Tekrar hosgeldin meyracim.. toparlarsin yine insallah..
Ne guzell bak insan isteyince yapıyor sakın birakma inan bir haftada bile farki goreceksin birde kahveyi spordan once iç metebolizmayi hizlandiriyor kilo vermede daha etkili oluyormus canım bir tavsiye:)) benim sanirim 5hafta oldu 4kilo verdim cok degil ama bunada şükür:))simdi düğüne tam bir ay var 5kilo daha versem süper olacakkkPek kimse yok sanırım :) bugun yoğun bi gun gecirdim yine. Temizlikti yemekti spordu derken.
Temizligimi yaptim esim sarma istedi sarma sardim. Sonra iftar yemegini yaptim. Isler uzun surunce iftar oncesi sporumu yapamadim. Sonra iftar.. gayet duzgun yedim cok sukur.. bulasiklar vs. Sonra 45 dk kosu bandina bi gorundum :) ama inanamazsiniz böyle bi ter yok kizlar. Bi guzel dusumu aldim sonra.
Dolapta gunu geçmek uzere olan yufkam vardi. Onunla patatesli sigara boregi sardim epey. Sahurda esime kizartiveririm. Birazini da buzluga attim posetleyip. Acil misafirlerde iyi olur :) ustune de turk kahvemi ictim. Simdi yeni oturdum valla.
Canim insan moralsiz oldugunda daha cok yiyor şimdi seninde öyle oluyordur ama birakma kendini bu günler gececek basladigimiz yere donmeyelim inşallah orda mutlaka diyet yapamazsin ama az az ye bol su iç faydasi olur mutlaka..selamün aleyküm.....
gece 1de geldik eve.
sahur için uyur kalırsam diye yatmadımda sahuru bekliyorum epeydir işte.
nasılda uyku bastı öyle, yorgunluktan galiba, sahur olmasada yatıp uyusam
neyse az kaldı sahurada....
kaç gündür doğal olaraktan diyet falan hikaye ama ne hikaye hemde, baya süper tıka basa yiyorum şekerli yağlı mağlı, adını da diyette değilim nasıl olsa koydum bi güzelce.....
kesin aldım kilo.
neyse bakalım kendimi toplarım inşaallah sonra......
Pek kimse yok sanırım :) bugun yoğun bi gun gecirdim yine. Temizlikti yemekti spordu derken.
Temizligimi yaptim esim sarma istedi sarma sardim. Sonra iftar yemegini yaptim. Isler uzun surunce iftar oncesi sporumu yapamadim. Sonra iftar.. gayet duzgun yedim cok sukur.. bulasiklar vs. Sonra 45 dk kosu bandina bi gorundum :) ama inanamazsiniz böyle bi ter yok kizlar. Bi guzel dusumu aldim sonra.
Dolapta gunu geçmek uzere olan yufkam vardi. Onunla patatesli sigara boregi sardim epey. Sahurda esime kizartiveririm. Birazini da buzluga attim posetleyip. Acil misafirlerde iyi olur :) ustune de turk kahvemi ictim. Simdi yeni oturdum valla.
Hoşgeldin salsa[I[/I]kızlar merhabLR bende bakarken ne yapıp zayıflarım dıye sızı buldum ınsallah beraber zayıflarız 10 ay once dogum yaptım dogumda cokmu kılo aldım hayır dogum kılolarımı verdım sıra gercek kılolarımda 93 kıloyum malesef bu kıloda hamıle kalnjstım zatenbasarılat dılıyorum hepımıE
Cok sevindim sahalara geri dondugunePek kimse yok sanırım :) bugun yoğun bi gun gecirdim yine. Temizlikti yemekti spordu derken.
Aleykumselam canimmselamün aleyküm.....
gece 1de geldik eve.
sahur için uyur kalırsam diye yatmadımda sahuru bekliyorum epeydir işte.
nasılda uyku bastı öyle, yorgunluktan galiba, sahur olmasada yatıp uyusam
neyse az kaldı sahurada....
kaç gündür doğal olaraktan diyet falan hikaye ama ne hikaye hemde, baya süper tıka basa yiyorum şekerli yağlı mağlı, adını da diyette değilim nasıl olsa koydum bi güzelce.....
kesin aldım kilo.
neyse bakalım kendimi toplarım inşaallah sonra......
Ne guzel dugune kadar belkide 42 bedene girersin canim ne kadar kaldi?Hayırlı geceler kizlarrr bugun gene carsilardaydim elbise baktik eşimle gecen size anlatmistim kiyafet bulamiyorum diye bugun 44 beden elbiseye sigdim ama oturdu biirkac kilo daha verirsem guzel olacak gecen hic sigmamisti ccok sevindim ama elbise boyu kisa geldi bu seferde abla uzunsun diyor satici uzamiyormus standartmis e bende boyumu kisaltamayacagima göre kaldi gene:))
Günaydın şiş yorgun bir sabaha
I love Bonus
Gunaydin hanımlar
Hoşgeldin salsa
Cok sevindim sahalara geri dondugune
Aleykumselam canimm
Ne guzel dugune kadar belkide 42 bedene girersin canim ne kadar kaldi?
Gunaydinn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gunaydin canimmm
Tam bir ay kaldi 42ye giremem ama 44rahat olsun onada raziyimmm
SEn neler yapiyorsunn
Bir ayda 40 a bile girersin 😊
Napim bende başımdaki ergenle uğraşıyorum alışverişe gidicez hanımefendi kıyafet beğenemiyo deli etti beni 😂😂
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gunaydin canimmm
Tam bir ay kaldi 42ye giremem ama 44rahat olsun onada raziyimmm
SEn neler yapiyorsunn
Allah sanada kolaylik versin canimAyyy benide sardi bi telas. Eylul 13tede ben oglana sunnet eglencesi yapcam. 6aylkkn sunnt olmustu simdide eglnce olck iste. Nerden neye basliycm hic bilmiyrm
nur1835
Ayyy benide sardi bi telas. Eylul 13tede ben oglana sunnet eglencesi yapcam. 6aylkkn sunnt olmustu simdide eglnce olck iste. Nerden neye basliycm hic bilmiyrm
nur1835
Allah kolaylik versin iki tanede bende var erkek olmalarina ragmen onlarda öyle Allah ömürlerini versin:))
Günaydın arkadaslar nerelerdesiniz oruçlu olanlar geç mi kalkıyor acaba bugun neler yapıyorsunuz İstanbul çok sıcak dışarı çıkmak içinden gelmiyor insanın
Aksama be yemek yapıyorsunuz bu arada?
Karnıyarık ile bulgur pilavı yapacaktım eşim istemedi yazlık yemek yap dedi ne yapayım şasırdım
Ne bileyim anlamadım ne istiyor? Karıştıracağım biraz internetten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?