Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Aaa ne güzel bak bi adim gecmissin :) devam et bi ayda cok guzel verirsin imsallah :)
Insallah canimmm
Evet canim vücut tam toparliyor:) aslinda baska yerden fotograf gonderme imkani olsa sizinde fikrinizi alsam ne guzel olurduu

Hoşgeldin soziciiiim :) ilk fırsatda yine gelicekmişsin nereleri gezdin? ohhh ne iyi stres atmışşındır. bende arkadaşlarımla kız kıza dolaşmaktan çok keyif alanlardanım :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Insallah canimmm

Evet canim vücut tam toparliyor:) aslinda baska yerden fotograf gonderme imkani olsa sizinde fikrinizi alsam ne guzel olurduu

Hayatım resimin baş kısmını kes buraya koy kimsede alıntılamasın sonra mesaj düzenleme panelinden resimleri silersiin zaten uzun elbise ise kısaa hoş durmaz sen yine bakın olmadı bir 4kilo verdiğinde gider elbiseyi tekrar denersin ...

Merhaba kizlar. Bikac gundur asiri sicak icimden hicbise yapmak gelmio sadece uyumak istiorum. Genellikle yogurt ekmek hafif seyler yiyorum. Spor yapamiorum. Birak sporu elim kolum kalkmio. Allah sabir versin bize. Bu arada arkadasimin kinasi var iki hafta sonra ve ne giycem hic bilmiorum

Iftar iftar sinirim bozuldu! Iftara 5 dk kaldgnda herseyi hazirladim artik elim kolum kalkmiyodu. Sicak aclik artik basim dönüyodu yani. Evde milyon cesit icecek var. Bi surahinin dibinde de 1 bardak ayran var. Esim dediki icmem ama sen ayran yap. Dedimki icmiceksen ayran yapmim zaten var azcik. Ve evde kola fanta ev yapimi limonata da var.
Surat asti bisey demedim gittim yaptim yine. Neyse geldi yanima yapmasaydin dedi. Ben de dedimki icmem ama yap deyince yapmim dedim ben dedim. Icmesemde istiyorum iftarda napim dedi. eskiden cay ocagindan aliyodum ordan mi alim yine gidip dedi. Ama bagirarak. Delirtti beni. Ramazanin basindan beri hergun de yapiyorum yani her istedigini.. o bagirinca sadece yazik dedim ben.
Masaya oturmadi iftari tek basima yaptim oturdu tv izledi. Simdi de uyuyo. Allahim sabir...

Allah kolaylık versin sana canım benimki bazen beni böyle cıldırtıyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sabah peynir zeytin bir dilim Çavdar ekmeği salatalık maydanoz domates
Bal tereyağçay
Öğlen yok
Arada salatalık
Aksam zeytinyağlı fasulye 1 dilim Çavdar ekmeği az da kızartmadan yedim
Bol su içtim spor yok

Allah bol sabır versin canim esinin oruc basina iyice vuruyor anlasilan sigara iciyorsa bu daha fazla oluyor sabret canim hic sikma canini gecici durum oda anlar hatasini ama is isten geçince...

Gızzz bırak mahrum kalmış işte mis gibi yemekten limonatadan... Orucun arkasına sığınan erkekleri boğmak istiyorum o derece yani. Hiç bi kadından duymadım aynısını açken sinirliyim yapamıyorum falan dediğini.

Genelde zaten akşmdan kocaya gece yesin diye börek saranların hazırlayanların kocası hep aynı tepkiyi veriyo sanki :) nerde yapmayan var onlar kıymetli arkadaş

I love Bonus

Yok istemedi merak ettim sadece. Etli sebze yap sende ne kaa yaratıcıyım... Oranın en iyi şeyi hımm bizimkiler ispirli tabikide meşhur ispir fasulyesi ve tel peyniri ve kadayıf dolması...

I love Bonus

Sakiiin! Önce eşine su içirip birşeyler yemesini sağlayabilirsin.ramazandan dolayı sinirlenip kendini kontrol edememiş sonra yaptığına oda pişman olucak ama ... İyi olduğunuz bir anda bu kadar kırıcı olmamasını konuşursunuz tabiki bu durum ramazan ruhuna ters! ayrıca sofraya oturmamasının seni hiç etkilemediğini de ifade edersen bir daha aynı hareketleri yapmaz belki ....

Yok istemedi merak ettim sadece. Etli sebze yap sende ne kaa yaratıcıyım... Oranın en iyi şeyi hımm bizimkiler ispirli tabikide meşhur ispir fasulyesi ve tel peyniri ve kadayıf dolması...

I love Bonus

Etli sebze yapamıyorum eti ziyan ediyormuşum sebze yemeği yapmak daha zahmetli bide yapıp önlerine koydum mu çok isteksiz yiyorlar şikayet ediyorlar bende zorlamıyorum evet fasülyesi güzel ama kadayıf dolmasını 40 yıl yemesem aklıma gelmez .....

Ya zor öylede her gün etli napıcan puff bu arada dolmayı severim ben taze olursa tabi

Kız bu örtmen dönmedi daha kavga neyin etmesin

I love Bonus

Iyi geceler kızlar
1 saat önce de kiraz yedim
TV izlerken illa birsey yiyiyeceğim
Sabah erken kalkacağım Ankara'ya gidiyorum yarın, erken yatıyorum görüşürüz

O uyuyodu salonda ben yatak odasina gectim kitap okuyodum. Geldi bi yarim saat sonra niye benden kaciyosun bilmem ne dedi Kacmiyorum dedim. Sonra ne oldu bilmiyorum bi guzel kavga ettik! yemicekmis yaptıklarımı. Yeme dedim bende. Sofrayi topladim. Geldim yatak odasina tekrar. O kadar ugrasiyorum karsiligina bak.
Kalbim kırılıyor ama yapabilecegim hicbisey yok. Allah buyuktur..

Başım ağrıyo sinirden. Evlilik zor ismis arkadas ya. Annem derdi de sevince hicbirsey olmaz derdim. Sacma sapan seylerden kavga cikiyor.

Başım ağrıyo sinirden. Evlilik zor ismis arkadas ya. Annem derdi de sevince hicbirsey olmaz derdim. Sacma sapan seylerden kavga cikiyor.

Ortmenim sakin ama yaa. Konusurkn derdinibanlatamiyosan msj faln yaz ama daha uzatmayn tuttugunuz orucun ne hayri kaldi birbirinizi kirdiktn sonra. O bi adim atms gelms yanina keske sende alttan alsaydnda kapnsaydi. Bence yanina gidip sakince konusmayi dene. Bak buraya ne guzrl yazmssin 5dk kalms benmde halim yok diye onada oyle anlat bence

nur1835

Anlattim canim. O kavga etmeye geldi yanima sinirini cikaramadiya.. istedigi de oldu. Amann neyse ya takmicam cok.. hala bisey yemedi inadindan.. kalkip hazirlicam sahuru yine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…