Cocukları dışarı çıkarmak istiyorum sma nereye bilemedimönerinix var mı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İstanbul Ataşehir
Vialanda mı gitsek dedik karar veremedik evet parka da gidebiliriz dönüşte de pazara uğrayacağız zaten
Sen nerde otuyorsun Bonus kolon YASIN vs bahseder misin biraz
Bende istanbuldayım çekmecede. 29 yaşındayım 2 çocuk biride yolda kısmetse. 2 ay falan oldu sanırım belkide geçti yeniden buraya yazalı eski üyeyim zaten 2008 den beri yazıyorum buraya ne acı.
96 idim şimdi 92 yim yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
I love Bonus
Sağlık sorunun var mı benim tansiyon ve sekerim var bobrektede var
Kaç aylık hamilesin çocuklar kaç yasında ben de 3. Yü düşünmüyor değilim ama bu kılo ve hastalıklara zor 10-15 kılo verirsem belki ben 40 yaşındayım yas artınca kılı vermek de zorlaşıyor
Benimkiler buyuduler artik cok kavgamiz yok ama dagitma konusunda yarisabiliriz ama toplatiyorum sonra yoksa isim hic bitmiyor buyuk 11 kucuk 8 yasindaBen de iki tane var 3 ve 4,5 yasında ili erkek yaramazlıkları çağırmaları kavgaları ve evi dağıtmaları bitmiyor
Canim bence karpuz peynir yaninada menemen yap ohhh mis ve zahmetsiz:))Ne bileyim anlamadım ne istiyor? Karıştıracağım biraz internetten
Uzun yazmışım ama benim canım çok yandı bu durumdan artık istemiyorum kimse bu durumda olsun. Sizden biri karamsar olunca çok üzülüyorum. Burda ben güzel bi örnek değilim ama çok güzel kilo verip ayrılanlar oldu. Ben kendime hiç olmadığı kadar inanıyorum. Hamileliğimi hatırladıkça gücüm tükeniyo ama allah böyle nasip etti önümdeki günlerime bakıcam inş eğer aksini düşünsem bi an zaten bünye müsait hemen koyverip girerim depresyona en kralından. On senemi kaybettim kilolarımla kendimi çirkin görmekle işittiğim laflarda cabası. Üzüldükçe afedersiniz bi b.... yaramadı.
Yerinden kalkmalı insan ve güzel düşünmeli her şeye rağmen ancak o zaman bişeyler yapabilir.
Ayhhhh işte böyle yazdıkça darlandım haa :)
I love Bonus
Ne guzell bak insan isteyince yapıyor sakın birakma inan bir haftada bile farki goreceksin birde kahveyi spordan once iç metebolizmayi hizlandiriyor kilo vermede daha etkili oluyormus canım bir tavsiye:)) benim sanirim 5hafta oldu 4kilo verdim cok degil ama bunada şükür:))simdi düğüne tam bir ay var 5kilo daha versem süper olacakkk
Canim insan moralsiz oldugunda daha cok yiyor şimdi seninde öyle oluyordur ama birakma kendini bu günler gececek basladigimiz yere donmeyelim inşallah orda mutlaka diyet yapamazsin ama az az ye bol su iç faydasi olur mutlaka..
Hayırlı geceler kizlarrr bugun gene carsilardaydim elbise baktik eşimle gecen size anlatmistim kiyafet bulamiyorum diye bugun 44 beden elbiseye sigdim ama oturdu biirkac kilo daha verirsem guzel olacak gecen hic sigmamisti ccok sevindim ama elbise boyu kisa geldi bu seferde abla uzunsun diyor satici uzamiyormus standartmis e bende boyumu kisaltamayacagima göre kaldi gene:))
Bravo sana ya pek çalışkandan ben bu kıloda yapamam bu kadar iş kılo yüzünden tembel oldum resmen
Tv de görmüştüm :)) annem erzurumlu babam sivaslı bende haliyle sivaslı oluyorum. Ama ne bizim nede babamın sivasla işi yoktu gidip gelmez köylülerini falan sevmezdi hiç. Orda kimsemiz yok zaten olsa olsa çok çok uzak akraba belki...
Ama erzurumda köyde teyzem var oraya gitmişlerdi sivastan ziyade hepimiz orayı severiz öyle işte
I love Bonus
Hayırlı geceler kizlarrr bugun gene carsilardaydim elbise baktik eşimle gecen size anlatmistim kiyafet bulamiyorum diye bugun 44 beden elbiseye sigdim ama oturdu biirkac kilo daha verirsem guzel olacak gecen hic sigmamisti ccok sevindim ama elbise boyu kisa geldi bu seferde abla uzunsun diyor satici uzamiyormus standartmis e bende boyumu kisaltamayacagima göre kaldi gene:))
Gunaydin hanımlar
Hoşgeldin salsa
Cok sevindim sahalara geri dondugune
Aleykumselam canimm
Ne guzel dugune kadar belkide 42 bedene girersin canim ne kadar kaldi?
Gunaydinn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sağol anladım canım benimde eşim Erzurumlu ortalama yılda 1,2 sefer giderim ben erzuruma eşimin ailesi orda yaşıyor ....
daha zaman var bulursun inş. gönlüne göre bişey :)
bende bu sene gönlüme göre bir şey bulamadım tanıdık butikçi arkadaşa çıkıştım sen böyle yapmazdın gelince birşeyler alırdım senden diyee oda piyasa bu sene çok kötü model yok ki alıp getirip satayım dedii. birde elbise tam sardıysa 3,4 kilo verince yine denesen vücut da toplayıp elbiseyi havaya kaldırabiliyor boyumda uzun olduğu için bendede aynı sorunlar olabiliyor...
Ne guzell bak insan isteyince yapıyor sakın birakma inan bir haftada bile farki goreceksin birde kahveyi spordan once iç metebolizmayi hizlandiriyor kilo vermede daha etkili oluyormus canım bir tavsiye:)) benim sanirim 5hafta oldu 4kilo verdim cok degil ama bunada şükür:))simdi düğüne tam bir ay var 5kilo daha versem süper olacakkk
Canim insan moralsiz oldugunda daha cok yiyor şimdi seninde öyle oluyordur ama birakma kendini bu günler gececek basladigimiz yere donmeyelim inşallah orda mutlaka diyet yapamazsin ama az az ye bol su iç faydasi olur mutlaka..
Ayyy benide sardi bi telas. Eylul 13tede ben oglana sunnet eglencesi yapcam. 6aylkkn sunnt olmustu simdide eglnce olck iste. Nerden neye basliycm hic bilmiyrm
nur1835
Yemekleriyle aran nasıl Erzurumun
I love Bonus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?