Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İstanbul Ataşehir
Vialanda mı gitsek dedik karar veremedik evet parka da gidebiliriz dönüşte de pazara uğrayacağız zaten

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İstanbul Ataşehir
Vialanda mı gitsek dedik karar veremedik evet parka da gidebiliriz dönüşte de pazara uğrayacağız zaten

Hımm oranın yanında parkın lafı olmaz iyi eğlenceler diliyim barim... Pazardan iki yeşillikte bana alıver :) kolay gelsin

I love Bonus

Sen nerde otuyorsun Bonus kolon YASIN vs bahseder misin biraz

Bende istanbuldayım çekmecede. 29 yaşındayım 2 çocuk biride yolda kısmetse. 2 ay falan oldu sanırım belkide geçti yeniden buraya yazalı eski üyeyim zaten 2008 den beri yazıyorum buraya ne acı.

96 idim şimdi 92 yim yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.

I love Bonus

Dafi ablam nerdesin yoksun iki gündür bak sana özel nokta yazıyorum "."

I love Bonus

Sağlık sorunun var mı benim tansiyon ve sekerim var bobrektede var
Kaç aylık hamilesin çocuklar kaç yasında ben de 3. Yü düşünmüyor değilim ama bu kılo ve hastalıklara zor 10-15 kılo verirsem belki ben 40 yaşındayım yas artınca kılı vermek de zorlaşıyor

Bu kiloda sağlam kalmak zor elbet en son 6 ay önce insülin direncim sınırda çıkmıştı kilo verirsem atlatabilirdim belki bir türlü kendimi toparlayıp yapamadım en toparladığım zamandada hamile olduğumu öğrendim.
Çocukların biri 10 yaşında biri 2 ye yaklaşıyo 20 aylık.

Yazdıklarından anlıyorum çok kafana takıyosun sanırım sağlık problemlerini. En önemli etken strestir mutsuzluktur canım kendimden biliyorum.

Amcamın oğlunun yüksek tansiyonu vardı mesela ama hiç lafını bile etmezdi toplandıkmı özellikle tuzlu çekirdek alırdı mutlu olmayı bilirdi :) kafayı bozdukça hasta oluyo insan.

Sen şükür bi adım attın bak nasıl gerisi gelicek. Sürekli kullanman gereken ilacın varsa kullan o kadar. 40 yaşındada insan veriyo gerçekten at artık şu karamsarlığı.

Hastalıklar tabiki ciddi ama bizi mutsuz edicek kadar ciddi olmasınlar. Allah beterinden korusun. Şeker için ilaç kullanıyomusun şeker hastalığımı var?

I love Bonus

Uzun yazmışım ama benim canım çok yandı bu durumdan artık istemiyorum kimse bu durumda olsun. Sizden biri karamsar olunca çok üzülüyorum. Burda ben güzel bi örnek değilim ama çok güzel kilo verip ayrılanlar oldu. Ben kendime hiç olmadığı kadar inanıyorum. Hamileliğimi hatırladıkça gücüm tükeniyo ama allah böyle nasip etti önümdeki günlerime bakıcam inş eğer aksini düşünsem bi an zaten bünye müsait hemen koyverip girerim depresyona en kralından. On senemi kaybettim kilolarımla kendimi çirkin görmekle işittiğim laflarda cabası. Üzüldükçe afedersiniz bi b.... yaramadı.

Yerinden kalkmalı insan ve güzel düşünmeli her şeye rağmen ancak o zaman bişeyler yapabilir.

