Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Mikser binis karistirma ortaligi ustune oturacam simcik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben demedimmi kilosuyla eziyo diye bakın şahit olun ah ulan ben gebe olmayaydım sana izin verirmiydim benim kiloma inmene ben bi taraftan sen bi taraftan inerdik

I love Bonus

Şimdi resimler için gerçek yorumumu yapim erzurumlu teyo derdi ya bende yalan yoh hilafta yoh :)

Valla baktım baktım yani ne bilim sanki 15-20 kilo vermiş gibisin :))

Allahım banada burdaki vermeyen bütün arkadaşlarımada nasip etsin inş böyle öncesi sonrası yapmayı... Amin

Azmin daim olsun inş kendim vermiş gibi sevindim görmekte başka oldu mide karın ve zaten çok fazla olmayan bacaklar baya toparlanmış..

Sorunlu bölge üst tarafmış görmüş olduk lesliyle çalışırken üst tarafı çalıştıran videoları seç hep.

I love Bonus

Son düzenleme:

benim kilo verebilmek için kendimi zorladığım şey günde 2 bardak yeşil çay kesinlikde tavsiye ederim özelikle ayaklarındaki şişliklere bile iyi gelicektir!!! bunuda hergün yapamıyorum unutuğum oluyor günde 1 bardak içtiğim oluyor 2 aydır düzenli yeşil çay içiyorum ama hala sevemedim birde sabahları bir bardak sıcak suya 1 elma dilimi, 1 limon dilimi, 1 dal tarçın veeee bir yemek kaşığı elma sirkesi ekliyip içiyorum...

diğer yönden iradem zayıf canımın istediğini yiyorum yada ısrarlara dayanamıyorum evdeyken kendimi konturol edebiliyorum ama dışarıda durumlar değişebiliyor yinede böyle böyle 12 kilo verdim .

Adresi ver frida :))

canımsııın

evet evet beni bu günlerde diyet için değilde temizlik için motive edin ev çok kirli nerden başlasam

Ben de du brans sinavindan sonra yogun temizlik olayina giricem.. zaten dr kontrolum de var. Seker testi felan... kilo hrr yonden sardi etrafimi

sınavın ne zaman canım ? hele bir sınavını atlatda onan sonra kendine ve evine daha çok konsantre olursuun...

Saka yapiyorum

nur1835
Tmm canim asla kirmak istemem seni
Senin ağzını yerim :) vallahamı bak gerçekmi diyon ben mutlu olim diyemi? Teyzenin biride duysun

I love Bonus
Duydum da goreydik

Amin canim
Cok mutlu oldum inanki
Benim alt kisim uste gore hep inceydi zaten dedigin gibi ustleri calistirmam gerek ramazan gecsin son hiz devam
Inşallah butun arkadaslarla beraber saglikla zayiflariz icten dilegim bu mübarek gunde

Canim ben yesil çayın bergamut aromalisini aldim onu daha cok sevdim
Birde gecen arkadasim bir cay icirdi bana poset cay maydanozlu bisi daha vardi kabizliga birebir 2 oldu deniyorum ona gittikce kabizlik sikayeti olan muhakkak denemeli

Benimde valla. Yıllardır üstümde yük şu çocuğu sağ salim çıkartayım vericem. Bırakma desteğini sakın. Ben çok seviyorum seni hepinizi ( duygusala bağlayan bınıs)

I love Bonus

Son düzenleme:
Benimde valla. Yıllardır üstümde yük şu çocuğu sağ salim çıkartayım vericem. Bırakma desteğini sakın. Ben çok seviyorum seni hepinizi

I love Bonus

Bende sizleri cokkkkk seviyorum iyiki bulmuşum bu siteyi
Düş yakamdan yeter desende birakmam seni kabusun olacam

Bende sizleri cokkkkk seviyorum iyiki bulmuşum bu siteyi
Düş yakamdan yeter desende birakmam seni kabusun olacam

Fredinin teyzesinin kabusu :) 7 ay var daha sen o zamana 70 olursun

I love Bonus

dayko cum harikasın resimleri gördüm epey fark var daim olsun arkadaşım

arkadaşlar hızınıza yetişemiyorum yeşil çayın bergamutlusunu içiyorum zaten birde beyaz çayında portakal çiçeklisi hoşuma gidiyor sade yeşil çay içemiyorum yaniii hadi kendinize iyi bakın ben yiğenlerime meyvalı yoğurt alıp annemlere geçiyoruum bugün ve yarında annemlerdeyim sonrasında eve geçicem bonuscum ben avcılardayım sen nerdesin? yakınsan bi kahve içelim.

Hala daha buraya girip okuyom ya nasil bi tembellik var ustumde.. zaten cok sicak pofff... ben temizlige gideyim artik :) sizi kocamaaann opuyorum 😙😙😙

Sagol canim inşallah
Hala daha buraya girip okuyom ya nasil bi tembellik var ustumde.. zaten cok sicak pofff... ben temizlige gideyim artik :) sizi kocamaaann opuyorum 😙😙😙

Kolay gelsin

Küçükçekmecedeyim var sen hesapla yakınmı değilmi

I love Bonus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…