Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ne guzell bak insan isteyince yapıyor sakın birakma inan bir haftada bile farki goreceksin birde kahveyi spordan once iç metebolizmayi hizlandiriyor kilo vermede daha etkili oluyormus canım bir tavsiye:)) benim sanirim 5hafta oldu 4kilo verdim cok degil ama bunada şükür:))simdi düğüne tam bir ay var 5kilo daha versem süper olacakkk
Canim insan moralsiz oldugunda daha cok yiyor şimdi seninde öyle oluyordur ama birakma kendini bu günler gececek basladigimiz yere donmeyelim inşallah orda mutlaka diyet yapamazsin ama az az ye bol su iç faydasi olur mutlaka..

Son düzenleme:
Hayırlı geceler kizlarrr bugun gene carsilardaydim elbise baktik eşimle gecen size anlatmistim kiyafet bulamiyorum diye bugun 44 beden elbiseye sigdim ama oturdu biirkac kilo daha verirsem guzel olacak gecen hic sigmamisti ccok sevindim ama elbise boyu kisa geldi bu seferde abla uzunsun diyor satici uzamiyormus standartmis e bende boyumu kisaltamayacagima göre kaldi gene:))

Bravo sana ya pek çalışkandan ben bu kıloda yapamam bu kadar iş kılo yüzünden tembel oldum resmen

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gunaydin hanımlar

Hoşgeldin salsa
Cok sevindim sahalara geri dondugune
Aleykumselam canimm
Ne guzel dugune kadar belkide 42 bedene girersin canim ne kadar kaldi?
Günaydın şiş yorgun bir sabaha

I love Bonus

Gunaydinn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydin canimmm
Tam bir ay kaldi 42ye giremem ama 44rahat olsun onada raziyimmm
SEn neler yapiyorsunn

Gunaydin canimmm
SEn neler yapiyorsunn

Bir ayda 40 a bile girersin 😊
Napim bende başımdaki ergenle uğraşıyorum alışverişe gidicez hanımefendi kıyafet beğenemiyo deli etti beni 😂😂

Allah kolaylik versin iki tanede bende var erkek olmalarina ragmen onlarda öyle Allah ömürlerini versin:))

Gunaydin canimmm
SEn neler yapiyorsunn

Ayyy benide sardi bi telas. Eylul 13tede ben oglana sunnet eglencesi yapcam. 6aylkkn sunnt olmustu simdide eglnce olck iste. Nerden neye basliycm hic bilmiyrm

nur1835

Ayyy benide sardi bi telas. Eylul 13tede ben oglana sunnet eglencesi yapcam. 6aylkkn sunnt olmustu simdide eglnce olck iste. Nerden neye basliycm hic bilmiyrm

nur1835
Allah sanada kolaylik versin canim
Canim ben aşırıya kacmiyorum olduğu kadar... davetiyeler dagitilacak hediyeler birde kiyafetler oldumu tamam:))

Günaydın arkadaslar nerelerdesiniz oruçlu olanlar geç mi kalkıyor acaba bugun neler yapıyorsunuz İstanbul çok sıcak dışarı çıkmak içinden gelmiyor insanın
Aksama be yemek yapıyorsunuz bu arada?
Karnıyarık ile bulgur pilavı yapacaktım eşim istemedi yazlık yemek yap dedi ne yapayım şasırdım

Herhalde kılo yüzünden sabahları hiç dinlenmiş kalkamıyorum

Allah kolaylik versin iki tanede bende var erkek olmalarina ragmen onlarda öyle Allah ömürlerini versin:))

Ben de iki tane var 3 ve 4,5 yasında ili erkek yaramazlıkları çağırmaları kavgaları ve evi dağıtmaları bitmiyor

Günaydın :) yazlık yemek derken kızartmamı istemiyo

I love Bonus

Ne bileyim anlamadım ne istiyor? Karıştıracağım biraz internetten

Ne bileyim anlamadım ne istiyor? Karıştıracağım biraz internetten

Yazlık yimek yaz sebzesinden olur bide soğuk olursa tam yazlık olur ama herkes sevmez soğuk yemek.

Soğuk çorba yapabilirsin zeytinyağlı fasulye, zeytinyağlı barbunya.

Patlıcan biber közleyip yoğurtlayabilirsin çok hafif oluyo onlarda yada salata şeklinde yapabilirsin. Yemekten sıkılıyo bazen insan patates salatası falan olabilir. Aklıma şimdilik bunlar geldi.

Karışık kızarma olabilir soslu oda soğuk yenir. Kabak salatası semiz salatası olabilir.

Bide tabi enişteye direk ne istediğini sor :)

I love Bonus

Son düzenleme:
Hayır ya o da karar veremiyor ne istediğini soslu kızartmaya bayılır ama kızartma da yapmak stemiyorum Közle de uğraşmak zahmeti bakalım yapacağım birseyler

Cocukları dışarı çıkarmak istiyorum sma nereye bilemedimönerinix var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…