Insallah canimmmAaa ne güzel bak bi adim gecmissin :) devam et bi ayda cok guzel verirsin imsallah :)
Evet canim vücut tam toparliyor:) aslinda baska yerden fotograf gonderme imkani olsa sizinde fikrinizi alsam ne guzel olurduusağol anladım canım benimde eşim Erzurumlu ortalama yılda 1,2 sefer giderim ben erzuruma eşimin ailesi orda yaşıyor ....
daha zaman var bulursun inş. gönlüne göre bişey :)
bende bu sene gönlüme göre bir şey bulamadım tanıdık butikçi arkadaşa çıkıştım sen böyle yapmazdın gelince birşeyler alırdım senden diyee oda piyasa bu sene çok kötü model yok ki alıp getirip satayım dedii. birde elbise tam sardıysa 3,4 kilo verince yine denesen vücut da toplayıp elbiseyi havaya kaldırabiliyor boyumda uzun olduğu için bendede aynı sorunlar olabiliyor...
selamün aleyküm.....
sağol canım benim
gönlüne göre bir kıyafet denk gelir inşaallah canım.
bulursun yaaa çokta takma, bende senin gibi evlenirken çok takmıştım kilolu olduğum için giysi konusunu, ama sonradan takacak kadar olmadığını farkettim aslında.
hatta benim aradığım beden kıyafetten daha büyük bedenler bile vardı, yalnız ben büyük mağazalara gittim, belki büyük mağazalarda beden bulmak daha kolay oluyordur aklında olsun bu canım.
gelinliğimde aynen büyük bir moda evinden almıştım, yine çeşit bolluğundan denk gelmişti gelinliğimde.
birde canım ben gelinliğin nişanlığın altına korse giymiştim, onunda incelmemde faydası olmuştu, tabi sıcakta biraz yakmıştı ama sabrettim işte:)
korse fikride aklında olsun iyi fikir bence korsede.
öpüyorum.
Insallah canim tek korkum beden kalmamasi simdi ramazanda hallettim hallettim sonra düğünler basliycak kalmayabilir diyorlar
sanada rabbim kolaylıklar versin.
bir ucundan tutuver:)
Herkese merhabalar...
İki gündür istanbuldaydim bildirim yapamadım yine kusura bakmayın.ne yorulmusum hala bacaklarım ağrıyor.iyi gezdik ama insallah yine gidicem ilk firsatta oralara :) gece geldik arkadasim bende kaldı sabah onu evine yolladım.rejim filan hak getire bende ...
Meyracim basın sagolsun canim.her ölüm erken ölümdür .. Rabbim mekanını cennet eylesin.
Daykocum Harika görünüyorsun.bayildim valla .. Azmin zaferi budur iste..devamida gelicek biliyorum...
Insallah canimmm
Evet canim vücut tam toparliyor:) aslinda baska yerden fotograf gonderme imkani olsa sizinde fikrinizi alsam ne guzel olurduu
Iftar iftar sinirim bozuldu! Iftara 5 dk kaldgnda herseyi hazirladim artik elim kolum kalkmiyodu. Sicak aclik artik basim dönüyodu yani. Evde milyon cesit icecek var. Bi surahinin dibinde de 1 bardak ayran var. Esim dediki icmem ama sen ayran yap. Dedimki icmiceksen ayran yapmim zaten var azcik. Ve evde kola fanta ev yapimi limonata da var.
Surat asti bisey demedim gittim yaptim yine. Neyse geldi yanima yapmasaydin dedi. Ben de dedimki icmem ama yap deyince yapmim dedim ben dedim. Icmesemde istiyorum iftarda napim dedi. eskiden cay ocagindan aliyodum ordan mi alim yine gidip dedi. Ama bagirarak. Delirtti beni. Ramazanin basindan beri hergun de yapiyorum yani her istedigini.. o bagirinca sadece yazik dedim ben.
Masaya oturmadi iftari tek basima yaptim oturdu tv izledi. Simdi de uyuyo. Allahim sabir...
Iftar iftar sinirim bozuldu! Iftara 5 dk kaldgnda herseyi hazirladim artik elim kolum kalkmiyodu. Sicak aclik artik basim dönüyodu yani. Evde milyon cesit icecek var. Bi surahinin dibinde de 1 bardak ayran var. Esim dediki icmem ama sen ayran yap. Dedimki icmiceksen ayran yapmim zaten var azcik. Ve evde kola fanta ev yapimi limonata da var.
Surat asti bisey demedim gittim yaptim yine. Neyse geldi yanima yapmasaydin dedi. Ben de dedimki icmem ama yap deyince yapmim dedim ben dedim. Icmesemde istiyorum iftarda napim dedi. eskiden cay ocagindan aliyodum ordan mi alim yine gidip dedi. Ama bagirarak. Delirtti beni. Ramazanin basindan beri hergun de yapiyorum yani her istedigini.. o bagirinca sadece yazik dedim ben.
Masaya oturmadi iftari tek basima yaptim oturdu tv izledi. Simdi de uyuyo. Allahim sabir...
Gayet iyi gittikçe yiyoruuum
Sen yapıp yapamadımı soruyorsun herhalde yok yapamıyorum "erzurum yemekleri erzurum da güzel" sloganımız bu :))
Canın bişeymi istedi ? Erzurumdan bize kalan et türü beslenme evde sebze yenmiyooor puuffff.....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yok istemedi merak ettim sadece. Etli sebze yap sendene kaa yaratıcıyım... Oranın en iyi şeyi hımm bizimkiler ispirli tabikide meşhur ispir fasulyesi ve tel peyniri ve kadayıf dolması...
I love Bonus
Etli sebze yapamıyorum eti ziyan ediyormuşum sebze yemeği yapmak daha zahmetli bide yapıp önlerine koydum mu çok isteksiz yiyorlar şikayet ediyorlar bende zorlamıyorum evet fasülyesi güzel ama kadayıf dolmasını 40 yıl yemesem aklıma gelmez .....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Başım ağrıyo sinirden. Evlilik zor ismis arkadas ya. Annem derdi de sevince hicbirsey olmaz derdim. Sacma sapan seylerden kavga cikiyor.
slm arkadaşlar nasılsınız bakalım
Ortmenim sakin ama yaa. Konusurkn derdinibanlatamiyosan msj faln yaz ama daha uzatmayn tuttugunuz orucun ne hayri kaldi birbirinizi kirdiktn sonra. O bi adim atms gelms yanina keske sende alttan alsaydnda kapnsaydi. Bence yanina gidip sakince konusmayi dene. Bak buraya ne guzrl yazmssin 5dk kalms benmde halim yok diye onada oyle anlat bence
nur1835
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?