Ayhhhh işte böyle yazdıkça darlandım haa :)

I love Bonus

Ben de iki tane var 3 ve 4,5 yasında ili erkek yaramazlıkları çağırmaları kavgaları ve evi dağıtmaları bitmiyor

Benimkiler buyuduler artik cok kavgamiz yok ama dagitma konusunda yarisabiliriz ama toplatiyorum sonra yoksa isim hic bitmiyor buyuk 11 kucuk 8 yasinda
Ne bileyim anlamadım ne istiyor? Karıştıracağım biraz internetten

Canim bence karpuz peynir yaninada menemen yap ohhh mis ve zahmetsiz:))

Canim benim ne guzel anlatmissin bende hic kendime bu kadar guvenmemistim yapicam diycez inan oluyor tabi destek şart sizleri iyiki tanimisim...
Stressiz musmutlu gunlereee:))

Verirsin insallah canim benim :)

Aaa ne güzel bak bi adim gecmissin :) devam et bi ayda cok guzel verirsin imsallah :)

Bravo sana ya pek çalışkandan ben bu kıloda yapamam bu kadar iş kılo yüzünden tembel oldum resmen

Ben hareketsizligi attım cok sukur ustumden ya. Ben de oyleydim ama gecti artik :) sende toparla iyi olur insallaj

sağol anladım canım benimde eşim Erzurumlu ortalama yılda 1,2 sefer giderim ben erzuruma eşimin ailesi orda yaşıyor ....

daha zaman var bulursun inş. gönlüne göre bişey :)
bende bu sene gönlüme göre bir şey bulamadım tanıdık butikçi arkadaşa çıkıştım sen böyle yapmazdın gelince birşeyler alırdım senden diyee oda piyasa bu sene çok kötü model yok ki alıp getirip satayım dedii. birde elbise tam sardıysa 3,4 kilo verince yine denesen vücut da toplayıp elbiseyi havaya kaldırabiliyor boyumda uzun olduğu için bendede aynı sorunlar olabiliyor...

Bende sevindim valla enerjim yerine geldi :)

Yemekleriyle aran nasıl Erzurumun

I love Bonus

selamün aleyküm.....

sağol canım benim

gönlüne göre bir kıyafet denk gelir inşaallah canım.
bulursun yaaa çokta takma, bende senin gibi evlenirken çok takmıştım kilolu olduğum için giysi konusunu, ama sonradan takacak kadar olmadığını farkettim aslında.
hatta benim aradığım beden kıyafetten daha büyük bedenler bile vardı, yalnız ben büyük mağazalara gittim, belki büyük mağazalarda beden bulmak daha kolay oluyordur aklında olsun bu canım.
gelinliğimde aynen büyük bir moda evinden almıştım, yine çeşit bolluğundan denk gelmişti gelinliğimde.
birde canım ben gelinliğin nişanlığın altına korse giymiştim, onunda incelmemde faydası olmuştu, tabi sıcakta biraz yakmıştı ama sabrettim işte:)
korse fikride aklında olsun iyi fikir bence korsede.
öpüyorum.

Ayyy benide sardi bi telas. Eylul 13tede ben oglana sunnet eglencesi yapcam. 6aylkkn sunnt olmustu simdide eglnce olck iste. Nerden neye basliycm hic bilmiyrm

nur1835

sanada rabbim kolaylıklar versin.
bir ucundan tutuver:)

Herkese merhabalar...
İki gündür istanbuldaydim bildirim yapamadım yine kusura bakmayın.ne yorulmusum hala bacaklarım ağrıyor.iyi gezdik ama insallah yine gidicem ilk firsatta oralara :) gece geldik arkadasim bende kaldı sabah onu evine yolladım.rejim filan hak getire bende ...

Meyracim basın sagolsun canim.her ölüm erken ölümdür .. Rabbim mekanını cennet eylesin.

Daykocum Harika görünüyorsun.bayildim valla .. Azmin zaferi budur iste..devamida gelicek biliyorum...

Yemekleriyle aran nasıl Erzurumun

I love Bonus

Gayet iyi gittikçe yiyoruuum
Sen yapıp yapamadımı soruyorsun herhalde yok yapamıyorum "erzurum yemekleri erzurum da güzel" sloganımız bu :))

Canın bişeymi istedi ? Erzurumdan bize kalan et türü beslenme evde sebze yenmiyooor puuffff.....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…