Yalniz bitanem sende cok farkettin bu ara gozumden kacmadi bilesin
nur1835
Mikser binis karistirma ortaligi ustune oturacam simcik
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Senin ağzını yerim :) vallahamı bak gerçekmi diyon ben mutlu olim diyemi? Teyzenin biride duysun
I love Bonus
Tabiki gercek diyorum. Dogumdn hemn snra hizli bi maratona sokcm seni sen asik mutlulugu o zaman gor
nur1835
Spora biraz kılo verince başlayacağım. Yapamıyorum bu kilo ile tahlillerimi takip ediyorum çünkü böbrek te de problemim var ilk hamileliğinden kalma protein kaçağı var ayaklarım ödemeli şiş hep tüm hastalıklarımın tedavisi kilo vermeye çıkıyor. Insalllah bu sefer başaracağım.
inş. arkadaşım ümit edelimde hepimiz başaralım.....
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kilo vermek için farklı yaptığını neler var neler uyguluyorsunuz
Spor yapabilmek için nasıl motive oluyorsunuz
Yemeseniz gereken seyleri yenemek için nasıl telkin ediyorsunuz kendinizi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Adresi ver frida :))
Ben de du brans sinavindan sonra yogun temizlik olayina giricem.. zaten dr kontrolum de var. Seker testi felan... kilo hrr yonden sardi etrafimi
Tmm canim asla kirmak istemem seniSaka yapiyorum
nur1835
Duydum da goreydikSenin ağzını yerim :) vallahamı bak gerçekmi diyon ben mutlu olim diyemi? Teyzenin biride duysun
I love Bonus
Şimdi resimler için gerçek yorumumu yapim erzurumlu teyo derdi ya bende yalan yoh hilafta yoh :)
Valla baktım baktım yani ne bilim sanki 15-20 kilo vermiş gibisin :))
Allahım banada burdaki vermeyen bütün arkadaşlarımada nasip etsin inş böyle öncesi sonrası yapmayı... Amin
Azmin daim olsun inş kendim vermiş gibi sevindim görmekte başka oldu mide karın ve zaten çok fazla olmayan bacaklar baya toparlanmış..
Sorunlu bölge üst tarafmış görmüş olduk lesliyle çalışırken üst tarafı çalıştıran videoları seç hep.
I love Bonus
benim kilo verebilmek için kendimi zorladığım şey günde 2 bardak yeşil çay kesinlikde tavsiye ederim özelikle ayaklarındaki şişliklere bile iyi gelicektir!!! bunuda hergün yapamıyorum unutuğum oluyor günde 1 bardak içtiğim oluyor 2 aydır düzenli yeşil çay içiyorum ama hala sevemedim birde sabahları bir bardak sıcak suya 1 elma dilimi, 1 limon dilimi, 1 dal tarçın veeee bir yemek kaşığı elma sirkesi ekliyip içiyorum...
diğer yönden iradem zayıf canımın istediğini yiyorum yada ısrarlara dayanamıyorum evdeyken kendimi konturol edebiliyorum ama dışarıda durumlar değişebiliyor yinede böyle böyle 12 kilo verdim .
canımsııın
evet evet beni bu günlerde diyet için değilde temizlik için motive edinev çok kirli nerden başlasam
sınavın ne zaman canım ? hele bir sınavını atlatda onan sonra kendine ve evine daha çok konsantre olursuun...
Tmm canim asla kirmak istemem seni
Duydum da goreydik
Amin canim
Cok mutlu oldum inanki
Benim alt kisim uste gore hep inceydi zaten dedigin gibi ustleri calistirmam gerek ramazan gecsin son hiz devam
Inşallah butun arkadaslarla beraber saglikla zayiflariz icten dilegim bu mübarek gunde
Benimde valla. Yıllardır üstümde yük şu çocuğu sağ salim çıkartayım vericem. Bırakma desteğini sakın. Ben çok seviyorum seni hepinizi
I love Bonus
Bende sizleri cokkkkk seviyorum iyiki bulmuşum bu siteyi
Düş yakamdan yeter desende birakmam seni kabusun olacam
Fredinin teyzesinin kabusu :) 7 ay var daha sen o zamana 70 olursun
I love Bonus
Senin ağzını yerim :) vallahamı bak gerçekmi diyon ben mutlu olim diyemi? Teyzenin biride duysun
I love Bonus
Sagol canim inşallahdayko cum harikasın resimleri gördüm epey fark vardaim olsun arkadaşım
arkadaşlar hızınıza yetişemiyorum yeşil çayın bergamutlusunu içiyorum zaten birde beyaz çayında portakal çiçeklisi hoşuma gidiyor sade yeşil çay içemiyorum yaniii hadi kendinize iyi bakın ben yiğenlerime meyvalı yoğurt alıp annemlere geçiyoruum bugün ve yarında annemlerdeyim sonrasında eve geçicem bonuscum ben avcılardayım sen nerdesin? yakınsan bi kahve içelim.
Hala daha buraya girip okuyom ya nasil bi tembellik var ustumde.. zaten cok sicak pofff... ben temizlige gideyim artik :) sizi kocamaaann opuyorum 😙😙😙
dayko cum harikasın resimleri gördüm epey fark vardaim olsun arkadaşım
arkadaşlar hızınıza yetişemiyorum yeşil çayın bergamutlusunu içiyorum zaten birde beyaz çayında portakal çiçeklisi hoşuma gidiyor sade yeşil çay içemiyorum yaniii hadi kendinize iyi bakın ben yiğenlerime meyvalı yoğurt alıp annemlere geçiyoruum bugün ve yarında annemlerdeyim sonrasında eve geçicem bonuscum ben avcılardayım sen nerdesin? yakınsan bi kahve içelim.
Küçükçekmecedeyim var sen hesapla yakınmı değilmi
I love Bonus
2adimlik yer hehehe
nur1835
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?