Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Nasilda biliyo deyzesinin neyi sevdigini
Bide UZGUNUM LEYLA var

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Alinti yapamadim bezelye ,domates corbasi

Mercinek çırba patates köfte şeftali kaynatcm bide

I love Bonus
Afiyet olsun kuzum
Gecen yaptim izmir kofte 2 gun yedik ertesinden kayinvalideye gittik iftara oda izmir kofte yapmis
Bir ay goresim yok

selamün aleyküm.....
başsağlığı dilekleriniz için çok sağolun canlarım.
iyiki varsınız, sizleri çok seviyorum.

hep dayımlardayız işte, dün gece geldik eve, tabiki bugün yine 1saat önce annemler gittiler ve 5gibide bende gidicem evdeki işlerimi halledip.
nasıl sıcak bugünle iki gündür anlatamam, buradaki bu 2günki sıcak anormal bir sıcak.....
yanıyoruz resmen.....
benden durumlar böyle, geçmiş yapamadım, bi ara yaparım artık, herkes iyidir inşaallah.
hepinizi öpüyorum, görüşürüz.

gökçecim tam sana özel mesaj atacaktım spor listesi için net bağlantısı gitti gelmedi, sağol sen forumdan okumuş olumlu cevap vermişsin.
öptüm canım görüşürüz, ellerine sağlık.

Tansiyon ve seker yüzünden oruç tutamıyorum
Bugun yediklerim
Sabah
2 lokum Fındıklı
Peynir zeytin 1 dilim Çavdar ekmeği çay
Öğlen 2 lahmacun bol salatalı
Aksam
Zeytinyağlı taze fasulye ve 1 dilim Çavdar ekmeği yoğurt
Hergüm 3 Lt su içiyorum
Kararayı okuyorum ama ekmekten vazgeçemiyorum
Daha şa birsey yemem:) bugun
Bir de leslie 1 mile yaptım ilk kez

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Berkuras iyiymis de oglen iki lahmacun cok klas olmus :) ben de ekmekten vazgecemiorum. Dunyaya bir daha gelseydim herhalde ekmek olarak gelirdim :) bu arada yogurdu ve ekmegi evde yapiorum. Ve inanilmaz basit otesi. Tavsiye ederimm

topiğimize yeni katılan arkadaşlar olmuş hoşgelmişler
ara ara girince film kopuyo böyle
iftardan önce 88.4 çıktım çok mutlu oldum

[I[/I]kızlar merhabLR bende bakarken ne yapıp zayıflarım dıye sızı buldum ınsallah beraber zayıflarız 10 ay once dogum yaptım dogumda cokmu kılo aldım hayır dogum kılolarımı verdım sıra gercek kılolarımda 93 kıloyum malesef bu kıloda hamıle kalnjstım zatenbasarılat dılıyorum hepımıE

Küçükçekmecedeyim var sen hesapla yakınmı değilmi

I love Bonus

anaa

2adimlik yer hehehe

nur1835

evet yakın...

O kadarda değil yav bi otobas lazım :) hem sen nerden biliyon iki adımlık olduğunu?

Zaten ben bi yere çıkmıyorum frida cennete gelirse giderim ancak...::)

I love Bonus

görüşürüz bigün inş arkadaşım şu ramazanı atlatalım sen kendini iyi hiset biraz....:)

hoş geldin :)

bınıs sen Erzurumlu teyoyu nerden biliyon

mahsuru yoksa nerelisin merak ettim ?

bınıs sen Erzurumlu teyoyu nerden biliyon

mahsuru yoksa nerelisin merak ettim ?

Tv de görmüştüm :)) annem erzurumlu babam sivaslı bende haliyle sivaslı oluyorum. Ama ne bizim nede babamın sivasla işi yoktu gidip gelmez köylülerini falan sevmezdi hiç. Orda kimsemiz yok zaten olsa olsa çok çok uzak akraba belki...

Ama erzurumda köyde teyzem var oraya gitmişlerdi sivastan ziyade hepimiz orayı severiz öyle işte

I love Bonus

Pek kimse yok sanırım :) bugun yoğun bi gun gecirdim yine. Temizlikti yemekti spordu derken.
Temizligimi yaptim esim sarma istedi sarma sardim. Sonra iftar yemegini yaptim. Isler uzun surunce iftar oncesi sporumu yapamadim. Sonra iftar.. gayet duzgun yedim cok sukur.. bulasiklar vs. Sonra 45 dk kosu bandina bi gorundum :) ama inanamazsiniz böyle bi ter yok kizlar. Bi guzel dusumu aldim sonra.
Dolapta gunu geçmek uzere olan yufkam vardi. Onunla patatesli sigara boregi sardim epey. Sahurda esime kizartiveririm. Birazini da buzluga attim posetleyip. Acil misafirlerde iyi olur :) ustune de turk kahvemi ictim. Simdi yeni oturdum valla.

Leslie eglenceli canim :) insallah devam edebilirsin. Cok ekmek yememissin ama zaten takma bence o kadarini.

Ekmek benim icin de oyle. Yemedim mi doyamiyorum ya.. ama az yiyorum artik.

Hosgeldin..Azmin daim olsun inşallah.. burayi takip et cok azimli arkadaslar var :)

selamün aleyküm.....
gece 1de geldik eve.
sahur için uyur kalırsam diye yatmadımda sahuru bekliyorum epeydir işte.
nasılda uyku bastı öyle, yorgunluktan galiba, sahur olmasada yatıp uyusam
neyse az kaldı sahurada....
kaç gündür doğal olaraktan diyet falan hikaye ama ne hikaye hemde, baya süper tıka basa yiyorum şekerli yağlı mağlı, adını da diyette değilim nasıl olsa koydum bi güzelce.....
kesin aldım kilo.
neyse bakalım kendimi toplarım inşaallah sonra......

Tekrar hosgeldin meyracim.. toparlarsin yine insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…