeytin. Aralarda meyve ceviz badem oglenleri evde ne pisirdiysem az yagli yapiorum. Bes kasik sebze ekmek yogurt salata aksam da corba salata yogurt yiyorum. Sporumu yapamadim ama pantolonum bol gelmeye basladi. Insallah kurtulucaz. Artik inaniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?