Nasilda biliyo deyzesinin neyi sevdigini
Bide UZGUNUM LEYLA var
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Alinti yapamadim bezelye ,domates corbasi
Afiyet olsun kuzumMercinek çırba patates köfte şeftali kaynatcm bide
I love Bonus
Küçükçekmecedeyim var sen hesapla yakınmı değilmi
I love Bonus
2adimlik yer hehehe
nur1835
O kadarda değil yav bi otobas lazım :) hem sen nerden biliyon iki adımlık olduğunu?
Zaten ben bi yere çıkmıyorum frida cennete gelirse giderim ancak...::)
I love Bonus
[I[/I]kızlar merhabLR bende bakarken ne yapıp zayıflarım dıye sızı buldum ınsallah beraber zayıflarız 10 ay once dogum yaptım dogumda cokmu kılo aldım hayır dogum kılolarımı verdım sıra gercek kılolarımda 93 kıloyum malesef bu kıloda hamıle kalnjstım zatenbasarılat dılıyorum hepımıE
Şimdi resimler için gerçek yorumumu yapim erzurumlu teyo derdi ya bende yalan yoh hilafta yoh :)
Valla baktım baktım yani ne bilim sanki 15-20 kilo vermiş gibisin :))
Allahım banada burdaki vermeyen bütün arkadaşlarımada nasip etsin inş böyle öncesi sonrası yapmayı... Amin
Azmin daim olsun inş kendim vermiş gibi sevindim görmekte başka oldu mide karın ve zaten çok fazla olmayan bacaklar baya toparlanmış..
Sorunlu bölge üst tarafmış görmüş olduk lesliyle çalışırken üst tarafı çalıştıran videoları seç hep.
I love Bonus
bınıs sen Erzurumlu teyoyu nerden biliyon
mahsuru yoksa nerelisin merak ettim ?
Leslie eglenceli canim :) insallah devam edebilirsin. Cok ekmek yememissin ama zaten takma bence o kadarini.Tansiyon ve seker yüzünden oruç tutamıyorum
Bugun yediklerim
Sabah
2 lokum Fındıklı
Peynir zeytin 1 dilim Çavdar ekmeği çay
Öğlen 2 lahmacun bol salatalı
Aksam
Zeytinyağlı taze fasulye ve 1 dilim Çavdar ekmeği yoğurt
Hergüm 3 Lt su içiyorum
Kararayı okuyorum ama ekmekten vazgeçemiyorum
Daha şa birsey yemem:) bugun
Bir de leslie 1 mile yaptım ilk kez
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ekmek benim icin de oyle. Yemedim mi doyamiyorum ya.. ama az yiyorum artik.Berkuras iyiymis de oglen iki lahmacun cok klas olmus :) ben de ekmekten vazgecemiorum. Dunyaya bir daha gelseydim herhalde ekmek olarak gelirdim :) bu arada yogurdu ve ekmegi evde yapiorum. Ve inanilmaz basit otesi. Tavsiye ederimm
[I[/I]kızlar merhabLR bende bakarken ne yapıp zayıflarım dıye sızı buldum ınsallah beraber zayıflarız 10 ay once dogum yaptım dogumda cokmu kılo aldım hayır dogum kılolarımı verdım sıra gercek kılolarımda 93 kıloyum malesef bu kıloda hamıle kalnjstım zatenbasarılat dılıyorum hepımıE
selamün aleyküm.....
gece 1de geldik eve.
sahur için uyur kalırsam diye yatmadımda sahuru bekliyorum epeydir işte.
nasılda uyku bastı öyle, yorgunluktan galiba, sahur olmasada yatıp uyusam
neyse az kaldı sahurada....
kaç gündür doğal olaraktan diyet falan hikaye ama ne hikaye hemde, baya süper tıka basa yiyorum şekerli yağlı mağlı, adını da diyette değilim nasıl olsa koydum bi güzelce.....
kesin aldım kilo.
neyse bakalım kendimi toplarım inşaallah sonra......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?